Popovici Adriana
Telefon validat
Bucuresti Sector 2
Pe site din 16.11.2023
Ultima activitate 16.05.2024
- 5 anunturi
-
SMOLS vine in orasul tau! Hai in echipa! Esti o persoana energica, care accepta provocarile si care doreste sa lucreze intr-o echipa dinamica? Hai sa fim colegi si sa construim impreuna echipa! Despre tine: - Studii medii finalizate - Atitudine pozitiva orientata catre client - Abilitati de lucru in echipa - Disponibilitate lucru in ture Ce vei face? - Mereu la locul potrivit- in linia de servire sau in bucatarie, tu esti cel care ofera produsele clilentilor - Vei invata despre produse, materii prime, termene de valabilitate, echipamente - Asigurarea unui mediu placut si curat in restaurant Beneficii: - Abonament medical - Flexibilitaate in stabilirea programului - 21 zile de concediu - 50% reducere la produsele din restaurant in timpul pauzei de masa - Bonus de performanta - Prima de sarbatori
-
Esti potrivit a daca: - experienta minim 1 an intr-un post similar - ai bune cunostinte a proceselor unei unitati de alimentatie publica - esti o persoana cu abilitati de planificare a activitatii proprii si a echipei pentru buna functionare a unitatii; In rolul tau vei fi responsabil ă de: - coordonarea activitatii echipei din subordine in conformitate cu politica si obiectivele companiei; - controlul calitatii produselor, servirea clientilor si atingerea indicatorilor planificati: - intocmirea si asumarea rapoartelor de activitate; predarea acestora catre superiori; - identificarea problemelor si abilitatea de a lua rapid masuri corective si de preventie; - stabilirea necesarului de materie prima - organizarea programului de lucru - urmarirea calitatii preparatelor, cantitativ si calitativ.
-
Esti potrivit a daca ai experienta pe un post similar de minim 2 ani si daca esti adaptabil a . Ce vei face: - coordonarea activitatilor din bucataria restaurantului, pentru asigurarea pregatirii produselor alimentare la standarde inalte, in conformitate cu politicile restaurantului. - asigura respectarea standardelor restaurantului in ceea ce priveste retetele, prezentarea produselor, gustul acestora, precum si portiile servite. - stabilirea cu exactitate a necesarul de materii prime si auxiliare pentru o anumita perioada de timp. - verificarea si asigurarea ca atat produsele preparate, cat si produsele nepreparate sunt bine pastrate, in conformitate cu normele sanitar-veterinare in vigoare. - stabilirea termenul de valabilitate pentru fiecare materie prima in parte - vei verifica si te vei asigura ca toate echipamentele, vasele si tacamurile sunt corect folosite. - promovarea noilor meniuri si produse alimentare si stabilirea retetele de fabricatie in acord cu Managerul Restaurantului, folosind meniuri variate, pentru a satisface gusturile si cerintele clientilor. - te asiguri ca circuitul deseurilor si al reziduurilor este respectat in totalitate conform reglementarilor interne. - rezolvarea eventualele sesizari ale clientilor privind cantitatea, calitatea si pretul produselor si serviciilor oferite. - atitudine politicoasa atat fata de clienti si colegi, cat si fata de alte persoane cu care vine in contact in cadrul restaurantului. - raspunzi de mentinerea unui climat favorabil indeplinirii sarcinilor de lucru. - sesizezi unuia dintre superiorii ierarhici ori de cate ori apar probleme ce depasesc competenta personala de rezolvare. - raspunzi de controlul tuturor activitatilor desfasurate in bucataria restaurantului, oferind produse si servicii la cele mai inalte standarde. - raspunzi de mentinerea gradului de profesionalism in realizarea activitatilor indeplinite de intreg personalul din bucatarie. - identifici nevoile de instruire ale personalului din subordine si asigura formarea continua a acestuia - raspunzi de implementarea si mentinerea unor standarde inalte de igiena, precum si de respectarea normelor de consum agreate pentru materialele de intretinere si curatenie.
-
Esti potrivit a daca: - experienta minim 1 an intr-un post similar - ai bune cunostinte a proceselor unei unitati de alimentatie publica - esti o persoana cu abilitati de planificare a activitatii proprii si a echipei pentru buna functionare a unitatii; In rolul tau vei fi responsabil ă de: - coordonarea activitatii echipei din subordine in conformitate cu politica si obiectivele companiei; - controlul calitatii produselor, servirea clientilor si atingerea indicatorilor planificati: - intocmirea si asumarea rapoartelor de activitate; predarea acestora catre superiori; - identificarea problemelor si abilitatea de a lua rapid masuri corective si de preventie; - stabilirea necesarului de materie prima - organizarea programului de lucru - urmarirea calitatii preparatelor, cantitativ si calitativ.
-
Esti potrivit a daca: - ai studii medii superioare finalizate ; - ai experienta de minim 2 ani pe o pozitie de management in alimentatie publica; - ai bune cunostinte a proceselor unei unitati de alimentatie publica; - esti o persoana cu abilitati de planificare a activitatii proprii si a echipei pentru buna functionare a unitatii; In rolul tau vei fi responsabil ă de: - coordonarea activitatii echipei din subordine in conformitate cu politica si obiectivele companiei; - controlul calitatii produselor si service-ului oferit clientilor si atingerea indicatorilor planificati; - selectia, coordonarea si dezvoltarea echipei; - intocmirea si asumarea rapoartelor de activitate; predarea acestora catre superiori; - identificarea problemelor si abilitatea de a lua rapid masuri corective si de preventie; - organizarea punctului de lucru - stabilirea necesarului de materie prima - organizarea programului de lucru - urmarirea calitatii preparatelor, cantitaiv si calitativ.
Utilizatori pe care Popovici Adriana îi urmărește
Informații utile
© 2024 Romjob.ro
24.05.13.298ae72