Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Traduc orice din engleza in romana si invers. Am 11 ani de experienta in domeniul traducerilor. Puteti apela la mine cu toata increderea si nu veti fi dezamagiti.

 • Servicii de traducere din si in limba lituaniana efectuate de traducatori nativi de limba lituaniana, profesionisti cu experienta. Translatori de limba lituaniana. Traduceri autorizate din si in 36 de limbi straine, cu servicii on line in tara si strainatate si cu biroul la Cluj Napoca Cluj Napoca, str Marin Sorescu nr 1 A, ap 2, jud Cluj Tel:040264439277; mobil: 040731347148 TRADUCATOR LITUANIANA CLUJ, TRADUCERI LITUANIANA CLUJ BRASOV, TRANSLATOR LITUANIANA. PENTRU DETALII SUPLIMENTARE ACCESATI SITE-UL

 • Profesoara cu experienta de 16 ani in meditatii, certificat Cambridge. Meditez la domiciliul elevului. Pret 70 ron / 2h.

 • Am studiat limba germana inca de la 6 ani, de cand am urmat toate ciclurile educationale (gradinita, scoala primara, scoala generala, liceu si universitate: licenta + masterat) avand limba materna germana. In timpul liceului am obtinut diploma 'Deutsches Sprachdiplom' nivel C1, autorizata de ministerul culturii. De asmenea am petrecut 7 luni intr-un schimb de experienta la facultatea 'Technische Universitat Darmstadt', de langa Frankfurt. Mai departe, am lucrat la doua companii internationale, avand specializarea de inginer, unde am lucrat exclusiv cu clienti germani: Microsoft (ca inginer de suport) si Honeywell (ca inginer de calitate). Sunt pasionat inca de mic de limba germana si doresc colaborari serioase. Domeniile de activitate sunt: Tehnic, medical, comercial, beletristic, juridic (orice domeniu). In mod agreat in prealabil, plata se va face la predarea traducerii, pretul fiind 29 ron pagina de 2000 de caractere cu spatii (romana - germana, germana - romana. Pentru livrarea in maxim 24 de ore se percepe o taxa de urgenta in valoare de 50% din pretul total). Printre altele, am tradus un manual de utilizare echipamente constructii, lucrare stiintifica in domeniul medical, hotarari judecatoresti, respectiv site-uri e-commerce. Nu efectuez traduceri legalizate, nefiind traducator autorizat.

 • Cautam colaboratori pentru biroul nostru de traduceri din Craiova. Daca esti traducator autorizat pentru germana sau spaniola si poti emite factura - te asteptam cu un apel la 0723748833 . Multumesc.

 • 1

  Efectuez orice tip de traduceri din engleza in romana si invers. Desi nu am atestat, am o experienta de 10 ani in acest domeniu. Daca doriti o treaba bine facuta, va rog sa apelati cu incredere si nu veti fi dezamagiti.

 • 3

  Birou de traduceri, asigurăm traduceri în/din limbile engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, maghiară cu termen de predare adaptat nevoilor clientului. La cerere, asigurăm traduceri în/din limbi exotice, dar cu un termen de predare puțin mai lung. Traducătorii noștri au experiență în domeniul tehnic, juridic, marketing, dar și în traducerea documentelor tipizate (diplome, acte mașină, certificate). Asigurăm legalizarea la notar și apostilarea, dacă se solicită. Pentru cetățenii străini care trebuie să dea declarații/procuri notariale sau să facă alte demersuri pe lângă diverse instituții publice (ORC) sau bănci, asigurăm interpretariatul. Ne găsiți în Arad, str. Cloșca, nr. 12, ap. 10 sau pe facebook Dav Translations

 • Traducator autorizat efectuez traduceri in si din limba engleza/franceza/italiana/spaniola.

 • 5

  Ne marim echipa!!! Cautam: - Muncitori calificati/necalificati pentru industria sticlei Cu ce ne ocupam: -Productie geam termoizolant -Sticle slefuite/gaurite -Sticle securizate -Balustrade din sticla, usi de sticla Iti oferim: - Salariu de incadrare incepand de la 3000 Ron Brut (2360 net) - Un mediu de lucru prietenos - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Se lucreaza intr-un singur schimb - Se deconteaza abonamentul de transport - Calificare la locul de munca -Prime in functie de productia realizata Plus de care tinem cont: -Experienta anterioara - Permis de conducere categoria B -Disponibilitate de ore suplimentare platite

 • Suntem o instituție financiară individuală calificată pentru fiabilitatea noastră și pentru viteza noastră, ajutăm persoanele care doresc să investească sau să rezolve o problemă financiară personală să aibă finanțări apropiate de structura noastră. Avem o colaborare directă cu mai multe bănci și avem toate ordinele să vă acordăm un împrumut de la 2500 € până la 3.500.000 € la 3% în mai puțin de 72 de ore dacă colaborați bine. Pentru mai multe informații, scrie-ne pentru a specifica suma pe care o poți doresc să împrumute de la adresă. Următorul e-mail: Whatsapp: +40752837234

 • Efectuez traduceri din/in EN-RO, FR-RO - orice domeniu. Experienta in domeniul medical, juridic, economic. Raport garantat eficienta - calitate - pret. Ma puteti contacta doar prin e-mail.

 • Traducator autorizat de MJ cu peste 20 de ani de experienta ofer servicii de traducere in/din limba germana pentru persoane fizice si juridice.

 • Ești traducător și vrei mai multe comenzi? Ai ajuns la locul potrivit! Alătură-te echipei WeTranslate, pentru a face parte dintr-o echipă unde excelența și profesionalismul sunt principalele valori care ne ghidează în fiecare zi, pentru fiecare client care are nevoie de servicii de traduceri. TE VREM ÎN ECHIPA NOSTRĂ DE TRADUCĂTORI, DACĂ: ✅ Ai o experiență de minim 3 ani și cel puțin 5.000 pagini traduse; ✅ Urmărești satisfacția clienților tăi și pui nevoia lor pe primul loc; ✅ Respecți deadline-urile și livrezi întotdeuna la timp; ✅ Ești atent(ă) la detalii, îți plac provocările și înveți constant lucruri noi; ✅ Ești autorizat(ă) de Ministerul Justiției sau certificat(ă) de către Ministerul Culturii din România; ✅ Ai o reputație excelentă și recomandări de la alți clienți; ✅ Ai o disponibilitate de minim 6 ore / zi, pentru a efectua traduceri; ✅ Dorești o colaborare de durată, bazată pe respect și flexibilitate; ✅ Utilizezi ultimele programe Microsoft Office (Word, PowerPoint, etc) ✅ Dacă redai 1:1 documentele traduse, identice cu originalul; ✅ Ai un real avantaj dacă utilizezi CAT Tools, Adobe Pro (editare direct în PDF), Adobe Photoshop sau Adobe Illustrator; ✅ Emiți factură fiscală pentru serviciile oferite; CE ÎȚI OFERIM: *Dorești o colaborare de durată, bazată pe respect și flexibilitate; *În funcție de experiența pe care o ai, poți avea exclusivitate în preluarea comenzilor, pentru clienții corporate; *Comenzi de volum mare cumulat pe lună, care pot ajunge la 300-400 pagini / lună; *Oportunități de dezvoltare și de a lucra la proiecte pline de provocări; *Asistență 24/7 din partea echipei noastre; *Feedback după fiecare lucrare finalizată; *Termen de plată foarte scurt – average 5 zile lucrătoare; Dacă ești interesat(ă) de o colaborare cu firma noastră, te rugăm să accesezi pagina de mai jos și să completezi formularul din partea de jos a paginii: https://www.wetranslate.ro/cariere/ WeTranslate este o agentie de traduceri în top 20 firme de profil din România și puteti găsi mai multe detalii la o simplă căutare pe Google, unde puteți vedea inclusiv recenzii primite de la clienții și traducătorii cu care colaborăm.

 • Je cherche un emploi que ce soit dans ma spécialité les faut plafand .platre . parqués . décoration des sallons .ou dans des autre domaine . dans la région de Bucarest ou Arad voici mon numéro 0744286997 mrc d'avance

 • Ești traducător și vrei mai multe comenzi? Ai ajuns la locul potrivit! Alătură-te echipei WeTranslate, pentru a face parte dintr-o echipă unde excelența și profesionalismul sunt principalele valori care ne ghidează în fiecare zi, pentru fiecare client care are nevoie de servicii de traduceri. TE VREM ÎN ECHIPA NOSTRĂ DE TRADUCĂTORI, DACĂ: ✅Ai o experiență de minim 3 ani și cel puțin 5.000 pagini traduse; ✅Urmărești satisfacția clienților tăi și pui nevoia lor pe primul loc; ✅Respecți deadline-urile și livrezi întotdeuna la timp; ✅Ești atent(ă) la detalii, îți plac provocările și înveți constant lucruri noi; ✅Ești autorizat(ă) de Ministerul Justiției sau certificat(ă) de către Ministerul Culturii din România; ✅Ai o reputație excelentă și recomandări de la alți clienți; ✅Ai o disponibilitate de minim 6 ore / zi, pentru a efectua traduceri; ✅Dorești o colaborare de durată, bazată pe respect și flexibilitate; ✅Utilizezi ultimele programe Microsoft Office (Word, PowerPoint, etc) ✅Dacă redai 1:1 documentele traduse, identice cu originalul; ✅Ai un real avantaj dacă utilizezi CAT Tools, Adobe Pro (editare direct în PDF), Adobe Photoshop sau Adobe Illustrator; ✅Emiți factură fiscală pentru serviciile oferite; CE ÎȚI OFERIM: *În funcție de experiența pe care o ai, poți avea exclusivitate în preluarea comenzilor, pentru clienții corporate; *Comenzi de volum mare cumulat pe lună, care pot ajunge la 300-400 pagini / lună, pentru limbile des solicitate (ex. *Engleză, Germană, etc); *Oportunități de dezvoltare și de a lucra la proiecte pline de provocări; *Asistență 24/7 din partea echipei noastre; *Feedback după fiecare lucrare finalizată; *Termen de plată foarte scurt – average 5 zile lucrătoare; Dacă ești interesat(ă) de o colaborare cu firma noastră, te rugăm să accesezi pagina de mai jos și să completezi chestionarul: https://www.wetranslate.ro/cariere/ WeTranslate este o agentie de traduceri în top 20 firme de profil din România și puteti găsii mai multe detalii la o simplă căutare pe Google, unde puteți vedea inclusiv recenzii primite de la clienții și traducătorii cu care colaborăm.

 • Efectuez traduceri in si din limba germana la preturi foarte avantajoase! PFA Popescu Mihaela, 0722783715

 • itl Institut für technische Literatur Wir suchen für unser Unternehmen Mitarbeiter im Bereich Projektmanagement am Standort Brașov. Ihr Profil: • Gute Kenntnisse der deutschen und/oder englischen Sprache • Grundkenntnisse eines Translation Memory Systems (Star Transit, SDL Trados und/oder Across); Desirable, but not necessary. You can learn with us. • team- und kundenorientiertes Arbeiten Descrierea jobului Aufgaben: • Vorbereitung von Angeboten • Vorbereitung von diversen Dateiformaten für den Übersetzungsprozess • Aussteuerung und Überwachung von Lieferanten/Übersetzern Wir bieten: • Einarbeitung in das Thema bei entsprechender Vorqualifikation möglich • Möglichkeiten zur Mitarbeit in interessanten und reizvollen Projekten im Bereich Technische Dokumentation • ein tolles Betriebsklima mit flachen Hierarchien in einem hochmotivierten Team mit internationaler Zusammensetzung Descrierea companiei itl – ideas. transcend. language. Expertise in all aspects of technical documentation and translation The company was founded in Munich in 1982 and is now a market leader in the fields of technical documentation and translation in Germany, Austria and Switzerland. [itl] is a family-owned company with international operations that conducts business guided by the following principles: • We work constructively and in partnership with our employees, suppliers and customers. We want them to consider us one of the best and most innovative companies in our field. • We treat each other with mutual appreciation, respect and honesty. This enables us to do our work with pleasure and enthusiasm. • It is important to us to create an environment in which ideas, creativity and progress can flourish. And we want our customers to reap the benefits of our innovative strength, our technological expertise and our implementation expertise. • Together with our customers, we want to enhance our position in worldwide markets, grow both domestically and internationally and take pride in our company. • We take our social responsibilities seriously, not just within the confines of our own company.

 • Colectam mașini auto rable scoase din uz pentru fier vechi asiguram transport la domiciliu transport gratuit . Preț in funcție de mașina detali la tel 0737223216

 • Salveaza cautarea