Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Sterge toate filtrele 33549 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma de constructii cu sediul in Bucuresti angajam muncitori calificati pentru lucrari. Oferim cazare gratuita pentru cei din provincie.

 • 1

  Angajam echipe de muncitori in constructii pentru lucrari in Bucuresti.

 • Firma de constructii angajam pentru lucrari in Bucuresti muncitori placari polistiren. Oferim cazare gratuita pentru provincie.

 • 5

  Angajăm băieți cu experientă pentru a aplica gama diversificată de finisaje decorative Loggia în spațiile beneficiarilor noștri pe pereți dar și pe pardoseli. Pentru acest post este obligatoriu să dețineți permis de conducere. Cei interesați sunt rugați să trimită CV-urile la adresa de email sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0755 217 397.

 • Firma din Bucuresti din domeniul constructiilor angajam muncitori calificati. Oferim cazare gratuita pentru provincie.

 • Caut echipe cu, sau fara Srl termosistem Bucuresti Oferim plata la M2 Oferim plata pe etape

 • 5

  Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

 • 4

  Firma in domeniul constructiileor angajam muncitori calificati si necalificati cu salariu incepoand de la 170 - 200 lei pe zi. Oferim cazare gratuita pentru cei din provincie.

 • Tehnoplast SA Focsani angajeaza operatori mase plastice.Detalii la telefon 0237627367

 • Caut o persoana pentru mic ajutor la un atelier de mobila. Montaj in atelier, transport la client si amplasarea pe pozitie. Nu este un job fix. Este ocazional (minim 2-3 ore) si cu plata la ora. Intre 15 si 25 lei/ora. Se discuta. Se poate discuta si o posibila angajare chiar daca nu ai experienta, dar esti indemanatic. Nu conteaza varsta, dar cateodata sunt placi sau corpuri mai grele de incarcat si descarcat, si va trebui sa faci fata. Atelierul este in Blascovici/Bogdanestilor. De preferat sa locuiesti in zona. Daca esti interesat lasa aici un mesaj cu nr. de telefon si te sun eu.

 • angajez meserias constructi ,contact 0750750489

 • 1

  Firma de constructii din Bucuresti , angajam personal care stie sa lucreze in domeniul constructiilor ; decorativa, plasa, placari cu polistiren , oferim cazare gratuita provinciei.Salariul ATRACTIV.

 • 1

  SC TOTAL ELECTROCONSTRUCT VG SRL angajeaza: Cerințe: certificat/diploma de calificare; studii medii; persoana serioasa, muncitoare si dinamica, aptitudini de lucru in echipa, punctualitate; experienta de min 6 luni pe o pozitie similara. Condiții: contract de munca plata orelor suplimentare bonuri de masa (15 lei/zi) Salariul este in functie de experienta. Responsabilități:​ Executa lucrari de instalatii electrice interioare si exterioare pentru incinte/constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4kV. Verifica, repara si intretine instalatiile electrice; Asigura controlul tablourilor de distributie din incinta de lucru, precum si securizarea lor; Se asigura de existenta schemelor electrice.

 • Firma de constructii din Bucuresti angajeaza pesonal calificat in termosistem. oferim cazare gratutita. Salariul atractiv.

 • Căutăm o persoană organizată, cu spirit de echipă și autonomă pentru postul de Reglor din cadrul unei companii înființate în anul 2001 în Bihor. Domeniul de activitate al companiei este injecția de mase plastice, matrițe și montaj. Cerințe: - Minim 2 ani experiență pe un post similar; - Cunoștințe proces/matrițe de injecție a maselor plastice; - Cunoștințe despre utilizarea instrumentelor de măsură și control; - Bună rezistență fizică și seriozitate; - Disponibilitate de lucru în 3 schimburi. Responsabilități: - Efectuează montajul și demontajul matrițelor și a echipamentelor periferice pe mașina de injecție; - Setează/optimizează și urmărește parametrii de lucru ai echipamentelor; - Controlează conformitatea pieselor produse înainte de lansarea producției și în timpul producției; - Efectuează mentenanța preventivă de nivel 1 a echipamentelor și matrițelor; - Asigură suport tehnic operatorilor și ajutorului de reglor; - Efectuează înregistrări în documentele de lucru conform procedurilor și/sau instrucțiunilor. Beneficii: - Pachet salarial atractiv (tichete de masă, sporuri, ore suplimentare plătite 200%); - Prime de sărbători și vacanță de vară; - Decont de transport; - Cursuri de formare profesională.

 • Firma constructii din Bucuresti Angajam: personal cu experienta Oferim: cazare gratuita La zi 170-200 de lei la zi pentru meseriasi 50 de lei avans zilnic si carte de munca Pentru exterioare : -placat polistiren -plasa+adeziv -decorativa. Continuitate pe tot timpul anului. Salariul la doua saptamani

 • 6

  Candidatul ideal Locul de munca: depozitul CARGO-PARTNER din Timisoara, zona aeroportului; - Disponibilitate pentru lucru in 3 schimburi: 6:00 - 14:00, 14:00 - 22:00 si 22:00 - 6:00 - Persoana serioasa, constiincioasa, de incredere. Descrierea jobului Responsabilitati Manipulant marfa: - Manipulare marfa in depozit; - pregatire cutii si punerea lor intr-o masina de spalat; - Respecta normele de Securitate a Muncii si PSI. Beneficii: Contract pe nedeterminata; Transport asigurat, din Timisoara; Spor de noapte 25%; Asigurare medicala privata gratuita; Salariu fix + bonuri de masa de 15 lei; Tichete cadou pentru ziua ta de nastere de 100 lei.

 • Caut echipe cu, sau fara Srl termosistem Bucuresti Oferim plata la M2 Oferim plata pe etape

 • 4

  Business Activ Consult www.bacltd.ro Poziție : Tamplar PVC Tara : Republica Irlanda Locație: Co. Louth,o ora distanta de Dublin Poziții disponibile: 2 Locul de munca:Constructii Salariu BRUT : 18.93 Euro Brut pe ora Ce oferă Angajatorul : Perioada contractului: nedeterminata Se lucreaza in medie 50 de ore pe săptămâna, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare asigurata de angajator Costul transportului este suportat de angajator Ore suplimentare platite Concediu plătit, Condiții de recrutare: Cunostinte medii de limba engleza scris si vorbit Experienta Ce trebuie sa faceți ??? Pasul 1: Ne trimiteți cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • Salveaza cautarea