Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Ce dorim de la tine? - cunoștințe dovedite în domeniul montare și întreținere bunuri – tâmplărie, mobilă, scaune - capacitatea de a lucru în mod individual și în echipă - rezistență fizică și psihică - onestitate, spirit de ordine, viteză de reacție - capacitatea de gestionare a timpului și a sarcinilor - capacitate de organizare Cerințe - permis categoria B - studii medii - îndemânare - punctualitate, disponibilitate la program prelungit - persoana dinamică și dornică să se dezvolte Sarcini - Reparații si mentenanță pentru instalații; - Executarea unor lucrări de întreținere, reparații și înlocuire la instalația electrică, tâmplărie și alte activități gospodărești (uși, geamuri și mobilierul unității), - Montare mobila, scaune, birotica, tâmplărie după schițe puse la dispoziție la domiciliul clientului; - Răspunde de buna funcționare a obiectelor și echipamentelor pe care le deține; - Urmărește permanent și remediază ori de câte ori este cazul toate defecțiunile apărute la utilajele din dotarea instituției.

 • Responsabilitati - presupune utilizarea unei masini automate de debitare de PAL pe baza unei schite de optimizare, beneficiind de ajutor din partea a una sau doua persoane pentru manipularea placilor de PAL pe masina. Acest post face parte dintr-o echipa care asigura debitare si cantuire automata a placilor de PAL necesare clientilor companiei. Cerinte Scoala profesionala - de preferinta de profil tamplarie Experienta minima in debitare de PAL sau tamplarie Beneficii Oferite Pachet salarial atractiv incluzand si bonuri de masa si bonusuri. "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • Infomunca recrutează confecționar tâmplărie din aluminiu pentru o companie din Cluj-Napoca. Responsabilități: - realizează pregătirea activității de confecționare a tâmplăriei - execută prelucrarea componentelor din aluminiu prin respectarea ordinii și specificului operațiilor fluxului tehnologic, asigurând calitatea tâmplăriilor executate - aplică principiile de întreținere și utilizare optimă a echipamentelor tehnologice - respectă prevederile legale referitoare la sănatatea și securitatea în muncă Cerințe Seriozitate Experiența nu este obligatorie dar reprezintă un avantaj Adaptabilitate Dorință de a învăța/perfecționa Program de lucru: L-VSalarizarea se discută la interviu și variază în funcție de experiență

 • Confecționez mobila la comanda(bucătarii, dresing, paturi, dulapuri etc) timp de execuție, maxim două săptămâni de la primirea comenzii. Mai multe informații la telefon

 • Echipa tanara, in plina expansiune, cauta colegi pentru a construi impreuna lucruri moderne si de viitor. Sarcini: montaj lucrari de sticla, usi, balustrade. Cerem seriozitate, dorinta de lucru si castig. Oferim castiguri substantiale, salarii incepand de la 2500 lei, conditii de lucru excelente, telefon, echipament de lucru, transport. Experienta in domenii tehnice (constructii, tamplarie, etc) si permis de conducere categoria B constituie un avantaj. Pentru oameni seriosi si muncitori.

 • CAND CONCURENTA E MARE, TOATA LUMEA ANGAJEAZĂ LA ÎNTAMPLARE. NOI ÎI ANGAJĂM PE CEI MAI BUNI, DACĂ VREI SA TE CONVINGI, NE SUNI! SC CLASIC PROD MEX ANGAJEAZĂ OPERATORI CNC SI TÂMPLARI! OFERIM PACHET SALARIAL ATRACTIV! PENTRU DETALII VĂ AȘTEPTĂM LA SEDIUL FIRMEI DIN DEJ, STR.BISTRITEI, NR.63, DE LUNI PÂNĂ VINERI INTRE ORELE 08:30-16:30 SAU LA TEL 0720/333.210

 • Executam mobilier la comandă din pal melaminat mdf lemn orice tip eventual și colaborări cu alte firme ,designeri

 • Montaj tamplarie PVC cu geam termoizolant

 • Candidatul ideal: - studii medii absolvite; - cunostinte de interpretare a desenului tehnic; - persoana serioasa si responsabila. Descrierea jobului: - asamblarea/demontarea corecta a pieselor de mobilier conform schitelor de montaj si a instructiunilor fabricantului; - manipularea produselor de mobilier. BENEFICII: - oportunitate de angajare intr-o companie stabila; - mediu de lucru modern; - salariu fix si bonuri de masa. Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei CASA RUSU. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteti de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei CASA RUSU. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

 • Căutăm coleg: lucrător atelier tâmplărie lemn! Cerințe: * persoană cu experiență în activitățile de tâmplărie lemn; * abilități privind finisajul manual sau la mașină; * îndemânare privind vopsirea și lăcuirea produselor; * atenție la detalii; * capabilitatea de a mânui scule electrice și mașini specifice activității de tâmplărie. Mobila Ines - sculptură, mobilier pentru copii, mic mobilier, mobilier de grădină, mobilier de cult Salariu: se va stabili în urma interviului și în funcție de orele lucrate Locație: Str. Valea Chintăului, FN, Cluj-Napoca Așteptăm intenția dumneavoastră de angajare: facebook.com/MobilaInes E-mail: mobilaines@yahoo.com Informații suplimentare: ‭0744 258 501‬.

 • Angajam tamplari si vopsitori lemn, productie de usi si ferestre din lemn si lemn stratificat,cu sau fara experienta in domeniu, conditii foarte bune de lucru,program de 8 ore, salar foarte atractiv, asiguram transport. Informatii la tel. 0744565314 , 0264435187, 0745590755, SC Generic prodimpex SRL,Str.C.Coposu,Nr.85,Cluj-Napoca,Jud.Cluj

 • Producator mobilier la comanda angajeaza tamplari, persoane cu experienta in domeniul mobilierului si persoane necalificate, oferind: - salariu atractiv - negociabil. - bonuri de masa; - cadou de paste ( bani ) - cadou de craciun ( bani ) Experienta in domeniu si permis conducere minim categoria B constituie un avantaj. Cerinte angajare : Abilitatea de munca in echipa Persoana serioasa si respectoasa cu vocabular si tinuta ingrijita Abilitatea de a urma instructiuni verbale si scrise De preferinta nefumatori.

 • Cautam muncitor calificat in domeniul mobilierului (pentru atelierul de tamplarie si montaj), salariu motivant. Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV-ul la essenza.conta@gmail.com. sau puteti sa sunati Tel. 0747488690 / 0774052463.

 • Căutăm designer pentru colaborare executam mobilă la comanda și serie din pal mdf lemn bucătării camere baie etc.

 • Descrierea jobului - Cluj Napoca 0774463702 Angajam muncitori in constructii. Salariu cuprins intre 3500 si 4500 lei net. Cazare gratuita. Diurna pentru deplasare. Specializari: zidari, dulgheri, betonisti si finisori Activitatea presupune deplasari in anumite locatii pe diferite santiere. Cerinte Experienta in domeniul constructiilor. Abilitati de munca in echipa. Disponibilitate de deplasare in scop de serviciu. Atentie la detalii. Ordonat la locul de munca. Dispus sa invete lucruri noi.

 • Atelier de tamplarie cu vechime si experienta, localizat in Cluj Napoca, angajam personal calificat si necalificat. Oferim salarii atractive si bonusuri, pentru mai multe detalii si informatii sunati la: 0731/748922 sau trimiteti un CV la adresa: office@kiato.ro. Va multumim!

 • Angajam muncitori in constructii CLUJ-NAPOCA (4500 LEI IN MANA) 0774463702 SALARIU cuprins intre 3500 si 4500 lei net. Cazare gratuita. Diurna pentru deplasare. Specializari: zidari, dulgheri, betonisti si finisori Activitatea presupune deplasari in anumite locatii pe diferite santiere. Cerinte Experienta in domeniul constructiilor. Abilitati de munca in echipa. Disponibilitate de deplasare in scop de serviciu. Atentie la detalii. Ordonat la locul de munca. Dispus sa invete lucruri noi

 • Angajăm colegi CU CARTE DE MUNCA ȘI SALARIU FIX la HUEDIN, Fabrica Vladeasa Furniture, str. Fildului, nr. 15. 2 Posturi: - STIVUITORIST - FOCHIST **** APLICĂ AICI ȘI TE CHEMĂM LA INTERVIU! Te așteptăm! * FOCHIST CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Coleg/ ă energic/ă , harnic/ă - Ordonat/ă, organizat/ ă și dedicat/ ă - Să ai experiență de peste 1 an ca Fochist CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - Pregătirea cazanului pentru pornire - Pornirea cazanului - Exploatarea cazanului - Oprirea, răcirea și golirea cazanului - Semnalizarea defecțiunilor aparute * STIVUITORIST CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Coleg/ ă energic/ă , harnic/ă - Ordonat/ă, organizat/ ă și dedicat/ ă - Să ai experiență de peste 1 an ca Stivuitorist - Să deții autorizația de Stivuitorist, vizată de ISCIR CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - Asiguri și supraveghezi încărcarea / destivuirea mărfurilor - Asiguri și supraveghezi descărcarea / stivuirea mărfurilor; - Verifici zilnic, înainte de pornirea utilajului: nivelul uleiului, carburantului, apei de răcire; - Anunți șeful ierarhic legat de orice neregulă constatată în funcționare; - Notezi în caietul motostivuitorului defectele constatate; - Depozitezi produsele finite, după indicațiile gestionarului; - Pregătești paleții cu produse finite pentru livrare; - Realizezi operații de service la mașină, când apar defecte * ÎȚI OFERIM: - stabilitate - o echipă primitoare - condiții de lucru optime - salariu și program fix - ambele prevăzute în contractul de muncă Află mai multe despre noi pe http://salice.ro/vladeasa-furniture/ și www.facebook.com/salicecluj. VREI SĂ NE AUZIM? Sună la 0731 210.209 sau trimite-ne CV-ul și datele de contact pe marketing[at]salice[punct]ro.

 • GreenForest angajeaza MONTATOR mobilier de birou pentru Cluj Napoca. Avem nevoie de o persoana comunicativa si descurcareata, cu respect si grija fata de client si bunurile achizitionate. Obligatoriu permis categoria B si disponibilitate la deplasari pentru montaje in afara localitatii. Atributii: - Încarcă maşina în ordinea de livrare stabilită de programul zilei - Descarcă maşina şi transportă mobila în spaţiul indicat de client, având grijă ca în timpul manipulării să nu deterioreze mobilierul sau bunurile din spaţiul prin care se deplasează (pereţi, elemente de mobilier existente etc.) - Montează mobilierul verificând calitatea montajului şi observă în timpul montajului existenţa unor eventuale neconformităţi (zgârieturi, lovituri, pete, lipsuri din colet sau din punga de feronerie), anunțându-l pe șeful de echipă - Recuperează de la client toate ambalajele, le aduce la sediul firmei şi le depozitează selectiv în locurile stabilite. Pachetul salarial este compus din salariu de incadrare, bonus de prezenta, bonus din vanzari, ore suplimentare platite dublu , diurna si bonus in cazul montajelor care implica deplasare in alta localitate. Venit peste 2400 lei net. Program de lucru de L-V intre 8-16,30. Ocazional sambata lucrata. Relatii suplimentare la telefon 0738496404 sau CV pe adresa nadia@cataleya3p.ro si va contactam noi.

 • Angajăm coleg / colegă CU CARTE DE MUNCA ȘI SALARIU FIX la Depozitul de PAL si blat SALICE, pe Calea Baciului nr. 2-4, Cluj-Napoca. Post: MANIPULANT MARFĂ **** APLICĂ AICI ȘI TE CHEMĂM LA INTERVIU! Te așteptăm! ********************************************************************** CUM TE VREM, CA SĂ FACEM CASĂ BUNĂ: - Persoană energică, serioasă și ordonată - Ideal absolvent/ă de studii la nivel mediu - Constituie avantaj experiența de peste 1 an într-un depozit - Constituie avantaj experiența în ateliere de confecționare mobilier din PAL CE RESPONSABILITĂȚI ÎȚI DĂM: - recepționezi mărfuri: PAL-uri si blaturi - pregătești și încarci / descӑrci colete cu PALuri și blaturi de expediat, în autovehicule; - așezi mărfurile ȋn spaṭiile special destinate - respecți reglementările de manipulare şi depozitare - ajuți la activitățile de inventar ********************************************************************** ÎȚI OFERIM: - stabilitate - o echipă primitoare - condiții de lucru optime - salariu motivant și program fix - ambele prevăzute în contractul de muncă ********************************************************************** DESPRE SALICE PE SCURT Magazinele SALICE pun la dispoziția clienților o gamă variată de produse și servicii de tip: Plăci decorative, PAL, Blat, laminate, HPL, Fronturi, Folii decorative, cant | Gamă completă de accesorii mobilier, feronerie | Mic mobilier - mese, scaune, fotolii | Structuri metalice și de lemn, cadre picioare pentru mese și birouri | Servicii de debitare, căntuire, prelucrare CNC, în două locații din Cluj și una în Alba. Suntem dedicați producătorilor de mobilă, proiectanților și arhitecților, clientului final - persoană fizică sau firmă. Află mai multe despre noi pe www.salice.ro și www.facebook.com/salicecluj. VREI SĂ NE AUZIM? Sună la 0731 210.209 sau trimite-ne CV-ul și datele de contact pe marketing@salice.ro.

 • Salveaza cautarea