Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Personal Fast Food Arad - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 2

  Angajam ajutor de bucatar pt terasa strand

  TERASA STRAND ARAD Angajam ajutor de bucatar chiar si fara experienta.Pentru mai multe detalii va rugam sunati la

 • 1

  Angajam persoana cu experiență în domeniu fast food

  Angajam persoana cu experiență în domeniu fast food salar 4000 5000 lei

 • 6

  Lucrator comercial McDonald's Arad

  CREW - Lucrator Comercial Esti o persoana energica, dornica sa accepte noi provocari si care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Ai toate sansele sa devii colegul nostru si sa fii tu cel care investeste in ceea ce conteaza pentru tine. Hai sa cream impreuna McMomente la McDonald s! Despre tine: Studii medii finalizate; Atitudine pozitiva si orientare catre client; Abilitati de lucru in echipa; Ce vei face? Esti prezent la locul potrivit lucrator in bucatarie, casier sau in lobby, tu esti cel care ofera produsele preferate clientilor; Zambesti mereu in interactiunea cu clientii; Asimilezi informatii si abilitati practice despre produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii Pachet salarial 3000 - 3700 RON net la norma de 8 ore (suma compusa din salariu fix, tichete de masa de 40 RON zi, sporuri si alte bonusuri); Abonament medical și acces la telemedicină; Flexibilitate iti poti organiza programul de lucru in ture de zi, ture de noapte si in ture de weekend, in functie de nevoile tale si de programul restaurantului in care vei lucra; Ai 21 de zile de concediu de odihna si beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale; Proces rapid de promovare; Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare.

 • 13

  Angajez personal la rotiserie

  S.C. COOL BABACIU S.R.L,angajează personal (TREI PERSOANE DE SEX FEMININ) ,la rotiseria situată în municipiul Arad,județul Arad,str.Pf.Dr.Aurel Ardelean nr.143 ( fosta str.Padurii),paralel de Lidl de lângă PIAȚA OBOR ARAD. SUNT TREI POSTURI DISPONIBILE BENEFICII: Prânzul asigurat la locul de muncă ! -SPECIALIZARE la LOCUL de MUNCĂ. -CURSURI PLĂTITE de societate. SALARIZARE : 3000RON NET LUNĂ !!! FISA POSTULUI: -prepararea produselor pentru introducerea acestora în rotisor -curățenie la locul de muncă Tel:

 • 13

  AYRAN DONER KEBAB 3600-4000

  Îți place să interacționezi cu oamenii, să lucrezi într-o echipă tânăra și dinamică? Atunci, alătură-te echipei AYRAN DONER KEBAB din ARAD - Micalaca. Aici găsești mediul perfect pentru a te dezvolta. Nu ai experiență? Fără griji, e nevoie doar să îți dorești, te învățăm noi tot ce trebuie să faci. Pentru mai multe detalii, sună-ne la  Ce oferim: - pregătirea necesară pentru postul ales - salariu motivant 3.600 - doua mese pe zi - traininguri, bonusuri - posibilitatea de a avansa  Program: - 1 zi lucrata 1 zi pauză - pe programul de funcționare a restaurantului - doar full-time, peste 18 ani. Ai mai multe întrebări despre job? Cu mare plăcere putem comunica direct la telefon. Așteptăm sa ne suni.

 • Angajăm Casier -Ospătari

  Eat like a man Arad angajează personal pt preluarea și încasarea comenzilor și servirea clienților

 • 5

  Angajam personal pt terasa strand pt sezonul de vara

  Angajez personal pe strand pentru sezonul de vara.Ajutor de bucatar,gratangiu,preparator clatite si waffe,vanzatoare,ospatare.Full time sau doar pt.weekend.Mai multe detalii

 • 5

  Angajam personal pentru terasa strand pt sezonul estival

  Angajez personal pe strand pentru sezonul de vara.Ajutor de bucatar,gratangiu,preparator clatite si waffe,vanzatoare,ospatare.Full time sau doar pt.weekend.Mai multe detalii

 • 3

  Angajez vanzator

  Angajez persoana pentru preparare si vanzare produse shaormerie, fast food, str.Preparandiei, timp partial. Rog seriozitate. Pentru detalii sunati la numarul de telefon

 • Angajam PIZZER

  Terasa VILAS, situata in incinta strandului Neptun, angajeaza pizzer PART TIME sau FULL TIME, pentru detalii sunati la nr. de telefon: zero sapte 2 3 2 1 3 9 1 9 sau zero sapte 4 4 6 9 7 2 4 0

 • 2

  Angajam la Mesopotamia Atrium Mall Arad

  - Programul de lucru este pe baza orelor de funcţionare a Mall-ului. Se va lucra 2 zile, cu 2 zile pauză - în unele săptămâni se va lucra 3 zile, în altele 4 zile. - Nu este o problemă dacă nu ai experiență, instruirea se va face de la 0 pentru fiecare post în parte: Casier, pizzar, Ajutor bucătar, tăietor de carne, Barman Meso's, preparator. - Salariu net: 2400 2500 lei în funcție de experiența + tichete de masă în valoare de 600 lei aprox. - 2 mese pe zi asigurate Nu angajăm minori sau part-time. Pentru un interviu:

 • 19

  Angajam personal Fast Food, QUICK, Arad, zona Podgoria.

  Angajam personal pentru Fast Food, Quick, Arad, zona Podgoria. doua schimburi,( bucatarie , vanzare, curatenie) perioda nedeterminata. Nu este obligatoriu experienta. Informatii,Tel.

 • 7

  Angajam casier lucrator comercial

  Echipa BON PAPA cauta casieri, lucratori comerciali. Ce oferim noi: - salariu atractiv: - bonuri de masă pentru ziua lucrata; - o masă calda pe ziua lucrata; - ocazia de a învată o meserie noua (nu este obligatorie experienta); - ocazia de avansare atat profesionala cât si personala; Ce dorim sa găsim: - persoane amabile,deoarece cu un zâmbet ziua e mai frumoasa - persoane cu aspect fizic plăcut si îngrijit - răbdare atât cu clienții cât si cu echipa pentru o coloborare reusită, - intelegere,respect. - persoane perseverente pentru a oferi servicii calitative clientilor; - aptitudini de comunicare si claritate în exprimare; atentie distributivă si atentie la detalii. Pentru detalii si o eventuala colaborare va rugam sa sunati sau sa atasati un CV si va vom contacta în cel mai scurt timp.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arad

Localități

Salvează căutarea