Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Timis Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Clarismart Consulting SRL angajeaza pentru o copmanie din Timisoara o persoana pentru postul de Inginer Constructor Cerințe: - Studii tehnice de specialitate - Cunostinte si abilitati tehnice - Permis auto categ B - Cunostinte utilizare PC - Abilitati manageriale -Disponibilitate deplasari Condiții: - Salariu fix - Bonusuri din realizari - telefon de serviciu - autoturism de serviciu. Responsabilități: - Urmarire si verificare lucrari pentru companii - Apovizionarea cu materiale - Legatura cu beneficiarul Program de lucru de L-V . Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV-ul atasat sau sa sune la nr. .

 • Cerinte: Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi Experienta minim 2 ani Cunostinte tehnice;automatizari industriale Seriozitate , stabilitate si spirit de echipa Beneficii: Oferta financiara avantajoasa in functie de experienta; Multiple beneficii extrasalariale: tichete de masa, bonus pentru performanta intre 360 Ron - 1200 Ron brut. prima de Pasti & Craciun , bonus de caldura 120 Ron brut/luna in lunile de vara; Spor de vechime -120 Ron brut/luna dupa 1 an de activitate, prima de vacanta , sporuri de weekend/noapte/ore suplimentare; Contract perioada nedeterminata; Asigurare medicala privataTransport asigurat : Timisoara, Uihei, Sandra, Biled, Becicherec, Sanandrei, Dudestii Noi, Periam, Pesac; Pentru mai multe detalii va rugam s ane contactati telefonic:

 • Sunt o persoană ambițioasă și dedicată muncii mele. Pe lângă abilitățile foarte bune de comunicare, lucrez foarte bine în echipă. Dau de asemenea dovadă de abilități de rezolvare a problemelor și de lucru sub presiune, fiind o persoană căreia îi plac provocările. Posesor permis categoriile B, C. Disponibil deplasări în zona de vest. Cunoștințe avansate pachet Microsoft Office. Sunt interesat de un post de inginer producție/inginer mentenanță/tehnician profil electric în Timișoara deoarece corespunde cu pregătirea și experiența mea profesională. Dacă veți considera că motivația și calificarea mea sunt oportune pentru obținerea unui loc în cadrul companiei dumneavoastră lăsați mailul în mesaj, va voi trimite un C.V. și sper să ne putem întâlni la un interviu.

 • 5

  Locatii Timisoara si Lugoj Cerinte - cunostinte depanare si operare PC; - vechime de minim 1 an in domeniu; - carnet de conducere categoria B - seriozitate, disponibilitate pentru program prelungit si prezenta placuta. Beneficii Oferite Oferta salariala este una atractiva, in functie de performanta. Aptitudinile pe care le cautam la noul nostru coleg: - deschis, dedicat, performant, responsabil; - constituie un avantaj experienta in domniul caselor de marcat si PC. Responsabilitati Depanarea caselor de marcat electronice fiscale, calculatoare si periferic. Deplasarea la clienti pentru rezolvarea defectelor aparute la echipamentele.. Extinderea portofoliului de clienti ai companiei. Descrierea firmei Compania IIRUC SERVICE S.A., infiintata in anul 2004 pe structura traditionalei firme de servicii in domeniul IT, IIRUC, are ca obiect de activitate implementarea de solutii, consultanta si servicii din domeniul Retail s. i IT&C, a securitatii informatiei, a serviciilor profesionale si a tehnicii de birou. ing. Olimpiu Faur Director Zona Banat IIRUC SERVICE S.A. M. : 0733-400847 email: olimpiu.faur@iirucservice.ro Timisoara, C. Dorobantilor BL. D5 SC. E

 • 4

  Inginer instalatii pentru ofertare si intocmire devize cu program specializat (WinDoc Deviz), masuratori pe teren, relatii cu clientii societatii

 • 8

  SC GRIMET CONSTRUCT SRL angajeaza: PRELUCRATORI PRIN ASCHIERE, LACATUSI CONFECTII METALICE, SUDORI, ELECTRICIAN, RESPONSABIL CALITATE SI RESPONSABIL COMERCIAL - LOGISTICA Cerinte: - calificare pe meserie - bune cunostinte profesionale si de desen tehnic (in special pentru lacatusi si frezori) - comunicativ si cunostinte bune limba engleza / germana / franceza (pentru responsabilul comercial-logistica) - munca in echipa - dorinta de dezvoltare - seriozitate si implicare Oferim: - conditii de munca si retributie bune, bonusuri de performanta - cursuri si instruiri pentru specializare si de crestere a competentelor - un loc de munca stabil si sigur, unde sunteti respectat si de unde puteti iesi la pensie CV-uri si informatii la: - tel.: 0721 587 935; 0724 173 644 - tele-amil: - site: www.grimetconstruct.ro

 • 4

  Inginer cu studii tehnice, specialitatea instalatii, cunoastere autcad, word, excel, permis categoria B. Salar atractiv. 4000-6000 ron, functie de experienta acumulata Program de 8 ore de luni-vineri, sambata si duminica - liber. Activitatea se desfasoara in domeniul proiectarii.

 • 8

  Compania General DC Instal angajeza electricieni cu experienta, disponibilitate la deplasari si permis cat. B. CV-urile se pot trimite pe adresa de e-mail : office@gdci.ro Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la : 0724794149

 • 1

  se angajează inginer constructor cu experiența vorbitor limba germana cv-urile se trimit la adresa de email

 • 3

  Candidatul ideal: -cunoștințe tehnice bune -experienta in ofertare si proiectare -experienta in relatia cu clientii -cunoștințe tehnice specifice instalațiilor -fire deschisă cu abilitați de comunicare, loialitate -spirit de echipa -ordonat si organizat -responsabil -punctual Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați. Beneficii: -salariu motivant -mediu de lucru plăcut -loc de munca stabil Necesar: Permis conducere categ. B Experienta intr-un post similar sau intr-un post cu atributii de conducere constituie un avantaj major. Pentru mai multe informatii sunati la numarul :

 • 1

  Candidatul ideal Cerinte: studii superioare de specialitate (profil electric/electronic); proiectant autorizat sisteme de securitate si detectie incendiu; constituie avantaj detinerea unei autorizatii ANRE pe proiectare; cunoasterea avansata a sistemelor electronice de securitate; capacitate de organizare si planificare, abilitati de a gestiona simultan mai multe activitati, rezistenta la stres, responsabilitate, flexibilitate; minim 2 ani experienta in instalatii electrice curenti tari si curenti slabi constiuie avantaj experienta in instalatii electrice curenti tari; cunostinte solide despre echipamentele de securitate; gandire analitica si abilitati de rezolvare a problemelor; atitudine pozitiva, orientata spre obiective; permis de conducere cat.B; cunoasterea limbii engleze nivel avansat; constituie avantaj cunoasterea limbii germane; disponibil pentru deplasari; Descrierea jobului Responsabilitati: elaboreaza proiecte tehnice pentru urmatoarele specialitati de curenti slabi: detectie incendiu retea cablare structurata date-voce sonorizare alarmare efractie supraveghere video control acces pontaj audio-vizual elaboreaza proiecte tehnice instalatii electrice curenti tari Salariu motivant, program de lucru de luni-vineri.

 • Salveaza cautarea