Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Spalator vase - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • familie cautam urgent de lucru

  familie cautam urgent de lucru la pensiune cu cazare am mai lucrat an domeniu

 • 1

  Pentru Litoral(Neptun)

  Angajez pentru terasa persoana la spalat vase se ofera masa ,cazare daca este cazul salariu negociabil

 • Cautam spalator de vase

  Căutam spălător de vase pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon

  Repostat automat
 • Muncitor Necalificat

  Angajam Muncitori Necalificati Salariu: 3700 - 5500 Cazarea si Masa asigurate Bonusuri Posibilitate de promovare Va rugam sa sunați în intervalul 08:0-22:00 Pentru detalii și întrebări va rugam sa ne contactați la numărul de telefon din anunt

 • femeie la curatenie si vase 2600 ron pe luna

  firma de catering angajam femeie pentru curatenie si spalat vase. se lucreaza 5 zile pe saptamana de la ora 14 la ora 22. se ofera contract de munca si o masa pe zi. locatia este in militari sector 6

 • 3

  Spalator Vase - British School of Bucharest

  Cautam spalator de vase pentru bucatarie cu activitate de cantina in Voluntari, jud. Ilfov (British School of Bucharest). Programul este L-V, in doua ture (7:00-16:00 si 10:00-19:00). Cerinte minime: - cel putin 1 an experienta, - referinte pozitive (la cerere) - atitudine proactiva si orientat spre calitate.

 • Goleg(a) la vase si curatenie

  Restaurant zona metrou P-ta Romana, pentru spalat vase si curatenie, 2 zile cu 2 zile, 10:30-23:30, salariu in mana 3200 Lei + bacsis + masa + transport, contract de munca perioada nedeterminata. Restaurant situat in zona metrou Piata Romana angajam un coleg la vase si curatenie. Candidatul ideal este o persoana muncitoare careia ii place curatenia. Sarcinile principale sunt curatenia in restaurant si spalarea vaselor.

 • 8

  Angajam spalator vase si curatenie

  Restaurantul nostru caută un spălător de vase și responsabil de curățenie pentru a se alătura echipei noastre.

 • 9

  hotelul Hilton Garden Inn din Otopeni angajeaza Spalator Vase

  Hotelul Hilton Garden Inn Otopeni angajeaza Spalator Vase. Solicitam seriozitate, atentie la detalii, mod de lucru curat si ingrijit, responsabilitate. Oferim seriozitate, salariu competitiv, conditii de munca adecvate.

 • 31

  Angajam spalatori de vase in Olanda

  GP-Connect este o agenție de recrutare olandeză în plină creștere, care recrutează și oferă personal cu experiență, pentru clienți din Olanda, Franța, Belgia, Germania, Austria și Luxemburg, în domeniul ospitalității. GP-Connect caută spalatori de vase cu experiență în același domeniu și cunoștințe bune de engleză (minim B1-2) pentru parcuri de vacanță și hoteluri de renume, precum RCN Vakantieparken, Roompot, Hutten, Van der Valk, Fletcher Hotels, Sunweb Group etc. Cerințe: Limba engleză la nivel bun, Experiență pe același post , Abilitatea de a învăța lucruri noi, Motivație pentru a oferi un serviciu deosebit oaspeților, Om cu spirit de echipă, capabil să lucreze într-o echipă internațională Beneficii: Salariu în intervalul 1700-2100 EUR, plătit saptamanal, Cazare asigurată (gratis sau maxim 400 /lună, în funcție de zonă și preferințe personale), Muncă cu normă întreagă (38 de ore cu posibilitate de ore suplimentare), 18% bani de vacanță Sunt acceptate cuplurile Contract de muncă conform legislației olandeze, Asigurare de sănătate integrală și contribuție la pensie acoperite, Lucru într-un lanț hotelier sau în parcuri de vacanță, Lucru într-o echipă internațională, Suport cu autoritățile locale (BSN).

 • Hotel Paradis Srl, Angajeaza!

  HOTEL PARADIS SRL, cu sediul in Mila 23, jud. Tulcea si avand CUI 37167351, scoate la concurs urmatoarele posturi vacante: 2 x Lucrator bucatarie COR 941201 Selectia se va face pe baza CV-urilor, miercuri 19.06.2024, acestea se vor depune pe adresa de mail sau la numarul de telefon afisat.

 • 92

  Restaurant Autoservire

  Angajam bucatar cu experiență pt Autoservire. Program Luni-Vineri,Smabata si Duminica liber. Salariul se discuta in baza unui interviu,experienta in domeniu necesara si constitue un avantaj.

 • 9

  Angajăm femeie la curățat și tăiat legume, spălat vase mari

  Restaurant în Oradea angajează femeie la curățat și tăiat legume, spălat vase mari Program : zi cu o zi ( duminică închis )

 • Angajare în restaurant

  Doamnă serioasă, 51de ani,caut un post la spălat de vase ,curățenie la evenimente

 • 2

  Personal Curatenie (Camerista)

  Compania noastra cauta un membru dedicat si responsabil pentru echipa noastra in cadrul Hotelului Acapulco care sa se alature echipei noastre dinamice. Daca ii place sa lucrezi intr-un mediu curat si ordonat si esti atent la detalii, aceasta pozitie ar putea fi potrivita pentru tine. Responsabilitati: Curatarea si intretinerea spatiilor desemnate conform standardelor companiei; Folosirea corecta a echipamentelor si a produselor de curatenie; Respectarea regulilor de igiena si securitate in timpul desfasurarii activitatilor de curatenie. Cerinte: Experienta anterioara in domeniul curateniei reprezinta un avantaj; Abilitati bune de organizare si atentie la detalii; Capacitatea de a lucra eficient atat individual, cat si in echipa; Flexibilitate in ceea ce priveste programul de lucru. Beneficii: Oportunitatea de a lucra intr-un mediu curat si placut; Training si suport pentru dezvoltarea abilitatilor de curatenie; O echipa prietenoasa si un mediu de lucru colaborativ. Daca esti o persoana organizata, atenta la detalii si iti doresti sa faci parte dintr-o echipa dinamica, te invitam sa aplici pentru pozitia de Personal Curatenie (Camerista). Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem!

 • 1

  Angajam femeie la vase

  Descriere Angajam femeie la vase,curățenie zona Rosetti. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon. 

 • 1

  Angajez pesoana pentru curatenie la restaurant

  Angajez persoana la curățenie și spălat vase la restaurant . Program de 8 ore , ideal cu domiciliul in Sibiu. Mai multe inf la tel

Salvează căutarea