Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

Sterge toate filtrele 38122 Anunturi Afiseaza anunturile
  • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • SigmaLux design angajeaza tamplar montator mobila la comanda cu experienta. Programul de lucru 8 ore de luni pana vineri. Salariul poate incepe de la 3000 roni in mana si carte de munca la 8 ore.

  • 3

    Deservent utilaje pt buldoexcavator, miniexcavator

  • 5

    S.C Smithfield Romania S.R.L angajeaza muncitori necalificati pentru abator Beneficii: - Salariul atractiv - O masa calda pt fiecare zi lucrata oferita de companie - Bonusuri - Tichete de masa - Servicii sportive; - Servicii medicale ; - Tichete cadou de sarbatori; - Pachet de carne COMTIM de Craciun - Transport asigurat din Timisoara si localitatile limitrofe Cerinte: - Seriozitate, responsabilitate - Disponibilitate pentru lucru in 2 schimburi - Spirit de echipa Pentu mai multe informatii CONTACTATI-NE LA NR. DE TEL 0738 823 074. *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

  • 1

    S.C Smithfield Romania S.R.L angajeaza manipulanti marfa Beneficii: - Salariul 3400 Brut; - O masa calda pt fiecare zi lucrata oferita de companie; - Bonusuri; - Tichete de masa; - Servicii sportive; - Servicii medicale ; - Tichete cadou de sarbatori; - Pachet de carne COMTIM de Craciun; - Transport asigurat din Timisoara si localitatile limitrofe; Responsabilitati - Incarca/descarca marfa; - Depoziteaza produsele din carne pe rafturi; - Pregateste si livreaza comenzile zilnice de produse din carne proaspata catre clienti; Cerinte: - Studii medii - Cunostinte de legislatie a gestiunii stocurilor - Nivel ridicat de atentie - Spirit de echipa - Program de lucru in 3 schimburi flexibil Pentu mai multe informatii CONTACTATI-NE LA NR. DE TEL 0738 823 074. *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

  • Srigat de ajutor loc de munca! Caut urgent de lucru în străinare oriunde ca muncitor necalificat în orice domeniu fie cu posibilitate de cazare Telefon: +40744142718 Vă mulțumesc mult din suflet de înțelegere deși provin dintr-un Centrul de Plasament și tot odată Mulțumesc din suflet celor care mă pot înțelege alături de cei dragi !

  • Cautam barbati pentru munca la ceapa in spania. Cautam persoane care sunt deja pe teritoriu spaniei si care detin acte. Plata se face la ora cu 6 euro Nu se platesc taxe si comisioane!

  • ANGAJEZ sofer cu ATESTAT pentru activitatea de transport persoane ( Uber/Bolt/FREE NOW) . Cerinte Obligatorii ! - ATESTAT TRANSPORT PERSOANE IN REGIM DE INCHIRIERE - Permis categoria B - Varsta minima 21 ani - Cazier judiciar curat Se ofera conditii bune de munca , masina an 2016 in stare foarte buna de functionare, autorizata cu copie conforma, asigurare bagaje, itp valabil, RCA, ecusoane si casa de marcat .

  • Firma de paza noua în Timișoara angajam Agenți Securitate cu sau fără atestat program de lucru 2 zile cu 2 libere salariu de plecare între 1600 și 2000 de lei în funcție de orele prestate!!! Ptr informatii sunați la Nr. 0773949157

  • 3

    Suntem în căutarea unui desenator tehnic 2D în AUTOCAD. Nu suntem pretențioși, dar este IMPORTANT a se cunoaște programul la un nivel avansat. Sunt binevenite și cunoștințele de arhitectura. • program L -V - 9.00 - 18.00 • 1 h pauza la pranz • weekend liber • contract de munca • salariul 3000 -3200 net Responsabilități:​ desen tehnic 2D in AUTOCAD. Cerințe: flexibilitate la program . NU se caută COLABORATORI, a se citi bine anunțul!!! Zona Aurel Vlaicu -Nicolae Caramfil. Firma de construcții hale.

  • Firma de curatenie dudimir srl.facem curatenie după construirea blocurilor la cel mai mic pret pentru detali la nr de tf 0765352104

  • Cautam barbati pentru munca la ceapa in spania. Cautam persoane care sunt deja pe teritoriu spaniei si care detin acte. Plata se face la ora cu 6 euro Nu se platesc taxe si comisioane!

  • 5

    Birou notarial angajează secretara cu EXPERIENȚĂ notariala de 3 ani. Atribuțiile sunt : • scanarea și xeroxarea documentelor • ofera ajutor clienților pentru cereri • lucrează in Word • face programări • completează registrele • sa fie primitoare, amabila cu clientii, comunicativa cu acestia si problemele lor • rabdarea, atentia la detalii, capacitatea de organizare, adaptabilitatea sunt esentiale • altele ce pot apărea pe parcurs Program luni - joi 9 - 18, vineri 9 -15 Zona birou piata Romană.

  • Cautam barbati pentru munca la ceapa in spania. Cautam persoane care sunt deja pe teritoriu spaniei si care detin acte. Plata se face la ora cu 6 euro Nu se platesc taxe si comisioane!

  • 3

    Angajez muncitori calificați si necalificați in constructii Salariu negociabil sau la mp

  • Cautam barbati pentru munca la ceapa in spania. Cautam persoane care sunt deja pe teritoriu spaniei si care detin acte. Plata se face la ora cu 6 euro Nu se platesc taxe si comisioane!

  • Sigma Lux design angajeaza tamplar montator ( PAL, MDF) mobila la comanda cu experienta. Progrmul de lucru este de 8 ore de luni pana vineri. Salariul 3000 roni in mana plus carte de munca la 8 ore.

  • Cautam barbati pentru munca la ceapa in spania. Cautam persoane care sunt deja pe teritoriu spaniei si care detin acte. Plata se face la ora cu 6 euro Nu se platesc taxe si comisioane!

  • Tanar 33 ani, Caut Loc de Munca intr-un 1 schimb sau maxim 2 schimburi si Week-end Liber sau chiar si Part-Time 4-6 ore, doar in medii de lucru controlate ambiental (vara racoare si iarna cald fara sa traga curentul, fara prea mare galagie, fara mult praf sau alte particule nocive), precum si fara prea mult efort fizic (gen manipulant full time de incarcat-descarcat lucruri grele si foarte grele)! 1. STUDII: Liceul / Colegiul Tehnic "ION MINCU" Timisoara, Sectia Arhitectura Promotia 2002 - 2006, cu Diploma de Bacalaureat; 2. EXPERIENTA PROFESIONALA: - FLEX ROMANIA: Operator Linie Productie (30. 10. 2006 - 10. 08. 2010); - AUCHAN ROMANIA: Lucrator Comercial la Full-Time (01. 09. 2009 - 11. 11. 2009); - ALTEX ROMANIA: Lucrator Gestionar - Asistent Vanzari (07. 10. 2011 - 07. 02. 2012); - LIFE CARE CORP: Ambalator Manual la Full-Time (14. 01. 2013 - 03. 10. 2014) - SC. REAL CLEAN SRL.: Agent Curatenie la Part-Time (29. 10. 2015 – 16. 05. 2016); - NU DETIN CARNET DE CONDUCERE AUTO! - DIN 2016 AM FOST PLECAT IN STRAINATATE SI AM REVENIT IN 2019 DECEMBRIE, IAR CU PANDEMIA SUNT FARA LOC DE MUNCA! - Multumesc Anticipat!

  • LOCURI DE MUNCA in Germania Secțiile transare fasonare incarcare descarcare tir deșoricare! Locuri limitate cu plecare imediata din România din data de 16.07.2020 din urmatoarele orase:BRASOV BRAILA GALATI BACAU BOTOSANI VALCEA HUNEDOARA ANGAJAM DOAR PERSONAL SERIOS, MUNCITOR, DISCIPLINAT (CALIFICAT sau NECALIFICAT , VORBITOR sau NEVORBITOR DE LIMBA GERMANA NU SUNTEM FIRMA DE RECRUTARE NU PERCEPEM COMISION NU ASIGURAM TRANSPORT Angajam muncitori calificati si necalificati pentru munca in ABATOR , domeniu lAlABATORPORC SI VITA Salariu atractiv incepand de la 1200€ - 1800€ net PENTRU PERSONAL.NECALIFICAT plus alte beneficii!! Aveți asigurat : -contract de muncă pe termen nelimitat -asigurare medicală -școlarizare timp de 3 zile -echipament de muncă nou -asistență permanentă pe tot parcursul colaborării Informatii la tel : 0040720781844 Anays Viziru Consultatnt recruter

  • Oferim urgent loc de munca la ingrijire batrani la domiciliu in Germania. Este vorba de un domn de 69 de ani cu probleme respiratorii. Se deplaseaza cu rollator si are nevoie de ajutor la igiena. Mama dansului locuieste in casa, are nevoie de ajutor a baie. Se gateste pentru amandoi. Se cauta o doamna, cunostiinte conversationale de limba germana. Se ofera cazare, masa, contract, asigurare medicala. Exista spatiu de locuit si baie separat, internet. Salariu 1300 euro, negociabil! Nu percepem comisioane! Pentru informatii suplimentare sunati de Luni - Vineri intre orele 09:00 - 17:00 la 0733978860

  • Salveaza cautarea