Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Angajam Lacatus Sudor Instalator

Cerințe: - Scoala profesionala, liceu tehnic industrial sau diploma de calificare -Cunostinte si experienta in domeniu - Disponibilitate de invatare si implicare in munca Beneficii: - salariu atractiv - program de lucru un singur schimb de L- V - prime de Paste si de Craciun Responsabilități: - Executa lucrari de intretinere si reparatii pentru constructii si instalatii SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

Timisoara, Timis

Sofer categ C+E

Clarismart Consulting angajeaza Sofer categ C+E in Timisoara. Cerinte -persoana onesta si harnica -dorinta de a munci Beneficii: - salariu fix - tichete de masa -prima lunara - prima de concediu - prime de Sarbatori -ore suplimentare platite dublu -asigurare medicala -al 13-lea salariu Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

Timisoara, Timis

Tehnician telecomunicatii_fara experienta

Cerinte : -Cunostinţe generale tehnice specifice domeniului cablu TV si date : reglaj TV, montare cabluri, configurare retea Wifi pe router -Cunostinţe de utilizare laptop PC, tableta , sisteme de operare Windows, Android , IOS -Posesor carnet de conducere auto categoria B (constituie avantaj) -Apt pentru lucru la inaltime Responsabilitati : -Instalează servicii de cablu TV date telefonie la clienţi în termenul agreat cu acestia; modifică instalaţia interioară a clientului la solicitarea -acestuia, etc. -Deconecteaza decupleaza clientii restantieri sau la cererea acestora (definitiv sau pentru conservare) -Reconectează recuplează clienţii care si-au plătit datoriile sau îi reconectează pe cei care doresc să iasă din perioada de conservare -Realizează transferuri decuplarea recuplarea de la la locaţie -Recuperează echipamente de la clienţii care renunţa la serviciile suplimentare -Deconectează toate conectările dovedite a fi ilegale si monitorizează locaţiile unde se constată piratarea repetată Beneficii - Salariu fix -Tichete de masa -prime in functie de realizari Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- ul la adresa de e-mail sau sa apeleze nr. de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

Timisoara, Timis

Angajam operatori _transport Timisoara,Uihei,Biled,Sandra,Becicherec,Dudesti,Sanandrei,Periam,Pesac

Clarismart Consulting cauta in vederea angajarii persoane pentru postul de Muncitor necalificat/ Operator produtictie . Cerinte - seriozitate si responsabilitate Descriere post - realizeaza activitati in sectie . - persoana dornica sa invete. Beneficii: - salariu fix - tichete de masa - prima anuala de concediu si prime de sarbatori - bonusuri de performanta - asigurare transport - se lucreaza in 3 schimburi. -transport din Timisoara,Uihei,Biled,Sandra,Becicherec,Dudesti,Sanandrei,Periam,Pesac,Sanandrei, Carani, Barateaz, Gelu SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

Timisoara, Timis

Operator productie muncitor necalificat manipulant_1 schimb

Cerinte: -Seriozitate; -Adaptabilitate; -Dorinta de munca; Descrierea jobului: -opereaza echipamentele de productie -realizeaza activitati zilnice aferente fluxului de productie -realizeaza planul zilnic de productie respectand termenele de productie stabilite si standardele de calitate -informeaza seful de schimb asupra problemelor legate de procesul de productie Beneficii oferite: -Pachet salarial motivant -Servicii medicale decontate de angajator -Angajare pe durata nedeterminata. -Transport asigurat -Tichete de masa SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.

Timisoara, Timis