Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Tamplarie / Tapiterie Timis

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam muncitori tamplarie PVC,cu experienta,salar brut 3000 lei,salar net 2400 program 8 ore,sambata liber.Ore sulimentare daca se fac sunt platite separat .

 • Sc Otto Srl, Depozit de pal melaminat si accesorii mobilier angajeaza muncitor necalificat ! Se ofera salariu atractiv si bonuri de masa!

 • Sc Otto Srl, depozit pal melaminat si accesorii mobilier angajeaza operator masina aplicare cant abs pentru punctul de lucru din Giarmata. Daca esti o persoana responsabila, dinamica, atenta la detalii si cu experienta in domeniu te asteptam sa faci parte din echipa noastra. Se ofera salariu atractiv si bonuri de masa.

 • PROGRAM NORMAL - 8 ore Firma MONDO STYLE, cu sediul in Timisoara, strada Gloriei nr. 11, angajeaza, in conditii avantajoase, operator pentru utilaj de taiat sticla (taietor sticla), lacatusi, sudori, frezori, operatori CNC pentru productia de usi si ferestre din PVC si aluminiu si Geam Termopan, montatori tamplarie Cerinte: - seriozitate - disponibilitate pentru lucru in echipa - rezistenta la efort fizic - interes pentru perfectionare si policalificare Se ofera: - Avantaje fiscale (scutire de impozit, etc.) - DOMENIUL CONSTRUCTIILOR - salariu atractiv - contract de munca - bonuri de masa - conditii de munca avantajoase Pentru detalii telefonCV -urile se trimit pe nr. de faxsau pe adresa de email

 • Firma MONDO STYLE, cu sediul in Timisoara, strada Gloriei nr. 11, angajeaza, in conditii avantajoase, tamplar universal, PVC si aluminiu si montatori tamplarie Cerinte: - experienta in domeniu - seriozitate - disponibilitate pentru lucru in echipa Se ofera: - Avantaje fiscale - scutire de impozit, etc. DOMENIUL CONSTRUCTIILOR - salariu atractiv - contract de munca - bonuri de masa - posibilitate de promovare Pentru detalii telefonCV -urile se trimit pe nr. de faxsau pe adresa de mail

 • Angajez montator tâmplărie PVC si aluminiu , cu experiența . salar 2800- 3000 lei 0723725096

 • Angajam Tamplari si Masinisti cu experienta. Remunerare MOTIVANTA.

 • Societate cu potential angajam : TAMPLARI MASINISTI FINISORI VOPSITORI GATERISTI NECALIFICATI Se pot asigura venituri motivante,cazare, masa si transport. Nu ezitatu ! Info la tel.0722288036 Va asteptam cu drag !

 • Caut lucrator in tamplarie pvc salariu in functie de performante

 • Angajam montatori si manipulanti pentru livrare si montaj de mobilier la domiciliul clientului. Cerinte: -seriozitate; -indemanare; -atentie la detalii; -responsabilitate; -bune abilitati de lucru in echipa. Experienta in domeniu constituie un avantaj.

 • montam toata vgama de mobilier tip ikeia, Dedeman Jisk etc tel 0729099687

 • Angajam vopsitor in tamplarie din lemn masiv ,lucram in mod special cu lacuri si vopsele pe baza de apa Salariu de la 3000 de lei in sus in functie de experienta , Pentru persoanele din afara oferim cazare si 2 mese la zii nr tel

 • Atelier de tamplarie cautam tâmplar cu experienta cel putin medie in domeniu producției de tamplarie din lemn Oferim salarii de la 3000 -4500 de ron in functie de experienta , Aparte oferim cazare și 2 mese pt persoanele de afara

 • Angajam muncitori calificati / Montaj tamplarie pvc . TEL:

 • Firma S.C Kallis S.R.L. are ca domeniu de activitate productia de mobilier si cauta sa angajeze personal pe partea de productie. Asadar daca: -detineti permis auto categ.B; -sunteti o persoana deschisa spre nou, indemantica si energica; -aveti cunostiinte in domeniu. Noi oferim: -pachet salarial atractiv; -program de lucru de Luni-Vineri; -un mediu de lucru placut format dintr-un colectiv tanar si dinamic. Daca anuntul nostru v-a facut cu ochiul va rugam pentru detalii sa ne contactati telefonic sau sa ne trimiteti un C.V. pe adresa noastra de e-mail.

 • Daca ai experienta in domeniul montajului de mobilier si esti o persoana dinamica si responsabila, atunci esti candidatul potrivit. Cerinte : experienta REALA in montajul de mobilier , spirit de echipa, seriozitate si CHEF DE MUNCA.

 • sc Ubiconet srl cu vechime de 17 ani in productia de mobilier organizeaza interviu pentru femei si barbati cu varsta intre 25 si 42 ani in vederea ocuparii posturilor de finisor si montator mobilier in atelier. Asiguram pregatirea la locul de munca. Programari de luni pana vineri intre orele 9-15.30 la telefon 0745837174.

 • Responsabilitati / Realizari - executia de mobilier din Pal, conform schitelor si cerintelor clientilor - gestioneaza materialele prelucrate si le preda clientilor Cerinte - absolvirea invatamantului minim obligatoriu - citirea si interpretarea unui desen tehnic - dorinta de a munci responsabil - capacitati de comunicare si coordonare Alte informatii -pachet salarial atractiv -tichete de masa -cursuri de calificare, daca este cazul "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • JOBURI SIMILARE Candidatul ideal Persoana serioasa, atenta la detalii, implicata, disponibila la program de lucru in 3 schimburi. Descrierea jobului - verificare proces gaurire - verificare flux productie in vederea imbunatatirii procesului de gaurire - validare repere Descrierea companiei Povestea noastra incepe in urma cu mai bine de 20 de ani. Compania Rus Savitar a facut primii pasi in domeniul mobilierului autohton in 1994, ca retailer. De atunci, am construit propriile fabrici, am dat startul productiei de serie, devenind astazi unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL si tapiterii din tara. Unitatea de productie a fabricii RUS SAVITAR este dotata cu cea mai moderna linie tehnologica din sud-estul Europei si se afla in localitatea Dudestii Noi, la 15 km de Timisoara. Datorita tehnologiei avansate de care dispunem si a unei echipe de peste 1300 de oameni, am ajuns la o capacitate de productie de 2 000 000 de mp de PAL din total de 6 000 000 de mp disponibili la nivel national, acest lucru situandu-ne pe locul 1 in tara cu o cota de piata de 33%. Capacitatea de productie a fabricilor noastre a ajuns astazi la 30 000 de garnituri de mobilier din PAL /luna si 5 000 de seturi de mobilier tapitat/luna.

 • Iti doresti un loc de munca stabil in cadrul celei mai mari companii producatoare de mobilier din tara ? Ai experienta in aria de productie si disponibilitate pentru program de lucru in schimburi? Esti omul nostru ! Iti oferim : - Conditii de lucru moderne si colegi super faini - Pachet salarial atractiv platit la timp, corelat cu experienta in domeniu - Tichete de masa in valoare de 15 lei; - Prime de sarbatori; - Diverse sporuri in functie de performanta; - Transport asigurat; - Analize medicale gratuite. Te asteptam zilnic la sediul nostru din Dudestii Noi - Calea Timisoarei nr. 76 in intervalul orar 08.30-12.30 sa ne cunoastem si sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie

 • Salveaza cautarea