Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

Sterge toate filtrele 37148 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 3

  SC Profesional AGL srl.angajeaza soferii cu categoria C+E.pentru camioane Mercedes si MAN .de 10 tone .12 tone si tir 24 tone .incepand de la minim +0,3 km

 • Doamna serioasa caut loc de munca part time, menaj. Experienta în curățenia cabinete medicale.

 • ANGAJAM MUNCITORI CALIFICATI (INSTALATOR, ELECTRICIAN, INGINER, SUDOR, ZIDAR, ZUGRAV, DULGHER, PARCHETAR, LACATUS MONTATOR) SI NECALIFICATI IN CONSTRUCTIIPE PERIOADA NEDETERMINATA. OFERIM: - SALARIUL MOTIVANT IN FUNCTIE DE PREGATIREA PROFESIONALA SI EXPERIENTA + BONURI DE MASA; - POSIBILITATEA PARCURGERII UNOR PROGRAME DE CALIFICARE PROFESIONALA IN CADRUL SOCIETATII.

 • Cautam coleg/colega in Departamentul Tehnic / Ofertare, specializarea instalatii pentru constructii, cu experienta de minim 7 ani in ofertare in domeniul constructiilor si/sau instalatiilor, care va avea urmatoarele atributii: - Intocmeste ofertele tehnico –economice, conform specificatiilor, pentru executia lucrarilor de constructii si/sau instalatii pentru constructii; - Analizeaza documentele si datele de intrare (cererea de oferta, proiectul, caietele de sarcini etc); - Extrage listele de cantitati din planuri in vederea intocmirii ofertelor (realizeaza antemasuratori); - Identifica materialele si echipamentele principale care intra in componenta ofertei, caracteristicile tehnice/cantitati, etc; - Mentine legatura cu furnizorii de echipamente si servicii; - Intocmeste oferta tehnico-economica in conformitate cu cerintele documentatiei tehnice si a caietelor de sarcini; - Analizeaza, selecteaza si negociaza ofertele primite pentru materiale, echipamente si lucrari;

 • Magazin confecții angajează fata cu experiența in domeniul vânzărilor . Salariu 1800-2000 lei lunar . Pentru detalii va rog contactați 0735090000

 • 1

  Companie in expansiune cauta consultant vanzari. Din toata tara. - Primul test pentru tine este sa aplici corect: Aplica la oferta.actuala(at)g m a i l . c o m pentru detalii.

 • Salon mare de infrumusetare de langa Primarie, mai inchiriaza posturi de lucru in regim Pfa: coafura, frizerie, cosmetica, extensii gene, manichiura, make-up, remodelare, tatuaj. Chiria lunara: 80 E + chelt. Cautam personal cu clientela! Salonul detine aparatura de cea mai inalta tehnologie!

 • 1

  Avem un post de coafura-frizerie liber . Posturile se închiriază persoanelor care dețin un PFA. Salonul se afla in Calea Lipovei , Timisoara. INFO la tel . 0721355212

 • 1

  Angajez zidari dulgher si necalificați 0757073139

 • 2

  Firma de constructii angajeaza muncitori zidari .dulgheri si necalificati 0757073139

 • Centru de evenimente in nordul Bucurestiului cauta contabil primar /gestionar/ reprezentant vanzari Responsabilitatile postului contabilitate primara/ gestiune: - Inregistreaza documente contabile in program de contabilitate (facturi, chitante, procese verbale de predare-primire, bonuri de consum, alte documente) - Inregistreaza deconturile, verifica foile de parcurs - Transmite informatiile necesare pentru diverse declaratii/documente non-contabile (declaratii de mediu, Intrastat) - Inregistreaza incasarile si platile conform extrasului si a registrului de casa - Organizează circuitul documentelor și înregistrează în mod cronologic în evidența contabilă; - Mentine evidenta si documentele financiare ale societatii in vederea transmiterii catre firma de contabilitate si a arhivarii - Participa in mod activ la inventar si mentine o relatie permanenta cu gestionarii si ceilalti angajati - Intocmește situații și rapoarte financiar-contabile catre conducere - Tine legatura permanent cu firma de medicina muncii, PSI, autoritatile locale, - Transmite catre firma de contabilitate toate documentele angajatilor (contracte/incetari/solicitari de adeverinte, pontaje, alte situatii) Tine evidenta documentelor contabile • Arhiveaza documentele contabile pe categorii, in ordine cronologica, zilnic • Mentine relatia cu departamentul de contabilitate • Centralizeaza comenzile primite • Intocmeste facturi, NIR, chitante, bonuri fiscale, bilelte la ordin • Intocmeste bonuri de consum si procese verbale de materiale • Realizeaza pontajul, graficul de concedii si tine evidenta personalului • Mentine relatia cu clientii si furnizorii • Participa la inventariere Responsabilitatile postului reprezentant vanzari: - vanzarea serviciilor de organizare evenimente( private si corporate); - dezvoltarea portofoliului de clienti autohtoni si straini; - negocierea, intocmirea si monitorizarea contractele; - realizarea planului de vanzari, lunar, trimestrial, semestrial, anual - raspunde de urmarirea incasarii sumelor datorate de catre clienti; - participa la intocmirea strategiilor de vanzare; - monitorizarea pietei de profil analizand trendurile acesteia; - intocmirea de oferte privind serviciile companiei; Joburile se adreseaza persoanelor care isi doresc un loc de munca stabil si pe termen lung. Venit atractiv, diverse beneficii, salariul se discuta in urma interviului. Persoana contact: Ilie Ana-Maria Nr. telefon: 0771251554

 • 21

  Caut studenta/student pentru a imparti pliante in Timisoara,zilnic cate o ora, program flexibil, ideal pt rotunjirea bugetului. Ofer remuneratie financiara,cer si ofer seriozitate.Detalii la telefon intre 10-17 de luni-vineri.

 • 2

  Cautam colega pe postul de coafura- frizerie cu PFA propriu in Calea Lipovei !! Salonul oferă servicii de coafura , frizerie, manichiura -pedichiura si cosmetica. Se închiriază doua posturi de coafura -frizerie si unul de make up.. INFO la tel. 0721355212

 • 2

  Caut d-na/d-ra consultanta life style. Pentru mai multe informatii rog trimiteti un mesaj. Este vorba de o colaborare gen asistenta personala part-time.

 • 1

  Caut job editor/redactor online full time/part time. Ofer stiri de top, premium, quality, din presa internationala din domeniile actualitate, politica externa, business, stiinta, descoperiri, sport, cultura, IT, etc. Jurnalist profesionist, cu experienta de peste 7 ani in presa online, peste 25 de ani in presa scrisa. Am scris peste 5.000 de articole online. Experienta platforme Wordpress, SEO, traducere engleza/franceza/adaptare romana. Cunostinte avansate DEX, DOOM Membru al Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania.

 • 4

  Angajare agenți de securitate pază și protecție, control acces in loc Craiova

 • 12

  Instore Power Provider angajează mercantizori. Avem mai multe pozitii disponibile. Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, program flexibil, salarii intre 1500 si 2000 lei. Ne dorim oameni dechisi la nou, care doresc sa lucreze intr-o echipa minunata, punctuali si seriosi. Nu este necesara experienta in domeniu. Pentru detalii sunați la Alexandra-0766934566.

 • 1

  Caut asistent manager pentru o companie cu sediul central în Marea Britanie sau hostess pentru țară, salar foarte atractiv.

 • Cerinte: - experienta anterioara minima si dorinta de a se forma in domeniul montajului de mobilier; - disponibilitate pentru program flexibil; - persoana serioasa si responsabila. -permis de conducere categoria B constituie un avantaj Descrierea jobului: - asamblarea/demontarea corecta a pieselor de mobilier conform schitelor de montaj si a instructiunilor fabricantului; - manipularea produselor de mobilier; Program de lucru: L-V (un singur schimb) Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei CASA RUSU. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei CASA RUSU. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

 • 1

  Cerinte: - experienta anterioara minima si dorinta de a se forma in domeniul montajului de mobilier; - disponibilitate pentru program flexibil; - persoana serioasa si responsabila. Descrierea jobului: - asamblarea/demontarea corecta a pieselor de mobilier conform schitelor de montaj si a instructiunilor fabricantului; - manipularea produselor de mobilier; Program de lucru: L-V (un singur schimb) Prin transmiterea cv-ului dvs sunteti de acord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei CASA RUSU. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul companiei CASA RUSU. Daca aveti intrebari, nelamuriri sau doriti sa accesati, corectati sau stergeti datele personale, va rugam sa ne anuntati.

 • Salveaza cautarea