Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Meseriaș cu experiență în domeniul construcțiilor Caut să preiau lucrări. Fac orice fel de lucrări în domeniul construcțiilor. Case si clădiri de orice fel de la fundație până la finisaje, Renovări case și apartamente, Birouri și spații comerciale, Lucrări de termoizolare a clădirilor, finisaje interioare si exterioare, parchet masiv stejar și laminat, rigips, tencuieli, zugrăveli, lucrări de montat pavaje, betoan, Garduri, Fac și repar acoperișuri plus orice fel de alte lucrări. Ofer factura și chitanța. NU CONSUM ALCOOL DELOC. Si ma țin de lucru până la capăt. Asigur calitate, profesionalism, și multă seriozitate. Pentru lucrări mai importante mă deplasez și în alte județe din țară. Caut să fac lucrări la persoane fizice sau firme serioase și corecte. IMPORTANT ! Pentru efectuarea unor lucrări Sunați cu cel puțin 2-3 săptămâni înainte pentru programare. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere.

 • Meseriaș si muncitor serios Caut de lucru cu ziua la orice fel de munci și în orice domeniu de activitate. Nu consum alcool deloc. Nu vreau să fiu angajatul nimănui. Doar lucru cu ziua. Fac orice. Vreau bani în fiecare seară. Minim 150 lei/zi la 8 ore de lucru. La 10 ore 200 lei. Lucrez si Sâmbăta și duminica dacă este cazul. Sunați la numărul de telefon din anunț. NU răspund la mesaje Mulțumesc mult pentru înțelegere.

 • Dorim sa recrutam 5 persoane ambitioase din Bucuresti pe care sa ii ajutam sa se formeze ca leaderi si sa isi dezvolte propria afacere. Sistemul de lucru este Multi Level Marketing Vei beneficia de cursuri de pregatire si de tot sprijinul nostru . Suna la numarul de telefon 0775582471 sau completeaza formularul de mai jos si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil:

 • Hotel 4 **** Predeal cautam personal pentru postul de receptie. Nu putem oferi si cazare tocmai de aceea ne dorim personal din inprejurimi.

 • Hotel 4**** Predeal, angajam personal in Bucatarie. din pacate nu oferim cazare, cautam doar persone din apropiere si imprejurimi

 • Royal Place Massage angajeaza domnisoare pentru postul de maseoza cu/fara experinta. Varsta minima: 18 ani Salon cu vechime, vila lux, clientela formata, fara alte cheltuieli, plata zilnica,program flexibil,posibilitate cazare gratuit!

  Repostat automat
 • Resort exclusivist a unui lant hotelier situat in statiunea Neptun-Olimp cautam salvamar pentru sezonul de vara incepand cu lunile mai/iunie maxim. (posibilitatea de continuare si dupa sezon in celelate hoteluri ale noastre)

 • Resort exclusivist a unui lant hotelier situat in statiunea Neptun-Olimp cautam personal in bucatarie pentru sezonul de vara incepand cu lunile mai/iunie maxim. (posibilitatea de continuare si dupa sezon in celelate hoteluri ale noastre)

 • Închiriez post pentru coafor și manichiura-pedichiura. Te așteptăm in echipa noastră dinamica la salonul Smart Choise situat pe str. Ioan Virgil Ispas. Fa alegerea cea mai înțeleapta.

 • Resort exclusivist a unui lant hotelier situat in statiunea Neptun-Olimp cautam ospatari pentru sezonul de vara incepand cu lunile mai/iunie maxim. (posibilitatea de continuare si dupa sezon in celelate hoteluri ale noastre)

 • Resort exclusivist a unui lant hotelier situat in statiunea Neptun-Olimp cautam personal ingrijire spatii veerzi pentru sezonul de vara incepand cu lunile mai/iunie maxim. (posibilitatea de continuare si dupa sezon in celelate hoteluri ale noastre)

 • Resort exclusivist a unui lant hotelier situat in statiunea Neptun-Olimp cautam personal receptie pentru sezonul de vara incepand cu lunile mai/iunie maxim. (posibilitatea de continuare si dupa sezon in celelate hoteluri ale noastre)

 • Resort exclusivist a unui lant hotelier situat in statiunea Neptun-Olimp cautam cameriste pentru sezonul de vara incepand cu lunile mai/iunie maxim. (posibilitatea de continuare si dupa sezon in celelate hoteluri ale noastre)

 • Daca vrei sa castigi bani din confortul casei tale,lucrand de pe calculator sau telefon,acceseaza link-ul acesta http://redr4718.xyz/9396856872796/ Creaza-ti cont si poti incepe sa faci bani! Dupa 4 ore lucrate eu am facut 160 $ ! Intra si tu,formeaza-ti si propria echipa,ai decat de castigat!

 • Se cauta doamne si domnisoare cu varsta de peste 18 ani pentru activitatea de escorte in Anglia. Se ofera cazare cu toate utilitatile incluse, plata se face zilnic incepand chiar din prima zi, transport romania anglia si un program de munca flexibil in functie de dorintele fiecareia (50%comision) pentru mai multe detalii sau orice intrebare whats'app +447954033717

 • Grup francez, angajeaza in conditii avantajoase instalatori sanitare (si termice) : Ce va oferim : - Angajare directa - Nu se percepe niciun fel de comision - Contract de munca francez cu norma intreaga - Pachet salarial atractiv - Avantaje (concediu de odihna platit, cazare, asigurare medicala...) - Etc. Cerinte : - Vei fi punctual si riguros - Vei avea Experiente reusite in domeniul tau (instalati sanitare si termice). - Vei fi capabil sa lucreze autonom - Esti o persoana serioasa si cu o buna conditie fizica - Limba franceza nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj - Permisul de conducere nu este obligatorie dar reprezinta un avantaj Te asteptam in echipa noastra !! Te rugam sa ne trimiti un CV prin mail si pentru detalii suna la numar de telefon din anunt. Iti Multumim Manuel

 • Angajez echipaj taxi, pe Logan 1, 4, An 2010; plan 65 lei la 12 h, Dispecerat dartex.

 • ANGAJAM BUCATAR-PIZZAR- PENTRU RESTAURANT-LIBRARY-CONSTANTA RON-TEL 0722629393 Salariul intre 2000-4000 ron

 • Salveaza cautarea