Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Horeca doar cu poze Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Restaurant Mozzafiato

  Restaurant Mozzafiato situat pe Calea Floreasca nr. 133, angajează ajutor cofetar (experienta nu este obligatorie), program 5/2 - 16:00 - 00:00, salariu se discuta la telefon în funcție de experienta.

 • 1

  Angajăm barman-ospatar cu experiență full time

  Angajam Barman - Ospatar cu ceva experienta :) Salariu + bonuri + alte plusuri ++ Locatie noua in zona Teatrului Național "Marin Sorescu" Pentru orice detalii si informatii va asteptam cu drag la telefon sau in locatie sa ne vedem. Multumesc

 • 2

  Angajam Barman/ Ospatar

  Restaurant central ofera catre angajare, 3 posturi: - Barman - Ospatar - Ajutor bucatar Se solicita experienta!

 • 8

  Aroma Mioveni angajeaza ajutor bucatar

  Restaurantul Aroma Mioveni , situat central vis a vis de catedrala ,angajeaza ajutor bucatar si spălător vase cu sau fara experienta.Locatie centrala salariu motivant si bonusuri.

 • 2

  Cafenea in incinta Aeroportului Craiova angajeaza barman-ospătar (fete)

  Cafenea in incinta Aeroportului Craiova angajeaza barman-ospătar (fete) Salariu atractiv si program lejer, intr-o locatie linistita si curata.

 • 13

  Fete/baieti la Fast-Food iAuchan Vitan

  Rustic,lant de fast-Food cu mancare romaneasca angajeaza chiar fără experienta fete/baieti pentru servire clienți la vitrina in locatia din Auchan Vitan.Salariu 2700RON in mâna(după o luna și mancare la alegere. Program o zi(8-22) cu una libera. Sunati!

  Repostat automat
 • 2

  Angajăm ajutor de bucătar - Centrul Premium Senior

  Centrul de îngrijire și recuperare Premium Senior caută ajutor de bucătar. La centrul nostru veți fi tratat(-ă) cu respect, căldură și interes, într-un centru premium, cu servicii de îngrijire și recuperare de calitate, program de activități diverse. Masa personalului este asigurată. Centrul nostru se află în orașul Popești-Leordeni. Pentru mai multe detalii, salariu, întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: Vă așteptăm cu drag să ne faceți o vizită!

 • 17

  Personal Fast-Food in Cora Lujerului si Auchan Militari

  Angajam femei ajutor bucatareasa(curățat legume,paneuri etc)chiar fara experienta sufere/baieti servire clienți la vitrina la Fast-Food Rustic cu mancare românească in locatiile din,Cora Lujerului si Auchan Militari.Salariu 3000 RON in mâna și mancare la alegere,program o zi(8-22)cu una libera. Sunati !

  Repostat automat
 • 37

  Personal Fast-Food in AFI Cotroceni si Mall Baneasa

  Rustic,lanț de Fast-Food cu mâncate românească angajeaza,fete/baieti,chiar fără experienta,pentru servire clienți la vitrina in locatiile din AFI Cotroceni si Mall Baneasa. Salariu 3000 RON in mâna și mancare,program o zi(8-22)cu una libera . Alegeți locatia si Sunati!

  Repostat automat
 • 10

  Angajam Ospatar

  Pensiunea Happy Inn Vatra Dornei angajează ospatar pe perioada nedeterminata. Cerinte: - seriozitate și implicare -bune abilități de comunicare - atenție la detaliu și client -rapiditate și buna organizare - cunoașterea limbii engleze este un avantaj dar nu obligatorie - experienta nu este obligatorie Oferim cazare și masa , salarizare în funcție de performanta, bonusatii și un mediu familial de munca.

 • 1

  barman si ospatar

  play again anagajeaza barman si ospătar pt locația din shopping city si cea din iulius town pt mai multe detalii sunați la (

 • Hotel Arizona angajeaza ajutor bucatarie

  Hotel Arizona, zona Girocului, str Muzicescu nr 168, angajeaza ajutor bucatarie, program 2 zile cu 2 zlei. Se ofera pranzul in timpul serviciului.

 • Hotel Arizona angajeaza receptionera

  Hotel Arizona, situat in zona calea Martirilor, angajeaza receptionera! Cerinte: - limba engleza la nivel conversational - cunostinte PC, email - persoana amabila si responsabila Se ofera: - o masa pe zi in ziua de lucru - program 07-00 cu 2 zile libere - locatie in oras

 • 24

  Angajam Camerista / Personal Curatenie, Ambient Hotels

  Obiectivul postului pentru camerista: - asigurarea curateniei in spatiile de cazare si celalalte spatii cu destinatie comuna ale hotelului Obiectivul postului pentru lenjereasa: -spalarea, igienizarea, calcarea materialelor textile din cadrul hotelului: lenjerii de pat, fete de mese, uniforme personal, haine clienti etc - persoana de incredere, responsabila, atenta la detalii, cu spirit de organizare Posibilitati promovare. Progam de lucru: 8h/zi

 • Femeie ajutor bucatareasa in Veranda Obor

  Rustic,lanț de Fast-Food cu mancare românească angajeaza femeie ajutor bucatareasa chiar fără experienta(curățat legume,paneuri etc)in locatia din Veranda Obor.Salariu 2700 RON in mâna și mancare ,program o zi(9-22)cu una libera. Sunati pentru detalii!

  Repostat automat
 • 8

  Femei ajutor bucatareasa la Fast-Food in Auchan Titan și Park Lake

  Angajam chiar fără experienta femei ajutor bucatareasa(curățat legume,paneuri etc)la fast-food Rustic cu mancare românească in locatiile din Auchan Titan și Park Lake Titan. Salariu 3000 RON in mâna si mancare.Program zilnic 8-17 cu o zi libera pe săptămâna.

  Repostat automat
 • 3

  Pensiune angajează cameristă

  Pensiunea Select din Micălaca angajează cameristă. Se lucrează 4 zile cu 2 libere, de la ora 8.00 la 16.00. Sunt două cameriste pe tură. Salariu 2500 de lei în mână.

 • 3

  Ospătar-ospătăriță

  Restaurant La Dorobela isi mareste echipa . Daca iti doresti un job stabil te asteptam pe Str Petre Ghelmez nr 1A. Experienta constituie un avantaj.

 • Angajam Ospatar pentru noul Restaurant Unio Vini by Vinoteca Hugo

  Angajam ospatar pentru noul restaurant Unio Vini by Vinoteca Hugo. Daca ai experienta in domeniul ospitalitatii si cunostinte minime despre cultura vinului te asteptam in echipa noastra. Oferim salariu fix + %vanzari, cursuri calificare WSET LEVEL 1. Profita de ocazia de a face parte din cel mai ambitios proiect din Alba iulia. Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi.

 • 4

  Langoserie angajez personal

  Angajez personal la langoserie program 8 ore .

 • Salveaza cautarea