Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Frizerie - Coafura - Cosmetica Satu-mare

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Dau scaun coafor / frizerie spre închiriere

 • Caut coafeza pt salon mai multe detalii la tel va rog

 • Caut coafeza cu experiența (dau scaun in chirie) Detalii la tel

 • Caut coafeza pt salon detalii la tel:0753330474

 • Maseuza nu trebuie să fie cu experiență.Trebiie să aibă mintea deschisă,dornica sa învețe,să aibă o cultură generală cât de cât și să fie de acord să mă ajute cu clienții pentru a face față volumului de lucru. Nu voi răspunde bărbaților, numai doamnelor și domnișoarelor. Aștept C.V. voastre pe adresa de email: anamuresan42@gmail.com.

 • Salon de infrumusetare situat in P-ta Libertatii nr.3, et.1 isi mareste echipa. Cautam manichiurista, cosmeticiana si coafeza. Pentru mai multe detalii va asteptam la adresa mai sus mentionata sau la numarul de telefon 0756793513 persoana de contact Brighita Mihoc.

 • Curs cosmetica si make-up Durata: 3 luni (90% practica la salon). Programul la curs este flexibil. Conditii pentru inscriere: Varsta minim 16 ani. Acte necesare pentru inscriere: Copie BI sau CI; Copie certificat de nastere; Copie de pe ultimul act de studiu sau foaie matricola sau adeverinta de absolvire; Copie certificat de casatorie (daca e cazul si numai daca s-a schimbat numele in urma casatoriei); Adeverinta medicala de la medicul de familie. Descrierea cursului: Cursul de cosmetica se desfasoara intr-un salon, pe perioada cursului cursantii vor fi alaturi de o cosmeticiana. Competente profesionale: intocmirea bonurilor de plata, acordarea de consultanta cosmetica, stabilirea schemei de tratament, programarea clientelei, executarea tratamentului cosmetic, executarea retusurilor si machiajelor zi/seara, executarea vopsitului genelor si sprancenelor, executarea epilatului, aprovizionarea cu materiale cosmetice, igienizarea locului de munca. Beneficii Curs de Cosmetica: Dezvoltare personala. Deprinderea cunostintelor necesare pentru buna desfasurare a activitatii profesionale. La finalul cursului se ofera job in limita cereri pe piata si o recomandare din partea noastra. Dupa terminarea cursului, absolventii vor primi certificate de absolvire pentru ocupatia de cosmetician, eliberate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sansa. Cu aceasta diploma se poate incepe pe cont propriu ca persoana fizica autorizata (PFA) sau intreprindere individuala (II). Aceste certificate sunt recunoscute in strainatate dupa ce au fost traduse si legalizate. Cursul de cosmetica se poate incepe cand se formeaza o grupa de minim 2-4 persoane. Dupa terminarea cursului, diploma se elibereaza in maxim 15 zile de la data sustinerii examenului. Se ofera posibilitatea achizitionarii de produse profesionale, aparatura, ustensile necesare pentru inceperea activitatii. Pentru o informare corecta si eficienta va rugam sa ne contactati telefonic pentru o programare. 0753636602

 • Caut coafeza sau frizer pt salon Mai multe detalii la tel!

 • Salveaza cautarea