Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Casieri, lucratori comerciali - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajăm lucrător comercial, operatori chimiști și ambalatori manuali

  Dacă ești o persoană sociabilă, dinamică, dornică să învețe lucruri noi, o atenție și memorie bună , ai și cunoștințe economice, te așteptăm în echipa noastră. Nu se solicită experiență, full time, cinci zile pe săptămână, 8 ore zi. Jobul constă în gestionarea comezilor și livrărilor, o relație permanenta cu clienții. Operatori chimiști și ambalatori manuali pentru linie de producție stretch și amabalaje din mase plastice Poți să ne contactezi la nr. sau pe email :

 • 23

  Posturi disponibile

  Angajăm Manager echipă si Casier, pentru birouri București, sector 4. Cerințe obligatorii: - minim studii medii - disponibilitate deplasări teren (manager echipa) - permis conducere cat.B (manager echipa)

 • angajari

  angajez macelar si vanzatoare salariu atractiv!

 • Angajam gestionar piese auto

  SC Reteaua Auto SRL, Angajeaza gestionar piese auto din dezmembrari Daca ai experienta in domeniul gestiunii sau nu, daca iti doresti sa activezi in domeniul de piese auto, si vrei sa castigi experienta in acest domeniu te asteptam la un prim interviu. Descrierea postului gestionar piese auto din dezmembrari: Fotografiaza piese auto din dezmembrari; Aranjeaza piesele la raft; Culege piesele de la raft in vederea vanzarii; Inregistreaza piesele in aplicatia Hybrid-S; Documentare cu privire la piesele si autoturismele din stoc. Activitatea se va desfășura la sediul din Bragadiru, Ilfov. Veți lucra sub îndrumarea și cu suportul colegilor cu experiență în domeniul pieselor auto. Veti beneficia de training la sediul companiei, unde veti invata totul despre aplicatia Hybrid-S, precum si despre gestionarea pieselor auto din dezmembrari. Veți beneficia de o perioadă de acomodare în care vi se va asigura un venit minim garantat, ulterior veniturile dvs. se vor majora proporțional cu rezultatele obținute. Cerinte: Abilități de comunicare, organizare, implicare, spirit de echipă; Stabilitate emoțională; Experiență în utilizarea PC-urilor, Windows, Word, Excel, Internet; Studii medii superioare; Permis conducere categoria B; Experienta in gestiune minim 2 ani; Constituie un mare avantaj experienta in domeniul pieselor auto; Punctualitate, responsabilitate, seriozitate. Beneficii: Pachet salarial motivant ( salariu net garantat 4000 lei + comision atractiv); Contract de munca pe perioada nedeterminata; Mediu de lucru profesionist, intr-un colectiv tanar; Program de lucru: Luni - Vineri: 09:00-18:00 Sambata si Duminica - Timp pentru Odihna.

 • Angajam gestionar magazin piese utilaje agricole

  SC SAVALEX IMPEX SRL, este in cautarea unui gestionar magazin pt punctul de lucru din Bucov ( Prahova ) Cerinte: Experiență anterioară în gestionarea depozitelor și a stocurilor minim 2 ani ( constituie avantaj ) Abilități excelente de comunicare Cunoștințe de operare PC (Word, Excel,etc) Dacă sunteți o persoană organizată, orientată spre rezultate și căutați o oportunitate de a vă dezvolta cariera într-un mediu dinamic, vă rugăm să trimiteți CV-ul pe WhatApp la nr afisat sau solicitati adresa de mail in mesaje. Responsabilități principale: Recepție marfă: Verificați calitativ și cantitativ produsele primite. Gestionarea Stocurilor: Supravegheați și coordonați toate activitățile legate de stocuri, asigurându-vă că produsele sunt înregistrate și stocate în mod eficient. Inventariere: Înregistrarea și evaluarea precisă a tuturor stocurilor Planificarea Livrărilor: Organizare eficientă a comenzilor pentru a asigura livrarea promptă și corectă a produselor. Atentie la cerintele si detaliile oferite de catre clienti pt a identifica cat mai rapid si corect cerintele lor Beneficii: Salariu fix Bonuri de masa Bonusuri in functie de rezultate Telefon serviciu Oportunitati de avansare invatare Descrierea companiei: Suntem lideri in jud.Prahova si imprejurimi in domeniul pieselor de schimb pt utilajele agricole si nu numai. Activam in acest domeniu din anul 2008. Suntem o echipa tanara cu ambitii mari si mereu ne dorim sa ne atingem obiectivele atat pe plan profesional cat si personal.

 • Casier lucrator comercial

  Angajez casier lucrator comercial Magazin La Doi Pasi Cepari Centru CASIER Candidatul Ideal : -studii medii finalizate; -amabilitate,seriozitate si responsabilitate; -atentie sporita-spirit de echipa; -experienta pe un post similar ; -capacitatea de a realiza obiectivele asumate; -disponibilitate program de lucru flexibil; -orientare si deschidere catre client. Descrierea jobului : -scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor; -oferirea informatilor si suportul necesar clientilor, respectarea procedurilor interne privind incasarile; -operare PC soft vanzare si efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar; -aprovizionarea produselor la raft; -atentie sporita; - Salariu brut 3500 - 4500 Salariu net 2100 - 2500 ron

 • Vânzătoare

  Magazinul Caseificio Autentic Artizan ,specializat in brânzeturi italiene de calitate, angajează vânzătoare. Cerințe: -Vârsta: 25-45 ani -Amabilitatea, responsabilitate și dorința de a învăța lucruri noi -Abilități excelente de comunicare cu clienții -Experienta anterioara în domeniu nu este obligatorie Program de lucru: -11: zile de lucru, urmate de 2 zile libere Beneficii: Salariu avantajos, 3500 RON net cu posibilitatea de creștere Majorări și bonusuri în funcție de performanță Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon:

 • 1

  Caut grataragiu si vânzatoare fast-food

  Caut grataragiu si vânzatoare la fast food în Piata Resita Sud ! Pentru mai multe detalii si inf la tel .

 • 6

  Angajare ACA CENTRU :

  - Vanzatori - Lucrător comercial livrator Oferim: Salariul motivant, format din sumă fixă + bonuri de masă Contract pe perioadă nedeterminată din prima zi de lucru Prime si zile libere de sărbători + alte bonusuri in funcție de performanțe Program magazin : Luni - Vineri 7.30 - 21.30 Sâmbătă 8.00 - 21.30 DUMINICA - ÎNCHIS!! CV-urile se depun aici sau în magazin la adresa din Arad, str.Andrei Muresanu, nr.9 Mai multe detalii la numărul de telefon #ACAmereuaproapedetine

 • caut sa lucrez ca vanzatoare

  caut sa lucrez ca vanzatoare sau la curătene

 • 1

  angajam manager magazin mobila

  Descrierea jobului Derularea activitatii de gestionare a magazinului: etichetarea marfurilor, verificarea preturilor, inventarierea produselor aflate in gestiune; Aprovizionarea corecta si eficienta, in conformitate cu standardele companiei, a spatiilor de expunere si depozitare din magazin; Expunerea produselor in magazin si rearanjarea acestora ori de cate ori este nevoie; Servirea amabila si orientata către client; Utilizarea corecta a casei de marcat, a programului de gestiune si a instrumetelor de plata. Urmarirea incasarilor pentru fiecare client in parte si luarea masurilor necesare pentru a incasa la timp; Insusirea cunostintelor cu privire la produsele si caracteristicile lor tehnice; Menținerea unei relații profesionale și amabile cu clienții. Candidatul ideal Bune abilitati de comunicare si relationare; Cunostinte de utilizare a calculatorului; Inclinatie spre domeniul tehnic; Orientare catre gasirea de solutii; Flexibilitate in lucrul cu clientii; Experienţă in vanzari; Mai multe detalii la numarul de telefon sau CV la adresa de email

Salvează căutarea