Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Judete

Sterge toate filtrele 39296 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut job de noapte slatina . 0738926249 mesaje 0751807030 Orange .

 • 21

  Asistenta persoanala, salariu 5200 lei Tanara, placuta, descurcareata, posibil si studenta, deschisa la nou, program lejer. Detalii: -raspunde cerintelor managerului general -coordonarea activitatii firmei cat si a echipei -secretariat -raspuns la telefon -trimis mail-uri Trimite CV sau descriere insotit de cateva poze. Mai multe detalii la telefon sau pe mail.

 • 2

  Cerințe: - Absolvent al Facultății de Construcții / Inginerie Electrică; - Experiență de minim 3 ani în construcții / execuție; - Excelente cunoștințe de utilizare a computerului MS Office, AutoCAD (mediu-avansat), ArhiCAD; - Limba engleză - prezinta avantaj; - Permis de conducere categoria B; - Foarte bune abilitati de comunicare, seriozitate, implicare, capacitate de analiza si sinteza; - Capacitatea de a lucra in echipa, abordarea pozitiva a sarcinilor de lucru; - Disponibilitate pentru lucru în condiții de stres. Condiții şi responsabilități: - Studiеrеa prоiеctului si supervizarеa exеcutiei pеntru lucrаri dе intalаtii in cоnstructii: sanitаre, vеntilаtie, climаtizarе, tеrmicе, elеctricе еtc. - Intocmire rеfеrаte dе аrovizionаre pentru materiаlеle carе trеbuie puse in lucrare, conform proiectului. - Întocmire devize, calculații preț; - Studiază detaliile de proiectare și documentația tehnică necesară pentru lucrările de construcție; - Răspunde pentru corectitudinea devizelor întocmite; - Ia măsuri pentru îndeplinirea normelor și graficului de lucru la modificările solicitate; - Asigură fișe, desene și alte documentații necesare modificărilor; - Îndrumă personalul în executarea cât mai eficientă a lucrărilor. - Urmăreşte şi răspunde de realizarea în termen a lucrărilor primite; - Urmărește implementarea modificărilor pe șantier. Beneficii: - Contract individual de muncă perioadă nedeterminată; - Salariu motivant , stabilit în urma interviului.

 • 1

  Cautam o ingrijitoare pentru o bolnava cu un usor retard mintal, deplasabila, careia sa i se faca menajul, care sa fie scoasa la plimbare / dusa la doctor, etc., program de luni pana vineri, orele 10 - 18, zona Colentina, salariu 1500 lei/luna. Tel. 0770.983.382, www.acceda.ro, Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati

 • 2

  Societate comerciala cu punct de lucru in Bucuresti, Berceni, sector 4, angajeaza,personal calificat/necalificat pentru productie tamplarie PVC si aluminiu.

 • 3

  Cautam o ingrijitoare pentru o batrana care se deplaseaza cu bastonul / cadrul / sprijinita, care merge la tolaeta, cu un inceput de dementa senila, zona Clinceni -Prelungirea Ghencea, program Luni-Vineri 7 - 17. Se cere doar ingrijirea batranei si curatenie doar pentru batrana si in urma batranei. Nu se cere gatit pentru batrana. Salariu 2000 - 2300 lei / luna Tel. 0770.983.382, www.acceda.ro. Acceda, firma de plasare de personal infiintata in 2006, care nu percepe si care nu a perceput niciodata comisioane de la candidati.

 • Responsabilitati: Identificarea de noi clienti si oportunitati de crestere a business-ului Mentinerea si dezvoltarea de noi parteneriate de business Monitorizarea stocurilor si a livrarilor la detailisti Actualizarea bazei de date de vanzari Monitorizarea evenimentelor din zona alocata Cerinte: Cunostinte teoretice si practice de vanzari Experienta in vanzari in domeniul constructiilor (constituie avantaj) Bune abilitati de comunicare si de negociere Spirit de echipa Studii medii (studiile universitare constituie un avantaj) Cunostinte de limba engleza – nivel mediu Abilitati de operare pe computer (Word, Excel) Permis de conducere (cat. B) Beneficii : Compania asigura un pachet foarte atractiv de compensatii si beneficii similar cu cel oferit de jucatorii reprezentativi din piata de profil. DESCRIEREA COMPANIEI: SIM-MAT CONSTRUZIONI este o companie românească specializată pe piața echipamentelor pentru constructii, cu o echipă de oameni tineri, entuziaști și eficienți cu o experiență de piață. Oferta de produse se modelează şi se îmbunătăţeste an de an, pe măsură ce piaţa şi nevoile clienţilor noştri cresc, iar inovaţia îşi face simţită prezenţa în domeniu.

 • Companie serioasa cu capital 100% romanesc,cu 16 ani vechime, producator de echipamente pentru spalatorii auto tip self - service, angajeaza, electrician, , electro-mecanic , lacatus-mecanic, locatia Bucuresti, sector 3 Oferim salariu atractiv, masa asigurata in fiecare zi, concediu de odihna legal si toate sarbatorile legale libere. Program L-V ( 8:00 - 16:30)Vezi detalii pe www.romjob.ro

 • SE OFERA TRAINIG NU CEREM EXPERIENTA Cautam 3 persoane ce vor avea rolul de a ajuta clinetii din magazine cu articole vestimentare. Candidatul ideal Orientare și deschidere către client; Profesionalism Flexibilitate ( ore de munca 08-16 sau 15-22) Comunicare Varsta de preferat +20 ani (nu obligatoriu) Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra puteti trimite CV + o poza clara cu buletinul in care sa fie incadrate toate cele 4 colturi(pentru verificarea varstei).

 • Angajez 4 lucrători fast-food ”GRILLETO” situat în parcarea Supermarket PENNY Vaslui cu salariul brut 2230 lei/lună. Firma asigură 1 masă/zi (produse grill: ceafă, mici, cartofi prăjiți), transport pentru cei din mediul rural (10 km de Vaslui). Condiții de angajare: absolvent începând cu 01.01.2013, șomer sau persoană defavorizată definită de lege. Pentru angajare sunați la 0751883829 Angajez 4 curieri pentru livrare cu bicicleta pe raza orașului Vaslui de produse fast-food ”GRILLETO” situat în parcarea Supermarket PENNY Vaslui. Firma asigură 1 masă/zi (produse grill: ceafă, mici, cartof prăjit). Condiții de angajare: absolvent începând cu 01.01.2013 sau șomer sau persoană defavorizată care se încadrează în categoriile de mai jos. Pentru angajare sunați la 0751883829 Persoanele defavorizate sunt: – persoanele singure pentru care primarul a stabilit un venit minim garantat – persoanele care primesc alocaţie pentru susţinerea familiei – şomerii înregistrați la AJOFM care beneficiază de indemnizaţie de şomaj de până la 450 lei – şomerii înregistrați la AJOFM care nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj – pensionarii cu pensie de până la 450 lei/lună inclusive – persoanele beneficiare de indemnizaţii şi sporuri invalizilor, veteranilor şi văduvelor de război, cu venituri de până la 450 lei/lună inclusiv – persoanele adulte apte de muncă cu handicap accentuat care nu beneficiază de îngrijire în servicii sociale – persoanele fără venituri sau ale căror venituri nete lunare realizate sunt de până la 450 lei/lună/persoană

 • 1

  Caut de lucru ca curier pedestru, cu experienta, cunoasterea retelei stradale din Baia Mare, posesor bicicleta, ca manipulant, lucrator comercial (cunostinte in asezarea marfurilor pe raft dupa planograma), manipularea transpaletului, ca paza fara atestat (nu doresc la firme de paza), ca lacatus (de preferinta montaj, intretinere si nu confectii metalice), etc. Am studii medii scoala profesionala de lacatus mecanic si liceul cu diploma de bacalaureat. Tel.0753667790.

 • 2

  -permis categoria C+E. -atestat marfă generala -vechime minim 5 ani -curse interne -pe transcontainer -mai multe detalii la nr. tel. 0743139399

 • SC din Radauti, angajez instalator cu experienta-- instalatii tehnico sanitare . Relatii la tel.0745279646

 • 13

  Angajez sofer categoria C+E pentru curse numai in tara, se doreste o colaborare pe termen lung. Se lucreaza pe cap tractor DAF XF105 Euro5, din 2013 cu trailer frigo si agregat ThermoKing. Se lucreaza cu centrele logistice si se livreaza cam la aceleasi adrese, doar produse alimentare. Cerinte: - cunostiinte bune ale drumurilor nationale din Romania - domiciliu in judetul Neamt - experienta cu trailer frigo este un avantaj - aptitudini de folosire a unui GPS/Waze Beneficii: - lucru cu trailer frigo, incarcare/descarcare numai prin spate din rampe, fara efortul fizic asociat unui trailer cu prelata - banii se platesc intotdeauna la timp - in general aceleasi adrese de livrare - munca in plus este rasplatita si bonusata - se lucreaza la program normal Mai multe detalii la numarul de telefon, sau pe email.

 • S.C. DESLEECLAMA EASTERN EUROPE S.R.L cu sediul in Miercurea Sibiului,parte a grupului belgian BEKAERTDESLEE angajeaza personal necalificat pentru urmatoarele pozitii: - Bobiner - Tricotor - Stivuitorist Cerinte: - Studii medii - Disponibilitate de a lucra in schimburi - Experienta anterioara intr-un post similar constituie avantaj - Seriozitate Oferim Pachet salarial atractiv compus din: - Salariu fix - Tichete de masa - Prima de performanta lunara - Bonusuri de recomandare - Al 13-lea salariu - Spor de noapte si de weekend - Transport gratuit. Telefon contact : 0766 397 885 Adresa e-mail:

 • SC Angajeaza personal la cusut cu experienta. Oferim salarizare atractiva +tichete de masa si decontare transport . Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze telefonic la: 0755 886 548 sau 0726 229 596

 • caut de paza in ludus la vreun particular ceva cine stie ceva sami lase mesaj in privat

 • 5

  Angajez baiat/barbat/ pensionar in putere pentru spălătorie de covoare ;necesita forță fizica. Min 8 clase( sa stie sa citeasca).Program flexibil.Salariul minim pe economie,carte de munca.Dacă NU VA ÎNCADRAȚI, ROG NU DERANJAȚI INUTIL !

 • 1

  Sc Angajeaza personal la tapitat cu experienta. Oferim salar atractiv + tichete de masa + decontarea transportului. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze telefonic la: 0755 886 548 sau 0726 229 596

 • Salveaza cautarea