Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Căutăm coleg: lucrător atelier tâmplărie lemn! Cerințe: * persoană cu experiență în activitățile de tâmplărie lemn; * abilități privind finisajul manual sau la mașină; * îndemânare privind vopsirea și lăcuirea produselor; * atenție la detalii; * capabilitatea de a mânui scule electrice și mașini specifice activității de tâmplărie. Mobila Ines - sculptură, mobilier pentru copii, mic mobilier, mobilier de grădină, mobilier de cult Salariu: se va stabili în urma interviului și în funcție de orele lucrate Locație: Str. Valea Chintăului, FN, Cluj-Napoca Așteptăm intenția dumneavoastră de angajare: facebook.com/MobilaInes E-mail: mobilaines@yahoo.com Informații suplimentare: ‭0744 258 501‬.

 • CAND CONCURENTA E MARE, TOATA LUMEA ANGAJEAZĂ LA ÎNTAMPLARE. NOI ÎI ANGAJĂM PE CEI MAI BUNI, DACĂ VREI SA TE CONVINGI, NE SUNI! SC CLASIC PROD MEX ANGAJEAZĂ OPERATORI CNC SI TÂMPLARI! OFERIM PACHET SALARIAL ATRACTIV! PENTRU DETALII VĂ AȘTEPTĂM LA SEDIUL FIRMEI DIN DEJ, STR.BISTRITEI, NR.63, DE LUNI PÂNĂ VINERI INTRE ORELE 08:30-16:30 SAU LA TEL 0720/333.210

 • Cautam muncitor in domeniul mobilierului (pentru atelierul de tamplarie si montaj), salariu motivant. Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV-ul la essenza.conta@gmail.com. sau puteti sa sunati Tel. 0747488690 / 0774052463.

 • Echipa tanara, in plina expansiune, cauta colegi pentru a construi impreuna lucruri moderne si de viitor. Sarcini: montaj lucrari de sticla, usi, balustrade. Cerem seriozitate, dorinta de lucru si castig. Oferim castiguri substantiale, salarii incepand de la 2500 lei, conditii de lucru excelente, telefon, echipament de lucru, transport. Experienta in domenii tehnice (constructii, tamplarie, etc) si permis de conducere categoria B constituie un avantaj. Pentru oameni seriosi si muncitori.

 • Executam mobilier la comandă din pal melaminat mdf lemn orice tip eventual și colaborări cu alte firme ,designeri

 • Atelier de confectionare mobila la comanda din PAL, din apropiere de Comuna Baciu angajeaza Tamplar cu experienta. Se ofera conditii bune de munca si colectiv unit. Program: 9:00 - 16:00 Beneficii: -Salarizare atractiva, -masa asigurata, -decontare transport. Mai multe detalii la 0760786023

 • Angajam tamplari si vopsitori lemn, productie de usi si ferestre din lemn si lemn stratificat,cu sau fara experienta in domeniu, conditii foarte bune de lucru,program de 8 ore, salar foarte atractiv, asiguram transport. Informatii la tel. 0744565314 , 0264435187, 0745590755, SC Generic prodimpex SRL,Str.C.Coposu,Nr.85,Cluj-Napoca,Jud.Cluj

 • Candidatul ideal: - studii medii absolvite; - cunostinte de interpretare a desenului tehnic; - persoana serioasa si responsabila. Descrierea jobului: - asamblarea/demontarea corecta a pieselor de mobilier conform schitelor de montaj si a instructiunilor fabricantului; - manipularea produselor de mobilier. BENEFICII: - oportunitate de angajare intr-o companie stabila; - mediu de lucru modern; - salariu fix si bonuri de masa. Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei CASA RUSU. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteti de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei CASA RUSU. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

 • Angajăm colegi CU CARTE DE MUNCA ȘI SALARIU FIX, la SALICE COMPROD, punct de lucru TURDA. Post - TÂMPLAR - specialist în PAL și montaj. Locatia: Turda, str. 22 Decembrie 1989, nr.12-C. APLICĂ AICI ȘI TE CHEMĂM LA INTERVIU! Te așteptăm! ********************************************************************** CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Să ai studii absolvite - nivel învățământ obligatoriu - Calificat ca tâmplar, prin forme de învățământ / cursuri - Minim de experiență în ateliere de tâmplărie, pe mobilier - Constituie avantaj - dacă ai permis de conducere - Constituie avantaj - cunoștințele de operare circular și mașină de aplicat cant. ********************************************************************** CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - Ajuți tâmplarul la asamblat corpuri de mobilier din PAL și MDF - Ajuți cu montajul la locația finală (prindere uși, polițe, feronerie). - Asamblezi corpuri de mobilier din PAL și MDF; - Montezi mobilier la locația finală (asamblare corpuri, prindere uși, polițe, feronerie); - Execuți tâmplărie mecanică: frezat și găurit; - Citești și înțelegi schițele primite de la proiectant. ********************************************************************** ÎȚI OFERIM: - stabilitate - o echipă primitoare - condiții de lucru în spațiu închis și încălzit, - salariu motivant și program fix - ambele prevăzute în contractul de muncă ********************************************************************** Află mai multe despre noi pe www.salice.ro și www.facebook.com/salicecluj. VREI SĂ NE AUZIM? Sună la 0731 210.209 sau trimite-ne CV-ul și datele de contact pe marketing@salice.ro.

 • Angajăm colegi CU CARTE DE MUNCA ȘI SALARIU FIX, la SALICE COMPROD, punct de lucru TURDA. Post - MMUNCITOR NECALIFICAT AJUTOR TÂMPLAR Locatia: Turda, str. 22 Decembrie 1989, nr.12-C. APLICĂ AICI ȘI TE CHEMĂM LA INTERVIU! Te așteptăm! ********************************************************************** CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Să ai studii absolvite - nivel învățământ obligatoriu - Constituie avantaj - dacă ai permis de conducere - Constituie avantaj - dacă ai mai lucrat în ateliere de tâmplărie, mobilă ********************************************************************** CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - Ajuți tâmplarul la asamblat corpuri de mobilier din PAL și MDF - Ajuți cu montajul la locația finală (prindere uși, polițe, feronerie). ********************************************************************** ÎȚI OFERIM: - stabilitate - o echipă primitoare - condiții de lucru în spațiu închis și încălzit, - salariu motivant și program fix - ambele prevăzute în contractul de muncă - calificare la locul de muncă și dezvoltare profesională, ca tâmplar ********************************************************************** Află mai multe despre noi pe www.salice.ro și www.facebook.com/salicecluj. VREI SĂ NE AUZIM? Sună la 0731 210.209 sau trimite-ne CV-ul și datele de contact pe marketing@salice.ro.

 • Angajam tamplar, ajutor tamplar si vopsitor lemn.

 • Producator mobilier la comanda angajeaza tamplari, persoane cu experienta in domeniul mobilierului si persoane necalificate, oferind: - salariu atractiv - negociabil. - bonuri de masa; - cadou de paste ( bani ) - cadou de craciun ( bani ) Experienta in domeniu si permis conducere minim categoria B constituie un avantaj. Cerinte angajare : Abilitatea de munca in echipa Persoana serioasa si respectoasa cu vocabular si tinuta ingrijita Abilitatea de a urma instructiuni verbale si scrise De preferinta nefumatori.

 • Căutăm designer pentru colaborare executam mobilă la comanda și serie din pal mdf lemn bucătării camere baie etc.

 • GreenForest angajeaza MONTATOR mobilier de birou pentru Cluj Napoca. Avem nevoie de o persoana comunicativa si descurcareata, cu respect si grija fata de client si bunurile achizitionate. Obligatoriu permis categoria B si disponibilitate la deplasari pentru montaje in afara localitatii. Atributii: - Încarcă maşina în ordinea de livrare stabilită de programul zilei - Descarcă maşina şi transportă mobila în spaţiul indicat de client, având grijă ca în timpul manipulării să nu deterioreze mobilierul sau bunurile din spaţiul prin care se deplasează (pereţi, elemente de mobilier existente etc.) - Montează mobilierul verificând calitatea montajului şi observă în timpul montajului existenţa unor eventuale neconformităţi (zgârieturi, lovituri, pete, lipsuri din colet sau din punga de feronerie), anunțându-l pe șeful de echipă - Recuperează de la client toate ambalajele, le aduce la sediul firmei şi le depozitează selectiv în locurile stabilite. Pachetul salarial este compus din salariu de incadrare, bonus de prezenta, bonus din vanzari, ore suplimentare platite dublu , diurna si bonus in cazul montajelor care implica deplasare in alta localitate. Venit peste 2400 lei net. Program de lucru de L-V intre 8-16,30. Ocazional sambata lucrata. Relatii suplimentare la telefon 0738496404 sau CV pe adresa nadia@cataleya3p.ro si va contactam noi.

 • Angajam tamplari si vopsitori pentru productie usi si ferestre din lemn, cu sau fara experienta in domeniu, conditii foarte bune de lucru, program de 8 ore, salar foarte atractiv ,asiguram transport.Permis de conducere categoria B constituie avantaj.Informatii la tel. 0744565314, 0264435187, SC Generic Prodimpex SRL, Str.C.Coposu, Nr.85, Cluj-Napoca, Jud.Cluj.

 • Firma PROMOMAX SRL angajeaza tamplari cu sau fara experienta pentru productie mobilier din PAL si MDF. Atelierul este situat in Gilau, se asigura transport la/de la locul de munca.Detalii la telefon: 0744-534583

 • Cerinte: • Scoala profesionala in domeniu sau in curs de calificare; • Experienta minim 3 ani in productie mobilier din pal si MDF • Dexteritate manuala; • Spirit de observatie, atentie la detalii; • Simt estetic, viziune spatiala, inventivitate si creativitate Responsabilitati: • Croiorea (debitarea)panourilor pe masini unelte si agregate; • Formularea si prelucrarea mecanica a panourilor placate si a ramelor; • Slefuirea si finisarea suprafetelor produselor prin baltuire, aplicare de lacuri, vopsele, emailuri, folosind spray sau pensule; • Montarea, asamblarea si dezasamblarea partilor componente ale produselor. Beneficii: • Salariu motivant; • Mediu de lucru dinamic; • Conditii de munca deosebite

 • Tamplar cu experiență caut chiar și în străinătate colaborare firmă fabrica sau orice altceva dar rog seriozitate vb și puțin engleza

 • Salveaza cautarea