Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Ghiroda

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Esti indemanatic, harnic si te atrage domeniul auto? Alatura-te echipei noastre si vei dispune de un salariu atractiv, tichete de masa, transport, formare profesionala si oportunitati de avansare in cariera, spatiu de lucru modern, sigur si placut, un loc de munca stabil intr-o echipa tanara si dinamica, bonificatii lunare si anuale, sporuri, prime de Craciun si Paste, echipament de lucru.

 • Eşti o persoană tânără, dinamică şi cu simţul umorului? Rocktrans pune la bătaie un loc de muncă: ŞOFER MAŞINĂ MTMA - 3,5T pentru curse interne. Cerinţe şofer: - Permis de conducere categoria B; - Bun conducător auto; - Respectarea traseului prestabilit şi a programului de lucru; - Comunicare privind desfăşurarea transportului; - Şoferul trebuie să aibă domiciliul în Timişoara sau din apropiere; - Experienţa în domeniu este considerată un avantaj, însă suntem deschişi să angajăm şi începători. Salariu motivant! :) Dacă îndepliniţi cerinţele, nu ezitaţi să ne contactaţi! Vă mulţumim frumos! O zi rock sa aveţi!

 • Angajam muncitori pentru sectie cutite de stanta , conditii foarte avantajoase. Salariu motivant +bonuri de masa. Decontarea cheltuielilor de transport.

 • Candidatul ideal Locul de munca: depozitul CARGO-PARTNER din Timisoara, zona aeroportului; - Disponibilitate pentru lucru in 1 si 3 ture; - Persoana serioasa, constiincioasa, de incredere. Descrierea jobului Responsabilitati Manipulant marfa: - Incarcare marfa; - Descarcare marfa; - Manipulare marfa in depozit; - Respecta normele de Securitate a Muncii si PSI. Beneficii: Transport asigurat, din Timisoara; Ore suplimentare si de noapte platite conform legii; Asigurare medicala privata gratuita; Salariu fix + bonuri de masa in valoare de 13 lei/zi; Prima de craciun; Cadou de paste; Tichete cadou pentru ziua de nastere.

 • Firma de paza angajeaza urgent agenti de securitate (paznici) pentru obiectiv din Ghiroda. Salariu atractiv. Tel: 0721330070

 • SC TODORUT INTERNATIONAL SRL angajeaza tinichigiu auto .salariul negociat in urma interviului. Detalii la nr. de telefon: 0744532651

 • Operatori AOI/SMT Responsabilitati: Opereaza echipamentele aflate in linia SMT, conform instructiunilor de utilizare; Cunoaste componentele SMD; Incarca role pe feedere; Face setup la schimbare de produs pe linie; Verifica lista de incarcare pe masini vs setup; Candidatul ideal: Disponibilitate la program de lucru in 3 schimburi Atentie la detalii Oferim: -salariul 1.600 NET -tichete in valoare de 15 lei -contract pe perioada nedeterminata.

 • Cerinte: - persoana organizata disponibilitatea de a lucra in schimburi in 3 schimburi. - experienta in producerea de PCB-uri, care au lucrat cu calificare de visual, repair, testing, debug, soldering, etc;- reprezinta un avantaj Beneficii: - salariu atractiv; - tichete de masa (15 lei/zi); - transport asigurat; - al 13-lea salariu; - posibilitati reale de dezvoltare a carierei;

 • Pentru Ghiroda si Fraidorf, jud. Timis, cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • SC AMBRA SERVICE SRL cu sediul in Ghiroda, firma serioasa si cu vechime pe piata, specializata in domeniul de instalatii, angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata electricieni si instalatori. Detinerea de permis auto categoria B si autorizatie ANRE (electricieni) constituie un avantaj. Se cere seriozitate, punctualitate, lucru in echipa, deschidere catre comunicare si minim 1 an de experienta in domeniul instalatiilor electrice sau sanitare, termice si stingere incendiu (montare si intretinere). Beneficii: -Salar motivant -Bonuri de masa -Dotare completa si moderna pentru lucru in instalatii -Echipamente de lucru si protectie Loc de munca si program de lucru stabil, mediu de lucru linistit, colectiv dinamic si serios, orientat spre performanta si calitate. Relatii la tel.0766062212 sau puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail:

 • SC AMBRA SERVICE SRL cu sediul in Ghiroda, firma serioasa si cu vechime pe piata, specializata in domeniul de instalatii, angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata electricieni si instalatori. Detinerea de permis auto categoria B si autorizatie ANRE (electricieni) constituie un avantaj. Se cere seriozitate, punctualitate, lucru in echipa, deschidere catre comunicare si minim 1 an de experienta in domeniul instalatiilor electrice sau sanitare, termice si stingere incendiu (montare si intretinere). Beneficii: -Salar motivant -Bonuri de masa -Dotare completa si moderna pentru lucru in instalatii -Echipamente de lucru si protectie Loc de munca si program de lucru stabil, mediu de lucru linistit, colectiv dinamic si serios, orientat spre performanta si calitate. Relatii la tel. 0766062212.

 • ANGAJAM INFIRMIERA LA CENTRUL DE INGRIJIRE VARSTNICI IN GHIRODA DATE CONTACT - ALBU AURELIA NR. TEL. 0745791194

 • SC TODORUT INTERNATIONAL SRL angajeaza pentru sediul din Ghiroda ,str.Calea Lugojului nr.140 mecanic auto si tinichigiu auto. CV se primesc pe mail:contabilitate@volvotm.ro Relatii la telefon : 0744 532 651 sau 0744 148 247

 • Angajez si ofer cele mai avantajoase conditii pentru functia de receptionista/receptionist la o firma multinationala din Ghiroda. Cerinte : Minim studii medii (Bacalaureat) Limba Engleza nivel conversational. Ofer: Program 12 cu 24 / 12 cu 48 Tinuta business de serviciu. Transport asigurat din Timisoara si Ghiroda Salariu atractiv si bonuri de masa; Contract legal de munca; Mediu placut de lucru. Varsta nu este un criteriu eliminatoriu. Cv la e-mail : inspector.timisoara(arond)securitas.com.ro

 • S.C TODORUT INTERNATIONAL S.R.L angajeaza inspector ITP pentru sediul din Ghiroda Calea Lugojului nr 140 jud Timis tel :0744532651 cv pe mail:

 • Salveaza cautarea