Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri Timis

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Cautam persoane care vorbesc limba germana la nivel avansat pentru oferirea de suport telefonic in domeniul turismului (rezervari bilete, camere de hotel, etc.). Cerinte: - limba germana si engleza la nivel avansat; - capacitatea de rezolvare a problemelor; - persoana comunicativclia, orientare catre client; - experienta foarte buna in utilizarea calculatorului. Se ofera: - salariu competitiv; - bonus de performanta; - programe de formare si dezvoltare; - bonusuri suplimentare pentru Paste si Craciun; - tichete de masa; - servicii medicale; - decontarea transportul in comun; - un mediu de lucru international, oportunitati de dezvoltare. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV intr-un mesaj prin intermediul acestui website sau sa ne contacteze la numarul de telefon 0729600719.

  • Echipa de traducatori sarba-croata-bosniaca, efectuam traduceri autorizate / legalizate. Livrare in Romania si Uniunea Europeana.

  • Caut persoana cunoscatoare limba germana. Se poate lucra si de acasa 2-4 ore pe zi. (cautare de informati in limba germana, convorbiri telefonice in Germana, trimitere oferte, diferite traduceri, vanzari on line ...) se va plati pe ora Sau varianta de angajare cu program 8-10 ore (cele de mai sus, si diferite activitati in mica productie) Eu ma ocup cu vanzari de produse majoritatea fabricate de mine, daca credeti ca ati putea sa va implicati cu dezvoltarea, cresterea vanzarilor in special Germania trimiteti cateva propuneri ! pentru cei interesati va rurgam trimiteti CV RENUMERATIE primele 2-5 ore fara primele 10 ore :10 ron/ora dupa cele 10 urmatoarele 20-30 ore 13-15 ron ora dupa negociabil in functie de realizarile avute, pana in maxim 20 ron ora

  • Salveaza cautarea