Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

Sterge toate filtrele 37366 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Angajez muncitor necalificat in putere, pentru munci de sapaturi si intretinere spatii verzi. tel 0743286854

 • 2

  Profesor cu deosebita experienta meditez matematica si fizica orice nivel elevi si studenti, numai pe raza Bucurestiului. Lucrez si toata vara ! 75 lei / 2 ore dupa ceas pentru elevi. 85 lei / 2 ore dipa ceas pentru studenti. Anuntul este valabil pentru orice sector al Bucurestiului.

 • 1

  Inchiriez in salon de coafura zona Circumvalatiunii scaun pt coafura/frizerie si spatiu special amenajat pt.cosmetica.

 • 4

  Cautam noi colegi pt munca de birou, full time, cunostinte foarte bune de limba italiana in asistenta clienti

 • 4

  Cautam colaboratori cu cunostinte foarte bune de limba italiana in asistenta clienti. Salariu motivant plus bonus de performanta. Se ofera training. Nr.tel 0721682858

 • Caut loc de munca in judetul Buzău, full- time,în orice domeniu,cer seriozitate. Am mai lucrat în tipografie ca legator manual ,farmacie- asistent medical generalist in depozit ,cabinet stomatologic-recepționer, profi loco - lucrator comercial.

 • Tencuieli zidari acoperișuri garduri gleturi rigips zugrăveli gresie faianță terase

 • Întreținerea hotelului, a spațiului verde si suport in remedierea defecțiunilor la instalații Se lucreaza 6 zile cu 1 zi libera Se asigura: cazare, masa si decontare transport. Salariu: intre 2000-2500 in functie de experienta

 • Muncitor necalificat caut de muncă în domeniul construcțiilor să se poate lucra acum în Weekend program full-time plata la zi(Bucuresti -Ilfov)

 • Uber vine in Constanta! Firma partenera UBER / BOLT / FREE NOW, autorizata ARR angajeaza, in conditiile legii, soferi cu masina personala pentru activitatea de ride-sharing (UBER, BOLT,FREE NOW), cu castiguri intre 2500 si 6500 lei. OFERIM COPIE CONFORMA + ECUSOANE GRATIS! Bucura-te de libertate si lasa responsabilitatile si birocratia pe seama noastra (taxe, impozite, drumuri, formulare, contabilitate). Fa-ti singur programul. Daca intr-o saptamana nu lucrezi, nu platesti comision. Obligatoriu angajare pe minimum 2 ore. Acte angajare: -carte de identitate; -atestat sofer in regim de inchiriere; -cazier judiciar; -medicina muncii (obtinuta de tine, sau de noi); In cazul in care nu ai atestat, te putem ajuta si cu obtinerea acestuia. Conditii aplicare: -permis cat. B, vechime cel putin 2 ani; -varsta minima 21 de ani; -cazier judiciar fara inscrisuri; -certificat de cazier auto; Pentru obtinerea atestatului se da un examen grila cu 20 de intrebari. Cerinte masina pentru inchiriere: -nu mai veche de 15 ani; -AC functional; -ITP la 6 luni; -RCA valabil; -asigurare calatori si bagaje; Noi nu percepem comision pentru colaborare. Avem o taxa fixa lunara de administrare a contului in functie de castigurile tale. Daca intr-o luna obtii venituri intre: -0-2000 lei - Taxa 150 lei/luna -2000 lei -4000 lei: Taxa 200 lei/luna -4000 lei - 6000 lei: Taxa 250 lei/luna -Peste 6000 lei: Taxa 300 lei/luna Modul de colaborare este urmatorul: Din veniturile realizate vei plati: -TVA-ul intracomunitar; -impozitul pe venit de 1% (care se calculeaza la venitul brut inclusiv taxele platformelor) -contributia salariala la programul stabilit prin CIM (2, 4, 6 sau 8 ore) Noi oprim doar taxa fixa lunara intre 150-300 lei, urmand ca diferenta de bani sa iti fie virata in cont. Colaboratoarea noastra se bazeaza exclusiv pe contract de munca, conventie de colaborare si contract inchiriere auto.

 • Firma partenera UBER / BOLT / FREE NOW, autorizata ARR angajeaza, in conditiile legii, soferi cu masina personala pentru activitatea de ride-sharing (UBER, BOLT,FREE NOW), cu castiguri intre 2500 si 6500 lei. OFERIM COPIE CONFORMA + ECUSOANE GRATIS! Bucura-te de libertate si lasa responsabilitatile si birocratia pe seama noastra (taxe, impozite, drumuri, formulare, contabilitate). Fa-ti singur programul. Daca intr-o saptamana nu lucrezi, nu platesti comision. Obligatoriu angajare pe minimum 2 ore. Acte angajare: -carte de identitate; -atestat sofer in regim de inchiriere; -cazier judiciar; -medicina muncii (obtinuta de tine, sau de noi); In cazul in care nu ai atestat, te putem ajuta si cu obtinerea acestuia. Conditii aplicare: -permis cat. B, vechime cel putin 2 ani; -varsta minima 21 de ani; -cazier judiciar fara inscrisuri; -certificat de cazier auto; Pentru obtinerea atestatului se da un examen grila cu 20 de intrebari. Cerinte masina pentru inchiriere: -nu mai veche de 15 ani; -AC functional; -ITP la 6 luni; -RCA valabil; -asigurare calatori si bagaje; Noi nu percepem comision pentru colaborare. Avem o taxa fixa lunara de administrare a contului in functie de castigurile tale. Daca intr-o luna obtii venituri intre: -0-2000 lei - Taxa 150 lei/luna -2000 lei -4000 lei: Taxa 200 lei/luna -4000 lei - 6000 lei: Taxa 250 lei/luna -Peste 6000 lei: Taxa 300 lei/luna Modul de colaborare este urmatorul: Din veniturile realizate vei plati: -TVA-ul intracomunitar; -impozitul pe venit de 1% (care se calculeaza la venitul brut inclusiv taxele platformelor) -contributia salariala la programul stabilit prin CIM (2, 4, 6 sau 8 ore) Noi oprim doar taxa fixa lunara intre 150-300 lei, urmand ca diferenta de bani sa iti fie virata in cont. Colaboratoarea noastra se bazeaza exclusiv pe contract de munca, conventie de colaborare si contract inchiriere auto.

 • Doamna serioasa, cu 14 ani de experienta, caut loc de munca ingrijire persoane vârstnice la domiciliu,zona Berceni. Program 4 sau 6 ore /zi.

 • Doamna serioasa, cu referințe, caut loc de munca ingrijire persoane vârstnice la domiciliu, 4 sau 6 ore pe zi. Preferabil zona Berceni sau piața Unirii. Telefon 0799047844

 • 11

  Vanzatoare pentru magazin alimentar situate in Militari Residence Salariu 2200 lei bani in mana . Orar 6-14 o saptamana 14-22 o saptamana. patru libere pe luna. Experienta in vanzari este un avantaj. Premiere de Paste si Craciun

 • 6

  Doua Vanzatoare numai cu experienta pe magazin alimentar mixt in Militari Residence, 2200 lei salariu in mana, carte de munca. Orar magazin o saptamana 6-14 o saptamana 14-22 . Patru libere pe luna.. Domiciliu in apropiere un avantaj. Premiere paste si craciun!

 • 13

  Angajam soferi cu experienta pentru bascula. Oferim: - pachet salarial atractiv - mediu placut de lucru Cerinte: - experienta in domeniu Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic.

 • 1

  Se lucreaza pe meniu a la carte si mese in sistem all inclusive. Experienta in domeniu Aspect fizic placut Program: 5 zile lucratoare cu 2 zile libere. Beneficii: Cazare, masa asigurata si decontare transport Salariu intre 2000-2500 lei si comision, in functie de rezultat

 • Bucatar cu experienta restaurant a la carte; Gătit pizza constituie avantaj. Program: 5 zile lucratoare cu 2 zile libere. Se asigura: cazare, masa si decontare transport. Salariu: intre 2500-3500 lei Seriozitate Organizare Persoana stabila - ne dorim colaboare pe termen lung.

 • Caut medic pentru pozitia administrator, societate comerciala SRL cu obiect de activitate centru medical, aflata in faza de inregistrare si avizare legala. RESPONSABILITATI: - asigura realizarea si implementarea cerintelor legale pentru buna functionare a centrului: autorizatii de functionare, avize si orice alte documente necesare, precum si actualizarea acestora ori de cate ori este necesar; - organizeaza, indruma si coordoneaza activitatea centrului medical din punct de vedere al respectarii legislatiei specifice desfasurarii activitatii unitatii medicale; - reprezinta centrul medical in relatiile cu furnizorii, clientii, organele de control, directia de sanatate publica, cu alte institutii si alte centre medicale colaboratoare; - indeplineste obligatiile ce deriva din contractele incheiate cu casele de asigurari de sanatate, cu persoane fizice si/sau juridice, cu alti furnizori de servicii de sanatate; Cerințe: - Studii superioare de specialitate, cod parafa, adeverinta membru colegiul medicilor - Aviz de libera practica medicala, asigurare valabila - Experienta reprezinta avantaj, - Cunostinte operare PC Trimiteti CV la adresa sau contactati telefonic

 • Angajăm montator tigla metalice si dulgher salariu atractiv tel 0799984399 stelica

 • Salveaza cautarea