Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Teleorman

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 147 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajăm șofer profesionist internațional 40 tone Candidatul ideal: Să aibă experiență pe o poziție similară; Să dețină permis de conducere C+E; Fără incidente în trafic; Preocupat de Întreținerea și buna funcționare a vehiculului din dotare; Disponibilitate pentru deplasări atât interne, cât și internaționale; Să aibă orientare geografică-rutieră; Să dețină abilități de comunicare și organizare; Să aibă simț de răspundere dezvoltat, cât și flexibilitate; Descrierea jobului: Realizarea transportului de bunuri cu autovehiculele firmei, în baza documentelor de însoțire; Participarea activă la verificarea bunurilor încărcate și descărcate; Preluarea și predarea documentele fiscale aferente mărfurilor pe care le transportă; Reprezentarea firmei în contactul cu clienții; Asigurarea securității i integritătii bunurilor în timpul transportului; Predarea mărfurilor la destina ie împreună cu documentele înso itoare conform metodologiei stabilite de companie Se asigură că marfa este descărcată în condi ii de siguran ă; Respectarea regulilor stabilite de legisla ia în vigoare privind circula ia pe drumurile publice, precum i regulamentele i instruc iunile interne; Beneficii: Pachet salarial atractiv; Card pentru combustibil; Telefon de serviciu; Camion nou. Descrierea companiei VOLSPED activează din 2007 pe piața europeană i internațională, depă ind permanent a teptările clienților noștri prin grija pe care o acordăm fiecărui detaliu în parte, prin promptitudinea i seriozitatea cu care răspundem solicitărilor lor. Oferim servicii de transport mărfuri i mutări atât pentru companii, cât i pentru persoane fizice. Echipa noastră este cea care dă viață tuturor acțiunilor. Tineri și energici, pasionați și dedicați, avem în permanență grijă ca totul să decurgă așa cum trebuie. Ne face plăcere să generăm oportunități și să ajutăm, la fel cum ne place profesionalismul de cel mai înalt nivel. Căutăm excelența și o primim cu brațele deschise în echipa noastră.

 • Muncitor necalificat

 • cupul cautam de munca

 • Posed permis cat B de 5 ani, doresc angajare în Alexandria sau comunele limitrofe, rog și ofer seriozitate, multumesc.

 • Angajez vanzatoare cu experienta în domeniu alimentar

 • Buna ziua numele meu este Razvan sunt din judetul Teleorman Detin permis Cat B de 6 ani nu am avut incidente cazier curat Detin auto 7 locuri Am experientă pe autoutilitara 3,5t Caut loc de munca ca sofer full time sau part time Vorbesc limba engleza cursiv si scris Corect gramatical Astept sa ma contactati La

 • Angajăm muncitori cu experiență în șantierele din ilfov și București. Pentru construcția de case la rosu si Blocuri. Locații stabilite. Salariul negociabil. Va rog cei interesati lăsați un mesaj cu numarul de telefon.

 • Salveaza cautarea