Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Inchiriez un post de coafeza in salon central din Arad. Mai multe info la tel. 0723097176

 • Salonul Violette situat în Micalaca Bl 301 Maranata caută coafeza clientelă formată! Echipa oferă suport persoanei care vine pe post!

 • Daca esti pasionata de coafura,manichiura si te-ai saturat de stresul si orele pierdute fara a vedea o diferenta substantiala in contul tau bancar ai putea fi canditata perfecta pentru colaborarea pe care o caut. Ti se va oferii un spatiu placut si echipamente moderne pentru a-ti desfasura pasiunea asa cum ti-ai dori.Vei fi in total control al programului de lucru si a clientelei dorite fara stres si ore pierdute degeaba. Daca tot ceea ce ai citit ti-a starnit interesul astept un telefon de la tine:0742858405 Rog seriozitate si sunt nerabdator pentru o posibila colaborare placuta.

 • Salonul Violette din micalaca Maranata caută urgent un frizer clientelă formată!

 • Salon infrumusetare, INCHIRIEZ, Intr-un salon elegant, design modern, mobilat complet, totul nou, inchiriez: -2 scaune frizerie; -2 scaune coafura; -1 scaun manechiura/pedichiura; -1 scaun cosmeticiana/esteticiana. Cu privire la contractul de inchiriere se v-a proceda la eliberarea documentelor conform legii. NUMAI ACEST NUMAR DE TELEFON DE SERVICIU ESTE VALABIL PENTRU CONTACT, nu cel pe care il afiseaza site-ul si va rog fara mesaje: 0742369197.

 • Salonul Shaear isi mareste echipa. Cautam colegi pentru posturile de frizer si coafeza. Salonul este nou. Detalii la telefon.

 • Închiriez un post de lucru pentru cuafura !Echipă stabilă ! Clientelă formată. Acordam suport pentru cine vine în salon!

 • Salonul Ale's Studio isi mareste echipa! Cautam colega pe partea de manichiura, daca iti doresti sa lucrezi intr-un ambient placut si elegant aici este locul potrivit pentru tine. Salonul nostru are o vechime de peste 4 ani de zile, avand urmatoarele avantaje: -Clietela formata, -Program de lucru dupa preferinta, -Promovare si publicitate din partea salonului. -Aproape de mijloacele de transport in comun. -Etc. Salonul este situat in cartierul Gradiste pe strada Ioan Budai Deleanu Nr. 4 la 1min de statia de tramvai "Gorunului". Pentru mai multe informatii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon afisat.

 • Inchiriez post de lucru coafura,salonul se afla in zona Podgoria.Ofer mai multe detalii la nr de telefon 0745432801

 • Inchiriez post coafor ,zona Gradiste , nr tel : 0756768824

 • Salon de infrumusetare, inchiriaza post lucru manichiura/pedichiura. Salonul este situat in mun.Arad, cart.Aurel Vlaicu; zona Fortuna, la principala, vad comercial f.bun. Relatii la telefon 0744669409.

 • inchiriez loc frizerie langa gara pt info sunati la nr.0747880264

 • Organizatie non-profit va ofera urmatoarele oportunitati: „Puteti avea locul de munca dorit,mai sigur si mai bine platit” Beneficiati de preturi care au fost reduse cu 50%,in rate,fara taxa de inscriere. Scoala Nationala de Meserii deschide in toate judetele tarii cursuri de initirre, calificare si specializare autorizate, la preturi noi , pentru meseriile: -stilist protezist de unghii-120 ore=500 lei; -frizer,coafor,manichiurist-pedichiurist-4 luni(2/3 practica)=1200 lei; -tehnician maseur si reflexoterapie-6 luni(2/3 practica)=1500 lei; -bucatar-4 luni(2/3 practica)=800 lei; -ospatar(chelner),barman-4 luni(2/3 practica)=800 lei; -constructor-4 luni(2/3 practica)=800 lei); -sudor -4 luni(2/3 practica)=1200 lei); -lucrator in comert-2 luni(2/3 practica)=600 lei; -macelar(carmanger,transator)- 2 luni(2/3 practica)=600 lei; -brutar(patiser)-2 luni(2/3 practica)=600 lei ; -cofetar,patiser)-2 luni(2/3 practica)=600 lei -confectioner-asamblor articole din textile(croitor)-2 luni(2/3 practica)=600 lei; -agent de securitate cu atestat -2 luni(2/3 practica)=450 lei); - instructor preparator formare(formatori pentru cursanti cu studii medii) -50 ore =500 lei; - ORICE MESERIE la cerere. Program cursuri flexibil. Sprijinim angajarea absolventilor. Diplomele sunt conform standardelor U E,sunt recunoscute national si international. Nu percepem taxa de inscriere, program pentru cursuri, functie de posibilitatile de frecventare ale cursantilor. Au finalizat cursurile la centrul si subcentrele noastre de calificare peste 10 000 cursanti. Persoanele juridice pot asigura plata cursurilor pentru proprii angajati,cu deducerea cheltuielilor. In prezent desfasuram cursuri calificare in judetele: TM;AR;HD;AB;SB;CS;MH;GJ;DJ;OT;TR;SJ;BH;SM;MM;CJ;MS;BN,BV;AG;DB;PH;NT;SV;BT;IS;BC;VN;BZ;VS;BR; GL;CT;TL si localitatile Vatra Dornei,Campulung Moldovenesc,Gura Humorului,Falticeni,Roman,Barlad si Caracal si se fac demersuri pentru deschiderea cursurilor in judetele din toata tara. Putem organiza cursuri calificare autorizate in orice localitate, pentru orice meserie,cu conditia sa avem minimum 15 cursanti inscrisi, pentru o singura meserie. S N M doreste colaborare cu licee,scoli,colegii,universitati,alte spatii situate central,care detin laboratoare si ateliere de specialitate,pentru a inscrie cursantii si a organiza cursuri de calificare autorizate in spatiile respective. S N M angajeaza lectori formatori pentru specialitatile:frizer, coafor, manichiurist-pedichiurist; cosmetician; tehnician masor si relfexoterapie; bucatar; ospatar,barman; brutar; lucrator comercial;apicultor;macelar;confectioner textile; constructor, agent paza,formator,stilist protezist de unghii. Cautam colaboratori identificare, atragere si inscroere cursanti,oferim comision foarte motivant / cursant inscris, sau 2000 lei pentru formarea unei grupe de 28 cursanti pentru o meserie. Informatii suplimentare la:tf.0751855929; 0726964482; 0763247477;cursuri_romania@yahoo.com;

 • Salveaza cautarea