Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Bihor Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Pentru companiile mijlocii si mari recrutam si plasam personal din ASIA. Avem doua variante: Varianta de leasing personal Angajare directa pe firma dvs. Avantajele angajarii personalului din Asia: - Avantajul major de a angaja un muncitor din Asia este faptul ca acesta are permis de lucru din partea autoritatilor pentru a lucra doar in firma dumneavoastra; - Amortizarea cheltuielilor cu procesele de selectie si recrutare prin semnarea unor contracte pe perioada de minim 2 ani; - Scaderea cheltuielilor salariale; salariul oferit unui muncitor din Asia este minimul pe economie; - Productivitate crescuta au randament ridicat in timpul programului si sunt dispusi sa lucreze ore/zile suplimentare - Calificare în domenii variate precum HoReCa, productie, constructii, agricultura, industria textila, etc.

 • INGINER CONSTRUCTOR efectuez documentații tehnice în domeniul construcțiilor civile, industriale și agricole,drumuri,poduri,amenajari,instalatii hidro - Antemăsurătoare și liste de cantități pe baza proiectului tehnic; - Analiza listelor de cantități pe baza proiectului tehnic; - Liste de cantități suplimentare, respectiv de renunțare: NCS, NR pentru lucrări de construcții; - Centralizatoare F , formulare C specifice consumurilor de resurse (material, manopera, utilaj, transport), Liste și Fise tehnice echipamente; - Coordonare lucrari; - Verificare calitate material,manopera; - Responsabil tehnic de executie - Situații de lucrări pentru decontări; - Devize ofertă pe baza listelor de cantități; - Devize pe obiecte cu toate extrasele de deviz: liste material, manoperă, utilaj, transport; - Devize pentru obținerea de credite în vederea unor construcții noi, extinderi sau reparații; De asemenea efectuez calcul de materiale (oțel-beton, zidărie, beton, etc) după proiect sau după măsurători din teren. Ofer consultanță pentru citirea/interpretarea planșelor din proiect pentru realizarea lor de către meșteri. PREȚURI negociabile funcție de termenul și complexitatea lucrării.

 • Descriere Cerinte: Absolvent Universitate/Colegiu Tehnic - Cunostinte : "Autocad 2D" Se ofera cazare in caz de relocare ! Nr. de tel.-contact : ARTHUR

 • loc de muncă inginer mecanic specializat mentenanță industriala

 • Inginer constructor Ccia cu experiență în domeniul construcțiilor atât în străinătate cît sî în țară inclusiv șef șantier pe monumente istorice atât în Oradea, cît și în Salonta caut colaborare part-time de coordonare ,verificare și consultanță în domeniul construcțiilor,Experiență mea în domeniul coordonării lucrărilor de construcții executate,conform proiectului de execuție pot dovedi prin lucrările coordonate personal,cu stima ing Purza Gheorghe.

 • 1

  Angajăm inginer construcții hidrotehnice/construcții de drumuri și poduri -Absolvent al Facultății de Construcții -Experiență în domeniul construcții hidrotehnice și construcții de drumuri și poduri -Cunoștințe de operare pe calculator -Capacitatea de a lucra cu termene limita Pentru mai multe detalii ne puteți contacta: Telefonic: Iar pe email ne puteți trimite CV-ul

 • Salveaza cautarea