Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie Mures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • • DORIM SĂ MĂRIM ECHIPA !! Firma cu peste 20 ani de experienta in prelucrarea lemnului, angajeaza tamplar universal . Executam produse din lemn masiv, PAL,MDF si diferite combinatii de materiale. Programul de lucru este de la 7:00-15:30. Se asigura: - SALAR atractiv in functie de experienta. - Premii pentru angajații fideli Cerinte: -studii minim 8 clase; -capacitatea de a efectua eforturi fizice medii. -capacitatea de a lucra In echipa. -cunostinte minime de interpretare a desenelor tehnice. -minim 2 ani experienta In domeniu. Tel 0745294437

  • MDA Interiors Vidrasau angajeaza muncitori calificati si necalificati (inclusiv femei) pe posturile de tamplar si montator.Asiguram transportul si instruirea la locul de munca.Salar atractiv.Detalii la nr.de tel 0724034016 sau la hala str.Oros 1/A,Vidrasau,Jud.Mures.

  • MDA Interiors Vidrasau angajeaza gestionar magazie (inclusiv femei).Asiguram transportul si instruirea la locul de munca.Salar atractiv .Detalii la nr.de tel 0724034016 sau la hala str.Oros 1/A,Vidrasau,Jud.Mures.

  • De ce credem noi ca merita sa te alaturi echipei noastre: 1. Pentru ca avem: O echipa stabila, o echipa de treaba, o echipa matura profesional. 2. Pentru ca punem pe primul loc vointa din tine de a lucra, de a arata ceea ce stii si nu punem pretul neaparat pe diplome. 3. Pentru ca dorim sa evoluezi si sa ai din ce în ce mai multa experienta. 4. Pentru ca oferim un mediu de lucru modern, armonios. 5. Pentru ca ai mai mult timp liber decat te-ai gandi, in medie lucram 19 zile/luna. (adica ai toate zilele de la stat libere, sambata-duminica nu lucram, ai doua vacante de cate 2 saptamani: concediu de iarna: 21 decembrie -5 ianuarie (de exemplu pentru 2019), concediu de vara: 27 iulie-09 august,*varieaza in functie de zilele utilizate in concediul de iarna. Program de lucru: luni-vinerila Vidrasau hala Bart Home (asiguram transport). 6. Pentru ca oferim un pachet salarial motivant. Ce vei avea de facut? 1. Asamblarea elementelor de mobilier 2. Montarea feroneriilor, sistemelor speciale 3. Montaj la fata locului Ce iti cerem: 1. Experienta de minim 3 ani in acest domeniu - (nu e obligatoriu) reprezinta un avantaj 2. Persoana deschisa, flexibila, operativa, eficienta, cu initiativa (deci sa ne spui tot timpul cat mai sincer parerea ta despre situatii/ probleme ca sa nu se adune, sa fi dragut cu clientii si prietenos cu colegii ca zau nu musca nici unul. In caz de urgenta sa poti lasa deoparte la ceea ce lucrezi in momentul de fata si sa incepi o alta lucrare fara ca acesta sa-ti creeze stres. Sunt anumite etape pe care dupa un timp le poti face si cu ochii inchisi, poti avea o rapiditate mai mare fata de alte etape de lucru ce necesita mai multa gandire. Ceea ce faci trebuie sa fie calitativ, mai bine gandeste de doua ori si fa o data, decat invers. Dupa ce ai o rutina in ceea ce faci, gandeste-te mereu, daca nu cumva se poate face o etapa sau un lucru si mai bine, dar desigur cu o alta modalitate mai rapida.) 3. Buna capacitate de autoorganizare a propriei activitati (sa stii ce ai de facut, fara sa stea cineva in spatele tau si sa iti zica tot timpul ce e de facut) 4. Indemanare, atentie la detalii, spirit de echipa (Noi facem tot posibilul ca tu sa te simti bine la lucru, sa te simti in largul tau, sa te simti ca acasa. De aceea daca si tu esti o fire calma e firesc sa ai grija si chiar sa-ti placa detaliile, pentru ca la mobila vorbim in milimetri si chiar si o jumatate de milimetru conteaza atunci cand pui un maner de exemplu. Desi 70% se lucreaza individual, totusi suntem o echipa si fiecare are nevoie de celalalt. Este important sa nu ne gandim doar la noi. Daca ne este firesc ca suntem ajutati, trebuie sa ne fie firesc si faptul ca si noi la randul nostru trebuie sa ajutam). 5. Simt al responsabilitatii.

  • ROMERCATO PRODIMPEX S.R.L., producător de mobilă din lemn masiv, angajează: • Operatori CNC Asiguram instructajul la locul de munca. Cerinte: seriozitate si ambitie. Ne puteti contacta la sediul firmei din localitatea Reghin, str. Iernuțeni, nr. 120 sau la numerele de telefonîntre orele.

  • Salveaza cautarea