Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

Sterge toate filtrele 39348 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Motorevolution cauta electrician, electronist pentru reparatii Scutere, trotinete, Triciclete electrice . Tel 0748900189

 • Angajam zidari Salariu atractiv 0726196778

 • 1

  Am urmat studiile la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară, Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală, domeniul Inginerie şi Management şi sunt absolvent, promoţia iunie 2010, cu examen de licenţă. In ultimii ani am ocupat urmatoarele posturi: Inginer șef de ferma Coordonare, programare supraveghere activități specifice unei ferme agricole Sef Punct de Lucru - SILOZ Managementul punctului de lucru, având în responsabilitate următoarele aspecte principale: - coordonarea și controlul echipei - crearea planului de mentenanță a utilajelor și asigurarea mentenanței - urmărirea realizării planului și inițiative privind îmbunătățirea activității pentru punctul de lucru Inginer agronom Coordonare/execuție lucrări agricole specifice, fermă agricolă Inginer agronom Coordonare/execuție lucrări agricole specifice, fermă agricolă Telefon: 0747.770.777, e-mail:

 • 8

  Ai sau nu experienta in vanzari, dar iti doresti sa lucrezi intr-o echipa puternic motivata, atunci alatura-te echipei noastre, RE/MAX Family te asteapta!          Cerinte fata de candidati: - Organizarea intalnirilor, negocierilor si prezentarilor, reprezentarea tranzactiilor imobiliare; - Identificarea celor mai bune solutii pentru clienti; - Organizarea si urmarirea intregului proces de tranzactionare; - Incheierea contractelor; - Dezvoltarea continua a bazei de clienti; - Disciplinare, responsabilitate, abilitate de lucru in echipa           Avantajele candidatilor: - Analizarea pietii imobiliare; - Perfectionare continua prin participarea la traininguri, acreditate international; - Comisioane substantiale; - Seminarii, conferinte cu speak-eri de talie mondiala; - Suportul unei intregi echipe de profesionisti ; -  Independenta financiara, esti propriul tau sef; -  Gestionarea timpului dupa bunul plac. Trimiteti CV la adresa: Sau contactati-ne telefonic la nr.: 0749220518

 • Responsabilitati: - setarea, optimizarea si urmarirea parametrilor de lucru ai masinilor de injectie; - efectuarea programului de mentenanta periodica a masinilor de injectie; - urmareste buna desfasurare a productiei in sectia de injectie, atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere al eficientei. Cerinte obligatorii: - studii de specialitate; - experienta minim 1 an; - cunoștinţe de operare PC (Word, Excel); - seriozitate. Beneficii: - tichete de masa in valoare de 15 lei/tichetul - transport asigurat/decontat - prime de Paste, Craciun

 • 9

  Cautam agenti de vanzari cu sau fara experienta in domeniul imobiliar. Sunt vizate persoanele dinamice, cu abilitati in negociere si comunicare. Oferim comisioane motivante! Asteptam CV-urile dumneavoastra la adresa de e-mail: florin.bica@remax.ro Sau contactati-ne la tel.: 0749220518

 • 2

  Completează sondaje de opinie si primesti plata în Paypal dupa fiecare chestionar completat. Sondajele se primesc zilnic pe email si sunt in limba română. Daca doriti sa va inscrieti accesati link-ul urmator https://surveytime.app/DGpMkt18cS

 • 1

  Angajam sofer categoria C+E Oferim: -program flexibil -curse interne -cautam sa nu lucram weekend urile -salariu atractiv Cerinte: -seriozitate Ne dorim sa fim o echipa care sa colaboram pe durata cat mai mare Dacă crezi ca te încadrezi în cerințele și ofertele noastre nu ezita sa ne contactezi la nr de telefon 0767858790 pt mai multe detalii.

 • SC CASA TUDORA SRL angajeaza mecanic intretinere utilaje.

 • Angajam persoana calma, nefumatoare, educata si vesela, cu recomandari si cu experienta relevanta cu copiii mici, pentru post de bona copil 9 luni . Vila in Buftea, program intern, cazare, masa, duminicile libere, salariu 3000 ron. Dorim o persoana de maxim 50 ani pentru colaborare pe termen lung. Sunati la tel: 0741123383 (luni-vineri 10:00-15:00) sau lasati mesaj in afara programului.

 • Angajam menajera interna pentru casa spatioasa in Pipera, pentru menaj complet si ajutor gatit pentru 3 adulti si 2 copii. Conditii: nefumatoare, agila, sanatoasa si cu putere de munca, civilizata, maxim 55 ani. Se asigura cazare,masa, 1 zi libera pe saptamana sau 2 zile la 2 saptamani (nu duminicile), salariu 3200 ron si CM. Sunati de luni pana vineri intre 10:00-15:00, doar daca indepliniti toate conditiile mentionate si sunteti de acord cu ele, la nr: 0726637102

 • Asistent Medical Generalist cu experienta in Unitatea De Primiri Urgente,ofer servicii medicale la domiciliu: -Perfuzii, -Administrare tratament injectabil, -Montare branula, -Suprimare fire, -Montare sonda urinara, -Pansamente, -Control tensiune arteriala, -Sonda nazo gastrica etc. Detin materiale sanitare si ma deplasez in orice zona din Bucuresti.

 • Asistent Medical Generalist cu experienta in Unitatea De Primiri Urgente,ofer servici medicale la domiciliu: -Perfuzii, -Administrare tratament injectabil, -Montare branula, -Suprimare fire, -Montare sonda urinara, -Pansamente, -Control tensiune arteriala, -Sonda nazo gastrica etc. Detin materiale sanitare si ma deplasez in orice zona din Bucuresti.

 • 1

  Angajam menajera cu acces usor la locatie, pentru curatenie, spalat, calcat si ajutor gatit pentru familie 3 persoane in vila, zona Damaroaia. Conditii: nefumatoare, atenta la detalii, meticuloasa, activa, sanatoasa si cu putere de munca, civilizata. Program zilnic 8/9 ore, de luni pana vineri; salariul se discuta la interviu. Sunati de luni pana vineri intre 10:00-15:00, doar daca indepliniti toate conditiile mentionate si sunteti de acord cu ele, la nr: 0741123383.

 • Angajam insotitoare varstnica si usor menaj si gatit. Doamna sa fie calma, educata, maxim 60 ani, activa, responsabila si grijulie. Program intern, cazare, mese, salariu si doua weekend-uri libere. Tel: 0726637102.

 • 1

  Angajam gradinar cu experienta, cu recomandari, nebautor si putere de munca, pentru zona Izvorani. Experienta necesara urmatoarelor responsabilitati: ingrijire/ toaletare/ tratamente curte spatioasa cu gradina, gazon, pomi fructiferi si microsera. Program 8 ore/zi de luni pana vineri, salariu negociabil. Preselectie intre 10:00-16:00 in timpul saptamanii (lasati mesaj in afara programului) la tel: 0726637102. (va rugam sa sunati doar daca indepliniti conditiile specificate)

 • Angajam menajera cu acces usor la locatie, pentru curatenie, spalat, calcat si ajutor gatit pentru doua familii in vila spatioasa din Pipera. Conditii: nefumatoare, atenta la detalii, meticuloasa, activa, sanatoasa si cu putere de munca, civilizata, maxim 50 ani. Program zilnic 8/9 ore, de luni pana vineri; salariu 2500 ron (negociabil dupa o perioada lucrata). Sunati de luni pana vineri intre 10:00-15:00, doar daca indepliniti toate conditiile mentionate si sunteti de acord cu ele, la nr: 0741123383.

 • 2

  Angajam persoana la menaj cu gatit pentru familie in vila spatioasa din zona Fabricii de glucoza. Persoana trebuie sa fie nefumatoare, civilizata, cu experienta si recomandari, flexibila pentru a putea lucra impreuna cu o alta doamna angajata. Program intern cu 2 weekend-uri libere, cazare, masa, salariu 3000 si posibilitate CM. Sunati la nr: 0741123383 de luni-vineri intre orele 10:00-15:00 sau lasati mesaj text in afara programului.

 • Angajam menajera interna, doar daca vorbeste fluent lb.rusa, pentru menaj complet si gatit fara carne, pentru 2 adulti si 4 copii, vila in Cernica. Conditii: sa vorbeasca permanent limba rusa, nefumatoare, agila, sanatoasa si cu putere de munca, civilizata, maxim 55 ani. Se asigura cazare,masa, 1 zi libera pe saptamana sau 4 zile cumulate la 1 luna lucrata (nu sambetele si duminicile), salariu minim 3000 ron. Sunati de luni pana vineri intre 10:00-15:00, doar daca indepliniti toate conditiile mentionate si sunteti de acord cu ele, la nr: 0741123383.

 • Salveaza cautarea