Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Persoane Carnet conducere: C Experienta: Experienta peste 3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Șofer disponibil comunitate Franța ,Benelux

  Șofer caut loc de muncă, angajare, colaborare cu firmă ,termen lung.container,prelată,platou pe comunitate , sau tur retur plecare /sosire cu camionul Bucuresti Franța ,Benelux,lăsați detalii, oferte ,,mesaje pe publi 24.ro .

 • Șofer, B,C,E caut de lucru

  Șofer b,c,e cu experienta, permis de 21 de ani fără accidente, caut de lucru ca sofer tur-retur extern si/sau intern pe 3,5 tone curse mai lungi, adică exlus distribuție în oraș.

 • 1

  ȘOFER PERSONAL / transport persoane cat. B. D.

  Caut JOB Tânăr, 37de ani, căsătorit, nefumător, onest,fără cazier, dețin experienta ca șofer cat.B (17 ani) și dețin cat C, E, D din 2019 ( atestat de persoane si marfă VALABIL ). Cunoscător de limba italiana, îmi ofer serviciile. Sunt dispus pentru o colaborare ca șofer personal / transport persoane, chiar și ocazional ( nunți, botezuri, aniversari etc). Disponibil imediat.

 • 3

  Autoutilitară propie de 3.5 t...caut servicii de făcut.

  Doresc sa colaborez cu firme mici si pfa-uri,oferind serviciile mele, ca șofer pe autoutilitară propie 3.5t, pentru transport marfă la domiciliu, mutări mobilă, sau închirieri chiar și în weekend. Sunt o persoana serioasă, cu atentie la ce fac, responsabilă și educată. Multumesc.

 • 1

  Caut de munca sofer transport persoane

  Tânăr 42 ani caut de munca sofer transport persoane intern extern. Dețin BE CE DE experienta card tahograf acte la zi disponibil inmediat. Tel:

 • 1

  doresc sa lucrez sofer personal

  Am experiență în condus. Am lurcat șofer personal pt.o persoana de afaceri. autoturisme de lux. deplasări multiple în Germania-Franta-Spania. ținută office. .ofer seriozitate. cu respect.Stoica.

 • 4

  Angajam sofer

  S.C. BLACHOTRAPEZ S.R.L., producator invelitori din tabla, angajeaza conducator auto transport rutier de marfuri pentru punctul de lucru din Aricestii Rahtivani. Cerinte: -minim categoriile C, E; -minim 3 ani experienta pe un post similar; CV-urile se trimit pe e-mail sau se lasa personal la sediul firmei (Parc Industrial West). Pentru detalii ne puteti contacta la nr. de telefon din imagine, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00-16:00

 • Manager pe marketing si management,contabilitate primara , operatiuni de operare in excel si word

  Am experienta de peste 20 de ani in comert,conducere si efectuare de diverse evidente contabile primare de operare in excel si word atat in comert cat si in constructii, Am cunostinta despre consumul de materiale de constructii prin programul propriu prin program excel, Am experienta in constructii metalice precum si notiuni de desen tehnic, Sunt pensionar dar pot lucra prin part time sau colaborare . O discutie fata in fata poate duce la o evantuala colaborare.

 • Șofer profesionist

  Șofer profesionist cu 17 ani de experiență în UE, vorbitor de franceză, engleză, germană, italiană, posesor de permis categoriile B, C, D, E+ ADR-colete+ transporturi agabaritice, doresc colaborare cu o societate de transport care să poată oferi seriozitatea pe care o pun eu la dispoziție.

 • Caut angajator serios paza si protectie

  Caut loc de munca ca agent de securitate, detin atestat profesional , experienta.

 • Vreau sa ma angajez ca șofer cat B si C permis de 8 ani nr tele

  Nr tele studii medi

 • 3

  Angajam șofer profesionist cat.BCE

  Societate comerciala cu sediul în București sector 4 angajeaza sofer profesionist categoria BCE pentru curse interne RO-RO. Detalii la tel.

 • caut job șofer container

  am experiență 3 ani la containere pe Belgia Olanda și Germania caut ceva pe termen lung. aștept ofertele in privat

 • Șofer Profesionist.

  Sofer Profesionist cu experiență pe comunitate, îmi ofer serviciile unei firme din județul Alba, tur-retur sau Spania, singur pe Camion.

 • 3

  Sofer B,C,E.

  Sofer B,C,E, CAUT DE MUNCA PE TERMEN LUNG , Nu detin atestat marfa a expirat . Sunt disponibil si pe timp de noapte , in tara .

 • 1

  Sofer B,C,E.

  Sofer B,C,E. , DORESC ANGAJARE , NU DETIN ATESTAT MARFA .

 • Salveaza cautarea