Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cautam tamplari pt productie mobilier din pal melaminat , mdf la comanda , calificare si experienta in domeniu constituie un avantaj , dar oferim si posibilitatea calificarii la locul de munca celor dornici de a invata si profesa aceasta meserie. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de tel 0740805596,0757053604. Oferim si rugam seriozitate din partea dv !

 • Angajez personal calificat sau necalificat pentru productie mobilier din pal melaminat, mdf la comanda . Se ofera salariu corespunzator , transport gratuit si alte bonusuri salariale. Rugam oferte serioase !

 • Candidatul ideal Angajam tamplari cu sau fara experienta in domeniul prelucrarii la comanda a mobilierului de interior si exterior Persoana activa si dornica sa invete si sa-si dezvolte abilitatiile in domeniul prelucrarii lemnului Serios Punctual Abilitati de munca in echipa; Descrierea jobului Lucrari specifice de tamplarie si dulgherie Program de lucru flexibil Salariu progresiv in functie de experienta acumulata Post full time/part time Contract de munca Posibilitate de avansare Ore suplimentare platite Loc de munca stabil Se asigura cazare pentru cei din afara localitatii; CV-ul se trimite la adresa de e-mail: hudimob@gmail.com Descrierea companiei Hudimob Srl. din Cisnadie, judetul Sibiu pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Hudimob Srl., specializata in productia de cherestea si mobilier, are in componenta o echipa de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. CV-ul se trimite la adresa de mail hudimob@gmail.com. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0724391890.

 • Angajez full time tamplar pentru mobilier din pal mdf pentru orice faza

 • Angajez urgent tamplari cu sau fara experienta, pentru fabrica in Sibiu. Salariu atractiv si bonusuri.

 • Angajăm persoană tânără, dinamică, cu abilităţi practice, dornică să înveţe o meserie, pentru atelier de mobila. Oferim calificare la locul de muncă, salariu net între 1500 – 2000 lei, plata orelor suplimentare, bonusuri de performanta. Telefon: 763097931

 • Firma P.I.N Personal GmbH Mendelstr.4 84030 Ergolding Germania este in cautare de: - Montator mobila (Cunostinte minime de limba germana) ; Cerințe: - Experiență de lungă durată în domeniul mobilei. -Cunoștințe de bază limba germană -De preferință permis și autoturism propriu (pentru deplasarea la locul de muncă) Salariul va fi in functie de experienta dumneavoastra si nivelul de cunoastere al limbii germane. Se ofera masina de la Firma pentru transport la locul de munca. Costul este de 3,85 € pe zi, care se retine din salariu. Cazare: 252,48 € pe luna, care se retine din salariu, • locuințe complet mobilat,utilata, • Camere cu 2-3 paturi, living, baie și bucătărie. Lasati mesaje cu cv-ul dvs sau un numar de telefon sa va contactez. Pentru mai multe detalii nr de tel: 004915154134969 / 004987197482140 Alexandru Birneata Puteti cauta informatii despre firma pe internet si sa sunati pe numarul de fix. Nu se percepe niciun comsion, firma Germana P.I.N. Personal GmbH.

 • Angajez Tamplari sau persoane care doresc sa invete aceasta meserie. Exista si posibilitatea calificarii la locul de munca. Salarizare atractiva. Posibilitatea invatarii acestei meserii in adevaratul sens al cuvantului Tamplarie, deoarece executam diverse obiecte de mobilier la comanda, binale, si alte articole din lemn masiv.

 • Angajam persoane cu cunostinte in prelucrarea lemnului primara,manipulare si stivuire cherestea,lambriurisalariu atractiv 3000 Ron brut si bonusuri.Contract de munca 8 ore un singur schimb de la 7 la 15.30 Societatea are sediul in Cisnadie,asiguram transport din Sibiu.

 • Salveaza cautarea