Anunțuri
Brutarie - Patiserie – Cofetarie Companii Disponibil din: 2021-03-15-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Cerinte: Stapaneste tehnicile de pregatire pentru aluaturi, blaturi si creme, Eficient din punct de vedere organizare si timp de preparare, Obisnuit sa lucreze cu volume Program: luni - vineri 08:30 - 17:00 sau 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30 Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Salariu: 3500 - 8000 lei in functie de experienta si cunostinte
-
Promovat
Angajam BRUTAR PATISER cu experienta, pentru BRUTARIE, in Sector 2 Bucuresti, Str. Popa Nan, nr.3A (in zona Foisor de Foc). Program de noapte zi: 8 h zi (5 zile sapt.). Detalii la tel.:
-
Promovat
PROHUMAN APT angajeaza operatori in INDUSTRIA ALIMENTARA pentru o fabrica din zona HODONI. Oferim: -Salariu de incadrare 3784 lei BRUT ( plus 320 brut prima lunara) Tichete de masa: 35 lei zi; Sporul de noapte este de: 25%: - Prima productie : 250 lei brut - Orele suplimentare sunt platite: 175%; - Programul de lucru este de: 12 24 Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt sau ne lasati mesaj si va contactam noi Transport asigurat din Timisoara si de pe rutele: Dudestii Noi, Sanandrei, Timisoara -Hodoni, Satchinez, Barateaz, Gelu, Varias, Periam, Pesac, Sanpetru Mare, Sanpetru Mic, Igris, Saravale, Sannicolau Mare, Cenad -Calacea, Vinga, Mailat, Manastur -Biled, Becicherecu Mic, Sandra, Lovrin, Gottlob, Bulgarus, Grabat, Comlosu Mare, Comlosu Mic, Lenauheim, Iecea Mare, Carpinis, Teremia Mare, Uivar, Iohanisfeld, Tomnatic
-
Promovat
Angajam vanzatoare pentru magazin de cofetarie & brutarie. Zone dispobile: CIRCUMVALATIUNI & LIPOVEI PENTRU MAI MULTE DETALII:
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Angajam personal pentru PRODUCTIE covrigei crocanti. Program de lucru in ture. Experienta nu este obligatorie Dexteritatea, indemanarea si seriozitatea sunt obligatorii. Salariu net intre 2500-2700 lei
-
Promovat
Cerinte: Stapaneste tehnicile de pregatire pentru aluaturi, blaturi si creme, Eficient din punct de vedere organizare si timp de preparare, Obisnuit sa lucreze cu volume Program: luni - vineri 08:30 - 17:00 sau 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30 Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Salariu: 3500 - 8000 lei in functie de experienta si cunostinte
-
Promovat
Angajam vanzatoare pentru magazin de cofetarie & brutarie. Zone dispobile: CIRCUMVALATIUNI & LIPOVEI PENTRU MAI MULTE DETALII:
-
Promovat
PROHUMAN APT angajeaza operatori in INDUSTRIA ALIMENTARA pentru o fabrica din zona HODONI. Oferim: -Salariu de incadrare 3784 lei BRUT ( plus 320 brut prima lunara) Tichete de masa: 35 lei zi; Sporul de noapte este de: 25%: - Prima productie : 250 lei brut - Orele suplimentare sunt platite: 175%; - Programul de lucru este de: 12 24 Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt sau ne lasati mesaj si va contactam noi Transport asigurat din Timisoara si de pe rutele: Dudestii Noi, Sanandrei, Timisoara -Hodoni, Satchinez, Barateaz, Gelu, Varias, Periam, Pesac, Sanpetru Mare, Sanpetru Mic, Igris, Saravale, Sannicolau Mare, Cenad -Calacea, Vinga, Mailat, Manastur -Biled, Becicherecu Mic, Sandra, Lovrin, Gottlob, Bulgarus, Grabat, Comlosu Mare, Comlosu Mic, Lenauheim, Iecea Mare, Carpinis, Teremia Mare, Uivar, Iohanisfeld, Tomnatic
-
Angajez personal pt covrigarie. Salariul este de 2800 lei net. Nu se solicita experienta. Rog si ofer seriozitate. Pentru detalii apelati nr de tel
-
Angajez vanzatoare covrigarie patiserie. Ofer 2800 lei lunar net, cota produse, seriozitate. Pentru detalii apelati nr de tel
-
Fabrica de fursecuri angajeaza tehnolog. Experiență minim 2 ani în domeniu. Salariu motivant.
-
Angajez vânzătoare pt patiserie. Locația este situata în stațiunea Eforie Sud. Se asigura cazare ,2mese zi ,și 3500 lei luna.
-
Angajez vânzătoare pt patiserie ,se asigura cazare și 2 mese zi .Salariu 3500 lei luna.Locatia este situata în stațiunea Eforie Sud.
-
Cautam un coleg nou pentru a ne marii echipa. Daca esti brutar cu experienta in domeniu, te asteptam in echipa noastra. Program de lucru in doua schimburi, 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana. Venit salarial atractiv. Oferim cazare. Detalii la telefon. Nu raspund la mesaje.
-
Suntem o brutărie organică, artizanală, înființată la Sibiu. Intelegerea legaturii intime dintre hrana, sanatate si buna dispozitie este temelia ambitiei noastre de a face paine asa cum se cuvine. Calitatea exceptionala a ingredientelor organice, metodologia lentă și procesul artizanal de producție, cuptoarele specializate cu vatra, sunt ideea noastra despre brutarie fara compromisuri. Ne dorim sa redam pâinii statutul de hrana binecuvântată și indestulatoare. Dacă știi sau iti dorești ceva despre brutaria cu maia, te așteptăm în echipa noastră! Ce așteptăm de la tine: - sa ai ceva istorie în lumea brutăriei vanzarii produselor de panificatie, fie ca ești pasionat și ai învățat individual despre cum se face o pâine buna sau ai lucrat în alte bucătarii și brutarii - sa fii deschis pentru a continua sa înveți și sa te pregătești impreuna cu echipa noastră, noi nu ne oprim niciodată din a face cea mai buna pâine, zilnic - sa știi sa lucrezi în echipa, sa comunici ușor, sa contribui cu idei și creativitate în munca ta - sa ai un al 6-lea simt pentru igiena, ordine și curatenie Ce iti oferim: - un loc intr-o echipa în care primim cu deschidere idei noi și oameni dedicați, în care ne sprijinim și creștem împreună - program de 8-10 ore flexibil, în ture, pe care ne străduim să-l potrivim cu stilul tău de viață - contract de munca pe perioada nedeterminata - un salariu care va depinde în întregime de experiența ta, de implicare, timp și contribuție - training și cunoștințe de la maeștri în domeniu - pâine sănătoasă și nutritivă, oricând
-
Suntem o brutărie organică, artizanală, înființată la Sibiu. Intelegerea legaturii intime dintre hrana, sanatate si buna dispozitie este temelia ambitiei noastre de a face paine asa cum se cuvine. Calitatea exceptionala a ingredientelor organice, metodologia lentă și procesul artizanal de producție, cuptoarele specializate cu vatra, sunt ideea noastra despre brutarie fara compromisuri. Ne dorim sa redam pâinii statutul de hrana binecuvântată și indestulatoare. Dacă știi sau iti dorești sa faci pâine cu grija și dragoste, te așteptăm în echipa noastră! Ce așteptăm de la tine: - sa ai ceva istorie în lumea brutăriei, fie ca ești pasionat și ai învățat individual despre cum se face o pâine buna sau ai lucrat în alte bucătarii și brutarii - sa fii deschis pentru a continua sa înveți și sa te pregătești impreuna cu echipa noastră, noi nu ne oprim niciodată din a face cea mai buna pâine, zilnic - să-ți placa sa lucrezi cu fainuri, drojdii și aluaturi, de la pregatire, frământare, dospire, modelare și pana la coacere - sa respecți rețete, ingrediente și principii de calitate - sa știi sa lucrezi în echipa, sa comunici ușor, sa contribui cu idei și creativitate în munca ta - sa ai un al 6-lea simt pentru igiena, ordine și curatenie Ce iti oferim: - un loc intr-o echipa în care primim cu deschidere idei noi și oameni dedicați, în care ne sprijinim și creștem împreună - program de 8-10 ore flexibil, în ture, pe care ne străduim să-l potrivim cu stilul tău de viață - contract de munca pe perioada nedeterminata - un salariu care va depinde în întregime de experiența ta, de implicare, timp și contribuție - training și cunoștințe de la maeștri în domeniu - pâine sănătoasă și nutritivă, oricând
-
-
Patiseria Tinamar angajeaza personal in productie! Cerințe: Experiență anterioară Abilități bune de comunicare și capacitatea de a lucra în echipă Atitudine pozitivă și dorință de a învăța și de a se dezvolta în domeniul patiseriei Prepararea si coacerea de produse de patiserie Punctul de lucru se afla pe strada Lacu Rosu nr.4 (colt cu Moldovei). Programul de lucru este: L-V: 5-13 plus 2 sambete pe luna. Pentru alte informatii ne puteti suna la nr de tel:
-
Se cauta personal calificat necalificat pentru o brutarie din sector 3, Bucuresti,zona Pallady Residence, urgent! Programul si salariul se discuta la interviu. Pentru detalii:
-
Fiore Pizza Blaj angajează personal excepțional care să se alăture echipei ! Nu îți cerem experiență, pentru că te vom învăța tot ceea ce trebuie să știi. * pregătire materie primă, preparare, ornare, coacere, ambalare, servire, încasare * program de lucru flexibil; * salariu atractiv + bonsuri Pentru mai multe detalii ne puteți contacta apel mesaj la
-
Duman Oriental Cuisine angajează lucrător comercial. Ești profesionist îți place meseria ta și lucrezi bine în echipă? Vino în echipa noastră! Sună la și stabilește un interviu!
-
Se angajaza PATISER , AJUTOR PATISER si CASIER la noua locatie din Buzoieni, nr 18, sector 5. Detalii la telefon, salariu atractiv, experienta in domeniu. RUGAM SERIOZITATE
-
Angajam CASIER pentru patiseria nou deschisa, locația din Buzoieni, nr 18, sector 5. Detalii la telefon, cerem seriozitate.
-
CENTRUL DE CERCETARE IN SANATATE SI SIGURANTA ALIMENTARA - Angajeaza Urgent Personal Tehnic pentru Postul de: Manager in siguranta Alimentelor HACCP, pentru implementarea procedurilor si editarea, emiterea Manualului HACCP, individual pentru clientii din unitati de alimentatie publica - Resturant si unitati de Productie tip Catering, Cantina, Laborator de Cofetarie patiserie. Candidatul ideal: Minim studii medii - de specialitate Absolvent Facultate Manager in siguranta Alimentara Tehnician HACCP in Calitatea Produselor Alimentare, Instruirea personalului operator prin Audituri, crearea Manualului de Bune Practici si implementarea propriuzisa. Competente cunostinte in metodologia implementarii Procedurilor ISO 22000 conform HACCP din industria alimentara, experienta constituie un avantaj; Experienta in Managementul Comunicarii. Carnet Conducere Categoria B - se asigura auto; Cunostinte operare PC; Bune abilitati de organizare, atentie la detalii, completarea documentelor specifice, tipizate; Atitudine proactiva in ceea ce priveste calitatea si procesul de imbunatatire continua; Bune abilitati de comunicare cu operatorii economici din domeniul - Restaurant, Patiserii, Catering, Carmangerie, Procesare Carne, Industria Alimentara, etc; Bune abilitati de lucru in sistem individual, independent, fara un program bine determinat, planificarea lucrarilor in sistem independent; Persoana dinamica, riguroasa; Integritate profesionala, responsabilitate, Corectitudine;