Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri Timis

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Condiții Disponibilitate ,doua zile pe săptămână, 4 ore pe zi Prezența agreabilă, dorință de a evolua lingvistic, copii . Pregătire pedagogică, vorbit fluent dar și accent! Se preda unei grupe de maxim 4 copii ( 4 ani sau avansați). 150 ron/ 2 ore , carte de muncă . Rog pe cei care practica aceasta activitate fara a fi angajati sa se abțină sau sa ignore .Acest anunt este in aceste vremuri rezonabil pentru cursanți si cei care doresc un statut , să lucreze cu copii intr un centru cu alte forme de învățământ intr un cadru legal. Motivația muncii fiind satisfacția cand copii evoluează lingvistic, nu doar banii obținuți din această meserie.

 • 1

  Echipa de traducatori sarba-croata-bosniaca, efectuam traduceri autorizate / legalizate. Livrare in Romania si Uniunea Europeana.

 • Traducătoare autorizată pentru limba italiana ofer servicii de traducere de calitate din/înlimba italiana, în domeniile economic, juridic, medical, documente personale, scolare, etc., la prețuri accesibile. Traducerile pot fi trimise on-line, prin curier, sau se ridica personal pentru judetul Timis. Doresc si colaborari cu firme de traduceri. Mă puteți contacta la tel.

 • Traduceri simple, autorizate, legalizate, apostilate, efectuate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei Traduceri pentru documente personale, scolare, notariale, judiciare, financiare, camera de comert, participare la licitatii, etc. www.getrad.ro #getrad#traduceri

 • 1

  Caut o persoana care cunoaste bine limba engleza si vrea sa castige ceva bani facand diverse proiecte in engleza. Subiectele variaza de la Microbiology, Health and Safety, Safeguarding, Cross infection etc dar sunt legate de dentistry si dental nursing. Se vor pune la dispozitie cartile in format pdf unde va puteti documenta si raspunde la intrebari. Am nevoie de maxim 5-6 pagini pentru fiecare task. Plata se face prin transfer bancar sau paypal si caut pe cineva ongoing si reliable. Va rog sa ma contactati daca sunteti interesati.

 • Suntem în căutare de un / o coleg(ă), pentru postul de TRADUCĂTOR CU NORMĂ ÎNTREAGĂ, la biroul nostru din Deva și la biroul din Timișoara. Postul necesită prezență fizică la birou pentru că implică și sarcini de preluare și pregătire a actelor traduse. Viitorul nostru coleg(ă) ar trebui sa fie autorizat(ă) pentru limba engleză + o altă limbă, să fie flexibil și deschis, atent la detaliu și cu capacitate mare de concentrare, să aibă o experiență minimă de un an în profesie, fie ca traducător liber profesionist, fie ca și angajat cu normă întreagă. Va rugam sa transmiteti CV prin email sau ne puteti contacta pe mesageria paginii noastre Facebook la https://www.facebook.com/traduceriautorizatetimisoara

 • Salveaza cautarea