Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

Sterge toate filtrele 38915 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 6

  Angajam șofer basculanta categoria c+e

 • Am o oportunitate pentru tine. Eu cred ca tu, ca si mine poti lucra de acasa , utilazand un laptop sau un telefon si poti ajunge sa castigi un venit suplimentar. Te pot ajuta sa castigi: independenta financiara pentru eforturile depuse , indeplinirea visurilor, dezvoltare personala. Atentie : nu este un job, este o afacere a ta, personala.. Nu pierzi nimic, ci castigi mult in functie de ambitia ta . Intreaba-ma , iar eu te voi ajuta. Iti voi da toate detaliile pe ,,oatzap ''.

 • 1

  Societate agricola avem nevoie de 2 zilieri pentru irigatii pentru perioada iunie-noiembrie 2020. Cerinte: - De preferat cu permis categoria B - Sociabil - Receptiv - Lucru in echipa Pachet salarial motivant.

 • caut bona pentru 2 băieți, gemeni, in vârstă de 1an, zona Piata Dorobanti.

 • 1

  Zugrav execut zugrăveli parchet faianță etc

 • Descriu aici cea mai sigura metodă de câștig de bani doar făcând trafic pe internet(adică ascultând melodiile și orice altceva pe Youtube,folosind aplicațiile Facebook Instagram,radio browser etc. Citiți cu atenție și recitiți descrierea astfel încât să înțelegi cum trebuie sa folosiți aplicația in mod corect. Nu se va face nici o investiție. Plata se face când se atinge suma de 20$. Va las in descriere link ul pe care va trebui sa l copiați și să l introduceți intr un browser sau codul de referal: FINAN9F4DD pentru a obține 5$. Odată ce introduceți adresa de mail și parola pentru sign-up (înregistrare).căutați în josulsau sus ul paginii și descărcați aplicația pentru Android sau OS( pentru Apple ),și Windows așa veți observa cum avansați. Cine vrea sa obțină bonusul de 5$ va trebui sa urmeze link ul: https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD sau codul de referal: FINAN9F4DD altfel nu veți beneficia de cei 5$. Aplicația oferă avantajul de a face withdrawal (retragere)direct pe un cont PayPal. Cine nu are cont de Paypal,va trebui sa intre pe Youtube și să scrie cum se crează un cont de PayPal. Nu uitați să descărcați aplicația după ce v ați înregistrat. SETARI APLICATIE Setarea corecta a aplicației se face intrând pe setările app și lăsând activate toate in afara de limitarea pentru mobil. In cazul in care vi se pare că nu creșteți trebuie să intrați la: 1) Setări telefon/Aplicații/Honeygain/Stocare/Ștergere Date/ 2) După care deschideți aplicația și va logați din nou cu aceleași credentiale(adică email și password sau parolă după cum o cunosc multi dintre noi in limba romana) care le ați folosit la înregistrare verificând in setările aplicației daca ați selectat tot in afara de funcția care Limiteaza datele mobile. 3) Nu veți face consum mare de trafic daca nu stați pe internet. 4) Conectandu va la rețeaua wifi veți face mai puțin trafic. Persoanele care doresc și vor un surplus de bani fara investiție garantat pot opta până banii cresc ușor usor zilnic doar folosind internetul. De ce sa treacă timpul degeaba peste noi atât timp cat putem beneficia de niste câțiva centi zilnic. Copiați deci link ul https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD și faceți paste Intr un browser.Veti putea folosi și îmbunătăți viteza de trafic și implicit câștigul va fi mărit cu condiția ca la fiecare 3 device uri să aveți alt ip(adică să folosiți alta rețea). Eu momentan produc undeva la 4-5 centi/zi. RESTRICTII Folosiți un cont de Gmail sau Yahoo Nu folosiți adrese temporare de mail pentru că veți pierde Account ul. Nu folosiți aplicații ca emulatoare sau orice alt gen de aplicație pe același device(smartphone/PC/laptop/tableta)care îți face o copie a aplicației pentru că riscati să vi se suspende Account ul(contul Honeygain). Folosiți deci o singura aplicație pentru fiecare device in parte. Daca aveți și alte întrebări puteți intra și voi pe site ul oficial Honeygain sau îmi puteți trimite mesaje. https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD Va doresc și vouă succes!

 • 9

  Acesta este un anut este cu caracter permanent ,valabil pentru tot anul 2020 NU RASPUNDEM MESAJELOR CARE NU AU ATASAT CV . Compania Konty Logistik Srl , specializata pe segmentul Transporturi Express nationale si internationale, angajeaza conducatori auto cu resedinta stabila pe traseul CARANSEBES - LUGOJ , in urmatoarele conditii: Va rugam daca nu aveti resedinta stabila in Caransebes , Lugoj sau in jurul acestor locatii cu 30-40 km maxim NU aplicati la acest job Sarcini specifice postului - Efectueaza serviciile de transport de marfuri pe rute nationale si internationale in comunitatea europeana + SRB , BIH , MK , MD . - Alege rutele optime pentru alimentarea cu carburant . - Cunostinte operare PC , Tableta sistem operare android ( scanare documente , trimitere documente ,fax,e-mail ) - Cunostinte avansate pentru operare GPS - Comunica permanent cu Dispeceratul cu privire deplasarea pe ruta stabilita locatie, grafic de timp, eventuale nereguli aparute, - Respecta timpii corespunzatori de livrare si de incarcare - Anunta Responsabilul Tehnic atunci cand intampina dificultati tehnice - Depune eforturi permanente de a imbunatati parametri de exploatare a masinii Cerinte - resedinta stabila in localiatatea Caransebes , Lugoj sau maxim 40 km in jurul acestor orase - scoala de conducatori auto categoria B; - fara cazier judiciar,rutier - fara antecedente rutiere grave (penal sau cu permis suspendat) - minim 10 clase + scoala profesionala/studii medii - experienta de cel putin 1 an in conducerea de autovehicule in trafic international de marfa. Cu sau fara acte doveditoare !! cunostinte medii de mecanica auto disponibilitate de lucru in Europa de Vest pentru perioade de timp intre 35-40 zile (transport intracomunitar), dupa care soferii sunt adusi acasa 7 zile disponibilitate de a efectua tranzit cu ferry/tren pe rute de Marea Britanie / Suedia / Finlanda Oferta (bonusuri, beneficii) Salarizare perfomanta cu plata / zi , se platesc inclusiv zilele de stationare . Salarizarea se discuta la interviu , cu fiecare individual in functie de ... -Dispecerat in limba Ro - Se asigura in Filialele partenerilor din Europa conditii de ( dus , WC , bucatarie , dormitor ) gratuit Cursuri de ancorare a marfii recunoscute international - Se asigura instructaj gratuit . - Sistem de comunicare cu Dispeceratul off/online. - Conditii de munca la nivel occidental cu pauze de odihna dupa fiecare descarcare - Carduri de alimentare carburant. - Loc de munca stabil ,compania Konty Logistik colaborand cu doua din primele 3 companii de transport express din Europa In cazuri exceptionale putem angaja soferi si fara experienta profesionala in transporturi, dar cu un permis de conducere "cat B"de minim 5 ANI vechime. In aceasta situatie pe perioada de instruire pachetul salarial este diferit de cele de mai sus garantat, detaliile se vor discuta la un eventual interviu. VA RUGAM NU SUNATI ,

 • Am o oportunitate pentru tine. Eu cred ca tu, ca si mine poti lucra de acasa , utilazand un laptop sau un telefon si poti ajunge sa castigi un venit suplimentar. Te pot ajuta sa castigi: independenta financiara pentru eforturile depuse , indeplinirea visurilor, dezvoltare personala. Atentie : nu este un job, este o afacere a ta, personala.. Nu pierzi nimic, ci castigi mult in functie de ambitia ta . Intreaba-ma , iar eu te voi ajuta. Iti voi da toate detaliile pe ,,oatzap ''.

 • 1

  Descriu aici cea mai sigura metodă de câștig de bani doar făcând trafic pe internet(adică ascultând melodiile și orice altceva pe Youtube,folosind aplicațiile Facebook Instagram,radio browser etc. Citiți cu atenție și recitiți descrierea astfel încât să înțelegi cum trebuie sa folosiți aplicația in mod corect. Nu se va face nici o investiție. Plata se face când se atinge suma de 20$. Va las in descriere link ul pe care va trebui sa l copiați și să l introduceți intr un browser sau codul de referal: FINAN9F4DD pentru a obține 5$. Odată ce introduceți adresa de mail și parola pentru sign-up (înregistrare).căutați în josulsau sus ul paginii și descărcați aplicația pentru Android sau OS( pentru Apple ),și Windows așa veți observa cum avansați. Cine vrea sa obțină bonusul de 5$ va trebui sa urmeze link ul: https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD sau codul de referal: FINAN9F4DD altfel nu veți beneficia de cei 5$. Aplicația oferă avantajul de a face withdrawal (retragere)direct pe un cont PayPal. Cine nu are cont de Paypal,va trebui sa intre pe Youtube și să scrie cum se crează un cont de PayPal. Nu uitați să descărcați aplicația după ce v ați înregistrat. SETARI APLICATIE Setarea corecta a aplicației se face intrând pe setările app și lăsând activate toate in afara de limitarea pentru mobil. In cazul in care vi se pare că nu creșteți trebuie să intrați la: 1) Setări telefon/Aplicații/Honeygain/Stocare/Ștergere Date/ 2) După care deschideți aplicația și va logați din nou cu aceleași credentiale(adică email și password sau parolă după cum o cunosc multi dintre noi in limba romana) care le ați folosit la înregistrare verificând in setările aplicației daca ați selectat tot in afara de funcția care Limiteaza datele mobile. 3) Nu veți face consum mare de trafic daca nu stați pe internet. 4) Conectandu va la rețeaua wifi veți face mai puțin trafic. Persoanele care doresc și vor un surplus de bani fara investiție garantat pot opta până banii cresc ușor usor zilnic doar folosind internetul. De ce sa treacă timpul degeaba peste noi atât timp cat putem beneficia de niste câțiva centi zilnic. Copiați deci link ul https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD și faceți paste Intr un browser.Veti putea folosi și îmbunătăți viteza de trafic și implicit câștigul va fi mărit cu condiția ca la fiecare 3 device uri să aveți alt ip(adică să folosiți alta rețea). Eu momentan produc undeva la 4-5 centi/zi. RESTRICTII Folosiți un cont de Gmail sau Yahoo Nu folosiți adrese temporare de mail pentru că veți pierde Account ul. Nu folosiți aplicații ca emulatoare sau orice alt gen de aplicație pe același device(smartphone/PC/laptop/tableta)care îți face o copie a aplicației pentru că riscati să vi se suspende Account ul(contul Honeygain). Folosiți deci o singura aplicație pentru fiecare device in parte. Daca aveți și alte întrebări puteți intra și voi pe site ul oficial Honeygain sau îmi puteți trimite mesaje. https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD Va doresc și vouă succes!

 • 1

  R.A.D.E.F.”Romaniafilm” – in insolventa – angajeaza 1 Consilier juridic cu contract individual de munca pe durata nedeterminata Conditii obligatorii pentru ocuparea postului: - are cetăţenia română si domiciliul în România; - are capacitate deplină de exerciţiu; - are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de medicina muncii; - nu a fost condamnată definitiv pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului ori contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea -licenţiat al unei facultăţi de drept, specializarea stiinte juridice - calitatea de consilier juridic definitiv -vechime peste 5 ani in studii juridice -cunostinte operare PC: Windows, Microsoft Office, Internet Explorer -bune abilitati de comunicare, prezentare, planificare, organizare -onestitate, seriozitate, adaptabilitate, perseverenta si capacitate mare de munca Pentru alte informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind una din metodele urmatoare: R.A.D.E.F. ROMÂNIAFILM Adresa: Șoseaua Străulești nr. 3-5, sector 1, București Tel. Secretariat: 021 310 50 36 Birou Urmarire Contracte si Recuperari Creante Tel: 0787 887 421 email:

 • Descriu aici cea mai sigura metodă de câștig de bani vizionând serialele,melodiile preferate și orice alte documentare și știri video doar pe Youtube și nu numai pe Youtube. Nu se va face nici o investiție.Totul pornește de la faptul ca să folosiți internetul.atat canalul de Youtube cât și browser ul si oricare altă aplicație care folosește internet pentru a castiga. Plata se face când se atinge suma de 20$. Nu incercati sa retrageți mai devreme de pragul de 20$. Va las in descriere jos la sfârșit link ul aplicației pe care va trebui sa o instalați odată ce introduceți adresa de mail și parola pentru sign-up (înregistrare). Cine vrea sa obțină bonusul de va trebui sa urmeze link ul,altfel nu veți beneficia de cei 5$. Un fapt destul de important e că aplicația oferă avantajul și posibilitatea de a face withdrawal (retragere)direct pe un cont PayPal fata de multe aplicații pentru mining unde ești taxat pentru FEE ul care ti l opresc. Nu uitați să descărcați aplicația abia după ce v ați înregistrat pe site și ați confirmat email ul. Puteți folosi cu încredere acest link pentru a beneficia de bonus ul de 5$.E valabil pentru persoanele care doresc și vor un surplus de bani fara investiție garantat.nu investiți nimic decât timpul de așteptare până banii cresc ușor usor. De ce sa treacă timpul degeaba peste noi atât timp cat putem beneficia de niste bănuți. Copiați deci link ul și faceți paste Intr un browser.Veti putea folosi până la 100 devices urî cu condiția că la fiecare 3 device urî să aveți alt ip(altă rețea). https://r.honeygain.me/FINAN9F4DD Va doresc și vouă succes!

 • 6

  Contract individual de munca pe durata nedeterminata Conditii obligatorii pentru ocuparea postului: - are cetăţenia română si domiciliul în România; - are capacitate deplină de exerciţiu; - are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinţei medicale eliberate de medicul de medicina muncii; - nivelul de studii : studii medii - experienta in activitatea de registratura/secretariat de peste 3 ani - cunostinte operare PC: Windows, Microsoft Office, Internet Explorer, Excel - bune abilitati de comunicare, prezentare, planificare, organizare - onestitate, seriozitate, adaptabilitate, perseverenta si capacitate mare de munca - cunoasterea unei limbi straine ( engleza, franceza), constituie un avantaj R.A.D.E.F. ROMÂNIAFILM Adresa: Șoseaua Străulești nr. 3-5, sector 1, București Tel. Secretariat: 021 310 50 36 SERVICIUL RESURSE UMANE Tel: 021 312 81 70

 • 2

  12 Autorizatii taxi Bucuresti, vizate 2025 + 12 Autoturisme Dacia logan benzina gpl full , an 2017-2019. Pret 120 000euro

 • Angajez muncitor Permis auto Domiciliul timisoara 0733918582

 • Loc de munca - sofer cu cat B pentru comunitate Cerinte: -permis categoria B -cazare asigurata -program de 9h/zi, 5zile/sapt, sambata 4 ore -2150 euro salariu net / luna . Informatii suplimentare la O7267OO933...sau...O799796722.

 • Angajez muncitor Domiciliul timisoara Permis conducere 0733918582

 • Angajam categoria C pentru Camioane Volvo . Cerinte: Experienta in domeniu min. 6 luni pe comunitate. Card tahograf. Certificat de pregatire profesionala ( CPC ) Informatii detaliate la O7267OO933...sau...O799796722.

 • Angajam categoria C pentru Camioane Volvo . Cerinte: Experienta in domeniu min. 6 luni pe comunitate. Card tahograf. Certificat de pregatire profesionala ( CPC ) Informatii detaliate la O7267OO933...sau...O799796722.

 • Angajam soferi cu categoria C pentru Camioane Volvo . Cerinte: Experienta in domeniu min. 6 luni pe comunitate. Card tahograf. Certificat de pregatire profesionala ( CPC ) Informatii detaliate la O7267OO933...sau...O799796722.

 • Angajam soferi cu categoria C pentru Camioane Volvo . Cerinte: Experienta in domeniu min. 6 luni pe comunitate. Card tahograf. Certificat de pregatire profesionala ( CPC ) Informatii detaliate la O7267OO933...sau...O799796722.

 • Salveaza cautarea