Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

Sterge toate filtrele 36826 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • B2B virtual model position available. (1 Adut 1 non-adult) at least 1 foreign language preferred. Our company’s aim is to re-inventing online modeling, coming out with a new concept of Back-to-Back Virtual Modelling Studio. Quick Offer: Upfront Bonus for first month, First Week Full Paid Training, Virtual Profiling, Personal & Professional Growth & Support 1-to-1 24/7, Trainings, Paid holidays, program super flexibil, Gym, Meals etc. Incepe o noua viata virtuala asa cum ai visat, noi iti oferim suportul necesar pentru dezvoltare si independenta. Please send a CV with a letter of intent @ Start a New Virtual Life shaped by your ambitions and dreams and reach your full potential, we are here to support your growth until you can reach your full potential.

 • sofer gradinar cunosc instalati sanitare pensionar fara obligatii

 • 40

  Muncitori fabrica Anglia Se angajeaza barbati si femei, cupluri - pentru munca in fabrica la linia de sortare / productie. Se angajeaza urmatoarele persoane: - persoane vorbitoare de limba engleza conversational, minim sau avansat: salarizare de la 8.5 lire sterline/ora - persoane care nu vorbesc engleza: salariul este 7.8 lire sterline/ora Se lucreaza 5 zile/saptamana cate 8 ore/schimb in 3 schimburi Contractul este de 3 luni cu prelungire la 1 an. Locatiile sunt pe teritouriu UK / Scotia. Numar de persoane: 50 Cuplurile si persoanele care merg in grup si sunt acceptate vor fi repartizate in aceiasi locatie, vor lucra in acelasi schimb. Cazarea: in regim share cate 2 persoane in camera. Costul cazarii este de 315 lire sterline cu utilitati si depozit (garantie) incluse in aceasta suma si se achita la intrarea in cazare. Persoanele interesate sunt rugate sa raspunda la acest anunt cu Nume/Prenume si numar de telefon pentru a fi contactati.

 • 1

  Caut loc de muncă în Nordul Italiei. Am codice fiscal și tesera sanitară italiană. 38 de ani, nefumător, antialcoolic, contract 3-6 luni. Domenii: pază și protecție, confecții metalice, muncă necalificată. Vorbesc bine italiană. Nr. telefon: 0756498160

 • 8

  bani de buzunar pentru dvs ,în funcție de implicare ! Programul vi-l faceți cum doriți Dacă sunteți interesați, lăsați un mesaj sau sunați la numărul de telefon 0745280929!

 • 2

  Firma, angajam meseriasi in constructii. Oferim cazare si salarii peste media de piata Cerinte, experienta in constructii si seriozitate

 • Tin contabilitate primara la firme la domiciliu sau la sediu firmei

 • Caut muncitori in constructii interioare semi-profesionisti. Locul de munca este in Brasov. Ofer cazare si masa gratuite.

 • 2

  Caut muncitori in constructii. Locul de munca este in Brasov. Ofer cazare si masa gratuite

 • Firma MODE PRIMA firma de confectii textile angajeaza confectionere si o persoana taietor la croi salarii atractive bonuri de masa in valoare 15 ron/zi decontam transportul informatii tel 0740609339

 • 2

  Cautam oameni dorinici sa invete lucruri noi, capabili de a prealua anumite responsabilitati si seriosi. Totul se invata in fabrica.

 • 10

  Coordonator resurse umane Anglia - Criterii de angajare: persoane cu bune abilitati de comunicare si organizare, disponibilitate de munca, orientate spre realizari si dezvoltare si cu mobilitate miscare (Romania - Anglia). Experienta in domeniu constituie un avantaj dar nu e obligatorie intrucat se asigura trainig. - Pozitii deschise: Junior Recruiter, Recruiter, Senior Recruiter. Toate aceste persoane vor opera sub directa coordonare a Managerului de Operatiuni. - Locatii: Northampton, Doncaster, Bucuresti - Salarizare: Pachet salarial motivant care reflecta performata. Nivelul salarizarii este stabilit functie de capacitatea estimata a candidatului de a indeplinii sarcinile de serviciu - Posibilitati reale de promovare in cariera - Mediu de lucru placut si motivant alaturi de o echipa energica si creativa Rolul postului: - indentificarea candidatilor potriviti nevoilor de angajare pe piata fortei de munca Responsabilitati: - Identificarea si administrarea canalelor de recrutare potrivite pentru posturile vacante - Conceperea si postarea anunturilor de recrutare - Selectarea si contactarea candidatilor - Informarea candidatilor cu privire la procesul de selectie si informarea superiorului direct de rezultatul acestui process Alte informatii: - Lucru de acasa, oriunde in Romania, posibil si la birou, in Bucuresti. Asteptam un mesaj cu numele si prenumele tau, numarul de telefon de contact. Vei fi sunat pentru evaluare.

 • 2

  Operator Logistica Scotia Angajare directa fara intermediari si fara taxe sau comisioane. Locatie loc de munca: Scotia: Glasgow sau Livingston Salarizare: pleaca de la 8.2 la 9.5 lire sterline/ora Se lucreaza in 2 sau 3 schimburi a cate 8 ore/schimb Contract de munca 3 luni cu prelungire la 1 an. Cazare: 315 lire sterline in regim share cu toate cheltuielile incluse. Se achita la intrarea in cazare. Nu sunt primiti cei care nu au bani de cazare. Engleza: se angajeaza cu engleza baza sau conversational. Cei care vorbesc engleza avansat au salariu mai mare. Start job: plecari la job saptamanale Asistenta gratuita pentru acte si suport gratuit. Cei interesati sunt rugati sa raspunda la acest ,esaj cu Nume/Prenume, numar de telefon contact pentru a fi sunati pentru interviu.

 • Firma de productie publicitare vinde materiale publicitare-afise,bannere,rollup uri,etc

 • muncitor (barbat) sectie ambalaje, din localitatea Baicoi sau imprejurimi. salariu fix, 2230lei brut, plus tichete de masa. program de luni pana vineri de la 8:00 la 16:30,cu 30 min pauza de masa. punctul de lucru este pe DN 1, in dreptul localitatii Baicoi, langa fabrica de pufuleti Gusto.

 • Angajez manichiurista(man.clasica,gel,semipermanenta.)pentru salon sector 4. tel.0735844100,0761680047.

 • Clinica stomatologica,situata in loc.Arad,zona Miorita,angajeaza cu contract de colaborare ,medici stomatologi specialisti sau rezidenti in ortodontie si pedodontie.

 • 18

  Se caută personal pt a lucra in Restaurante in Anglia . Locurile de muncă sunt cu cazare si mîncare gratis . Salariul se plăteşte săptămal Limba engleză nu este obligatorie ! Pentru detali si programări sunati la nr de tel afişat pe anunț

 • 13

  Firma de transport, caut sofer profesionist, minim 5 ani experienta, categoria B SI C, pentru masina 3,5 tone (cabina dormit, GPS, sistem supraveghere) din ORADEA -JUDET BIHOR, pentru transport in Romania si UE. Salariu motivant, weekend-uri libere CERINTE Varsta minima 35 ani! Experienta transport Seriozitate Cunoastere operare navigator/GPS ROG DOAR CEI INTERESATI SI DISPONIBILI SA MA CONTACTEZE! 0721723716

 • 1

  Caut loc de lucru ca șofer cât. B. Experiența pe microbuz 3.5 tone.

 • Salveaza cautarea