Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Valcea Horezu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Suntem o echipa energica si ambitioasa, dar din motorul nostru lipseste o piesa importanta. Ne dorim ca viitorul coleg sa se alinieze rapid la standardele noastre, astfel incat sa putem lucra intr-un mediu ambiental placut, punand pe primul plan satisfactia clientilor nostri. RESPONSABILITATI:  Promovarea si vanzarea produselor si serviciilor companiei ROTAKT;  Preluarea comenzilor primite si promovarea produselor prin atragerea de clienti noi, ca urmare a initiativei si demersurilor proprii;  Derularea activitatii de gestionare a magazinului: etichetarea marfurilor, verificarea preturilor, inventarierea produselor aflate in gestiune;  Aprovizionarea corecta si eficienta, in conformitate cu standardele companiei, a spatiilor de expunere si depozitare din magazin;  Expunerea marfurilor pe rafturi si rearanjarea acestora ori de cate ori este nevoie;  Servirea amabila si orientata către client;  Depozitarea si manipularea corespunzatoare a marfurilor;  Insusirea cunostintelor cu privire la produsele si caracteristicile lor tehnice;  Intretinerea si utilizarea corespunzatoare a mijloacelor din dotare;  Furnizarea de informatii valide si exacte despre produsele disponibile si ofertele promotionale existente;  Colaborarea cu specialistii Departamentul Tehnic si cel Logistic/Aprovizionare in vederea optimizarii procesului de vanzare;  Urmarirea incasarilor pentru fiecare client in parte si luarea masurilor necesare pentru a incasa la timp;  Utilizarea corecta a casei de marcat, a programului de gestiune si a instrumetelor de plata. Viitorul coleg este cu atat mai valoros daca are:  Experienta in contabilitate primara (avantaj)  Bune abilitati de comunicare si relationare;  Foarte bune aptitudini de rezolvare a problemelor;  Cunostinte bune de utilizare calculator;  Inclinatie spre domeniul tehnic;  Orientare catre gasirea de solutii;  Flexibilitate in lucrul cu clientii;  Experienţă profesională minim 2 ani în domeniul comercial; Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, asteptam CV-ul pe adresa de e-mail sau il poti depune personal la magazinul nostru din Horezu, Str. Tudor Vladimirescu, Nr.76, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 17:00.

  • Suntem o echipa energica si ambitioasa, dar din motorul nostru lipseste o piesa importanta. Ne dorim ca viitorul coleg sa se alinieze rapid la standardele noastre, astfel incat sa putem lucra intr-un mediu ambiental placut, punand pe primul plan satisfactia clientilor nostri. Responsabilitati:  Diagnosticarea problemelor utilajelor si echipamentelor (mecanice, electrice si hidraulice);  Citirea si interpretarea schemelor tehnice;  Realizarea serviciilor de reparatii si punerea in functiune a utilajelor comercializate de ROTAKT;  Identificarea pieselor de schimb si a referintelor in catalogul de piese si in sistemul de gestiune;  Prelucrarea comenzilor de piese de schimb de la clienti;  Asigurarea service-ului in garantie si post garantie a utilajelor, mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti, cresterea vanzarilor de piese de schimb;  Punerea în funcţiune a utilajelor şi instruirea clientilor cu privire la folosinta echipamentelor;  Intocmirea documentelor specifice: comenzi de reparatii, necesar de piese, rapoarte de reparatii, procese verbale de receptie, predare – primire etc.  Urmarirea comenzilor si informarea clientilor cu privire la data de livrare a pieselor/echipamentelor;  Utilizeaza casa de marcat si sistemul de facturare; Viitorul coleg este cu atat mai valoros daca are:  Studii tehnice de specialitate (avantaj);  Experienta in domeniul diagnozelor electrice/mecanice/hidraulice;  Cunostinte bune de utilizare calculator;  Permis de conducere- categoria B  Dorinta si curiozitate de a invata echipamente noi;  Inclinatie catre domeniul tehnic, seriozitate, spirit de initiativa;  Orientare catre client, autonomie si dorinta de invatare permanenta. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, asteptam CV-ul pe adresa de e-mail sau il poti depune personal la magazinul nostru din Horezu, Str. Tudor Vladimirescu, Nr.76, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 17:00.

  • Caut loc de munca, ca cuplu (tata si fiu). De preferat intr-o fabrica .

  • Astazi dupa ce am primit plata ceruta acum 6 ore,spunea ca dureaza 2 zile.vreau sa imi maresc echipa.Atentie,site foarte serios german si nu trebuie sa promovezi nimic.Caut : mamici tinere,femei casnice,pensionari,persoane cu dezabilitati. De ce?Deoarece acest site reprezinta un venit clar,fara abureli.Cere info si revin cu detalii Daca poti da un click la 6 minute si ai ceva cunostinte cu paypal esti omul meu.Dovada este a mea si este reala.Doar mesaje

  • Salveaza cautarea