Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Arad Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Pentru Germania, se cauta persoana serioasa, corecta, cinstita, fara obligatii majore, varsta de la 45 de ani, pentru un domn singur, mobil. Conditii optime, in vila, oras mare. Program usor. Rog absolut persoana serioasa, pentru un timp mai lung. Telefon: (Whatsapp) Fix: (intre 11.00 - 12.00 si 16.

 • 6

  Descriere Dacă ești o femeie cu experientâ în domeniu și îți dorești să ai grijă de o persoanâ vârstnicâ în Germania, nu ezita ! Cerinte: - limba germanâ la nivel conversational - experientâ în domeniu - persoanâ cu râbdare, serioasâ, sensibilâ, harnicâ Anunț valabil pentru toată România !

 • 9

  AZIL bătrâni Germania căutăm personal băieți fete cu sau fără experiență asistenți. Mai multe detali pe WhatsApp. 15 euro ora salariul minim Asistenți Cunoscători de limba Germana au prioritate.

 • 3

  DENT ESTET angajeaza menajera in cadrul clinicii stomatologice situate in Strada Dorobanti, nr. 40, Arad. Program de lucru: 8 ore in 2 ture: 06. sambete/ luna- 6.00-14.00 Cerinte: - abilitati de relationare si lucru in echipa; - persoana activa, meticuloasa, calma, ordonata si responsabila; - rezistenta la sarcini de lucru repetitive; - usurinta in manipularea fizica si ordonarea obiectelor. Responsabilitati: - Asigura curatenia si igiena cabinetelor medicale si anexelor (bai, vestiare, coridoare, trepte), a birourilor alocate; - Colecteaza, sorteaza si depoziteaza deseurile in spatiile special amenajate; - Verifica stocul de produse si semnaleaza eventualele lipsuri sau defectiuni constatate; - Se ocupa de ingrijirea plantelor din interiorul/ exteriorul clinicii - Aplica protocoalele de lucru DENT ESTET. Beneficii: - salariu net de 1.800 lei + tichete de masa (20 lei/zi) + sâmbete platite cf. legislatiei (venit total: 2200-2300 lei net) - acces la serviciile stomatologice DENT ESTET, conform politicii interne - discount servicii medicale private (MedLife) pentru angajat si familie

 • Dacă ești o femeie cu experientâ în domeniu și îți dorești să ai grijă de o persoanâ vârstnicâ în Germania, nu ezita ! Cerinte: - limba germanâ la nivel conversational - experientâ în domeniu - persoanâ cu râbdare, serioasâ, sensibilâ, harnicâ Anunț valabil pentru toată România !

 • 2

  Clinica stomatologica angajeaza menajere in cadrul clinicilor stomatologice situate in Strada Dorobanti, Nr. 40, Arad. Program de lucru: 8 ore in 2 ture: 06. sambete/ luna- 6.00-14.00 Cerinte: - abilitati de relationare si lucru in echipa; - persoana activa, meticuloasa, calma, ordonata si responsabila; - rezistenta la sarcini de lucru repetitive; - usurinta in manipularea fizica si ordonarea obiectelor. Responsabilitati: Asigura curatenia si igiena cabinetelor medicale si anexelor (bai, vestiare, coridoare, trepte), a birourilor alocate; Colecteaza, sorteaza si depoziteaza deseurile in spatiile special amenajate; Verifica stocul de produse si semnaleaza eventualele lipsuri sau defectiuni constatate; Se ocupa de ingrijirea plantelor din interiorul/ exteriorul clinicii Aplica protocoalele de lucru DENT ESTET. Se ofera: salariu net de 1800 lei + tichete de masa (20 lei/zi) + sâmbete platite cf. legislatiei (venit total: 2200-2300 lei net) - acces la serviciile stomatologice DENT ESTET, conform politicii interne - discount servicii medicale private (MedLife) pentru angajat si familie Publi24_1666335135

 • Asigur ajutor financiar pentru un trai decent, la persoane în vârstă în schimbul unei locuințe, doar în orașul Arad

 • buna caut sa ingrijesc domiciliar persoane cu cazare 24\

 • ofer îngrijiri bătrâni la domiciliu

 • 6

  S.C Dolun-Nisi S.R.L oferim solutii rapide de recrutare si plasare personal atent selectat (cazier juridic, adeverinta medicala) pentru asistenta batrani . Jobul se adreseaza in special femeilor. Impreuna cu noi veti gasi postul si persoana potrivita! Suntem un popor muncitor, care respecta valorile familiei si valorile religioase, un popor modest si ospitalier si pe deasupra cu suflet mare. Telefon 00393287892521.

 • 1

  Prestez servici de curățenie în Arad - birouri, saloane de înfrumusețare, cabinete medicale, farmaci...! Tel:

 • 4

  Agenție cu sediul în Austria caută personal la îngrijirea personelelor vârstnice,avem cazuri disponibile. Limba germană la nivel mediu!! Nr de telefon sau

 • femeie, supravgheghez si ingrijesc persoana de sex fem cu domiciuliu in orasul arad ,neimobilizata la pat.Imi ofer serviicile 4 ore pe zi , de preferinta dimineata. Socializez si insotesc persoana in plimbari ,daca timpul permite.Rog seriozitate .

 • 1

  Ai nevoie de o persoană pentru îngrijirea la domiciliu. Bărbat . Infirmier vă stau la dispozitie în Arad, cu experiență căpătată in azilele de bătrânii din Anglia. 3 doze vacin Covid. Vă ajut să luați ceea mai buna decizie pentru persoanele in vârsta. Ajutând persoana în vârstă la activități:spălat pe corp,pe cap,pe dinți,pentru bărbați bărbierit tăiat si pilit unghi, pieptănat. Totodata vă ofer ajutorul la îmbrăcat precum si susținerea pentru mersul la toaletă dacă este necesar. Acelor persoane care sunt imobile si sunt la pat: spalare corp,schimbat pampers ,repozitionare corporală ,cremuirea corpul,schmbat lenjerie pat si schimb de haine de noapte sau zi. Verificarea stari de sanatate : temperatură ,hidratarea cu lichide ,alimentația la pat,tratamentul recomandat de medicul de familie. E.t.c. - PART - TIME ( 4 ore/ zi - Pentru cazuri urgente : Ora minim 30 lei până la 50 de lei pot veni și în WEEKEND Se negociază . Tariful la ora porneste de la suma de 30 de lei se stabileste in functie de programul de lucru si sarcinile pe care sînt de îndeplinit. Detali suplimentare la telefon :

 • 2

  Bona pt copii cu program stabilit împreună (babysitter)

 • caut urgent pentru a ingriji persone cu necessitate ma ofer ..menaj etc

 • 1

  Doamna ma ofer pentru asistenta menaj sau alte activitati ...pierdere de timp sa se abtina .. nu raspund tenks

 • 5

  Angajăm cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată personal cu experiență pentru îngrijire persoane vârstnice în Germania. Oferim: - Salarii de la 1430 euro pana la 2500 euro net; - Respectăm salariul minim brut pe branșă; - Plătim drumul dus-întors și testul COVID - Sprijinim gratuit persoanele care doresc să își îmbunătățească nivelul de limbă germană; - Susținere permanentă pe toată perioada delegării la client; - Asigurăm Cardul European de Sănătate și garantăm asigurarea de sănătate și în pauza dintre turnusuri; - Organizăm cursuri de calificare pentru cei care nu dețin certificatul de îngrijitor. Cerințe: - Experiență în îngrijire; - Limba germană la nivel conversațional; - Seriozitate și atitudine corectă față de locul de muncă. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de tel. sau de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 - 17.00. Va multumim

 • 2

  Suntem o familie și doresc să ingrijesc o persoană varstnica detalii la telefon

 • 5

  2-3 ore pe zi sau de 2 / pe saptamana 4 ore

 • Salveaza cautarea