Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Carnet conducere: C Experienta: Experienta peste 3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Tânăr 42 ani caut de munca sofer transport persoane intern extern. Dețin BE CE DE experienta card tahograf acte la zi disponibil inmediat. Tel:

 • 1

  Șofer ,echipaj ,caut angajare, colaborare cu firmă ,termen lung.container,prelată,platou pe comunitate , sau tur retur plecare /sosire cu camionul Bucuresti Franța ,Benelux,detalii, oferte ,,mesaje pe publi 24.ro .

 • 3

  Doresc sa colaborez cu firme mici si pfa-uri,oferind serviciile mele, ca șofer pe autoutilitară propie 3.5t, pentru transport marfă la domiciliu, mutări mobilă, sau închirieri chiar și în weekend. Sunt o persoana serioasă, cu atentie la ce fac, responsabilă și educată. Multumesc.

 • 10

  angajez sofer profesionist cu experienta ptr curse tur-retur italia pe camioneta de 7,5 preferabil cunascator de limba italiana sau engleza cu domiciliul in timisoara sau inprejurimi.Preferabil cu recomandare de la ultimul loc de munca.

 • 2

  Societate comerciala cu sediul în București sector 4 angajeaza sofer profesionist categoria BCE pentru curse interne RO-RO. Detalii la tel.

 • Caut loc de munca ca agent de securitate, detin atestat profesional , experienta.

 • Sofer B,C,E. , DORESC ANGAJARE , NU DETIN ATESTAT MARFA .

 • 3

  Sofer B,C,E, CAUT DE MUNCA PE TERMEN LUNG , Nu detin atestat marfa a expirat . Sunt disponibil si pe timp de noapte , in tara .

 • zugraveli mecanizate case .apartamente..hale industriale etc jud Bistrita-Nasaud...Cluj Napoca

 • 1

  Am experiență în condus. Am lurcat șofer personal pt.o persoana de afaceri. autoturisme de lux. deplasări multiple în Germania-Franta-Spania. ținută office. .ofer seriozitate. cu respect.Stoica.

 • 2

  Angajez sofer profesionist Cat C+E cu experienta. Se lucreaza doar in Romania, pe ansamblu Cap tractor + semiremorca prelata. Pentru angajare sunt necesare: Card tahograf Atestat marfa Atestat adr colete (sau disponibilitatea de al obtine)

 • Angajez mecanic pe buldoexcavator jcb 4 cx , carte de munca , posibilitati cazare .

 • 1

  Tur retur din Romania catre Italia sau Spania. incarcare din Romania sau/si Ungaria. Se cere experienta minim 1 an in tranzitarea tarilor Ungaria si Slovenia. Cursele se desfasoara in regim de grupaj, uneori se fac curse si cu 1 incarcare si 1 descarcare. Marfa se leaga si se respecta timpi de condus. Se ofera avans cursa+ salar pe tara si diurna (aprox 70 euro/zi) Se plateste stationarea de 24 si 45 daca se ramane afara.

 • 2

  Șofer profesionist cu 4 ani experiență disponibil doar pentru urgente. C+E - atestat transport marfa - card tahograf. Experienta pe Frig, Containere. Dube cu lift. (înlocuiesc șoferii plecați în concediu, în medicale, lipsă șoferi, etc...) Preț - 600 RON pe timp de zi ( peste 10 ore ) Preț - 400 RON pe timp de zi ( maxim 10 ore ) Preț - 250 RON pe timp de zi ( maxim 5 ore ) Pentru o colaborare cât mai bună, plata se v-a face la sfârșitul zilei. Se v-a face contract temporar de munca și se v-a încheia imediat după terminarea urgentelor. Sau prin alte metode legale!

 • Sofer profesionist cat. BCE, experienta 35 ani acte in regula. Solicit angajare. Va rog frumos!! Ofer si cer in acelasi timp seriozitate máxima! Mai multe Relatii si detalii, la nr. De telefon afisat!

 • 1

  sofer profesionist caut sa ma angajez firma particular cu masina mea sau fara

 • caut loc de muncă în Iasi cu sau fara carte de munca..53 de ani..cat..B..C..Tv.. Accept oferte de muncă și ocazional și cu ziua.. .. Marius

 • 2

  SRL angajeaza sofer categoria B,C+E pentru transport intern de marfa ( in Romania )

 • 1

  Sofer profesionist; Categoriile A,B,C+E si experienta in domeniul auto de peste 25 ani si peste 1 milion de km efectuati. Detin atestat marfa si card taho.(de curand) Alte calificari: Electrician / electronist auto - diagnosticare si reparatii electrica / electronica auto. Frigotehnist - intretinere si depanare echipamente frigotehnice. ----------------------------------------------------------- Engleza nivel incepator-mediu. Cunostinte legislative in domeniul contabil-fiscal. Cunostiinte operare PC, Client Mail (Outlook), folosire motoare de cautare (Google, Internet Explorer etc.), editare; Corel draw, Photoshop, Ms. Office, si alte programe de editare text, video si audio. Cunostinte,sisteme de supraveghere, mentenanta, configurare, consultanta. Multe alte cunostinte in domeniul mecanic, tehnic si electrotehnic. Nefumator, non alcool, fire calma, un exemplu in respectul legislatiei rutiere, pasionat al domeniului auto si bun cunoscator al sistemelor auto, mecanic si electric. Capacitate de identificare si rezolvare a problemelor, educat, responsabil, hotărât, interesat în perfecționarea profesionala, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobândite odata cu experiența acumulata. Caut post cu orar flexibil sau 12/24 sau part-time sau cu plata la zi. Prefer zonele: Mihailesti gr, Cornetu, Bragadiru, Sect 5, sau Sect 6. Sunt intr-o zona cu semnal GSM slab. Rog contact prin e-mail. Multumesc. .

 • Șofer b,c,e cu experienta, permis de 21 de ani fără accidente, caut de lucru ca sofer tur-retur extern si/sau intern pe 3,5 tone curse mai lungi, adică exlus distribuție în oraș.

 • Salveaza cautarea