Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Candidatul ideal - Nivel avansat de limba engleză - Abilitatea de a analiza o problemă și de a oferii soluții viabile; - Orientare eficienta catre client, precum și abilități bune de comunicare și organizare; - Bune abilități de operare PC; Descrierea jobului - Oferirea de informații clienților cu privire la serviciile companiei; - Documentarea tuturor operațiunilor din baza de date a companiei, - Prioritizarea și gestionarea mai multor cazuri; BENEFICII: -Salariu cumulat de 3200 lei NET - Sesiuni de training specializate pentru cunoașterea procedurilor de lucru; - Tichete de masa 315 Lei - 15 Lei / tichet; - Decontarea transportului, inclusiv voucher taxi; - Beneficii medicale; - Mediul de lucru la standarde internationale;

 • Cel mai platit panel de sondaj din Romania Pentru participarea la sondaje primesti intre 0.20.€ si 2€ pentru un sondaj Bonus la inregistrare 1,50 Euro. Pt detalii trimite un email la adcrys01@gmx.com

 • Cetăţean din Bucureşti, 51 de ani, ofer servicii de traducere / interpretariat din şi în limba engleză. Tipul job-ului: full-time. Salariul dorit: 2500 lei net. Descrierea activităţii mele profesionale până în prezent: Timp de nu mai puţin de 23 de ani consecutiv, fără întrerupere, la aceeaşi fundaţie şi firmă în paralel, am efectuat următoarele activităţi profesionale: A. Traducere / editare / tehnoredactare la calculator: 1. Am tradus din limba engleză în limba română -- şi ocazional din engleză în română -- în programele Microsoft Word şi Adobe InCopy câteva zeci de publicaţii din limba engleză (cărţi şi reviste), materiale pentru conferinţe, flyere, şi pliante, fiind într-un contact permanent cu dicţionarul şi îmbogăţindu-mi lexicul cu numeroşi termeni de la an la an. 2. De-a lungul timpului am dezvoltat o mare viteză la tastare, fiind familiar cu "tastarea oarbă". 3. Am colaborat cu alţi traducători / editori din fundaţie prin intermediul Workflow în programele InDesign / InCopy, preluând şi transmiţând mai departe textul tradus, efectuând corecturi pe greşeli de traducere, de stil literar. 4. Sunt familiar cu stocarea şi să gestionarea fişierelor şi folderelor în Dropbox. 5. Stăpânesc tehnoredactarea la nivel mediu spre avansat, lucrând timp de mai mult de 20 de ani, iniţial în Adobe PageMaker 7 şi apoi în Adobe InDesign CS6, pe cărţi şi reviste (mai mult pe text simplu, fără grafică avansată). 6. De-a lungul timpului, am învăţat să lucrez cu multe programe şi aplicaţii pe calculator. B. Traducere orală / interpretariat: 1. Am petrecut mii de ore în compania persoanelor străine vorbitoare de limbă engleză din mai multe ţări, traducând conversaţii dintre ei şi cetăţeni români, de multe ori în sesiuni prelungite. Astfel am dobândit cunoştinţe avansate de limbă engleză, fiind capabil să efectuez traduceri exacte, cursive şi rapide, uneori pe o perioadă foarte lungă de timp (într-o anumită ocazie, 9 ore fără întrerupere). 2. Am interpretat din limba engleză în limba română şi vice-versa discursuri publice ţinute de vorbitori americani şi britanici în faţa audienţelor mari, fiind obişnuit cu vorbirea publică, cu enunţuri clare, răspicate, la microfon. 3. Am o bogată experienţă în traducerea de discursuri înregistrate (mai mult de 700) -- având în faţă transcripte în limba engleză -- adaptându-mi traducerea la viteza vorbitorului, uneori foarte mare. 4. Deţin un certificat de traducător eliberat de Ministerul Culturii. C. Organizare: De-a lungul anilor am dezvoltat o experienţă bogată în organizarea de evenimente mari (Conferinţe naţionale), la hoteluri dotate cu sală de conferinţă, pentru grupuri din mai multe părţi ale ţării; am ajutat la coordonarea câtorva zeci de astfel de evenimente.

 • Asociația Florarilor si Meseriilor Traditionale AF-MT.ro cauta instructor de limba engleza, pentru nivel basic, cu disponibilitate de a se deplasa la sediul asociației. Se cauta colaborare pe termen lung. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: Tel. 021.655.44.95 Mail: info.af-mt.ro

 • Ofer servicii de interpretariat limba italiana. Rog seriozitate maxima.

 • Cetăţean din Bucureşti, 51 de ani, ofer servicii de traducere / interpretariat din şi în limba engleză. Tipul job-ului: full-time / colaborator. Salariul dorit: 2500 lei net. Descrierea activităţii mele profesionale până în prezent: Timp de nu mai puţin de 23 de ani consecutiv, fără întrerupere, la aceeaşi fundaţie şi firmă în paralel, am efectuat următoarele activităţi profesionale: A. Traducere / editare / tehnoredactare la calculator: 1. Am tradus din limba engleză în limba română în programele Microsoft Word şi Adobe InCopy câteva zeci de publicaţii din limba engleză (cărţi şi reviste), materiale pentru conferinţe, flyere, şi pliante, fiind într-un contact permanent cu dicţionarul şi îmbogăţindu-mi lexicul cu numeroşi termeni de la an la an. Ocazional am efectuat şi traduceri din română în engleză. 2. De-a lungul timpului am dezvoltat o mare viteză la tastare, fiind familiar cu "tastarea oarbă". 3. Am colaborat cu alţi traducători / editori din fundaţie prin intermediul Workflow în programele InDesign / InCopy, preluând şi transmiţând mai departe textul tradus, efectuând corecturi pe greşeli de traducere, de stil literar. 4. Sunt familiar cu stocarea şi să gestionarea fişierelor şi folderelor în Dropbox. 5. Stăpânesc tehnoredactarea la nivel mediu spre avansat, lucrând timp de mai mult de 20 de ani, iniţial în Adobe PageMaker 7 şi apoi în Adobe InDesign CS6, pe cărţi şi reviste (mai mult pe text simplu, fără grafică avansată). 6. De-a lungul timpului, am învăţat să lucrez cu multe programe şi aplicaţii pe calculator. B. Traducere orală / interpretariat: 1. Am petrecut mii de ore în compania persoanelor străine vorbitoare de limbă engleză din mai multe ţări, traducând conversaţii dintre ei şi cetăţeni români, de multe ori în sesiuni prelungite. Astfel am dobândit cunoştinţe avansate de limbă engleză, fiind capabil să efectuez traduceri exacte, cursive şi rapide, uneori pe o perioadă foarte lungă de timp (într-o anumită ocazie, 9 ore fără întrerupere). 2. Am interpretat din limba engleză în limba română şi vice-versa discursuri publice ţinute de vorbitori americani şi britanici în faţa audienţelor mari, fiind obişnuit cu vorbirea publică, cu enunţuri clare, răspicate, la microfon. 3. Am o bogată experienţă în traducerea de discursuri înregistrate (mai mult de 700) -- având în faţă transcripte în limba engleză -- adaptându-mi traducerea la viteza vorbitorului, uneori foarte mare. 4. Deţin un certificat de traducător eliberat de Ministerul Culturii. C. Organizare: De-a lungul anilor am dezvoltat o experienţă bogată în organizarea de evenimente mari (Conferinţe naţionale), la hoteluri dotate cu sală de conferinţă, pentru grupuri din mai multe părţi ale ţării; am ajutat la coordonarea câtorva zeci de astfel de evenimente.

 • Realizez traduceri din limbile engleza si franceza in limba romana. Specializare - domeniul tehnic, din limba engleza in limba romana. Experienta adecvata ca traducator si in domeniile economic, literar si medical, din limbile engleza si franceza in limba romana. Pret: 20-30 lei / pagina de 2000 de caractere, cu spatii, in functie de gradul de dificultate si termenul de predare a traducerii.

 • Am studiat limba germana inca de la 6 ani, de cand am urmat toate ciclurile educationale (gradinita, scoala primara, scoala generala, liceu si universitate: licenta + masterat) avand limba materna germana. In timpul liceului am obtinut diploma 'Deutsches Sprachdiplom' nivel C1, autorizata de ministerul culturii. De asmenea am petrecut 7 luni intr-un schimb de experienta la facultatea 'Technische Universitat Darmstadt', de langa Frankfurt. Mai departe, am lucrat la doua companii internationale, avand specializarea de inginer, unde am lucrat exclusiv cu clienti germani: Microsoft (ca inginer de suport) si Honeywell (ca inginer de calitate). Sunt pasionat inca de mic de limba germana si doresc colaborari serioase. Domeniile de activitate sunt: Tehnic, medical, comercial, beletristic, juridic (orice domeniu). In mod agreat in prealabil, plata se va face la predarea traducerii, pretul fiind 25 ron pagina de aproximativ 1800 de caractere (romana - germana, germana - romana). Printre altele, am tradus un manual de utilizare echipamente constructii, lucrare stiintifica in domeniul medical, hotarari judecatoresti, respectiv site-uri e-commerce. Nu efectuez traduceri legalizate, nefiind traducator autorizat.

 • Traducători și interpreti autorizati de Ministerul specializati în traducerea limbajelor moderne de specialitate: juridic, economic, comercial, medical, tehnic, cu vastă experiență în traducerea oricărui domeniu, rapiditate, profesionalism și eficiență, oferim servicii de traduceri autorizate, legalizate sau apostilate la cele mai competitive prețuri. De asemenea oferim o gamă largă de servicii conexe: ■ Legalizări ■ Supralegalizări ■ Apostilări cu apostilă în conformitate cu Convenţia de la Haga din 5 octombrie, 1861 ■ Servicii interpretariat ■ Servicii revizuire traduceri ■ Redactări texte etc.

 • Caut job , preferabil part-time ca traducător romînă - italiană , vorbit-scris , avansat Rog seriozitate.

 • Salut Sunt cetatean Roman,reintors de curand in Romania, dupa o perioada de 17 ani, doresc job in Bucuresti, un post de traduxator, translator.. Cine va fi de acord sa colaboram, va astept cu apel sau mesaj la nr de telef 0766014818 Multumesc !

 • Cerinte: Limba GERMANA - NIVEL C1, scris si vorbit! Limba ENGLEZA - nivel converstaional Responsabilitati: Informarea clientilor vis-a-vis de rezervarile efectuate atat telefonic cat si pe chat Fidelizarea clientilor CV-urile pot fi transmise la adresa:

 • Efectuez orice tip de traduceri din engleza in romana si invers. Desi nu am atestat, am o experienta de 10 ani in acest domeniu. Daca doriti o treaba bine facuta, va rog sa apelati cu incredere si nu veti fi dezamagiti.

 • Caut interpret de limba ucraineana din Bucuresti, pentru interpretariat consecutiv si/sau simultan. Autorizatia de traducator reprezinta avantaj. Se cere experienta de minim 3 ani, recomandari. Relatii la telefon 0726.623.331.

 • Caut traducatori autorizati de limbi straine pentru colaborare PFA: engleza, franceza, germana, italiana, eventual si altele. ionel_criveanu@yahoo.com; tel.: 0754821423.

 • caut traducator din engleza in romana sau din greaca in romana

 • Traducator cu experienta, colaborator al multor firme din Romania, efectuez traduceri chiar si in regim de urgenta. Domenii: IT, bancar, juridic, economic, medical, beletristica etc. Seriozitate si promptitudine in livrarea materialelor in formatul solicitat de Dvs. Pret: 8- 10 lei Nume si prenume: Claudia Mare Telefon: 0764.455.274 E-mail: claudiagmare@yahoo.com

 • Posturi de functionar relatii clienti pentru limba italiana, domeniul turism, disponibile in Bucuresti (call center). Experienta in domeniu si studiile nu sunt necesare, dar trebuie sa cunoasteti foarte bine limba straina, scris si vorbit pentru ca postul presupune conversatii telefonice/scrise in limba respectiva. Se asigura instruire platita. Puteti lucra full-time sau part-time. Salariu competitiv, beneficii, orar flexibil, in functie de proiectele pe care va veti desfasura activitatea. Mediu de lucru civilizat intr-o intreprindere multinationala. Acest post reprezinta un bun inceput de cariera pentru studenti si este disponibil si pentru persoanele trecute de 40 de ani, asa ca nu va faceti griji in ceea ce priveste varsta. Asteptam cu interes candidatura dumneavoastra!

 • Traducator autorizat de limba spaniola de Ministerul Afacerilor Externe din Spania, ofer traduceri pentru recunoasterea si echivalarea documentelor de studii in Spania. Pentru informatii si pret sunati la nr. de telefon de contact 0040 762 58 78 78.

 • Servicii de traducere din si in limba lituaniana efectuate de traducatori nativi de limba lituaniana, profesionisti cu experienta. Translatori de limba lituaniana. Traduceri autorizate din si in 36 de limbi straine, cu servicii on line in tara si strainatate si cu biroul la Cluj Napoca Cluj Napoca, str Marin Sorescu nr 1 A, ap 2, jud Cluj Tel:040264439277; mobil: 040731347148 TRADUCATOR LITUANIANA CLUJ, TRADUCERI LITUANIANA CLUJ BRASOV, TRANSLATOR LITUANIANA. PENTRU DETALII SUPLIMENTARE ACCESATI SITE-UL

 • Salveaza cautarea