Anunțuri
Brutarie - Patiserie – Cofetarie doar cu poze Companii Disponibil din: 2021-0-01-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Cerinte: Stapaneste tehnicile de pregatire pentru aluaturi, blaturi si creme, Eficient din punct de vedere organizare si timp de preparare, Obisnuit sa lucreze cu volume Program: luni - vineri 08:30 - 17:00 sau 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30 Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Salariu: 3500 - 8000 lei in functie de experienta si cunostinte
-
Promovat
Angajam vanzatoare pentru zona Lipovei. Magazinul este romanesc, productie proprie, cu profil de cofetarie & brutarie. Pentru mai multe detalii sunat la .
-
Promovat
Suntem o cofetărie din Timișoara și ne mărim echipa. Căutăm o cofetară cu experiență care să fie pasionată de domeniu. Ce calități sunt necesare? - Pasionată de domeniul de cofetărie - Spirit de echipă - Minim 3 ani experiență în domeniul de cofetărie (experiența să fie recentă) Salariul este negociabil în funcție de experiența anterioară și vechimea pe un post similar.
-
Promovat
Patiseria Premium angajează modelator, experimentat. Salariu motivant. Tel.
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Angajam lucratori in Fabrica de Paine Simpan _Maestro Deva . Persoane cu experienta in domeniu sau dornici sa lucreze . Salarii atractive si alte beneficii .
-
Promovat
Suntem o cofetărie din Timișoara și ne mărim echipa. Căutăm o cofetară cu sau fără experiență care să fie pasionată de domeniu. Ce calități sunt necesare? - Pasionată de domeniul de cofetărie - Spirit de echipă Salariul este negociabil în funcție de experiența anterioară.
-
Promovat
Suntem o cofetărie din Timișoara și ne mărim echipa. Căutăm o cofetară cu experiență care să fie pasionată de domeniu. Ce calități sunt necesare? - Pasionată de domeniul de cofetărie - Spirit de echipă - Minim 3 ani experiență în domeniul de cofetărie (experiența să fie recentă) Salariul este negociabil în funcție de experiența anterioară și vechimea pe un post similar.
-
Angajam patiser cu contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu 4000-5000 Lei net si o masa zi. Zona metrou Costin Georgian, program L-V 6:00-15:00 si 2 sambete luna cu program redus. Cerinte: - Calificare in domeniu, cunostinte de igiena - Experienta de minimum 3 ani - Persoana energica, punctuala, bine organizata, cu spirit de echipa Alte atributii: - Verifica materia prima cantitativ si calitativ si se asigura ca va fi depozitata corespunzator - Verifica materiile prime din frigidere - Pastreaza curatenia la locul de munca Program L-V 6:00-15:00 si doua sambete luna Salariu 4000 - 5000 Lei net, negociabil in functie de calificare si experienta.
-
ANGAJAM: - 5 BRUTARI informatii la tel. , Luni-Vineri intre orele 9:00-16:00 sau e-mail:
-
București, Sector 3 Căutăm cofetari cu experiență și sau muncitori in industria alimentara. Program lucru 7-15.30, luni-vineri Contact:
-
CENTRUL DE CERCETARE IN SANATATE SI SIGURANTA ALIMENTARA - Angajeaza Urgent Personal Tehnic pentru Postul de: Manager in siguranta Alimentelor HACCP, pentru implementarea procedurilor si editarea, emiterea Manualului HACCP, individual pentru clientii din unitati de alimentatie publica - Resturant si unitati de Productie tip Catering, Cantina, Laborator de Cofetarie patiserie. Candidatul ideal: Minim studii medii - de specialitate Absolvent Facultate Manager in siguranta Alimentara Tehnician HACCP in Calitatea Produselor Alimentare, Instruirea personalului operator prin Audituri, crearea Manualului de Bune Practici si implementarea propriuzisa. Competente cunostinte in metodologia implementarii Procedurilor ISO 22000 conform HACCP din industria alimentara, experienta constituie un avantaj; Experienta in Managementul Comunicarii. Carnet Conducere Categoria B - se asigura auto; Cunostinte operare PC; Bune abilitati de organizare, atentie la detalii, completarea documentelor specifice, tipizate; Atitudine proactiva in ceea ce priveste calitatea si procesul de imbunatatire continua; Bune abilitati de comunicare cu operatorii economici din domeniul - Restaurant, Patiserii, Catering, Carmangerie, Procesare Carne, Industria Alimentara, etc; Bune abilitati de lucru in sistem individual, independent, fara un program bine determinat, planificarea lucrarilor in sistem independent; Persoana dinamica, riguroasa; Integritate profesionala, responsabilitate, Corectitudine;
-
MARIPUSC, laborator de cofetărie-patiserie, prezent pe piaţa braşoveană de 30 de ani, angajează VÂNZĂTOARE ÎN COFETĂRIE. CANDIDAT IDEAL - absolvent de şcoală de profil, curs de calificare sau liceu, experienţă de minim 2 ani în domeniu SAU proaspăt absolvent şcoală de profil, - studii: minim 10 clase, - persoană serioasă, punctuală, organizată, harnică, responsabilă, cu spirit practic, - aptitudini practice specifice, imaginație, spirit creativ, - persoană dornică de un loc de muncă stabil. OFERTA - angajare pe perioadă nedeterminată, - salariu competitiv pentru acest domeniu, negociat după proba de lucru, - tichete de masă - 25 lei zi, - decontare transport, - apă, cafea, o bucată patiserie zi de lucru, - prime de Sărbători în bani și în produse. RESPONSABILITĂŢI ŞI ATRIBUŢII Activitati specifice pregătirii magazinului de deschidere-închidere, Comunicarea cu clienții, Prezentarea produselor, Vanzarea de produse și încasarea contravalorii acestora, Promovarea imaginii magazinului, Mentinerea stocului de produse, Întocmirea documentelor specifice activității de vânzare, Raportarea activității de vânzare, Respectarea normelor igienice, sanitar-veterinare, de securitatate în muncă și specifice PSI, de protecție a mediului, de asigurarea calității, Participă la recepția mărfii (articole de ambalaj); Se subordonează Șefului de Unitate și Responsabilului Vânzări. Așteptăm CV de la persoane care corespund cerinţelor postate, la sediul firmei: Braşov, Str. Lungă nr. 142 SAU la adresa de email a firmei. Ne rezervăm dreptul de a răspunde strict persoanelor care corespund cerinţelor postului.
-
Suntem o brutărie organică, artizanală, înființată la Sibiu. Intelegerea legaturii intime dintre hrana, sanatate si buna dispozitie este temelia ambitiei noastre de a face paine asa cum se cuvine. Calitatea exceptionala a ingredientelor organice, metodologia lentă și procesul artizanal de producție, cuptoarele specializate cu vatra, sunt ideea noastra despre brutarie fara compromisuri. Ne dorim sa redam pâinii statutul de hrana binecuvântată și indestulatoare. Dacă știi sau iti dorești ceva despre brutaria cu maia, te așteptăm în echipa noastră! Ce așteptăm de la tine: - sa ai ceva istorie în lumea brutăriei vanzarii produselor de panificatie, fie ca ești pasionat și ai învățat individual despre cum se face o pâine buna sau ai lucrat în alte bucătarii și brutarii - sa fii deschis pentru a continua sa înveți și sa te pregătești impreuna cu echipa noastră, noi nu ne oprim niciodată din a face cea mai buna pâine, zilnic - sa știi sa lucrezi în echipa, sa comunici ușor, sa contribui cu idei și creativitate în munca ta - sa ai un al 6-lea simt pentru igiena, ordine și curatenie Ce iti oferim: - un loc intr-o echipa în care primim cu deschidere idei noi și oameni dedicați, în care ne sprijinim și creștem împreună - program de 8-10 ore flexibil, în ture, pe care ne străduim să-l potrivim cu stilul tău de viață - contract de munca pe perioada nedeterminata - un salariu care va depinde în întregime de experiența ta, de implicare, timp și contribuție - training și cunoștințe de la maeștri în domeniu - pâine sănătoasă și nutritivă, oricând
-
Suntem o brutărie organică, artizanală, înființată la Sibiu. Intelegerea legaturii intime dintre hrana, sanatate si buna dispozitie este temelia ambitiei noastre de a face paine asa cum se cuvine. Calitatea exceptionala a ingredientelor organice, metodologia lentă și procesul artizanal de producție, cuptoarele specializate cu vatra, sunt ideea noastra despre brutarie fara compromisuri. Ne dorim sa redam pâinii statutul de hrana binecuvântată și indestulatoare. Dacă știi sau iti dorești sa faci pâine cu grija și dragoste, te așteptăm în echipa noastră! Ce așteptăm de la tine: - sa ai ceva istorie în lumea brutăriei, fie ca ești pasionat și ai învățat individual despre cum se face o pâine buna sau ai lucrat în alte bucătarii și brutarii - sa fii deschis pentru a continua sa înveți și sa te pregătești impreuna cu echipa noastră, noi nu ne oprim niciodată din a face cea mai buna pâine, zilnic - să-ți placa sa lucrezi cu fainuri, drojdii și aluaturi, de la pregatire, frământare, dospire, modelare și pana la coacere - sa respecți rețete, ingrediente și principii de calitate - sa știi sa lucrezi în echipa, sa comunici ușor, sa contribui cu idei și creativitate în munca ta - sa ai un al 6-lea simt pentru igiena, ordine și curatenie Ce iti oferim: - un loc intr-o echipa în care primim cu deschidere idei noi și oameni dedicați, în care ne sprijinim și creștem împreună - program de 8-10 ore flexibil, în ture, pe care ne străduim să-l potrivim cu stilul tău de viață - contract de munca pe perioada nedeterminata - un salariu care va depinde în întregime de experiența ta, de implicare, timp și contribuție - training și cunoștințe de la maeștri în domeniu - pâine sănătoasă și nutritivă, oricând
-
Se cauta personal calificat necalificat pentru o brutarie din sector 3, Bucuresti,zona Pallady Residence, urgent! Programul si salariul se discuta la interviu. Pentru detalii:
-
Fiore Pizza Blaj angajează personal excepțional care să se alăture echipei ! Nu îți cerem experiență, pentru că te vom învăța tot ceea ce trebuie să știi. * pregătire materie primă, preparare, ornare, coacere, ambalare, servire, încasare * program de lucru flexibil; * salariu atractiv + bonsuri Pentru mai multe detalii ne puteți contacta apel mesaj la
-
Duman Oriental Cuisine angajează lucrător comercial. Ești profesionist îți place meseria ta și lucrezi bine în echipă? Vino în echipa noastră! Sună la și stabilește un interviu!
-
Lidas România, companie specializată in industria panificației și a produselor făinoase angajează pentru fabrica din Mineri sau Cataloi, judetul Tulcea: Personal calificat necalificat pentru secția de producție Cerințe: - experiența anterioară în domeniu constituie un avantaj, dar nu este obligatorie; - serios, onest, punctual, implicat, dornic să muncească; - abilități bune de organizare, planificare, atenție la detalii; - abilități de comunicare și lucru în echipă. Printre responsabilitățile principale ale acestui rol se află următoarele: - realizează recepția, depozitarea, pregătirea și dozarea materiilor prime și a materialelor necesare produselor de panificație, patiserie; - urmărește fermentarea și prelucrarea aluatului, framântarea aluatului; - urmarește timpii și a mijloacele de preparare conform rețetei; - pregătește produse în vederea livrării. Beneficii: - echipă si mediu de lucru profesioniste; - pachet salarial atractiv; - bonusuri în funcție de performanță; - oportunități de creștere și dezvoltare profesională într-un mediu dinamic și inovativ. Mediul nostru de lucru prietenos și integrativ susține dezvoltarea personală și profesională a membrilor echipei. Dacă simți că rolurile și responsabilitățile sunt potrivite pentru tine, chiar dacă ți se pare că nu îndeplinești câteva dintre cerințele de mai sus, dar dorești să te dezvolți, te invităm să ne cunoaștem. Noi îți oferim un mediu organizațional dinamic care îți asigură cadrul pentru dezvoltarea personală continuă. Așteptăm CV-ul tău sau te invităm să ne cunoaștem la sediul nostru din localitatea Mineri, județ Tulcea. Așteptăm cu entuziasm să ne cunoaștem!
-
Angajam vanzator, ajutor PATISER Adresa: Campina, Str. Petrolistului, Nr. 1 (langa autogara) Asteptam cu drag CV ul dvs. in format fizic sau pe whatsapp (poate fi trimis sub forma de mesaj) POSTURI DISPONIBILE !!!
-
Angajez patiser cu sau fără experiența ,modelator și Vanzaroare . Ofer salariu atractiv și program flexibil in ture 1 zi cu 1 zi liberă sau in fiecare zi de luni pana vineri.
-
Cerințele posturilor - Studii medii, - Experiența anterioară în domeniu reprezintă un avantaj. Aptitudini specifice: - Atenție la detalii: - Îndemânare manuală; - Curs de calificare in domeniu (constituie avantaj) - Experienta intr-un post similar minim 1 an - Apt din punct de vedere medical - Amabilitate si igiena impecabila Responsabilitati: - Asigura necesarul de marfa la raft - Receptioneaza marfa cantitativ si calitativ conform facturii emise de furnizor - Verifica produsele si marfa ce intra in magazin - Tine evidenta incasarilor - Servirea clientilor Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- format european pe mail sau personal la sediul din Str. 1 Decembrie 1918, nr. 100.
-
Ne dorim persoane îndemânatice, dornice să învețe lucruri noi, care să ajute în activitatea zilnică din laborator. Experiența pe un post similar poate constitui avantaj.
-
SC Rotano Food srl, angajează din Târgu Mureş şi localităţi apropiate ,pentru prepararea cozonacului kürtős,langos,și alte produse, în deplasări prin țară și punct de lucru fix, pe perioadă nedeterminată sau sezon.Nu aveți nevoie de experiență ,noi vă învățăm cu drag dacă doriți să faceți parte din echipa noastră. Cerințe minime: - responsabilitate, implicare şi seriozitate - spirit de echipă - aspect îngrijit si igienă personală adecvată Pentru mai multe detalii sunaţi la nr.de telefon: - sau -CV pe sau personal la Kürtős House, din Piața Trandafirilor, nr.15 Oferim: -salar atractiv și bonusuri -cazare și masă în deplasări -contract pe perioadă nedeterminată La punctul de lucru fix programul este de săptămână lungă și săptămână scurtă. Hai in echipa noastră!
-
DESCRIERE Cautam pentru o locatie noua, din Paulesti : BRUTAR Cerinte: - studii- minim 10 clase sau liceul absolvit - studii cursuri pentru patiser brutar - experienta obligatorie de min. 1 AN - prezenta fizica agreabila, ingrijita, proactiva, curata - persoana dornica sa invete si sa fie proactiva - de preferat masina personala sau domiciliul zona Paulesti - PROGRAM DE LUCRU- 1 SCHIMB- 8 ORE DE LA 6-14 Beneficii: salariul net- minim 3300 - 3800 maxim , in functie de experienta tichete de masa decont naveta Vom contacta doar persoanele care indeplinesc cerinta de experienta de minim 12 luni.