Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Galati Munca in strainatate: Germania

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Firma Germana angajeaza soferi cat BCE in Germania in domeniul transportului Containerelor Marine. Informationen la Telefon . Salariul net între 1900 Euro si 2200 Euro în functie de clasa de impozitare informati la telefon

 • 2

  Recrutam medic stomatolog pentru un cabinet modern din Focsani! Se ofera cazare! - Contract pe perioada nedeterminata; - Procent din incasari: 40% din manopere realizate; - Cazare asigurata, in caz de relocare; - Cabinet stomatologic dotat cu aparatura si materiale moderne; - Se cere experienta de minim de 1 an pe un post similar. Contact de luni-vineri, intre orele 09-17 0742.565.886 hr.office(A rond)gaminvest.ro

 • 3

  Angajam cu contract de munca permanent sudori autorizati 136 pentru lucrari constructii nave noi bloc-sectii montaj. Salariu 12 euro net ora Tarifele de calcul net sunt 12,00 euro / ora acestea sunt calculate prin înmulțirea orelor lucrate intr-o luna. Exemplu: Sudori 12 euro / ora x 244 ore lucrate = 2928 euro + 364 euro alocatie de hrana = 3292 euro pe luna. Se asigura contract de munca permanent ,semnat direct cu angajatorul,transport cu avioul,cazare doua persoane in camera,masina de servici transport de la cazare la locul de munca si retur. Alocatie de hrana 13 euro pe zi se plateste in fiecare zi de luni la inceputul fiecarei saptamani 91 euro / saptamana total alocatie de hrana 364 euro luna. Lucrarile sunt executate în șantier naval Norse,Germania (aproape de granița cu Olanda) și cealalta locatie santier naval din Vlissingen, Olanda. Programul de lucru este de 11 ore pe zi,de luni pana vineri sambata 6 ore,duminica nu se lucreaza. Munca este organizată în 2 schimburi. Contract 12 săptămâni la munca și 3 săptămâni acasă (neplătit). În ceea ce privește durata șederii la locul de munca este minimul de 12 săptămâni. Cu toate acestea, dacă un angajat vrea să stea mai mult - este întotdeauna acceptat! Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV in limba engleza impreuna cu copie dupa autorizatia 136 la adresa de email Informatii suplimentare la tel.

 • 4

  Firma din Germania angajeaza soferi profesioniști contract de munca (de Germania). Salariul net 2300 - 2500 Euro. Detalii la nr.

 • 1

  Angajăm șoferi profesioniști cu contract de munca pe Germania ,curse doar pe teritoriul Germaniei. Salariul începe de la 2300-2500 euro ,detalii suplimentare va poate oferi persoana de contact Adriana .

 • Salveaza cautarea