Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 3282 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Resto-Pub-Garden *Old Yard* (locatie noua), angajeaza barmani, ospatari si bucatari cu experienta. Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, te rugam sa ne contactezi la nr.de telefon

 • Descriere Angajam muncitori calificati si necalificati pentru montaj tamplarie aluminiu, fatada ventilata Abilitati tehnice; - atentie la detalii; - organizat; - capabil sa lucreze atat in maniera proprie cat si in echipa; - capabil sa citeasca si sa inteleaga planurile de montaj; - experienta obligatorie pe o pozitie similara; - persoana ordonata, organizata, rezistenta la stres. Descrierea jobului - montaj tamplarie de aluminiu; - montaj fatada ventilata; - evidenta si gestiunea materialelor; - gestionarea si manipularea materialelor folosite in santier; Ben ficii: - pach t sal rial atr ctiv, pl tit l timp, cor lat cu xp ri nta in dom niu - program d lucru intr-un singur schimb; - sp cializare l locul d munc ; - chipam nt d munca conform norm lor de protectia muncii; - posibilitate de dezvoltare profesionala; - colectiv placut.

 • Societatea are ca profil de activitatea de spalare/curatare a textilelor provenite de la unitati sanitare. Este situata in Ghiroda/Timisoara, avand acces facil la mijloace de transport in comun M11 si M30. program de lucru 8 ore, in doua schimburi, se ofera tichete de masa (15 lei), se plateste contravaloarea abonamentului pentru mijloacele de transport in comun.

 • 2

  Cerinte: Lacatus: - calificare ca lacatus in confectii metalice sau mai multi ani de experienta profesionala in domeniu. - cunoasterea desenului tehnic pentru asamblare confectii metalice - apt pentru lucru la inaltime. Sudor: - Experienta de lucru - calificare ca sudor MIG-MAG, - Cunostintele de taiere, indoire, polizare, asamblare confectii metalice - apt pentru lucru la inaltime Se ofera: - Salariu motivant, - Mediu de lucru atractiv, - Transport asigurat, - Se asigura masa de pranz, - Loc de munca stabil, program de lucru 8 ore/zi. Informatii si CV-uri la sediul firmei din Remetea Mare, nr. 526, tel , e-mail: , Program Luni Vineri, orele 8,00 16,30.

 • 16

  Angajăm personal pentru curățenie, 8 ore/zi, schimbul 1, cladire de birouri, centura Timisoarei, Transport asigurat din Timisoara. Oferim contract de muncă pe perioadă nedetermintă, salariu net 1500 RON și tichete de masă. Angajăm inclusiv șomeri. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la numărul de telefon . Interviuri: strada Gheorghe Doja nr.18 ap.15, interval orar 10:00-17:00, de luni până vineri.

 • 1

  Firma de constructii, angajez buldoexcavatorist cu permis cat.B si diploma de masinist sau mecanic utillaj. Pentru detalii: tel: .

 • Firma nemteasca(Germania), Angajam ELECTRICIENI, se cere: -experienta in domeniu -varsta masima 35 ani -permis conducere CAT.B -posibilitatea de a lucra in strainatate SE OFERA: -salar minim 1500 euro NET -cazare -transport de la cazare la santier -angajare imediata NU SE CERE CUNOASTEREA LIMBII GERMANE PERSOANA DE CONTACT: CRISTIAN-

 • 4

  Societate comerciala cu experienta in transportul de marfuri,angajeaza soferi pentru CIFA(trasport beton),pe raza judetului Timis. Salariu motivant.

 • 1

  Firma serioasa angajam soferi camion pentru tank container pe comunitate. Salar 2500 eur. Telefon .

 • ANGAJAM INSTALATOR apa-canal Cerinte: - studii medii (liceul sau profesionala) profil instalator; - experienta in domeniul instalatiilor sanitare (atestatul nu reprezinta o prioritate) - permis conducere B vechime min 1 an; Responsabilitati: - seriozitate si atentie la executia lucrarilor; - va lucra pe proiecte in diferite locatii, va trebui sa duca la bun sfarsit lucrarea in timpul agreat; - va sesiza ce materiale lipsesc sau sunt necesare pentru a finaliza la timp lucrarile; - va tine legatura si va comunica periodic stadiul lucrarilor catre managerul direct; - dispus pentru delegatii de 1-3 zile maxim cu diurna, cazare si mic dejun; ore suplimentare platite. Beneficii: - pachet salarial avantajos - masina de serviciu - program de 8 ore cu ore suplimentare platite daca este cazul - posibilitate de crestere salariala in functie de implicare si performanta. Oferim pachet salarial motivant. Telefon .

 • 2

  Angajez sofer tir comunitate Salar 2300 fix Perioada de lucru 2 luni jumate-3 luni cu 2-3săptămâni acasă Curse Spania Germania Curse 75/100 fixe Doar cu experiență comunitate Tel

 • Caut firme producătoare de tâmplărie pvc și aluminiu pentru colaborare montaj . Firme antreprenoare pentru lucrarii in domeniul montajelor de fațade , compartimentare cu hpl sau sticla securizată. Ma deplasez in toata tara, suntem din maramureș

 • 14

  Angajez sofer cu experienta pe bascula cap tractor + semiremorca , din Timisoara sau imprejurimi salar atractiv , mai multe informatii la tel.

 • Caut femeie de serviciu la o toaleta publica din Timisoara detalii suplimentare la

 • 4

  Disponibil online

  Colaboratori Imobiliare

  Posturi de munca in domeniul imobiliar. Birou si/sau deplasare pe teren. Negociere conditii cu proprietari respectiv clienti. Oferim: Contract de munca, cu perioada de proba 3-6 luni. Salariu atractiv de la 500-1.500,00EUR plus procente din comisioane. Cerinte: 1. Limba materna romana, engleza si germana la nivelul minim B2. 2. Experienta de lucru in comunicare interumana, flexibilitate. 3. Masina proprie (nu o condiție) Pentru aplicare job rugam trimitirea datelor personale, biografie, CV.

 • 1

  Cadru didactic cu experiență, cu diploma de specialitate, dau meditatii la matematică ,copiilor cu clasele I-XII. telefon >

 • MESERIAS CU ECHIPA EXECUTAM LUCRARI DE CONSTRUCTII IN URMATOARELE FAZE. AMENAJARI INTERIOARE ȘI EXTERIOARE GRESIE FAIANȚĂ ZUGRĂVELI GLETURI SAPE TERASE PARCHET PAVAJE BORDURI GARDURI ECOSISTEM LA PRETURI AVANTAJOASE PLACARI POLISTIREN VATA. CASE LA ROSU CU MATERIALUL CLIENTULUI

 • 5

  Caut o femeie serioasa pentru ajutor in gospodarie , menaj ,2 zile pe săptămână! Salar atractiv!

 • Persoana serioasa, punctuala si de incredere ofer transport cu autoturism propriu in Timisoara si imprejurimi. Duc-aduc copii la si de la scoala, efectuez mic menaj si cumparaturi, transport in interes de serviciu, etc.

 • 9

  Firma partenera Tazz by EMAG angajează curieri livratori cu masina personală !..livrările sunt in domeniul de CATERING!..Program deosebit de flexibil !!

 • Salveaza cautarea