Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Sterge toate filtrele 33527 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Pensionar cu Atestat de securitate caut loc de munca acces birouri, sediu firmă, școli, program 24/72 !!! Avantaje: serios, punctual, fără vicii dăunătoare serviciului de pază, fără cazier judiciar, plină de viață și putere de muncă !!! Tel.0744123148 !!!

 • 1

  Doresc de lucru program de 4-6 ore cu contract de munca în mentenanță,hotel,grădinițe,scoli particulare ,spatiu comercial,etc..numai în sectorul 2,3,4...Domiciliez in sect 3 metrou Mihai Bravu.Posesor carnet cat b,fara cazier,fara accidente,peste 2.000.000 km intern- extern pe orice tip de mașină,vârstă 56 ani,serios, muncitor,in domeniul construcțiilor mă pricep la orice este de făcut,om bun la toate.Nu le am cu băutura.. Salariu negociabil...

 • Om priceput la orice, muncitor,corect,doresc angajare la persoana particulara in sectorul 2,3,4, zone limitrofe pentru întreținerea casei, grădini, curățeniei în casa, cumpărături,etc....posed carnet cat b,cu multă experiență fara cazier, accidente,in domeniul construcțiilor mă descurc cu orice este de făcut într-o casă.Am vârsta de 56 ani, domiciliul în sectorul 3 metrou Mihai Bravu.Doresc de munca langa domiciliu din motive personale.Doresc un salariu decent pe măsura muncii efectuate... Preferabil 1 zi cu 1 zi liber..

 • 1

  Angajam muncitori calificati si necalificati in domeniul constructiilor pentru a ne fi alaturi in realizarea urmatoarelor Proiecte Goya . Asiguram salarii atractive , masa calda si la nevoie si cazare ! Conditii de munca deosebite cu scule foarte performante !

 • DJ. -MC Madish Experienta vasta Sonorizare excelenta Pupitru Professional Play List ce acoperă toate genurile muzicale Program Stand-Up Efecte speciale : Lumini》Stroboscop, Moving head-uri, Pari, Lasere, Scanere Masina de Fum scenic Preturi incepand cu 1000 lei Masina baloane de sapun Colaborez cu echipa Foto Video Colaborez cu solisti vocali Deplasare in toata Romania ▶0763654671◀ Disponibil si pe What'sApp Email: djmadishYahoo.com

 • 1

  Angajam personal pentru cusut la 2 ace,CTC,baiat pentru capsat si un croitor . Va rugam sa sunati numai daca aveti experienta. Tel.0743279636.

 • Prestez servicii cu masina proprie de delivery,curierat si altele ,inclusiv sofer personal

 • 56 ani cu atestat agent pază doresc angajare paza pers.fizica exclus firme de paza

 • 2

  Electrician execut sau repar instalații electrice si de automatizare ( interfoane , siguranțe automate si clasice , lămpi , prize , comutatoare , cablări curent - internet - telefonie - televiziune). Interventii non - stop.

 • 2

  Angajez urgent agenți de Securitate, ptr program de o zi la muncă/ una libera, în magazinele Mega Image. Contract de munca legal, salariul se da la timp fără întârzieri, condiții avantajoase de lucru, toate contribuțiile plătite la stat, pentru ruta Târgoviște asigurăm transport.

 • 1

  Angajez 5 agenti de securitate pentru spatii comerciale, barbati/femei, cu/fara atestat, program de lucru variabil, contract de munca legal, zone Romana si Unirea.Salariul se da la timp fara intarzieri,conditii avantajoase de lucru, training si uniforma gratuit, asigurăm transport ptr Ruta Moroieni si Fieni, permisul de conducere este un avantaj.

 • Doamnă serioasa familista cu experiență în domeniu îngrijire batrani am 43 de ani locuiesc an Ploiesti si doresc angajare an Ploiesti program de 8 ore pe zi sâmbătă și duminică liber. Tel 0733710538.MULTUMESC.

 • 18

  Angajez colaboratoare pentru activitate GDPR protectia datelor cu caracter personal , cu sau fara experienta , program flexibil, se asigura pregatire , in vederea incheiere contracte!

 • 2

  Angajez lucrator comercial (fete),pentru magazin alimentar zona nord.

 • 9

  Sc Nedav Constar 2012 SRL angajează muncitori in Constructii ,și da lucrări sub antrepriza la firme sau persoane autorizate.lucrarile sunt oraș.

 • caut un loc de munca ca si agent de paza tel 0741251653

 • 3

  CANDIDATUL IDEAL Cautam soferi ptr.transport marfuri generale si ADR colete in Comunitatea Europeana,posesor atestat profesionalsi card tahograf,(ADR-avantaj)fara antecedente penale,apt medical si psihologic ,responsabil,cu experienta minim 6 LUNI in transportul international. NU ANGAJAM FARA EXPERIENTA SAU IN ECHIPAJ DESCRIEREA JOBULUI -6 sapt.la lucru urmate de 2 sapt. libere -respecta cu stictete programul stabilit ptr.incarcarea-descarcarea marfurilor -respecta timpii de conducere si de odihna precum si legislatia in vigoare. -cunoasterea unei limbi straine (avantaj) -transport gratuit de la sediul societatii pana la camion si retur. -camioane Euro 5 si Euro 6 Informatii la telefon de luni-vineri intre orele 08.00-16.00.

 • Salveaza cautarea