Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Traduceri Timis

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Buna ziua . Ma numesc Oprea Lucian , locuiesc in Timisoara si caut o colaborare in traduceri pe limba Engleza , am autorizatie de la Ministerul Culturii , stampila si la cerere pot face specimen semnatura . Garantez corectitudine , rapiditate si seriozitate . Multumesc pentru interes .

  • Traduc rapid si eficient, la preturi decente, engleza/franceza/spaniola, experienta in traduceri, Diploma Cambdridge Advanced, diploma Litere etc. Tel:0729004557.

  • Caut persoana cunoscatoare limba germana. Se poate lucra si de acasa 2-4 ore pe zi. (cautare de informati in limba germana, convorbiri telefonice in Germana, trimitere oferte, diferite traduceri, vanzari on line ...) se va plati pe ora Sau varianta de angajare cu program 8-10 ore (cele de mai sus, si diferite activitati in mica productie) Eu ma ocup cu vanzari de produse majoritatea fabricate de mine, daca credeti ca ati putea sa va implicati cu dezvoltarea, cresterea vanzarilor in special Germania trimiteti cateva propuneri ! pentru cei interesati va rurgam trimiteti CV RENUMERATIE primele 2-5 ore fara primele 10 ore :10 ron/ora dupa cele 10 urmatoarele 20-30 ore 13-15 ron ora dupa negociabil in functie de realizarile avute, pana in maxim 20 ron ora

  • Limbi straine: Engleza– Avansat (obligatoriu) Germana- Avansat (obligatoriu) Competente: Flexibil, independent Gandire logica Abordare orientata spre echipa / echipa mica Comunicativ Sarcini si activitati: Studiu de profil online in urma nevoilor specifice ale proiectului/clientului Initierea unor programe de cercetare bazate pe nevoile specifice ale clientului Interviu initial cu candidatii relevanti in legatura cu cerintele proiectului Definirea profilului in functie de standardele asteptate ale companiei si clientilor Relatia permanenta cu partenerii de cooperare existenti in interesul proiectului si cu colegii din Germania Traducerea documentelor de prezentare ale candidatilor, din germana in engleza Experienta necesara: Experienta de recrutare minim 2 ani, domeniul tehnic este un plus Experienta in automobile - un plus Va oferim: Pachet salarial atractiv Bonusuri de performanta Servicii de sanatate privata Program de lucru flexibil Telefon mobil si laptop Posibilitatea de a calatori Zile suplimentare de concediu O companie internationala care va ofera o slujba interesanta si sigura, intr-un birou modern din centrul orasului (Timisoara-City Business Centre) Posibilitatea de a lucra independent si creativ intr-o echipa de proiect dinamica Descrierea companiei KORN CONSULT GROUP este o companie de consultanta de succes si ofera suport pentru proiecte pentru clienti in industria auto si in domeniul ingineriei mecanice. Accentul nostru este pus pe implementarea tehnologiei si a excelentei operationale, a managementului lantului de aprovizionare si a managementului interimar. V-am trezit interesul? Asteptam cu nerabdare sa primim toate documentele dvs. de aplicare, inclusiv informatii despre asteptarile salariale si disponibilitate. Contact: mail@kc-partner.ro KC&Partner/KORN CONSULT GROUP va intampina cu placere!

  • Salveaza cautarea