Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Multi-level Marketing

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Manager de Marketing pentru Producția de Țevi din Polietilenă de Înaltă Densitate

  Suntem o companie producătoare în ascensiune în industria țevilor din polietilenă de înaltă densitate (HDPE), având obiectivul de a deveni lideri pe piață în acest domeniu. Pentru a ne consolida echipa și a atinge această ambițioasă viziune, căutăm un Manager de Marketing cu experiență și pasiune pentru promovarea produselor în domeniile agricol și al construcțiilor. Responsabilități: Dezvoltarea și implementarea strategiilor de marketing pentru a consolida și a crește cota de piață pentru țevile noastre din polietilenă HDPE. Analiza detaliată a pieței și a nevoilor clienților pentru a identifica oportunități de creștere și de dezvoltare a produselor. Coordonarea și implementarea campaniilor de marketing, inclusiv publicitatea digitală, participarea la târguri și evenimente de specialitate, precum și gestionarea relațiilor cu clienții și partenerii de afaceri. Crearea de conținut relevant și captivant pentru diferite canale de marketing, cu accent pe necesitățile și cerințele specifice ale pieței. Monitorizarea performanței campaniilor de marketing și elaborarea de rapoarte periodice pentru a identifica și implementa îmbunătățiri. Cerințe: Experiență solidă în marketing, cu o expertiză deosebită în industria producției de țevi din polietilenă HDPE. Abilități excelente de comunicare și negociere, atât în limba română, cât și în limba engleză. Capacitate demonstrată de a dezvolta și implementa strategii de marketing eficiente, adaptate nevoilor și cerințelor pieței. Orientare către rezultate și abilitatea de a lucra într-un mediu dinamic, gestionând simultan mai multe proiecte. Oferta noastră: Pachet salarial extrem de competitiv, motivat de performanța și implicarea dumneavoastră, reflectând potențialul companiei noastre de a deveni lideri pe piață. Posibilitatea de a lucra remote, oferindu-vă flexibilitatea necesară pentru a vă gestiona eficient timpul și pentru a vă bucura de un echilibru între viața profesională și cea personală. Oportunitatea de a lucra într-o companie producătoare în creștere, cu o viziune clară și ambițioasă de a deveni lider pe piață în producția de țevi din polietilenă de înaltă densitate (HDPE). Posibilități de dezvoltare profesională și personală într-un mediu de lucru stimulant și dinamic. Dacă sunteți pasionat de marketingul industrial și aveți experiență relevantă în promovarea produselor în industria producției de țevi din polietilenă HDPE, vă încurajăm să aplicați pentru această poziție.

 • Operator comenzi online

  Descriere Resposabilitati: - Verificarea si prelucrarea comenzilor primite pe platforma online; - Generarea documentele de expeditie, facturi si awb-uri; - Verificarea si pregatirea coletelor de expediat; - Verificarea si evidenta stocurilor de marfa. - Actualizare informatii site Ce oferim : Pachet de venituri atractiv- 3500 RON net Un mediu de lucru prietenos, relaxat si placut Bonusuri si prime în functie de rezultatele obtinute. Programul de Luni - Vineri de la 09-17 Punct lucru - Calea Bucuresti 281, Brasov Produsele comercializate: Covoare Poti trimite cv-ul tau prin email sau whatsapp.

 • Disponibil online

  Quantum AI - Realitate sau fictiune!

  Mă adresez pentru a împărtăși o oportunitate captivantă care ar putea redefini modul în care abordați calculul inteligent - Inteligența Artificială Cuantică. Într-o lume în care tehnologia evoluează cu o viteză fără precedent, Inteligența Artificială Cuantică se află ca următoarea frontieră, oferind viteză, eficiență și capacități de rezolvare a problemelor fără precedent. Imaginați-vă deblocarea potențialului de a procesa date complexe exponențial mai rapid, simularea structurilor moleculare intricate cu efort minim și optimizarea operațiunilor cu precizie nou descoperită. Înțelegem impactul transformativ al Inteligenței Artificiale Cuantice, și suntem încântați să vă prezentăm cea mai recentă ofertă a noastră - Inteligența Artificială Cuantică. Acest instrument de ultimă generație este creat pentru a se integra perfect cu principiile Inteligenței Artificiale Cuantice, oferind o interfață prietenoasă atât pentru novici, cât și pentru profesioniștii experimentați. Caracteristici cheie: Integrare eficientă cu Inteligența Artificială Cuantică Interfață prietenoasă pentru explorare fără efort Fie că sunteți un cercetător care împinge limitele inovației sau un profesionist în afaceri care caută un avantaj competitiv, acest produs este proiectat pentru a ridica experiența dumneavoastră cu Inteligența Artificială Cuantică. Faceți saltul în viitorul calculului inteligent cu Inteligența Artificială Cuantică. Descrierea am tradus in limba romana,dat fiind faptul ca site-ul este pe engleza ,deci necesita cunostiinte de limba engleza!! https: quantum-ai-38033.getresponsewebsite.com Poti sa vizitezi si asta: https: passwordomain.com 1605970 O zi faina,

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Salvează căutarea