Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Dumbravita-timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal: - posesor al permisului de conducere categoria B si experienta in conducerea autoutilitarelor de 3,5 tone; - experienta anterioara minima si dorinta de a se forma in domeniul montajului de mobilier; - disponibilitate pentru program flexibil; - persoana serioasa si responsabila. Descrierea jobului: - transportarea catre clienti a produselor de mobilier in siguranta si la timp; - asamblarea/demontarea corecta a pieselor de mobilier conform schitelor de montaj si a instructiunilor fabricantului; - manipularea produselor de mobilier; - folosirea si intretinerea masinii de serviciu;

 • Angajam mecanic electrician auto sau ajutor ucenic mecanic/electrician in Dumbravita, Timis Atentie - Dumbravita - Cartier de Timisoara, pentru cei interesati oferim consultanta/ajutor pentru cazare. Este un service auto multimarca ( Audi, BMW, Ford, Mercedes, Opel, Porsche, VW ) autorizat RAR, asociat unui magazin de piese auto si parc auto. Angajarea se face numai cu carte de munca si medicina/protectia muncii, instructaj, protectii Salariul este in functie de experienta. Este flexibil si se stabileste cu fiecare candidat in parte. Cu/fara experienta Experienta constituie un avantaj Respectul si disciplina trebuie sa fie un argument in viata. Conditie obligatorie: Nefumator, Crestin Ortodox Beneficiu: Zile libere de sarbatori chiar si in timpul saptamanii - ATENTIE - In afara de cele legale de la stat !!! Statie de transport in comun la 300m ( M14 Calea Lipovei - Dumbravita ) Program: Luni - Vineri: 8:00 - 16:00 Mai multe detalii la telefon: o726176548 Pentru C.V.-uri contactul se face pe mail.

 • Candidatul Ideal: Persoana sociabila,resposabila si cu initiativa Bune abilitati de comunicare Cunostinte operare PC Disponibilitate la program de lucru in ture Experienta in vanzari retail poate constitui un avantaj Responsabilitati: Relatia directa cu clientii magazinului Promovarea si vanzarea produselor si serviciilor oferite de magazin Consiliera clientilor cu sfaturi si recomandari Atitudine activa in vanzari si promptitudine in servire Respectarea si mentinerea standardelor si procedurilor de lucru Gestionarea stocului de marfa Beneficii: Angajarea cu norma intreaga pe perioada nedeterminata Beneficii salariale corecte si motivante Training oferit de companie CV-ul se poate trimite pe adresa: smartelymarck@gmail.com

 • Agent Vanzari Companie cu profil de jocuri de noroc cauta  agenti de vanzari, judetele Timis, Hunedoara, Alba, Caras severin, Arad, Bihor. Responsabilitati: -gasirea locatiilor pt exploatarea jocurilor de noroc - incheierea contractelor si deservirea aparatelor, pentru judetele Timis, Hunedoara, Alba, Caras severin, Arad, Bihor. -realizarea obiectivelor de vanzari stabilite pentru zona de responsabilitate. Cerinte: -serios, dinamic, cu mare putere de convingere, comunicativ,  -cunoasterea limbii maghiare, -masina personala constituie avantaj -cunostinte sau experienta de electrician constituie de asemenea avantaj. -Persoanele care lucreaza in distributie sunt binevenite Oferta (bonusuri, beneficii) pachet salarial atractiv, bonusuri Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV cu poza la adresa de e-mail: management@teamvrs.com

 • Companie cu profil de jocuri de noroc cauta Asistent Manager vorbitor de limba maghiara. Cerinte: - cunoasterea limbii maghiare, nivel conversational, - permis de conducere, cat. B, - cunoasterea pachetului Microsoft Office, - cunostinte de contabilitate primara. Responsabilitati:  - indeplineste diverse sarcini administrative, relationate la activitatile sefului direct, - mentine legatura cu institutiile statului, - arhiveaza documentele relationate cu activitatile societatii. Oferta:  - salariu atractiv - posibilitate de invatare si dezvoltare a cunostintelor Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV cu poza la adresa de e-mail: management@teamvrs.com.

 • Profesoara cu experienta ofer pregatire suplimentara la matematica pentru copii din clasele 1-12, inclusiv pentru examenele de capacitate si bacalaureat, la domiciliul meu (zona Dumbravita), chiar si in perioada vacantelor.

 • Depozit de mobila situat in Dudestii Noi ( 13 km de Tm) angajeaza Manipulanti. Program pe schimburi, doar pe timp de zi, salariul 2200 lei in mana si bonuri de masa de 15 lei/zi. Transport asigurat din Timisoara si localitati invecinate depozitului. Relatii la telefon 0759046733

 • Angajam confectioneri incaltaminte cu si fara experienta Oferta (bonusuri, beneficii) Transport, tichete masa, prima zi nastere, al 13-lea salar Relatii la tel.0256214011, sau bit@bontimes.dnttm.ro

 • Meditatii Limba germana si engleza orice nivel. 50 ron 2 ore. Profesoară cu pregatire si rabdare.

 • Oferim salariu de baza + sporuri + bonuri de masa . Se lucreaza in ture de 12 ore . Te asteptam sa te alaturi echipei noastre !

 • Angajam profesor sau profesoara de limba engleza. 4 ore ore saptamana. 0723533962

 • Profesoara. Meditez matematică. Limba romana, franceza, germana. Zilnic ,sedinta 2 ore/50 ron,orice nivel. 0723533962

 • Angajam mecanic electrician auto sau ajutor ucenic mecanic/electrician in Dumbravita, Timis Atentie - Dumbravita - Cartier de Timisoara, pentru cei interesati oferim consultanta/ajutor pentru cazare. Este un service auto multimarca ( Audi, BMW, Ford, Mercedes, Opel, Porsche, VW ) autorizat RAR, asociat unui magazin de piese auto si parc auto. Angajarea se face numai cu carte de munca si medicina/protectia muncii, instructaj, protectii Salariul este in functie de experienta. Este flexibil si se stabileste cu fiecare candidat in parte. Cu/fara experienta Experienta constituie un avantaj Respectul si disciplina trebuie sa fie un argument in viata. Conditie obligatorie: Nefumator Beneficiu: Zile libere de sarbatori chiar si in timpul saptamanii - ATENTIE - In afara de cele legale de la stat !!! Statie de transport in comun la 300m ( M14 Calea Lipovei - Dumbravita ) Program: Luni - Vineri: 8:00 - 16:00 Sambata: 8:00 - 12:00 ( ocazional ) Mai multe detalii la telefon: o726176548 Pentru C.V.-uri contactul se face pe mail.

 • Administrator imobile cu atestat primarie si PFA, administrez asociatii de proprietari. Prefer zona Dambovita,Lipovei, Dumbravita.Tel. 0722 981 335.

 • Atelier confectii dama in serie mica situat in Dumbravita (Timis) angajeaza croitoreasa cu cunostinte executare produs cap-coada. Se ofera mediu de lucru placut si linistit, contract de munca, program 8 ore luni-vineri, salariu net de la 2.000 ron in functie de competente, stabilit in urma unei probe de lucru. Va astept cu drag!

 • Angajez vulcanizator, cu sau fara experienta, dornic de munca si castiguri substantiale pe langa salar!

 • Pensiunea Genesa din Dumbravita angajeaza Ospatari. Pentru detalii sunati la 0757579806.

 • Angajez vulcanizator in Dumbravita, salar între 2500- 4500 lei/ luna.

 • Oferim conditii de lucru avantajoase, intr-un mediu profesionist. Pachet salarial atractiv + bonuri de masa . Salariul se primeste pe card . Program de lucru in 2 schimburi . Transport asigurat .

 • Angajam lucrator comercial in statie de distributie carburant in localitatea Dumbravita .Salariu de baza + sporuri ( pentru ore suplimentare , sambata si duminica ,sarbatori legale )+bonuri de masa . Se lucreaza in ture de 12 ore . Informatii la telefon 0723689139.

 • Salveaza cautarea