Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri Timis

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Oferta de angajare in cadrul companiei Fast & Smart English Center Profesor de limba Engleza si Germana -full time/part time -posibilitate de avansare profesionala Te invităm să ne trimiți CV-ul tău,; info @

 • 1

  Caut loc de munca în salon de extensii gene

 • Acesta nu este un anunț de angajare, ci de prestare de servicii. Ofer servicii de content writing, revizuire și corectare, redactare, traducere și adaptare a textelor (atât în/din limba română, cât și în/din limba engleză). Accept și comenzi individuale, dar sunt interesat și de angajare cu contract individual de muncă part-time, full time, la domiciliu (remote). Pentru mai multe detalii mă puteți contacta la adresa de email tj.sandor@ yahoo.com Câteva specificații: - am absolvit facultatea de Litere, Istorie și Teologie, specializarea Limba și literatura română - Limba și literatura engleză (am dobândit cunoștințe în domeniul lingvisticii și literaturii și am dezvoltat capacități de scriere academică, cercetare, scriere creativă și, implicit, abilități practice de traducere și interpretariat); - sunt student masterand în cadrul aceleiași facultăți, specializarea Studii Americane; - lucrez ca traducător (din limba engleză în limba română) la o editură din România; - cunosc trei limbi: maghiara (limbă maternă), româna (nivel profesionist) și engleză (nivel profesionist C2).

 • 1

  Echipa de traducatori sarba-croata-bosniaca, efectuam traduceri autorizate / legalizate. Livrare in Romania si Uniunea Europeana.

 • 7

  Caut persoana cunoscatoare de limba germana. Se poate lucra si de acasa 2-4 ore pe zi (cautare de informatii in limba germana, convorbiri telefonice in Germania, trimitere oferte, diferite traduceri, vanzari on line etc.). Se va plati pe ora sau se poate alege varianta de angajare cu program 8-10 ore (activitatile mentionate mai sus, plus diferite activitati in mica productie). Eu ma ocup cu vanzari de produse in mare parte fabricate de mine, daca credeti ca ati putea sa va implicati cu dezvoltarea, cresterea vanzarilor, in special in Germania, va rog trimiteti cateva propuneri! Pentru cei interesati va rugam trimiteti C.V. RENUMERATIE: -primele 2-5 ore fara -primele 10 ore :10 ron/ora -dupa cele 10 urmatoarele 20-30 ore 13-15 ron ora -dupa aceasta perioada salariu este negociabil in functie de realizarile avute, pana in maxim 20 ron pe ora.

 • Salveaza cautarea