Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Vucova

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Ferma de cai din Irlanda angajeaza ingrijitori cai in ferma pentru mentinerea curateniei in grajd si hranirea acestora.Salariul incepe de la 1800 lire pe luna, se ofera transport din Romania-Irlanda, cazare si o masa/zi.Se beneficiaza de asigurare medicala, indemnizatie copii minori.Se lucreaza in functie de volumul de munca,orele suplimentare se platesc separat.Detalii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751526977.

  • Se cauta muncitori pentru o fabrica de automotive din Belgia. Se lucreaza la asamblarea pieselor auto la banda. Se lucreaza in 2 schimburi, minim 40 de ore pe saptamana cu posibilitate de a face ore suplimentare- Cazare de tip "shared house" asigurata(toate facturile incluse: apa, electricitate, gaz, internet). Se sta 2 persoane in camera. –Jobul este la distanta de 20 min de calatorit cu masina - se ofera transport catre locul de munca de angajator. Cerinte -Persoane cu varsta cuprinsa intre 18-58 de ani -Persoane flexibile si rapide Se pleaca prin contract incheiat cu angajatorul strain, dupa semnarea contractului.Limba reprezinta avantaj. Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759850322.

  • Firma de constructii angajeaza muncitori cu experienta pentru reabilitari blocuri in Bucuresti. Se ofera salariu motivant incepand cu 200 ron/zi, angajare cu forme legale de munca!

  • Salveaza cautarea