Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Ofer cazare

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Manager general, angajez asistenta personala / consultant vanzari. Salariu - 4300 lei, contract de munca perioada nedeterminata, 4 ore/zi. Se accepta si studenti, nu este necesara experienta. Ofer cazare, daca este nevoie. Firma se ocupa cu vanzari online de articole si produse de imbracaminte. Cerinte: tanara, supla, open minded, discreta, care stie ce vrea si cum sa obtina. Activitate: preluarea comenzilor primite pe site, trimiterea coletelor catre clienti, vorbit telefonic cu clientii care nu se descurca pe site si oferit detalii despre produsele noastre si cum sa faca o comanda.

  • 12

    Domeniu de activitate Serviciu Clienți Tip jobFull time (normă întreagă) Nivel carierăJunior/Entry Level S.C. Octopuss srl Cerințe: -experienta de minim 1 an de zile in vânzări -disponibilitate de lucru cu publicul - capacitatea de a promova în Social media -utilizator experimentat PC - competențe informatice dovedite Condiții: - comisioanele ajung până la 4.000 Euro + bonusuri de performanță -posibilitati de training la locul de muncă si dezvoltare personala Responsabilități: -realizarea planului de prezentări zilnice si atingerea obiectivelor zilnice. - planul de performanță lunara stabilit de directorul de vânzări -consilier a clientilor privind varianta optima a produselor si furnizarea de informatii complet asupra produselor; -oferirea celor mai bune solutii tehnice si estetice in vederea alegerea produsului si a accesoriilor. -intocmirea documentelor necesare finalizarii vanzarii si livrarii produselor; -cunoasterea perfecta a produselor comercializate, a conditiilor de acceptare si de lansare a comenzilor, a conditiilor de plata si livrare; Trimiteți CV în limba română format PDF pe adresa de email sau Wathsap.

  • Angajam director marketing CANDIDATUL IDEAL Pregatire d specialitate - . Experienta in organizarea si monitorizarea proceselor tehnologice ( constituie un avantaj) Utilizare pachet programe Ms Office si ERP. Atitudine proactiva, spirit dinamic, organizatoric si analitic, deschis pentru lucrul in echipa, aptitudini tehnice. Capacitate d a coordona o echipa. DESCRIEREA JOBULUI - Coordonarea activitatii departamentului de vanzari, acordarea de consultanta si consiliere a directorului general / directorului de fabrica in vederea luarii unor decizii eficiente in ceea ce priveste organizatia; - Coordonarea echipei si ajutarea in gasirea solutiilor optime pentru intreg procesul tehnologic. - Intocmirea ofertelor de pret pentru consultanta tehnica; - Colaborarea cu directorul general / directorul de fabrica in vederea organizarii comisiei de receptie a proiectelor, executate si verificarea periodica in teren exactitatea datelor din procesele verbale de receptie; - Asigurarea intocmirii situatiilor lunare pentru platii partiale sau definitive, a proiectelor executate; -Asigurarea urmaririi proiectelor executate in ceea ce priveste incadrarea lor in permisele de executie (graficul de executie) si clauzele contractului de executie a proiectului; -Verificarea intocmirii corecte a devizelor proiectelor de executie pentru lucrarile contractate; -Asigurarea consultantei tehnice in alegerea solutiilor constructive in ceea ce priveste ofertele finale catre clienti; - Luarea de masuri in domeniul protectiei muncii sub aspectul instruirii personalului si examinarii asupra cunostintelor acestuia; -Orice alte sarcini trasate de superiorii ierarhici in functie de necesitatile organizationale /departamentale in limitele competentelor postului ocupat;

  • Salveaza cautarea