Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Vrancea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 16

  se cauta ospatar/ospatarita si cameriste or se in e estival 2020 in hoteluri riviera Romagna (Italia). Se ofera contratto de munca, salariu net 1.500/1.800 euro lunar in functia de capacità, cazare si masa. Cerinte: cunostinta limba italiana, esperienta in domeniul, varata intre 20/45 de ani. Nu cuplu! Pt. interesati, contactati la te. 0727 359164 sau la adresa email Nu primim comision.

 • Sofer profesionist caut loc de munca

 • Caut loc de munk ca și casier sau lucrător comercial în localitatea Focșani jud Vn.

 • 1

  Pentru comuna Vulturu jud. Vrancea cautam femeie ingrijire si menaj batran care se poate deplasa si este lucid fara probleme locomatorii cerebrale . Relatii la telefon . Nu ezitati sa sunati .

 • Caut loc de munca în focsani,am 18 ani,fără ecperientă!Relatii la nr de telefon

 • Cautam inspectori si agenti de asigurare . Competente: - Minim diploma de BAC - Permis conducere - constituie un avantaj. - Atentie la detalii, analitic, meticulos, spirit d observatie - Abilitatea d a munci in echipa - Ablilitati d comunicare eficienta, oral si in scris - Putere de convingere - Orientare catre client - Prioritizarea activitatilor si d gestionarea eficienta a timpului - Capacitatea d a respecta termene limita - Capacitatea d a fi proactiv, flexibil, open-minded Ben ficii: - Pachet de baza plus comisioane din realizari lunare. - Traininguri de dezvoltare profesionala si personala. Responsabilitati specifice: - Pentru clientii noi obtine ofertele cele mai bune astfel incat clientul sa aleaga sa realizeze politele de asigurare prin intermediul companiei noastre; - Reinnoieste politele de asigurari pentru clienti existenti in portofoliu (ex: rca, casco, parcuri auto >200 de masini; asigurari agricole, utilaje, hale industriale, restaurante, hoteluri, etc.); - Emite oferte de asigurare; - Negociază cu companiile de asigurări ofertele si clauzele de asigurare; - Prezinta ofertele de asigurare clienților împreuna cu riscurile acoperite si excluderile; - Negociază cu clienții ofertele si clauzele de asigurare; - Emite polițele de asigurare si le prezinta clienților împreuna cu condițiile de asigurare. - Verifica încasarea primelor de asigurare ; - Efectuează inspecții de risc conform procedurilor date de fiecare asigurator; - Acorda asistenta clienților oricând, inclusiv la daune; - Tine la zi înregistrările in evidentele companiei (softuri, baze de date, tabele, fise); - Urmărește realizarea de cross-sell, up-sell precum si obținerea de recomandări.

 • 1

  Caut loc de munca, am 16 ani, babysitter, part time, de la ora 08-17

 • 1

  Magazinul se afla in sat burca vom Vidra Jud Vrancea Pt mai multe detalii

 • 2

  Doresc angajare in constructii, am experienta in domeniul constructiilor de peste 20 de ani, finisaje, glet, fatade in polistiren, rigips, zidarie, macara cu comanda de la sol. Montarea dozelor electrice, montare curentilor la sol. Serios, antialcoolic, permis cat B. Cer si ofer seriozitate, doar cei care pot oferi cazare si carte de munca. Deocamdata raspund doar la mesaje aici pe romjob sau email Nu sunati! Proba de lucru!

 • 6

  Căutăm distribuitori în localitățile : Broșteni, Arva, Pitulușa, Budești, Cotești, Goleștii de Sus, Milcovul, Ciușlea. Ce sarcini urmează să vă revină ? -Vă ocupați de distribuirea materialelor publicitare Ce ne dorim de la dumneavoastră ? - Să fiți o persoană de încredere - Să aveți câteva ore timp liber lunea - Să aveți domiciliul în localitățile menționate Sunteți interesat/ă ? Vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon 0729 934 477

 • Execut lucrari in constructii in Focsani sau vecinatate.27 ani de experienta.Ofer seriozitate

 • Salveaza cautarea