Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Sterge toate filtrele 25042 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Firma Nova-tim angajeaza bucatar cu/fara experienta pentru unitatea de alimentatie care serveste local si la domiciliu. Activitatea se desfasoara pe strada Mircea cel Batran nr. 30. Se ofera un salar atractiv si un mediu de lucru placut . Mai multe detalii la numarul de telefon .

 • 3

  Angajam montator AC si intretinere+ mentenanta.Oferim pachet salarial avantajos incepand de la 3500 lei+alte beneficii.Dorim foarte multa seriozitate.Pentru detalii Ana Berbecaru (de L-V intre 8-16).

 • 15

  Angajam muncitori necalificati in domeniul instalatiilor,munca usoara in conditii foarte bune de lucru,oferim salariu incepand de la 2500lei/luna.Posturi libere 3.Pentru detalii Ana Berbecaru (de L-V intre 8-16).

 • 3

  Angajam urgent instalator(instalatii sanitare si termice).Salariu avantajos incepand de la 3300lei.Pentru detalii Ana Berbecaru(de L-V intre 8-16).

 • 1

  Angajam instalator cu experienta in instalatii splinkere.Oferim salariu incepand de la 3200 in functie de performante+alte beneficii.Pentru detalii Ana Berbecaru (de L-V intre 8-16).

 • 6

  Angajam sudor in arc electric(electrod) in domeniul instalatiilor sanitare.Oferim pachet salarial avantajos incepand de la 3500lei+alte beneficii.Dorim seriozitate si o colaborare de durata.Pentru detalii Ana Berbecaru (de L-V intre 8-16).

 • 2

  Cautam colaboratori in domeniul constructiilor de instalatii noi: -sanitare; -termice; -HVAC; -instalatii climatizare; -instalatii stingere incendiu. Oferim si dorim seriozitate.Pentru detalii suplimentare Ana Berbecaru 0771394332 (L-V intre 8-16).

 • Angajam instalatori tehnico-sanitari pentru executie instalatii canalizare exterioare .Oferim pachet salarial avantajos+alte beneficii.Dorim si oferim serioazitate iar detaliile se discuta doar la interviu.Detalii telefonice la numarul 0771394332(L-V intre 8-16:00).Ana Berbecaru

 • 2

  Angajam izolator arma-flex,ka-flex in domeniul instalatiilor sanitare.Oferim pachet salarial avantajos incepand de la 3000 +alte beneficii.Pentru detalii Ana Berbecaru (de L-V intre 8-16).

 • 1

  Angajam urgent tehnician frigotehnist cu experienta in domeniu minim 5ani pt intretinere echipamente frigotehnice la nivel commercial.Oferim pachet salarial atractiv de la 4500lei.Posturi libere 5.Pentru detalii va rugam apelatiAna Berbecaru (de L-V intre 8-16).

 • 6

  Site supervisor pentru firma de instalatii sanitare cu/fara experienta cu posibilitati multiple de avansare.Pachetul salarial incepe de la 2700 lei + alte beneficii+bonusuri performanta.(de L-V intre 8-16).

 • 4

  Angajam inginer ofertare instalatii sanitare(sanitare,termice,HVAC).Studii superioare cu experienta minim 1an in domeniu.Se ofera pachet salarial atractiv(+alte beneficii,tel,laptop}.Pentru detalii Ana Berbecaru(de L-V intre 8-16).

 • 1

  Angajam personal care sa cunoasca tehnica de executie a trecerilor antifoc prin pereti RF a diferitelor tipuri de instalatii.Oferim pachet salarial atractiv incepand de la 3500lei+alte beneficii.Pentru detalii Ana Berbecaru (de L-V intre 8-16).

 • 2

  Montator tubulatura de ventilatie pentru firma de instalatii sanitare.Oferim pachet salarial avantajos de la 3000RON+alte beneficii carte se vor discuta si detalia la interviu.(de L-V intre 8-16).

 • 1

  Familie cu trei membri cautam menajera program de 8 ore, zilnic. Locuinta este situata in zona Iancu Nicolae- British School. Cerinte obligatorii: persoana respectuoasa, cu experienta anterioara, recomandari, apta din punct de vedere medical, cazier fara inscrieri, nefumatoare. Atributii: curatenie, menaj, calcat.

 • 3

  Poziție: Mecanic auto (Repararea remorcilor și camioanelor) Tara: Germania harta_politica_Germania Locație: 63128 Dietzenbach Poziții disponibile: 6 Locul de munca: Companie privata Salariu: începând de la 15 Euro brut pe oră (salariul brut pe lună este aprox. 2630 Euro) Ce oferă Angajatorul: Perioada contractului: nedeterminată, Programul de lucru: de luni până vineri se lucrează 7,2 ore/zi, și 5,5 ore în zilele de sâmbătă (de două ori pe lună se lucrează sâmbăta), Cu posibilitatea de a face și ore suplimentare (peste 150 de ore lucrate/lună orele suplimentare se plătesc cu 25% în plus), Se lucrează 36,5 de ore pe săptămână, Asigurări sociale, Asigurări medicale, Cazare: asigurata de angajator contra-cost la prețul de 400 euro/angajat (în funcție de apartament), iar cheltuilelile sunt între 50-80 euro, Costul transportului este suportat de angajat, Concediu plătit, Condiții de recrutare: Cunoștințe de limba germana la un nivel de începător (A1), și cunoștințe de limbă engleză la nivel mediu (B1) Experienta de mecanic auto

 • Persoana cu multa experienta în creșterea și îngrijirea copiilor, cu răbdare si atenție ofer servicii de bona în Timișoara în următoarele cartiere: Traian, Modern, Baba Dochia, Lunei, Calea Buziasului, Printul Turcesc, Take Ionescu, Badea Cartan, Prefectura, Centru, Matasari. Programul de lucru este de luni pana vineri , 8-9 ore pe zi, intervalul orar îl stabilim impreuna în funcție de necesitățile dvs. Prețul acestui serviciu este de 1500 de lei net pe luna. Dacă sunteți interesat/a va rog sa ma contactați la următorul număr de telefon: .

 • Bucătar + ajutor de bucătar, căutăm loc de muncă în Brașov, Bran, Moeciu, Predeal și în împrejurimi. Pentru detalii puteți suna la numărul de telefon:

 • 1

  SC ART DECOR CONCEPT DESIGN SRL angajeaza TAMPLAR - productie mobilier pal melaminat TAMPLAR - debitare pal melaminat telefon 0740099297

 • 8

  Premier restaurante romania face angajari. Lucrator comercial. Salariu atractiv program flexibil. Pentru a programa un interviu sunati la nr. 0372 700 805

 • Salveaza cautarea