Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 35606 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam agenți securitate cu/fără atestat pentru sal8 de jocuri din București varsta 19 -45 ani program lucru 2 zi /2 noapte/2 libere sau 2 noapte/2 libere

 • Angajam Agenti Securitate clădire birouri zona magazin Cocor program 1 noapte / 1 libera

 • 6

  Compania SC ACELLUM SRL, angajeaza Muncitori calificati si necalificati Domeniul: Fabricarea incaltamintei LOCATIE: Calea Buziasului , Beneficii: Incadrare salariala: incepand de la 3228 brut; Tichete de masa 20 lei/zi; Bonus de prezenta 100 net; Bonus de productivitate; Bonus de recomandare 1000 ron/net Al 13-lea salariu; Ore suplimentare platite 200%; Prime pentru sarbatori (Pasti, Craciun, 8 martie); Transport asigurat din localitatile limitrofe; Asigurare de sanatate privata; Mediu de lucru la standarde europene. Pentru mai multe detalii va asteptam in Timisoara pe Calea Buziasului nr.11H sau la numarul de telefon .

 • 11

  Angajam agenti de securitate, de preferat cu atestat, pentru sali de jocuri de tip casino pe teritoriul Municipiului Bucuresti. Program 2 Ture Zi - 2 Ture Noapte - 2 Libere sau 2 Ture Noapte - 2 Libere.zona Militari Crangasi Brâncoveanu Universitate Obor Bd 1 Decembrie Mai mult detalii la telefon: .

 • 6

  Angajam agent de securitate pentru institutie de stat situata in zona metrou Costin Georgian. Program de lucru: 24/48. Mai multe detalii la telefon: 0720.800.618.

 • 7

  Angajam agent de vanzari pentru pomovarea si prezentarea produselor companiei.Cautam persoane comunicative cu spirit de echipa.Oferim training gratuit si posibilitatea de a promova professional. 0738796007

 • 1

  Societate comercială angajează full time devizier in constructii civile Pentru mai multe detalii contactați pe Rozina Paraschiv la te.

 • 12

  Fabrică de confecții angajează personal cu și fără experiență! Telefon

 • Candidatul ideal Suntem in cautarea unui expert SEO/SEM/SMM care să gestioneze toate activitățile de optimizare on page și marketing ale companiei noastre precum si ale clientilor nostri. Veți fi responsabil de gestionarea tuturor activităților SEO, cum ar fi strategia de conținut, crearea de link-uri și strategia de cautare / optimizare cuvinte cheie in vederea obtinerii unor pozitii de top pe principalele motoare de cautare. De asemenea, veți gestiona toate campaniile SEM pe Google, Yahoo și Bing pentru a maximiza rentabilitatea investiției. Descrierea jobului Responsabilităţi: - Descoperire, extindere și optimizare de cuvinte cheie - Analiza,implementarea și optimizarea efectivă a paginilor site-urilor - Analiza linkurilor de publicitate ale concurenților - Dezvoltarea și implementarea strategiilor de construire a legăturilor - Colaborea cu echipa de programatori pentru implementarea celor mai bune practici SEO pe site. - Colaborarea cu echipele editoriale pentru proiectele SEO avand în vedere, crearea de conținut și optimizarea conținutului - Cunoștințe solide în realizarea de conținut text, video, etc. - Optimizarea on-page a site-ului pentru motoarele de căutare - Recomandă (si este capabil/a) sa faca modificările necesare atat paginilor, arhitecturii site-ului, cat si conținutului, link-urilor și altor factori pentru a îmbunătăți pozițiile SEO pentru cuvintele cheie țintă. - Efectueaza teste, colectează și analizează datele și rezultatele, identifică tendințele și perspectivele pentru a obține un profit maxim în campaniile de căutare plătite - Urmărește, raportează și analizează inițiativele și campaniile plătite (PPC) - Gestionează cheltuielile campaniei, estimează costurile și realizează rapoarte. Cerinţe: - Experiență SEO (minim 3 ani) - Experiență SEM în gestionarea campaniilor PPC pe Google, Yahoo și Bing. - Cunoștințe solide de marketing, conversie și achiziție clienți online - Experiență aprofundată cu instrumente de analiză a site-urilor web (ex: Google Analytics) și alte tool-uri SEO. - Experiență cu A / B testing - Cunoștințe de HTML, CSS (eventual JavaScript) - Cunoștințe solide asupra factorilor de stabilire a clasamentelor precum și a algoritmilor motoarelor de căutare - Sa fie la curent cu ultimele tendințe și cu cele mai bune practici în SEO și SEM - Să propună și să respecte deadline-urile AVANTAJ: Abilitati deosebite de copywriting.

 • 40

  Oferim loc de munca - casier. Salariu încadrare 2900 lei, tichete masa, ore suplimentare plătite dublu, spor noapte, spor weekend. Program lucru 12 cu 24,12 cu 48,disponibilitate pentru part-time, bonusuri în funcție de vânzări și implicare. Poți fi fără experienta. Împreună cu noi vei învață multe lucruri interesante. Mediu de lucru curat și plăcut. Te potrivești la noi dacă ai bună dispoziție, atitudine pozitiva. Restul se rezolva prin comunicare. Aștept CV la sediul stației. Relații suplimentare la telefon , între orele 09-19.

 • 11

  magazinul se afla in zona Bucium la rond 30 si 46 program de 8h/zi - 6-14 14-22 o zi libera pe saptamana salar negociabil functie de experienta , pregatire profesionala (pe post de lucrator comercial ) si recomandari de la locurile de munca anterioare angajam si personal fara experienta

 • 2

  Esti o persoasa organizata si dornica sa invete lucruri noi? Daca da, atunci esti colegul ideal pentru echipa Elegance Decor. Ce vei face: descarcarea si aranjarea marfii pe locatii organizarea eficienta a activitatii de depozitare si transport pregatirea coletelor urmarirea procesului de retur inventarierea lunara/semestriala/anuala a stocurilor conform procedurilor buna comunicare cu departamentele adiacente ale firmei activitati de mentinere a curateniei in depozit Cum iti rasplatim rezultatele Avand in vedere ca tu vei contribui la succesul firmei, apreciem munca ta si iti oferim salariu competitiv asigurare medicala privata Regina Maria teambuilding-uri anuale si iesiri periodice cu echipa Elegance Decor Asteptam cv-ul sau mesajul tau pe adresa Vino alaturi de noi sa cream impreuna, frumusete si confort in amenajarile interiorare.

 • 1

  Agentul de vanzari asigura promovarea si vanzarea directa a marfurilor si serviciilor ce fac obiectul ofertei comerciale a organizatiei; - Prospecteaza piata pentru identificarea potentialilor clienti. Cunostinte in legatura cu domeniul muncii: - Absolvent / a studii medii / superioare (avantaj pentru absolventii de marketing sau management); - Cunostinte tehnice de baza proiectare, structuri de rezistenta, constructii sau orice alt domeniu relationat; - Cunoasterea unei limbi straine de circulatie, preferabil limba engleza Cunostinte privind modul de executie al sarcinilor: - Isi stabileste prioritatile in raport cu cerintele potentialilor clienti si Directorului de vanzari si achizitii; - Disponibil pentru deplasari intern / extern. Experienta: - Experienta minima necesara: minim 1 ani de experienta in munca pe o pozitie similara; nu este necesara experienta in management sau in organizatie; Cunostinte legate de folosirea accesoriilor muncii (aparate, utilaje etc.): - Posesor permis de conducere categoria B. - Cunostinte de operare PC (Word, Excel, PowerPoint, Internet) la nivel avansat; Puteți depune CV-urile pe adresa de e-mail: sau detalii la numărul de telefon:

 • Pe langa operatiile efective de intretinere si reparatie auto, lucratorul trebuie sa ofere o solutie optima din punct de vedere tehnic, calitativ si economic. De asemenea, trebuie sa dea dovada de operativitate, sa aiba o buna colaborare cu clientii si sa ofere sfaturi competente in domeniul mentenantei autovehicolului. Competentele postului: - Sa aiba abilitati de comunicare si capacitate de analiza si sinteza. - Sa fie capabil sa lucreze independent, sa se autoorganizeze si sa respecte termenele de executie a lucrarilor. -Experienta de lucru necesara (vechimea in specialitatea ceruta de post) - Minim 2 (doi) ani de lucru in domeniu pe o functie similara. Puteți depune CV-urile pe adresa de e-mail: sau detalii la numărul de telefon:

 • Societate comerciala angajeaza urgent sofer masina mare tonaj . Relatii puteti obtine la nr. de telefon zilnic de luni - vineri / 8,00 - 16,00.

 • Descriere Locuri de muncaCompania Matt Design & Production angajează manipulatori marfă. Programul de lucru este 7:00 - 15:30, se oferta salariu motivant si bonuri de masa. Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la numarul de telefon din anunt. Compania Matt Design & Production este specializată în proiectare, creație și comercializare de repere publicitare atât indoor cât și outdoor. Dispune de o bază de producție dotată cu echipamente și utilaje performante ce sunt reînnoite anual asigurând pe această cale finalizarea rapidă a proiectelor în care sunt implicați cu utilaje și know how proprii.

 • Scopul postului ,activitati principale si responsabilitati : Munca implica zugravirea si decorarea cu tot felul de vopsele a interioarelor si exterioarelor de cladiri precum si aplicarea de tapet pe peretii interiori ai cladirilor. Munca se desfasoara in interiorul si exteriorul cladirilor si caselor, uneori in locuri greu accesibile, in praf si in mirosuri de substante chimice. Puteți depune CV-urile pe adresa de e-mail: sau detalii la numărul de telefon:

 • Angajăm Operator modul pentru utilajul de fabricare a plăcilor de carton ondulat. Candidatul ideal are: Disponibilitate pentru munca în două schimburi; Capacitate de concentrare, atenție; Punctualitate, aten ie la detalii, spirit de observa ie dezvoltat; Spirit de organizare. Printre principalele atribuții ale postului se numără: Verificarea și pregătirea utilajului pentru buna funcționare; Verificarea tipului de carton, conform foilor de lucru; Organizarea foilor de lucru conform programului din ziua respectivă; Supravegherea producției de pe utilaj; Paletizarea produsului finit; Completează foile de lucru conform specificațiilor interne. Beneficii: Pachet salarial atractiv și bonusuri în funcție de performanță; Tichete de masă; Tichete cadou de Crăciun și Paște; Tichete cadou de 1 Iunie și în Decembrie pentru părinții care au copii minori; Al 13-lea salariu; Pensie facultativă; Transport asigurat/decontat; Dezvoltare profesională continuă într-un mediu plăcut. Descrierea companiei Grupul Rondo Ganahl este un grup Austriac care își are rădăcinile în 1797. Afacerea de bază este fabricarea / colectarea hârtiei și producerea de ambalaje din carton ondulat. Cu cele mai moderne utilaje se produc ambalaje de cea mai înaltă calitate, stabilindu-se noi standarde în industria cartonului ondulat și oferind clienților produse fabricate cu precizie și imprimate în mod impecabil. Transilvania Pack and Print, un principal furnizor de ambalaje tipărite offset din hârtie și carton duplex/triplex, a fost achiziționată în decursul anului 2019 de către grupul Rondo Ganahl prin subsidiara sa din România, Rondocarton. Prin această achiziție, Rondocarton intenționează să-și întărească și să-și extindă portofoliul, consolidând și mai mult poziția de unic partener de soluții de ambalat pentru clienții săi.

 • Deveniți parte a echipei noastre ca companie de livrare de colete pentru Amazon la Berlin -Oferim: loc de muncă securizat 5-6 zile pe săptămână -Plătim 12 euro salariu pe oră 8,5 ore pe zi -Oferim cazare pentru dvs. -Plăți salariale punctuale -Vehicule noi de livrare (Mercedes-Vito ) -Haine de lucru moderne Căutăm: motivați, prietenoși și angajați punctualitate și fiabilitate capacitate de a lucra în echipă și onestitate, permis de conducere clasa B certificat curat de bună conduită Paketengel GmbH 01778568860 www.paketengel.com Sau mă puteți contacta pe WhatsApp - <<-- vă rog să mă contactați pe acest număr Vă doresc o zi bună și aștept contact din partea voastră, pe curând!

 • Salveaza cautarea