Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori calculator Calarasi Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Infinity cauta colaboratori-reprezentanti. Daca sunteti o persoana careia ii plac lucrurile frumoase, atunci acest mesaj vi se adreseaza cu precadere. In mod sigur ati folosit sau aveti cunostinte care folosesc produse similare cu ale noastre . Este vremea sa faceti o schimbare, sa nu mai fiti doar client. Toate visele dumneavoastra se pot implini daca aveti curajul sa le urmati. Acum puteti avea propria afacere ! Fiti propriul dumneavoastra sef ! Naviga?i pe site ?i nu ezita?i să intra?i în contact cu noi pentru a ne adresa orice întrebare sau comentariu.

 • 1

  RESPONSABILITATI PRINCIPALE intocmeste si completează fise de magazie, registre de intrare-iesire, procese- verbale de predare-primire, bonuri de consum, alte documente specifice; efectueaza modificari ale acestor documente la fiecare miscare a bunurilor din gestiune; opereaza in programul de gestiune datele referitoare la stocuri; intocmeste si completeaza listele de inventar; verifica distribuirea bunurilor în cadrul unită ii, evaluează necesarul pentru reînnoirea stocului minim si comunică în scris propunerile de aprovizionare efectueaza inventarieri periodice i participă la inventarierea anuala a bunurilor din depozit alături de comisia de inventariere; NIVEL DE STUDII: studii medii CUNO TIN E NECESARE: limba engleză (nivel mediu) cuno tin e de operare PC; cuno tin e de gestionare/arhivare documente; redactare documente; CALITĂ I, APTITUDINI I DEPRINDERI NECESARE : Aptitudine generală de învă are Aptitudini de comunicare orală i scrisă Aptitudinea de a lucra cu documente Planificare i organizare a opera iilor i activită ilor Respectarea instruc iunilor orale i scrise Acordare i transmitere de informa ii CARACTERISTICI DE PERSONALITATE: u urin ă în manipularea fizică i ordonarea obiectelor în mediul professional; spirit practic; perseveren ă; sociabilitate; amabilitate;

 • 4

  Angajez persoana cu experienta in vanzari, facturare/relatii-client/furnizor. De preferat o persoana care locuieste in zona - punct de lucru Tamadau Mare.

 • Salveaza cautarea