Anunțuri
Bucatar - ajutor bucatar Arad doar cu poze Disponibil din: 2021-01-19-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Restaurantul Central din Arad, str. Horia nr. 8 (Hotel Best Western Central Arad), isi mareste echipa si cauta persoane responsabile, caracterizate prin profesionalism si seriozitate. Cautam doar personal cu experienta pe post de bucatar . Oferim un loc de munca sigur, intr-un Restaurant de marca pentru Arad. Contractul de munca se incheie inca din prima zi. Pentru informatii va asteptam cu un CV la sediul societatii din Arad, Str. Horia nr. 8 .
-
Restaurant Casa Pitorească, Vladimirescu Arad angajează: *Ospătar ă Căutăm persoane serioase care apreciază un loc de muncă permanent și stabil. Ne dorim o echipă pasionată de ospitalitate Cerințe : - Experiență anterioară în horeca reprezintă un avantaj. - Abilitatea de a lucra în echipă și de a comunica eficient. - Atitudine pozitivă, profesionalism. - Responsabilitate și punctualitate. - Respectarea normelor de igienă și siguranță. Toate detaliile se stabilesc la interviu *Rog și ofer seriozitate *Contract de muncă pe perioadă nedeterminată *Salariul la timp *Colectiv de lucru plăcut *Concediu plătit plus alte facilități Relații și programări pt interviu la telefon: dupa ora 9!
-
Restaurant Subcetate isi mareste echipa, daca iti place sa lucrezi intr-un medium placut te asteptam in echipa noastra.Salariu atractiv.
-
Restaurant Posh situat in zona centrala angajeaza bucatari cu experienta, bucataria este internationala, se lucreaza doua zile si doua sunt libere, mai multe detalii se ofera la interviu sau telefonic.
-
Cautam colegi veseli pentru noua locatie GURMANDOS(Strada Andrei Saguna) din Arad pe postul de : -ajutor bucatar -lucrator comercial -femeie la curatenie Oferim salar in functie de calificare si implicare,program fix si un mediu gustos de muncă! Doresti sa faci parte din echipa noastra inca de la început?Te asteptam alaturi de noi !
-
STELLENANGEBOT IN ÖSTERREICH - Koch Chef de Partie oder Sous Chef in einem 4-Sterne-Hotel Arbeitsort: A-5612 Hüttschlag Arbeitszeit: Vollzeit, Schichtarbeit (Zimmerstunde) Beginn: Sofort möglich oder nach vorheriger Absprache bis April, danach Sommersaison. Bezahlung: Koch Chef de Partie - 2200 EUR netto wöchentlich 6 Tage 8 Stunden täglich Sous Chef - 2500 EUR netto wöchentlich 6 Tage 8 Stunden täglich Unterkunft und Verpflegung kostenlos im Hotel verfügbar. Verpflegungssystem: Halbpension Kreative und schmackhafte Zubereitung von Speisen gemäß dem Menü Verwendung und Vorbereitung hochwertiger Zutaten Effiziente und saubere Durchführung der Küchenprozesse Koordinierte Zusammenarbeit mit dem Chef und dem Küchenpersonal Anforderungen: Ausbildung als Koch und oder relevante Erfahrung Kreativität und Leidenschaft in der Küche Gute Problemlösungs- und Organisationsfähigkeiten Flexibilität und Engagement für Teamarbeit