Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Finante contabilitate Timis doar cu poze Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 14

  INFIINTAM,SRL,PFA,,in 3 zile!! INFIINTAM-INCHIDEM-MODIFICAM ASOCIATII DE LOCATARI,ONG-uri.onorarii negociabile...JURISTI CU EXPERIENTA IN AFACERI,VORBITORI L.ENGLEZA,MODIFIC. ACTE REG. COMERT!!! CUMPAR SI VAND FIRME, FARA PROBLEME(fara datorii)! BIROU JURIDIC NE OCUPAM DE:,modificare a actului constitutiv: suspendare/reluare activitate, deschidere/radiere puncte de lucru, schimbare sediu sau denumire firma, cesiuni parti sociale(intrare/iesire actionari din firma), radieri firme,acte aditionale,avize si autorizatii, Autorizatii de functionare pentru puncte de lucru si sedii sociale cu activitate, INREGISTRARE IN SCOPURI DE TVA AL SOCIETATII,INREGISTRAREA IN REGISTRUL OPERATORILOR INTRACOMUNITARI(ROI);OBTINERE NUMAR (EORI)PENTRU OPERATIUNI EXTRACOMUNITARE(IMPORT-EXPORT) , redactari contracte,obtinem extrase CF(urgente).Redactam si concepem orce contracte in orce domeniu,certificate fiscale, servicii de administrare personal,contabilitate de la A-Z. incheiem contracte de asistenta permanenta in conditii foarte avantajoase! CONSULTANTA GRATUITA!!!!. Pentru serviciile prestate eliberam facturi!!!!! Biroul nostru de consultanta ofera o gama larga de servicii juridice atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice romane si straine. Echipa noastra are o vasta experienta in domeniul comercial, acest lucru fiind reliefat si de numarul mare de clienti cu care am lucrat si continuam sa lucram.Tel:0723741959; 0740947182.E-mail:;www.biroujuridicvilceanu.ro.

 • Cautam expert contabil (membru CECCAR) pentru colaborare in birou propriu. Biroul este in zona centrala, aproape de tribunal.

 • Buna ziua, sunt in cautare de servicii contabile. Sunt PFA. Mai multe gasiti pe blogul meu, respectiv media.fotomat.ro (Ochiul si Timpanul) Daca va intereseaza va rog sa accesati site-ul si veti gasi un buton cu anuntul. Cititi si apoi daca doriti sa-mi trimiteti un mesaj. Multumesc

 • 3

  Candidatul ideal - Preferabil cu experienta in pozitii similare; - Entuziasm, pasiune, energie, integritate; - Organizat/a, eficient/a, spirit de echipa; - Cunostinte avansate Microsoft Office. - Experienta program Syntesio, WinMentor, sau orice program de ERP, constituie un avantaj Responsabilitati: - Receptie marfa atat fizic cat si in programul de contabilitate - Introducere facturi furnizor (produse si servicii aferente); - Preluarea marfii si stocarea acesteia in depozit - Operatiuni contabile preliminare efectuarii NIR ; - Preluare comenzi clienti; -Procesare comenzi clienti (persoane fizice si juridice); - Facturare clienti, evidenta facturilor fizic si scanatul acestora catre clientii Top Tech. - Comunicare cu operatorii logistici si emiterea AWB-urilor in platforma curierilor - Pregatirea coletelor pentru clienti. - Emitere avize, certificate de garantie, bonuri consum, note transfer. - Verificare periodica stoc disponibil pentru a asigura disponibilitate stoc, cat si optimizare stoc Beneficii Pachet salarial atractiv Tichete de masa Telefon de servici Oportunitatea de a va alatura echipei TOP TECH - companie care este unul din cei mai importanti integratori de solutii IT din zona Transilvaniei, cu o experienta de peste 28 de ani.

 • Salveaza cautarea