Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Valcea Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Mărim ECHIPA Angajam vanzatori cu sau fara experienta,cunostintele minime in vanzari reprezinta un avantaj. Mediu placut de lucru,colectiv tanar,salariu si conditii de munca atractive. Spatiul comercial este amplasat in Babeni jud.Valcea strada Dragos Vranceanu.

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA ==== ( - ==== STATIE PECO angajam: - operatori statie peco(casieri si operatori pompe). - operatori spalatorie auto; - ospatar/barman; Cautam persoane entuziasmate si dornice sa faca parte dintr-o echipa dinamica si performanta. Cautam colegi/colege pentru posturile de casier. Experienta nu este necesara, vei invata tot ce ai nevoie la locul de munca. Program flexibil. Obligatoriu CV. Salariul este 4200 lei net. Lucrul este in ture: 12/24 12/48. Spor de weekend 15%, spor de noapte 25%, ore suplimentare 200%, sarbatori legale 100%,bonuri de masa. Daca esti interesat sa te alaturi echipei noastre te rugam sa ne trimiti un mesaj numai pe Whats-app la numarul ==== Zero 7 3 4 doi 6 3 zero 4 doi ====

 • 11

  Condi ii necesare: - experien a in comer - experien a in utilizare PC i a casei de marcat Constituie avantaj: - experien a in domeniu (magazin Art & Craft ) CV-urile se trimit la .

 • Angajam Casieri Incasatori cazare lotrisor versatil cu ocupatii diploma + curatenie camera

 • Ne marim echipa ! Minimarket "LA BARIERA " ANGAJEAZA VANZATOARE Magazinul este situat pe ,strada Gib Mihaescu ,vizavi de parcul de la gara, se lucrează 8 ore/zi, 6/7 zile în 2 schimburi. Mai multe detalii în privat Va așteptăm cu drag!

 • 3

  VANZATOR MAGAZIN /DEPOAZIT FURAJE Experienta vanzari/ gestiune cunostinte minime de contabilitate primara firma se situeaza in Goranu, str. Lespezi, nr.99

 • 2

  Descrierea jobului: activitati specifice pregatirii magazinului comunicarea cu clientii prezentarea si vanzarea produselor gestionarea casei de marcat procesarea comenzilor si intocmirea documentelor specifice verificarea stocului si raportarea activitatii de vanzare respectarea normelor igienice si protectia muncii. Cerinte candidat: persoana dornica de un loc de munca stabil comunicativa serioasa ordonata corecta harnica responsabila atenta la detalii imaginatie tinuta impecabila punctuala Conditii: experienta in vanzari de minim 1 an loc sigur de munca salariu atractiv corespunzator cu experienta program de lucru o zi cu o zi varsta maxima 35 ani ASTEPTAM CV LA ADRESA DE EMAIL

 • 1

  Pachet salarial 2370 lei + decont transport 100 lei FMCG Marketing&Distributie - Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim studii gimnaziale finalizate. Experientă anterioară constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Printre atributiile tale: Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Pachet salarial 2370 lei. Plata salariului la data stabilita. 21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intodeauna. Training la angajare. Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. Suport din partea echipei.

 • 9

  CERINTE: - studii medii finalizate; - amabilitate,seriozitate si responsabilitate; - atentie sporita; - spirit de echipa; - experienta pe un post similar constituie un avantaj; - cunostinte operare calculator; -capacitatea de a realiza obiectivele asumate; -disponibilitate program de lucru flexibil. SARCINI: - scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor; - oferirea informatiilor si suportul necesar clientilor; - respectarea procedurilor interne privind incasarile; -operarea caselor de marcat si efectuarea tuturor rutinelor legate de numerar; -aprovizionarea produselor la raft; -atentie sporita; Se ofera: - salariu atractiv , - program in 2 schimburi, - posibilitate de promovare Așa că dacă simți că ai găsit locul ideal, trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail [email protected] com

 • Caut femeie/fată pentru terasă cu grătar la Târg Râureni -Ramnicu Vâlcea Program de 8 ore pe zi Salariu de 2500-3000 Roni Pentru mai multe detalii aștept mesaj în privat

 • 1

  Ne marim echipa! Sala de jocuri angajeaza personal pentru postul de supraveghetor sala/casier/operator Cautam persoane cu sau fara experienta in domeniu. Sistem de bonusare in functie de performante. Tichete de masa. Salariu atractiv. Oportunitati de dezvoltare profesionala Companie in plina dezvoltare Rugam seriozitate Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la numarul de telefon sau

 • 2

  Pachet salarial 2110 lei FMCG Marketing&Distributie - Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim studii gimnaziale finalizate. Experientă anterioară constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Printre atributiile tale: Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Pachet salarial 2110 lei. Plata salariului la data stabilita. 21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intodeauna. Training la angajare. Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. Suport din partea echipei.

 • Pachet salarial 2110 lei FMCG Marketing&Distributie - Impreuna redefinim performanta in merchandising De 16 ani oferim solutii inovative de merchandising bazate pe următoarele valori: -> Orientarea către angajați -> Excelența în execuție -> Inovație -> Partener de valoare Ce asteptam de la tine? Responsabilitate si seriozitate. Flexibil si spirit de echipă. Minim studii gimnaziale finalizate. Experientă anterioară constituie avantaj, dar nu este obligatorie. Printre atributiile tale: Aprovizionarea rafturilor cu produsele din sortimentatia alocata. Aranjarea produselor la raft. Verificarea preturilor si valabilitatea produselor. Ce oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Pachet salarial 2110 lei. Plata salariului la data stabilita. 21 zile de concediu de odihna pe care le vei efectua intodeauna. Training la angajare. Dezvoltare profesionala si oportunitati reale de promovare. Suport din partea echipei.

 • 2

  Angajăm personal florarie. Depunere CV în magazin. Informații suplimentare în magazin (str. Mihai Viteazu nr 60)

 • 5

  Angajăm personal florarie. Salariu 2000 lei net -fără experienta 3000 lei net - cu experienta Detalii suplimentare ,depunere CV. doar în magazin (str. Mihai Viteazu nr 60 Florăria Cupidon)

 • 1

  ALIMCOM MARKET din DRAGASANI angajeaza 2 casieri - lucratori comerciali, program flexibil.

 • Nu mai sta pe banca! ExcelBet Baile Govora recruteaza coechipieri! Experienta anterioara nu conteaza pentru noi, trebuie doar sa: - Fii sociabil si sa iti placa sa lucrezi cu oamenii - Ai o atitudine pozitiva - Fii un bun coleg / colega - Ai abilitati de lucru cu cifre Iti oferim: Crestere salariala in functie de vechime Program flexibil, in ture Loc de munca stabil, aproape de casa Vei fi platit din prima zi de training si vei beneficia de formare profesionala continua (pentru ca ne dorim cei mai buni coechipieri) Cautam oameni ca tine! Ce vei face? Vei efectua tichete de pariere in sistemul informatic al companiei; Vei intocmi zilnic documentele de contabilitate primara; Vei informa clientii cu privire la serviciile oferite, regulamentul de joc, campanii promotionale; Vei crea un mediu agreabil pentru clienti. Pariem ca te potrivesti acestui job? Contacteaza-ne!

 • Agenția TotalBet, angajează operator pariuri sportive (fete). Pentru detalii sunați la .

 • Agenția TotalBet, angajează operator pariuri sportive (fete). Pentru detalii sunați la .

 • 4

  SC TOLEDO SRL angajeaza lucrator comercial in Complex Comercial Dovali. Cu o experienta de peste 20 ani in vanzarea produselor de uz caznic si menaj, SC Toledo SRL angajeaza lucrator comercial pentru un salariu atractiv, cu mult peste media salariilor din sector. Programul de lucru este unul stabil. Angajatori seriosi si cu experienta in domeniu. Pentru mai multe detalii va rog sa apelati nr de telefon din anunt. . Multumesc!

 • Salveaza cautarea