Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Neamt

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam soferi C+E pentru comunitate curse fixi, Belgia-Franta , accept si incepatori.

 • Angajam soferi pentru comunitate, curse fixe Belgia-Franta , accept si incepatori.

 • Angajam soferi pentru comunitate su si fara experienta, curse fixe Belgia-Franta .

 • Angajam soferi cu si fara experienta pentru comunitate, curse fixe Belgia -Franta

 • In Bucuresti Angajam personal muncitor pereti cortina. Salariu + tichete de masa. Pentru detalii, contactati-ne.

 • saralriu foarte atractiv + tichete de masa

 • Caut bona cu vârsta între 35 _50 ani cu experiență în îngrijirea copiilor sugari,program :vineri,sâmbătă,duminică și luni.Sambata și duminică interna.

 • Angajez agenti securitate ( dispeceri) barbati si femei pentru obiectv din mun. Roman - conditii avantajoase. -Atestat Profesional, -Fara antecedente penale -Apt din puct de vedere fizic -Domiciliu in mun. Roman sau localitatile limitrofe, Relatii la numarul de telefon afisat.

 • Beneficii Oferite - Pachet salarial atractiv  - Cazare Gratuita in Roman, unde se va desfasura activitatea de serviciu - Bonusuri de performanta substantiale  - Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa aflata intr-o continua expansiune la nivel global si national Candidatul ideal - Absolvent studii superioare specializate (psihologie/socio-umane/studii economice)
- Experienta pe un post similar de minim 2 ani  - Vorbitor de limba engleza nivel avansat – OBLIGATORIU
- Abilitati foarte bune de organizare, comunicare, prezentare si relationare cu clientii si candidatii 
- Capacitate de observatie si analiza comportamentala 
- Capacitatea de a urmari si solutiona mai multe proiecte de recrutare/selectie in paralel 
- Capacitatea de gestionare eficienta a timpului si a prioritatilor 
- Abilitati de lucru in echipa 
- Disponibilitate si flexibilitate la program prelungit 
- MS Office (Word, Excel) – nivel mediu  Descrierea jobului : - In calitate de recruiter, vei fi prima persoana din cadrul companiei cu care potentialii angajati vor interactiona - Vei cauta cei mai buni candidati pentru pozitiile deschise (sourcing) - Te vei asigura de respectarea strategiei de recrutare, selectie, instruire si integrare in cadrul companiei pentru noii angajati. - Vei programa si sustine interviurile cu cei recrutati si te vei asigura ca acestea sunt corelate cu nevoile interne de recrutare; - Identifica si administreaza canalele de recrutare potrivite pentru posturile vacante  - Concepe si posteaza anunturile de recrutare pe baza discutiilor cu sefii de departamente  - Evalueaza si vine cu propuneri cu privire la candidatii selectati catre factorii de decizie  - Administreaza si asigura actualizarea bazei de date cu candidati  - Asigura suport in cadrul companiei cu privire la procesul de recrutare si evaluarea interna a candidatilor  - Monitorizeaza piata interna a muncii  Echipa Navon Jobs te invita sa faci parte din ea!

 • Căutam infirmiere pentru centru de batrani(Piatra-Neamt).Pentru detalii va rugam sa ne contactați la numărul de telefon 0751629540,mulțumim!

 • Responsabilitati: - asigura activitatea depozitului zonal participand la activitatile de descarcare, depozitare, pregatire comenzi marfa, incarcare anvelope; - asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne; - asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita

 • Responsabilitati: - asigura activitatea depozitului zonal participand la activitatile de descarcare, depozitare, pregatire comenzi marfa, incarcare anvelope; - asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne; - asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita

 • Doresc sa ma angajez ca si sofer cat. B sunt din zona Bacaului, astept mesajul dumneavoastra.

 • Companii din Belgia angajeaza Instalatori si Ajutor de instalatori Se ofera: ✅ Contract de muncă înregistrat în Belgia ✅ Cazare (utilitățile incluse) ✅ Transport intern ✅ Plata salariului la săptămână ✅ Asigurare de sănătate ✅ Bonus la final de an, calculat 8,33% din salariul brut anual ✅ Concediu de odihnă, primă de concediu calculată 15,38% din salariul brut anual ✅ Alocație pentru copii în Belgia CV la bianca.burducea@all-eu-recruitment.com Detalii la 0788606651 (luni - vineri, 9.00 - 17.00)

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii cu experienta.Meseriasi pe izolari termice placat cu polistiren adeziv decorativa. Se cere seriozitate si proba de lucru Se ofera Angajati cu carte de munca Plata la zi 170-200 lei in functie de pricepere,bani la saptamana sau la doua saptamani.Bucuresti. Oferim cazare.

 • Angajam soferi C+E pentru comunitate,curse fixe Belgia-Franta accept si incepatori!

 • Firma de Constructii* Total.Angajam Meserias,pentru Fatade Blocuri Termosistem.Inceperea lucrului imediat. Oferim:-Salariul este 200 lei/zi Plata salariului este la doua saptamani. - Contract de munca -Avem sediul in Bucuresti- Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare.

 • Partener Orange TV angajează agenți de vânzări pentru Județul Neamț pentru cei care vor sa facă vânzări directe(televiziune, internet și telefonie) sunt rugați sa depună CV-ul pe marius.alexe@3ctelecom.ro sau sa sune la nr. de telefon 0747171764.

 • Daca vrei sa participi la un proiect care iti va oferi satisfactie personala si financiara, lucrand 1 ora de la compurterul tau personal, trimite-mi email la:

 • Salveaza cautarea