Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 9

  Director de magazin

  Obligatoriu cu experienta anterioara in magazine Mega Image, Shop&Go, sau in magazin alimentar pe pozitie similara. Pentru programare interviu si detalii, apelati numarul afisat.

 • 8

  Angajam personal covrigarie, Faur poarta 3

  Angajam covrigareasa/patisareasa, zona Faur Poarta 3

 • 5

  Angajez cioban pentru oi si capre.

  Angajez cioban pentru oi și capre. Ofer cazare și salariu lunar. Mai multe detalii la telefon .

 • 2

  Ingrijitoare pentru o bătrână

  Caut femeie pentru a îngriji o femeie de 87 ani in Germonia. Nu este inobilizata la pat si vorbeste romaneste. Asigur cazare, masa si o retributie buna. Doresc seriozitate! contact: [email protected]

 • Medic stomatolog

  Angajez 2 medici stomatologi la cabinetul privat din Töging, Germania. Cerințe: - diploma de absolvire a universității de medicină dentară - Vorbitor fluent de limba GERMANĂ, nivel minim B2 Cabinetul are 4 scaune, în 4 încăperi diferite, sala de radiologie, laborator de tehnică dentară cu 1 tehnician dentar angajat. Asigurăm cazare în același imobil, într-o garsonieră dotată complet( baie, bucătărie, cameră, hol) Pentru informații suplimentare, contactați-ne la adresa de mail:

 • 10

  Angajam inginer horticol legume si personal experimentat pt. ferma 200 hectare in Delta Dunarii.

  Cautam sa completam un colectiv compus din persoane cu experienta pentru activitatile enumerate in anunt. Rog contact pe whatsapp cu o scurta prezentare personala, pt o rapida si eficienta comunicare. Cautam: - sef ferma multifunctionala de la 2000 euro - inginer horticol legume initial pt un test pe 20 hectare si pt 2025 pt 200 hectare - tractorist mecanic, conducator utilaje agricole si forestiere si stuficole de la 1500 euro - drujbisti, operatori lemn de la 1000 euro - presator stuf de la 1000 euro Sunt binevenite si femeile pt activitati mai usoare cum ar fi: - gatit, menaj, operararea instalatiilor pt confectionat rulouri din stuf Valorizăm abilitățile de operare a utilajelor agricole precum: - Seceratoare stuf, tractoare, incarcatoare frontale, balotiere, dar si utilaje precum drujbe forestiere, tocatoare vegetale, vola pt fabrica de peleti. - Experiența în construcții constituie un avantaj pentru amenajarea clădirilor noastre. Suntem de asemenea deschiși să oferim formare profesională celor dispuși să învețe rapid. Oferim condiții optime de muncă, inclusiv transport, cazare și minim o masă caldă. De asemenea, asigurăm echipament de lucru adecvat pentru toate sezoanele. Locul de muncă se situează în pitorescul cadru natural al Deltei Dunării. Apreciem persoanele: - nefumatoare (datorita mediului de lucru inflamabil) - nonalcoolice - responsabile in raport cu munca - linistite in colectivitate Activitățile noastre includ: Recoltarea stufului (decembrie - martie) pe 500 hectare cu utilaje specializate dar necesita si manipularea snopilor de stuf de 5 kg bucata Lucrari agricole horticole pe 200 hectare Defrișarea toaletarea și procesarea salciei, precum și diverse lucrări în fabrica noastră de peleți și brichete energetice de 3000 tone pe an Fabricația de garduri din stuf cu instalatii specifice, Amenajarea si Intreținerea campingurilor de pescuit sportiv. Reconditionarea unitatilor de cazare turistica si a unui restaurant de 400 locuri Dorim să angajăm rapid persoanele adecvate pentru aceste poziții. Așteptăm cu interes răspunsul dvs. pe whatsapp

  Repostat automat
 • 14

  Angajez asistent farmacie sector 5

  Studii de specialitate (Scoala Postliceala de Asistenti de Farmacie); Certificat de membru; Cunostinte de operare PC; Abilitati de comunicare si relationare; Respectarea eticii si deontologiei profesionale. Descrierea jobului Identifica nevoile pacientilor, formuleaza recomandari, consiliaza si fidelizeaza pacientii; Informeaza pacientii despre modul de utilizare a medicamentelor si despre potentialele riscuri sau efecte adverse; Administreaza stocurile si urmareste termenele de valabilitate ale produselor farmaceutice; Participa la receptia cantitativa si calitativa a medicamentelor din farmacie; Asteptam cv-urile dvs la adesa de e-mail :

 • 22

  Angajam Receptioner(a), Camerista, Lucrator Bucatarie

  Hotel 4* Sinaia angajeaza receptioner (a), camerista si lucrator in bucatarie.

 • Angajam doamna la curatenie

  Angajam colega! Daca esti o persoana cu chef de munca, organizata si vrei sa muncesti intr-un mediu ok cu colegi uniti, te asteptam cu drag in echipa noastra! Postul implica punct fix Zona: Dorobanti Program: Luni - Vineri (Clinica Stomatologie) 4-5 h zi 06:09-10:00 Salariu: 1.500 net Sunati DOAR daca doriti cu adevarat sa munciti! Nu sunati cu intrebari inutile!

 • 3

  Angajez sofer profesionist BE+CE, ansamblu 40 tone pe intern 6000-8000 RON

  SC angajeaza sofer profesionist pentru transport intern. Cerinte: - permis BE+CE ; - card tahograf ; - atestat marfa ; - experienta minim 1 an ; - program flexibil ; - oferim si cerem seriozitate . Se oferă: - contract pe România, perioada nedeterminata ; - respectarea programului de lucru si odihna ; - telefon de serviciu ; - se ajunge in fiecare weekend acasa. Pentru informatii suplimentare va rog sa sunati la nr. tel , L-Vi, in intervalul orar 09:00 - 16:00.

 • 1

  Angajam ospătari și bucătar.

  Restaurant Tora angajeaza ospatarii cu sau fara experienta. Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

 • 9

  Angajez personal pt.schimb ulei motoare si filtre auto

  Vulcanizare in incinta Crosi angajeaza personal pt.schimb ulei si filtre auto.Program full time,salariu atractiv ori la procent 5o% din manopera.

 • 6

  Organizari Evenimente - hostess, call center, asistenta manager

  Suntem o agentie de organizari evenimente si dorim sa angajam fete pentru urmatoarele posturi: asistenta manager, hostess, call center. Nu e neaparat nevoie de experienta. Se cauta personal tanar, toti angajatii au pana in 30 de ani. Posibilitate de program part time sau full time. Salariu: 6800 lei + comision sau se negociaza la interviu. Biroul firmei este in zona Unirii. Acceptam si studente. Posibilitate de cazare pentru o perioada de doua- trei luni. Cerinte: serioasa, inteligenta, atenta la detalii, open minded, deschisa la oportunitati. Va rugam sa trimiteti un CV sau o descriere + numar de telefon.

 • 38

  Ang pers curatenie in Iasi. Salar: 1.400 RON NET(pe luna) 4 ore zi

  Angajam femei si barbati la curatenie in magazine haine din Iasi. Salar: 1.400 RON NET pe luna. Program lucru 4 ore(intre orele 7-11 dimineata), cu contract munca. Solicitam si oferim seriozitate. Tel:

  Repostat automat
 • 5

  Angajez muncitori calificati in constructii

  Angajez muncitori calificati in constructii , pentru detalii sunati la numarul de telefon afisat in anunt

 • 469

  Angajam Femei la curatenie(1.600 RON-NET la 4 ore) pt mag din Timisoara

  Angajam femei la curatenie in magazine haine din Timisoara. Salar: 1.600 RON NET. Program lucru 4 ore(intre orele 7-11 sau 8-12 dimineata), doar cu contract munca. Solicitam si oferim seriozitate. Informatii doar la telefon.

  Repostat automat
 • Angajam personal curatenie (pensiune Costinesti)

  Grup de pensiuni din statiunea Costinesti angajeaza echipa de cameriste pentru efectuarea serviciului de curatenie. Responsabilitati CAMERISTA PERSONAL CURATENIE asigurarea ordinii si curateniei in camerele pensiunii si spatiile destinate oaspetilor. folosirea cu responsabilitate a tuturor echipamentelor si materialelor Cerinte experienta in domeniu reprezinta un avantaj, dar primim in echipa si persoane dornice sa invete. Program de lucru: 8 ore zi. Oferim seriozitate, un pachet salarial atractiv, mediu de lucru profesionist și cazare asigurată. Va asteptam cu mare drag alaturi de noi. Relatii suplimentare la numarul de telefon:

Salvează căutarea