Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tulcea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma de securitate cauta urgent, pentru obiectiv de paza din Tulcea, tineri ( preferabil barbati), in vederea angajarii ca agenti de securitate.

 • Hirina First Srl angajează dulgheri cu experiența! Se asigura transport, bonuri de masa Program 8 ore/zi Salariu peste medie Mai multe detalii la telefon

 • Pensiune Pardina din comuna Pardina brat Chilia ,angajez fata harnică, dinamică ptr curățenie camere ,îngrijit curte, ajutor bucătărie, ofer cazare,masă ,salariu pentru perioadă nedeterminată .

 • 4

  Angajam ospatar/ajutor ospatar pentru restaurantul pensiunii. Oferim cazare, masa salariu si bonusuri.

 • Companie de transport internațional angajăm: Șofer camion 40t (categoriile C+E) pentru munca pe comunitate; Se lucrează în sistem "singur pe cabină" cu remorci cu prelate sau frigorifice pe următoarele rute: 1. Spania - Germania (remorci frigorifice); 2. Spania - Italia (remorci cu prelate); 3. Spania - Germania (remorci cu prelate); 4. Germania - Italia (remorci cu prelate); În cazul remorcilor cu prelate se transportă mărfuri generale paletizate, iar în cazul remorcilor frigorifice se transportă fructe legume paletizate; Salarizarea în care este inclusă diurna este de 2.800 euro fix. Plata se face în cont bancare o dată sau de două ori pe lună; Perioada de ședere este flexibilă; se stă două luni pe comunitate și 2-3 săptămâni acasă sau există variante de ședere mai lungi cu pauze mai lungi; Sediul firmei se află la Satu Mare, iar plecările și sosirile se efectuează la sediul firmei, cu camionul sau cu microbusul; Camioanele sunt euro 6 și sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru a vă desfășura activitatea; Mai multe informații puteți obține la telefon sau pe Whats App;

 • 1

  Italfin S.R.L. angajează începând cu data de 22.08.2022: Confecționer - asamblor articole din textile cu salariul de încadrare de 2550 Lei - 2 posturi; Muncitor necalificat în industria confecțiilor cu salariul de încadrare de 2550 Lei - 7 posturi; Adresa: Str. Prislav, Nr. 173, loc. Tulcea, jud. Tulcea, tel.

 • Descrierea companiei RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar 20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase Manager Housekeeping cu experienta de minim 5 ani. Se ofera salariu motivant, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • SOFER SINGUR - venit NET total lunar format din Salariu + Diurna 2550/2635 euro in funcție de numărul zilelor lunii + BONUS KM ECHIPAJE - venit NET total total lunar format din Salariu + Diurna 4800/4960 euro in funcție de numărul zilelor lunii + BONUS KM -Bonus sărbători (Crăciun, Revelion si Paste); -Contract de munca pe termen nedeterminat; -Telefon de serviciu; -Concediu anual plătit; -Dispecerat si asistență tehnică prin telefon 24/7; -Oferim suport pentru șoferii nou-veniti si formare pentru adaptarea la normele interne; -Respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna, conform legislatiei in vigoare; Cerinte: -Experiență minimum 1 an in conducerea camioanelor de 40 T pe teritoriul Comunitatii Europene; -Cunosterea limbii italiene reprezintă un avantaj; -Permis cat. C+E; -Card tahograf; -Atestat transport marfa; -Cazier judiciar; -Disponibilitate pentru lucru pe Comunitate (8-12 săptămâni lucrate urmate de 2-3 săptămâni libere sistemul de lucru este flexibil si se stabilește de comun acord); Informații generale: -Transport de mărfuri pe rutele Italia-Franta-Austria-Germania-Belgia-Olanda-Elvetia(doar tranzit) -Camioane - Scania, Volvo, Daf, Iveco, Renault - euro 5/6; -Semiremorci - 95% FRIGO 5% PRELATE; Va stam la dispozitie cu mai multe detalii la numarul de telefon:

 • 1

  Daca esti o persoana muncitoare, serioasa, energica, dornica sa accepte noi provocari si vrei sa te dezvolti profesional si sa te distrezi in acelasi timp, te asteptam intr-o locatie de vis, in locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, mai precis Sfantu Gheorghe, judetul Tulcea. Daca iubesti natura si ti se potriveste un mediu de lucru interactiv, este o oportunitate pentru tine! Oferim un salariu motivant, cazare asigurata pe toata durata contractului, 3 mese/zi, inclusiv in zilele libere, si decontarea transportului la final de contract. Cautam noi colegi energici, cu orice nivel de experienta si cu dorinta de munca pentru postul de manipulant marfa, pe perioada determinata, cu posibilitate de prelungire.

 • 2

  Angajez urgent șofer categoria B pentru livrări/curier in orașul Tulcea. Pentru mai multe informații doar la telefon, rog sa apelați numărul din anunț. *#783080243 Mulțumesc.

 • 1

  INOVATION PIPE LINE angajeaza urgent lacatusi+ajutor navali cu un minim de experienta. Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Firma TUBSLOB SRL angajeaza pentru santierul naval Vard Tulcea tubulatori navali, muncitori necalificati. Oferim o masa si cazare, iar pentru salariu va rugam sa ne contactati la .

 • job remote, part time sau pe proiect

 • 3

  Magazinul SC.DAMIS.SRL angajeaza vanzatoare! Este situat in Piața Nouă, vis-a-vis de tribunal, la intrare in parc, pe colț. Cerințe: studii medii, persoana responsabila. Beneficii: program flexibil, salariu atractiv! Relatii la tel:

 • RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase sef receptie (FOM). Se ofera salariu motivant , cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase ajutor bucatar. Se ofera salariul de 3000 lei, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • Candidatul ideal: posesor permis conducere categoria C+E; posesor atestat transport marfuri generale; atestatul ADR - obligatoriu cazier rutier /judiciar curat card pentru tahograf digital; seriozitate si responsabilitate; Beneficii: Oferim contract pe ROMANIA permanent plus diurna pe zi calendaristica din momentul semnarii contractului de munca atat pt soferii cu experienta cat si pt cei incepatori Diurna pentru soferii cu experienta este negociabila. Asigurare medicala platita atat in tara cat si in UE Cazare Gratuita Soferii fara experienta pe cap tractor cu semiremorca vor fi angajati ca ucenici, in urmatoarele conditii: - sa urmeze un program de pregatire intensiva de 2 saptamani la sediul firmei in Danemarca (conducere alaturi de un sofer cu experienta roman)

 • Ofer menaj la domiciliu. Cer seriozitate si ofer acelasi lucru. Detalii la telefon .

 • 1

  Caut loc de munca ca sofer categoria B

 • Magazinul La doi pași Str Gloriei 38 angajează lucrător comercial relații în mag sau la telefon

 • Salveaza cautarea