Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Persoane Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 13

  Angajăm Agent Vanzari cu cat.B,pe Logan, vopsele,met-chimice,domiciliul Oradea,Pr.L-Vineri 8-16,30

  Angajăm AGENT VANZARI cu permis de conducere cat.B, pe Logan, cu domiciliul in Oradea, pentru distributie jud.Bihor : vopsele, sanitare, metalo-chimice. EXPERIENTA IN VANZARI constituie AVANTAJ !!! Program de lucru : Luni - vineri = 8,00 - 16,30 Trimiteți CV pe email: candelco(around)yahoo.com sau WhatsApp la telefonul de mai jos :

 • 3

  Fabrica de zahar din Roman angajeaza electrician si lacatus mecanic

  Agrana Romania SRL este cel mai mare producator de zahar din Romania. Deoarece ne dorim sa ramanem o companie de success si in viitor, cautam in acest moment colegi care sa aduca un plus de valoare companiei noastre. In prezent suntem in cautarea unor persoane dedicate care doresc sa se alature Departamentului Productie Primara pe pozitia de: ELECTRICIAN Responsabilitati: - Intretine/exploateaza utilajele din punct de vedere electric la instalatii 6KV, instalatii de medie si joasa tensiune si executa manevre electrice in camera de comanda, puncte de transformare, la CET si societate. - Realizeaza sarcinile de reparatii si absolut toate celelalte obligatii ce-i revin si din alte activitati diverse in cadrul echipei de mentenanta. - Mentine ordinea/curatenia in sectorul de care raspunde pentru evitarea blocarii accesului la instalatiile electrice (tablouri, statii, motoare, pupitre). Cerinte: - Scoala profesionala/liceu profil energetic - Experienta minim 1 an - Seriozitate, comunicativitate, adaptabilitate, atentie distributiva, abilitati de lucru in echipa Se ofera: - contract de munca pe perioada nedeterminata - salariu atractiv: salariu de baza net cuprins intre 2000 si 2600 lei - beneficii suplimentare: spor vechime, tichete de masa, prime (Craciun, Paste, 15 August, de vacanta), decontare bilet de odihna, decontare transport - program de lucru: 8 ore pe zi, schimbul 1 in perioada de remont si schimburile 1,2 si 3 in perioada de campanie - formare profesionala Date contact: Cei interesati sunt rugati sa isi depuna CV-ul la departamentul resurse umane din Roman, str Energiei, nr 52 sau il pot trimite pe adresa de email: Informatii suplimentare puteti obtine la telefon: . Ca o companie globala, suntem foarte mandri de forta noastra de munca diversa si acordam o mare importanta egalitatii de sanse si diversitatii. Salutam si incurajam pe toti cei pasionati de compania noastra sa aplice, indiferent de varsta, dizabilitate, etnie, sex, religie sau orientare sexuala. Ti-am captat interesul? Asteptam cu nerabdare sa primim aplicatia dumneavoastra.

 • 1

  Angajam marochineri

  Firma marochinarie din Rahau-Sebes, jud. Alba, angajeaza MAROCHINERI cu experienta. Acordam salariu atractiv, bonuri de masa si bonusuri in functie de performanta. Decontam transportul integral. Daca esti din judetul Alba si esti in cautarea unui loc de munca stabil, te asteptam sa ne contactezi la sediul firmei, pe email sau telefonic.

 • ANGAJAM ELECTROMECANIC

  ANGAJAM ELECTROMECANIC FARA EXPERIENTA!!! Sectorul masini industriale. Studii medii in domeniul tehnic. Program de luni pana vineri. Salariu 4000 RON NET + tichete de masa 600 RON/ luna, bonusuri lunare, al 13-lea salariu. Transport decontat. Asteptam si oferim seriozitate. Detalii la:

 • 41

  Angajare personal pentru intretinere si reparatii in domeniul turistic

  Acceptam si pensionari. Aptitudini necesare: Pregatire profesionala intr-un domeniu tehnic, persoana de încredere, curata, ordonata, disciplinata si corecta. Programul: norma intreaga sau jumatate de norma. Ofermi cazare si masa, daca este cazul. Pensiunea se situaza in Rasnov, jud. Brasov. Pentru alte informatii asteptam sa ne contactati.

 • Stivuitorist cu atestat ISCIR

  Compania noastră caută 1 stivuitorist pentru depozitul nostru. Candidatul ideal va fi responsabil pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor, pregătirea comenzilor și menținerea depozitului curat și organizat. Cerințe: Experiență anterioară în utilizarea stivuitoarelor; Atestat ISCIR valabil; Capacitatea de a lucra într-un mediu rapid și dinamic; Abilități bune de comunicare și de lucru în echipă; Responsabilități: Încărcarea și descărcarea mărfurilor în mod eficient și sigur; Pregătirea comenzilor și asigurarea livrării acestora la timp; Menținerea depozitului curat și organizat; Comunicarea cu colegii și supervizorii pentru a asigura o eficiență maximă în depozitare; Beneficii: Salariu competitiv și beneficii suplimentare; Tichete de masa; Beneficii medicale la o clinica privata. Programul de lucru este de LUNI pana VINERI : 08 - 17 3600 - 3900 RON Dacă sunteți o persoană motivată, cu experiență în depozitare și doriți să faceți parte dintr-o echipă dinamică și plină de energie, vă rugăm să aplicați pentru acest post. Așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem!

 • 7

  Angajez strungar CNC

  Angajez strungar cu experienta CNC D920 unicate si serii mici , Fanuc Frezor cu experienta CNC, NU am utilaje clasice Pot asigura cazare pt cei veniti din alte zone ale tarii

 • 7

  Stivuitorist

  Esti in cautarea unui nou loc de munca? Vino in echipa noastra! Angajam stivuitoristi in industria automotive la clienti importanti din jud. Brasov! Beneficii: - Contract de muncă legal; - Pachet salarial atractiv (salariu de baza + sporuri +bonusuri); - Posibilitatea orelor suplimentare; - Tichete de masa de 25 lei; -Transport gratuit pe mai multe rute din jud Brasov, Covasna si Prahova; - Colaborare pe termen lung; Cerințe: -Atestat ISCIR obligatoriu; -Disponibilitate de a lucra in 3 sau 4 schimburi; -Responsabilitate, seriozitate, implicare; -Dorinta de colaborare pe termen lung; Responsabilități: - manevrare diverse mijloace stivuitoare cu incarcare frontala/laterala, stivuitoare pentru spatii inguste, trenulete Milkrun, Kanvan, lize, pentru asigurarea transportului dintr-o zona in alta a materialelor aflate pe fluxul de productie;

 • Operator Productie Cosmetice

  Numele Poziției: Operator Productie Cosmetice Departament: Producție Raportează Către: Managerul de Producție Descrierea Postului: Operatorul în Fabrica de Cosmetice are responsabilitatea de a asigura producția eficientă și calitatea produselor cosmetice conform standardelor stabilite, având responsabilitatea de a pregăti corect și eficient amestecurile necesare. De asemenea, operatorul va trebui sa aiba si abilitati specifice productiei pentru actionarea corespunzatoare a echipamentelor utilizate precum si cunostinte de preparare corecta a amestecurilor dupa o anumita reteta. Luand in considerare faptul ca productia se desfasoara in flux continuu, operatorul va lucra in program de lucru in ture de zi. Responsabilități: Asamblarea și Manipularea Echipamentelor: Asamblează și manipulează echipamentele de producție într-un mod sigur și precis, asigurându-se că toate componentele sunt corect asamblate. Controlul Calității: Verifică calitatea produselor finite pentru a se asigura că acestea îndeplinesc standardele de calitate ale companiei. Urmărirea Instrucțiunilor Tehnice: Respectă instrucțiunile tehnice și procedurile de siguranță pentru a asigura producția eficientă și sigură. Mentenanța și Curățenia: Participă la operațiunile de mentenanță a echipamentelor și la curățenia generală a spațiului de producție conform regulamentelor stabilite. Comunicarea: Colaborează eficient cu colegii și raportează orice probleme sau defecte observate în timpul procesului de producție. Cerințe: studii profesionale sau medii în domeniul operării echipamentelor automatizate (profil chimie sau al preparării materiilor prime în mixuri de producție); are o experiență cuprinsă între 0 și 5 ani într-o unitate de producție în funcții cu responsabilități de preparare; are cunoștințe teoretice și practice în domeniul chimiei, precum și capacitatea de a învăța și înțelege proceduri specifice; are abilități minime în utilizarea calculatorului; este o persoană responsabilă, corectă; înțelege importanța responsabilităților care îi sunt atribuite și le abordează ca atare, știe să prioritizeze sarcinile în funcție de importanța lor; capacitatea de a lucra în echipă și de a respecta instrucțiunile date; orientare către calitate și atenție la siguranța în timpul muncii; aceasta este o descriere generală a poziției de Operator în Fabrica de Cosmetice și poate fi supusă modificărilor în funcție de nevoile specifice ale companiei. Aplicati online sau trimiteti CV-ul la adresa:

 • 2

  Angajare personal operare utilaj CNC

  Cautam operator CNC pentru locatia noastra din Otopeni. Ai experienta pe utilajul de taiere CNC? Te vrem in echipa noastra! Hai la un interviu, oferim pachet salarial motivant.

 • 1

  O sansa de a lucra intr-un colectiv ideal!

  Cu experienta si calificare, societatea angajeaza MONTATORI TAMPLARIE DIN PVC. Se asigura transportul, o masa calda si salariu atractiv. Va asteptam in echipa noastra! Pentru mai multe informatii, tel. . Punctul de lucru in localitatea Varteju/ Magurele/ Ilfov.

 • Ambalator colete magazin online.

  Ambalator colete magazin online Descrierea jobului: Administrarea comenzilor plasate in cadrul magazinelor online. Gestionarea retururilor, (refuz sau primire in funcție de starea returului, in baza unui proces verbal). Creare procese verbale pentru produsele ne conforme, sau lipsa acestora pe factura. Pregătirea coletelor corespunzător pentru expediere. Ambalarea coletelor fără erori livrate către clienții societății. Comunicarea cu colegele de birou pentru diverse inadvertente. Preluare marfa furnizori, conform factura, si aranjarea ei la raft. Pregătire si predare marfa conform factura, pentru clienții finali. Inventarierea marfa o dată / luna, la sfârșitul ultimei săptămâni din luna (Sâmbăta) Verificarea termenelor de garanție (la intrare marfa in depozit cat si la ieșire marfa din depozit). Creare necesare marfa de la furnizorii companiei, si informarea colegelor de birou. Păstrarea curățenie la rafturile de marfa cat si in depozit. Alte sarcini legate de vânzările online. Cerințe: Atenție la detalii. Persoana organizata si responsabila. Abilitați de comunicare. Bine organizat si bine structurat. Rezistent / rezistenta la stres. Ce oferim: program de lucru: L- V: 9.00- 17.30 salariu atractiv 1900 net. Carte de munca Protectia muncii Medicina muncii mediu de lucru dinamic, competitiv, tânăr si plin de viata. Studii studii medii Detalii suplimentare la CV-urile se depun la: Prime de sărbători Disconturi la produsele comercializate de societate. Cafea/ceai/snacks la birou. Program de interviuri L-V intervalul orar 16.00 17.30 Adresa unde se desfasoara interviul este: Bulevardul Ghencea nr. 126-132, in incinta Home Desing Mall, etajul 1. La receptie intrebati de Firma Intercom Serv Srl

 • 2

  Companie austriaca din Brasov angajeaza Operator masini si utilaje cu experienta!

  Cerinte : Studii tehnice finalizate Competente/abilitati : - Abilitatea de a lucra in echipa - Abilitatea de a instrui personalul tehnic - Trebuie să aibă disponibilitate flexibilă de munca. - Abilitatea de a stabili priorități, de planifica și executa sarcini cu o supraveghere minimă proiectare Experienta anterioara: Experiență în fabricarea instrumentelor, sistemele mecanice sau electrice/electronice din industria materialelor plastice. Are cunoștințe avansate privind prelucrarea și ajustările parametrilor Cunoașterea detaliată a mașinii cu privire la funcțiile avansate ale mașinii și componentelor și ale filtrului/ecranului Cunoasterea detaliata a componentelor și a matrițelor, precum și curățarea și depozitarea matrițelor Sprijină/este responsabil pentru pornirea și configurarea mașinilor pentru a garanta un proces de producție neted și constant *** Se lucreaza in 3 schimburi inegale! Beneficii: - Salariu net 3400- 3600 ( variaza in functie de experienta) - Tichete de masă; - Prime de sărbători: Craciun si Paste - Asigurare medicală privată.

 • 2

  Assembly worker - conveyor belts - Netherlands

  HIRING Assembly Mechanic (conveyor belts) Netherlands Start: ASAP; long term job Contact: (CV English) Within the Assembly department of our client you work in a team and take care of the assembly of conveyor belts used in airports for luggages, postal system etc . The ideal candidate - has education in a technical field - relevant experience of at least 2 years in assembly and reading technical drawings; - can work independently, as well as part of a team; - is eager to learn and has a hands-on mentality; - has good level of English language; - has driving license B cat. Offer - long term job in a reputable company; - salary by the hour, paid on a weekly basis; 12-13 euros gross/ hour - if desired, accommodation in single room; - dutch employment contact; - car and reimbursed fuel cost for going to/from work; - protective equipment; - health insurance, deducted from salary 26 euros/ week.

 • 15

  Angajez manipulant fructe leguma

  Autoservirea legume fructe LA COCOS angajeaza agent comercial baiat/fata salariu 2950 lei . Pentru detalii va rog sunati la

 • 48

  Gestionar depozit - Cluj Napoca

  Cerințe minime: -  min. medii;; - cunostinte operare PC; -  disponibilitate program de lucru in 3 schimburi -  capacitate indeplinire sarcini care presupun efort fizic. Responsabilitați: -  gestionare intrari-iesiri marfuri; - coordonare activitate picheri; -  participare la inventare. Oferta: -       contract de muncă pe perioadă nedeterminată; - salariu net posibil 4000-4500(sunt incluse sporuri: spor de ore suplimentare (200%), spor de noapte (25%), spor de weekend/spor de sarbătoare legală); -       tichete de masă 30 ron/zi lucrătoare;   -       concediu de odihnă (min 21 zile - max 25 zile) în funcție de vechimea totală în muncă; -       ajutoare financiare acordate pentru evenimente deosebite; -       decontare integrala a transportului la si de la locul de munca.

 • 8

  Angajam Manipulanti marfa (pickeri) - Bicu (jud. Giurgiu)

  Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze manipulanti marfa cu experienta pentru depozitul din sat Bacu, comuna Joita, judetul Giurgiu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un CV sau un nr de telefon la care va putem contacta

 • Angajam operatori logistica

  Super Ball - producător român de saltele, perne, pilote, protecții saltele, lenjerii de pat, prezent pe piata de 20 de ani, angajeaza pentru depozitul din Ortisoara: OPERATOR LOGISTICA Responsabilitati: - Inspecteaza vizual toate intrarile de marfa si verifica daca marfa receptionata corespunde cu cea de pe avizul de insotire a marfii/ factura - Inspecteaza vizual toate livrarile de produse finite si asigura transportatorului documentele de transport. - Verifica si identifica materiile prime si produsele ce urmeaza a fi livrate - Incarca si descarca produsele livrate/receptionate - Muta produsele in zona de stocare si in zonele desemnate de superiorul ierarhic - Participa la toate inventarele fizice anuale 0 Asigura picking-ul pentru comenzile de livrare. - Efectueaza mentenanta preventiva a echipamentelor pe care le are in folosinta ( stivuitor si transpaleta) - Indeplineste diverse sarcini stabilite de superiorul ierarhic pe baza deciziilor interne si respectand legislatia in vigoare Cerinte: - Studii medii - Autorizatie de stivuitorist emisa de ISCIR valabila - Peste 2 ani experienta pe un post similar - Experienta in utilizarea unui scanner de productie Se ofera: - contract de munca pe perioada nedeterminata; - salariu fix + bonusuri de performanta - tichete de masa - prime de Paste si de Craciun - transport Ne puteti contacta la numarul de telefon afisat, sau la sediul firmei din Ortisoara, nr. 282B, jud Timis.

 • Salveaza cautarea