Locuri de munca Brutar, cofetar, patiser - Romjob.ro
-
Anunțuri promovate (Vizualizare toate)
-
Promovat
Suntem Păinea lui Dumnezeu și la propriu și la figurat!:). Brutăria noastră este un concept aparte , cu o clientelă stabilă, dornică de produse naturale, făcute cu ingrediente premium. Tocmai de aceea avem tot ce ne trebuie, de la tehnologia necesară la cei mai buni furnizori de materie prima. Lucram cu faina frantuzească, unt de caliatate, ciocolată belgiană. Colectivul este primitor, atmosfera potrivită pentru creație și pentru a aduce in fața clienților cele mai bune produse. Decontăm transport, mâncăm impreună, ne sărbătorim impreună și ne place să spunem că am format o familie. Ne-am dori să ai experiență in turarea aluatului și dorință de a face produse inedite sau consacrate dar bune.:). Eu sunt OANA si poti sa ma suni la .
-
Promovat
Patiseria Premium angajează modelator, experimentat. Salariu motivant. Tel.
-
Promovat
Cerinte: Stapaneste tehnicile de pregatire pentru aluaturi, blaturi si creme, Eficient din punct de vedere organizare si timp de preparare, Obisnuit sa lucreze cu volume Program: luni - vineri 08:30 - 17:00 sau 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30 Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Salariu: 3500 - 8000 lei in functie de experienta si cunostinte
-
Promovat
Suntem o cofetărie din Timișoara și ne mărim echipa. Căutăm o cofetară cu experiență care să fie pasionată de domeniu. Ce calități sunt necesare? - Pasionată de domeniul de cofetărie - Spirit de echipă - Minim 3 ani experiență în domeniul de cofetărie (experiența să fie recentă) Salariul este negociabil în funcție de experiența anterioară și vechimea pe un post similar.
-
Anunțuri
Anunțuri pe pagină: 20 / 50
-
Angajam vanzatoare cu sau fără experienta Magazin patiserie Locația se afla în strada Jiului, metrou Jiului sector 1 Magazin patiserie Program 8 ore, duminica inchis Salariu 3500 lei
-
Promovat
Angajam Vanzatoare pentru Patiseriile "COPT" situate in Bucuresti, Sos. Cotroceni si Sos. Antiaeriana (la intersectia cu Calea 13 Septembrie). Oferim salariu atractiv si comision din vanzare. Salariul poate varia intre 3.500 si 6.000 lei. Pentru detalii va rugam sa sunati, NU trimiteti mesaje sau CV.
-
Promovat
Patiseria Premium angajează modelator, experimentat. Salariu motivant. Tel.
-
Brutarie angajeaza Patiser cu experienta in domeniul panificatiei ( framantare, modelare si coacere cuptor pe vatra) Locatia : Bragadiru,Ilfov Program de lucru flexibil, se asigura o masa zi, ( concediu de odihna platit, toate actele la zi, ) Dorim să angajăm persoane pasionate de acest domeniu, responsabilitățile vor fi următoarele: prepararea produselor de patiserie panificație; lucru în echipă cu colegii pentru a dezvolta perfecționa rețetele și modul de lucru; curățarea, întreținerea echipamentelor folosite; comunicarea cu colegii pentru o mai bună organizare; menținerea curățeniei a spațiului de muncă. Oferim si cerem seriozitate ! Pt mai multe detalii apelati nr de telefon
-
Promovat
Cerinte: Stapaneste tehnicile de pregatire pentru aluaturi, blaturi si creme, Eficient din punct de vedere organizare si timp de preparare, Obisnuit sa lucreze cu volume Program: luni - vineri 08:30 - 17:00 sau 2 cu 2 de la 08:30 la 21:30 Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata, Norma intreaga, Pachet salarial motivant in functie de experienta si capabilitati, Locatie centrala, Mediu de lucru placut Salariu: 3500 - 8000 lei in functie de experienta si cunostinte
-
Promovat
Suntem o cofetărie din Timișoara și ne mărim echipa. Căutăm o cofetară cu sau fără experiență care să fie pasionată de domeniu. Ce calități sunt necesare? - Pasionată de domeniul de cofetărie - Spirit de echipă Salariul este negociabil în funcție de experiența anterioară.
-
Promovat
Suntem o cofetărie din Timișoara și ne mărim echipa. Căutăm o cofetară cu experiență care să fie pasionată de domeniu. Ce calități sunt necesare? - Pasionată de domeniul de cofetărie - Spirit de echipă - Minim 3 ani experiență în domeniul de cofetărie (experiența să fie recentă) Salariul este negociabil în funcție de experiența anterioară și vechimea pe un post similar.
-
ANGAJAM: - 5 BRUTARI informatii la tel. , Luni-Vineri intre orele 9:00-16:00 sau e-mail:
-
CENTRUL DE CERCETARE IN SANATATE SI SIGURANTA ALIMENTARA - Angajeaza Urgent Personal Tehnic pentru Postul de: Manager in siguranta Alimentelor HACCP, pentru implementarea procedurilor si editarea, emiterea Manualului HACCP, individual pentru clientii din unitati de alimentatie publica - Resturant si unitati de Productie tip Catering, Cantina, Laborator de Cofetarie patiserie. Candidatul ideal: Minim studii medii - de specialitate Absolvent Facultate Manager in siguranta Alimentara Tehnician HACCP in Calitatea Produselor Alimentare, Instruirea personalului operator prin Audituri, crearea Manualului de Bune Practici si implementarea propriuzisa. Competente cunostinte in metodologia implementarii Procedurilor ISO 22000 conform HACCP din industria alimentara, experienta constituie un avantaj; Experienta in Managementul Comunicarii. Carnet Conducere Categoria B - se asigura auto; Cunostinte operare PC; Bune abilitati de organizare, atentie la detalii, completarea documentelor specifice, tipizate; Atitudine proactiva in ceea ce priveste calitatea si procesul de imbunatatire continua; Bune abilitati de comunicare cu operatorii economici din domeniul - Restaurant, Patiserii, Catering, Carmangerie, Procesare Carne, Industria Alimentara, etc; Bune abilitati de lucru in sistem individual, independent, fara un program bine determinat, planificarea lucrarilor in sistem independent; Persoana dinamica, riguroasa; Integritate profesionala, responsabilitate, Corectitudine;
-
Beneficii Salariul 4500-5500 RON Autonomie in luarea deciziilor Dezvoltare profesională, personală Condiții de muncă flexibile Echipa și colaborare Ocazia de a coordona și susține o echipă dinamică Cerințe Abilități de management Abilități de comunicare și relaționale Orientare către oaspete Abilități de leadership, coordonare și organizare Cunoștințe financiare, contabilitate primară și atenție la detalii Organizarea programului de lucru a personalului Menținerea de comunicare eficientă cu oaspeții, colegii de echipă și superiorii Promovarea de valori și produsele companiei Experiență în industria ospitalității. NU SE ACCEPTĂ PERSOANE FĂRĂ EXPERIENȚĂ
-
Angajam modelator covrigi cu experienta. Unitatea se afla in Brasov, cartier Tractoru. Programul de lucru este de luni pana vineri, sambata duminica este liber. Se cauta personal din Brasov ptr a se evita situatiile cu naveta etc
-
Angajam lucratori in Fabrica de Paine Simpan _Maestro Deva . Persoane cu experienta in domeniu sau dornici sa lucreze . Salarii atractive si alte beneficii .
-
București, Sector 3 Căutăm cofetari cu experiență și sau muncitori in industria alimentara. Program lucru 7-15.30, luni-vineri Contact:
-
MARIPUSC, laborator de cofetărie-patiserie, prezent pe piaţa braşoveană de 30 de ani, angajează VÂNZĂTOARE ÎN COFETĂRIE. CANDIDAT IDEAL - absolvent de şcoală de profil, curs de calificare sau liceu, experienţă de minim 2 ani în domeniu SAU proaspăt absolvent şcoală de profil, - studii: minim 10 clase, - persoană serioasă, punctuală, organizată, harnică, responsabilă, cu spirit practic, - aptitudini practice specifice, imaginație, spirit creativ, - persoană dornică de un loc de muncă stabil. OFERTA - angajare pe perioadă nedeterminată, - salariu competitiv pentru acest domeniu, negociat după proba de lucru, - tichete de masă - 25 lei zi, - decontare transport, - apă, cafea, o bucată patiserie zi de lucru, - prime de Sărbători în bani și în produse. RESPONSABILITĂŢI ŞI ATRIBUŢII Activitati specifice pregătirii magazinului de deschidere-închidere, Comunicarea cu clienții, Prezentarea produselor, Vanzarea de produse și încasarea contravalorii acestora, Promovarea imaginii magazinului, Mentinerea stocului de produse, Întocmirea documentelor specifice activității de vânzare, Raportarea activității de vânzare, Respectarea normelor igienice, sanitar-veterinare, de securitatate în muncă și specifice PSI, de protecție a mediului, de asigurarea calității, Participă la recepția mărfii (articole de ambalaj); Se subordonează Șefului de Unitate și Responsabilului Vânzări. Așteptăm CV de la persoane care corespund cerinţelor postate, la sediul firmei: Braşov, Str. Lungă nr. 142 SAU la adresa de email a firmei. Ne rezervăm dreptul de a răspunde strict persoanelor care corespund cerinţelor postului.
-
Suntem o brutărie organică, artizanală, înființată la Sibiu. Intelegerea legaturii intime dintre hrana, sanatate si buna dispozitie este temelia ambitiei noastre de a face paine asa cum se cuvine. Calitatea exceptionala a ingredientelor organice, metodologia lentă și procesul artizanal de producție, cuptoarele specializate cu vatra, sunt ideea noastra despre brutarie fara compromisuri. Ne dorim sa redam pâinii statutul de hrana binecuvântată și indestulatoare. Dacă știi sau iti dorești ceva despre brutaria cu maia, te așteptăm în echipa noastră! Ce așteptăm de la tine: - sa ai ceva istorie în lumea brutăriei vanzarii produselor de panificatie, fie ca ești pasionat și ai învățat individual despre cum se face o pâine buna sau ai lucrat în alte bucătarii și brutarii - sa fii deschis pentru a continua sa înveți și sa te pregătești impreuna cu echipa noastră, noi nu ne oprim niciodată din a face cea mai buna pâine, zilnic - sa știi sa lucrezi în echipa, sa comunici ușor, sa contribui cu idei și creativitate în munca ta - sa ai un al 6-lea simt pentru igiena, ordine și curatenie Ce iti oferim: - un loc intr-o echipa în care primim cu deschidere idei noi și oameni dedicați, în care ne sprijinim și creștem împreună - program de 8-10 ore flexibil, în ture, pe care ne străduim să-l potrivim cu stilul tău de viață - contract de munca pe perioada nedeterminata - un salariu care va depinde în întregime de experiența ta, de implicare, timp și contribuție - training și cunoștințe de la maeștri în domeniu - pâine sănătoasă și nutritivă, oricând
-
Suntem o brutărie organică, artizanală, înființată la Sibiu. Intelegerea legaturii intime dintre hrana, sanatate si buna dispozitie este temelia ambitiei noastre de a face paine asa cum se cuvine. Calitatea exceptionala a ingredientelor organice, metodologia lentă și procesul artizanal de producție, cuptoarele specializate cu vatra, sunt ideea noastra despre brutarie fara compromisuri. Ne dorim sa redam pâinii statutul de hrana binecuvântată și indestulatoare. Dacă știi sau iti dorești sa faci pâine cu grija și dragoste, te așteptăm în echipa noastră! Ce așteptăm de la tine: - sa ai ceva istorie în lumea brutăriei, fie ca ești pasionat și ai învățat individual despre cum se face o pâine buna sau ai lucrat în alte bucătarii și brutarii - sa fii deschis pentru a continua sa înveți și sa te pregătești impreuna cu echipa noastră, noi nu ne oprim niciodată din a face cea mai buna pâine, zilnic - să-ți placa sa lucrezi cu fainuri, drojdii și aluaturi, de la pregatire, frământare, dospire, modelare și pana la coacere - sa respecți rețete, ingrediente și principii de calitate - sa știi sa lucrezi în echipa, sa comunici ușor, sa contribui cu idei și creativitate în munca ta - sa ai un al 6-lea simt pentru igiena, ordine și curatenie Ce iti oferim: - un loc intr-o echipa în care primim cu deschidere idei noi și oameni dedicați, în care ne sprijinim și creștem împreună - program de 8-10 ore flexibil, în ture, pe care ne străduim să-l potrivim cu stilul tău de viață - contract de munca pe perioada nedeterminata - un salariu care va depinde în întregime de experiența ta, de implicare, timp și contribuție - training și cunoștințe de la maeștri în domeniu - pâine sănătoasă și nutritivă, oricând
-
Se cauta personal calificat necalificat pentru o brutarie din sector 3, Bucuresti,zona Pallady Residence, urgent! Programul si salariul se discuta la interviu. Pentru detalii:
-
Lidas România, companie specializată in industria panificației și a produselor făinoase angajează pentru fabrica din Mineri sau Cataloi, judetul Tulcea: Personal calificat necalificat pentru secția de producție Cerințe: - experiența anterioară în domeniu constituie un avantaj, dar nu este obligatorie; - serios, onest, punctual, implicat, dornic să muncească; - abilități bune de organizare, planificare, atenție la detalii; - abilități de comunicare și lucru în echipă. Printre responsabilitățile principale ale acestui rol se află următoarele: - realizează recepția, depozitarea, pregătirea și dozarea materiilor prime și a materialelor necesare produselor de panificație, patiserie; - urmărește fermentarea și prelucrarea aluatului, framântarea aluatului; - urmarește timpii și a mijloacele de preparare conform rețetei; - pregătește produse în vederea livrării. Beneficii: - echipă si mediu de lucru profesioniste; - pachet salarial atractiv; - bonusuri în funcție de performanță; - oportunități de creștere și dezvoltare profesională într-un mediu dinamic și inovativ. Mediul nostru de lucru prietenos și integrativ susține dezvoltarea personală și profesională a membrilor echipei. Dacă simți că rolurile și responsabilitățile sunt potrivite pentru tine, chiar dacă ți se pare că nu îndeplinești câteva dintre cerințele de mai sus, dar dorești să te dezvolți, te invităm să ne cunoaștem. Noi îți oferim un mediu organizațional dinamic care îți asigură cadrul pentru dezvoltarea personală continuă. Așteptăm CV-ul tău sau te invităm să ne cunoaștem la sediul nostru din localitatea Mineri, județ Tulcea. Așteptăm cu entuziasm să ne cunoaștem!
-
Angajam vanzator, ajutor PATISER Adresa: Campina, Str. Petrolistului, Nr. 1 (langa autogara) Asteptam cu drag CV ul dvs. in format fizic sau pe whatsapp (poate fi trimis sub forma de mesaj) POSTURI DISPONIBILE !!!
-
Cerințele posturilor - Studii medii, - Experiența anterioară în domeniu reprezintă un avantaj. Aptitudini specifice: - Atenție la detalii: - Îndemânare manuală; - Curs de calificare in domeniu (constituie avantaj) - Experienta intr-un post similar minim 1 an - Apt din punct de vedere medical - Amabilitate si igiena impecabila Responsabilitati: - Asigura necesarul de marfa la raft - Receptioneaza marfa cantitativ si calitativ conform facturii emise de furnizor - Verifica produsele si marfa ce intra in magazin - Tine evidenta incasarilor - Servirea clientilor Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- format european pe mail sau personal la sediul din Str. 1 Decembrie 1918, nr. 100.