Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Crai-nou

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma Constructii*ACMS*.Angajam muncitori ,colaboram cu echipe, pentru placari cu polistiren , amenjari interioare si exterioare,gresie,faianta,rigips,glet,zidarie,parchet..Personal rigips 160-180/ron.Montatori gresie faianta 150-170/ron se negociaza in functie de experienta dvs.Cautam oameni seriosi.Asiguram continuitate in munca indiferent de anotimp sau sezon. Inceperea lucrului imediat.Bucuresti si Zonele Limitrofe. Oferim:-Se ofera salariu de la 160-200/ron lei pe zi la Polistiren se negociaza in functie de experienta dvs.- Contract de munca - Unelte si echipamente profesionale - Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.

  • ELECTRICIAN ,INSTALATOR SANITAR SALAR 1500 SE CERE CALIFICARE,LA CAZARE NU SE PLATESTE NIMIC DECAT DVS SA VA ASIGURATI MASA PLECARI URGENTE. FAIANTA GRESIESALAR 1400.MINIM UN AN EXPERIENTA ,DUSELDORF,TRANSPORT ESTE 700 DE LEI PLECARI URGENTE.

  • Sunteti interesat de un loc de munca bun, serios si bine platit in strainatate? Firma noastra colaboreaza cu angajatori nemti care cauta ajutor bucatar. Ceea ce va intereseaza pe dumneavoastra: -Cazarea este in apartamente se stau a cate 2 persoane/camera. Sunteti cuplu? Nu este nici o problema, pentru ca in acest caz, angajatorul ofera camera separata de cuplu. -Aveti asigurata o masa trei mese pe zi. Transportul este organizat in grupuri, iar plecarile se fac din municipii. Plecarile se fac pe baza de programare cu minim o saptamana inainte de data plecarii. Salarul este de 1500 euro net/ luna Programul de lucru este de 8 ore pe zi cu weekend liber. Daca exista seriozitate, dorinta si va incadrati in varsta de 18-59 ani, va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0733017702 de luni pana vineri, intre orele 9-16:30.

  • Salveaza cautarea