Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Nivel de studii: Absolvent Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Responsabil achizitii

  Firma productie confectii metalice (metalurgie), angajam responsabil achizitii, pentru punct de lucru in Bucuresti, sector 1. Responsabilitati generale: Primeste necesarul de aprovizionare emis de catre departamentul de productie; Transmite cererile de oferta (în cazul produselor care nu au mai fost achizitionate de companie sau costul existent nu a fost actualizat de mai mult de 12 luni se vor solicita și analiza minim 3 oferte); Negociaza cu furnizorii preturile de achizitie, asigura suport la incheierea contractelor; Informeaza superiorul daca în faza de ofertare sunt necesare de materiale a caror valoare depaseste bugetul alocat; Solicita clarificari departamentului de proiectare-engineering in vederea solutionarii ofertelor tehnice; Intocmeste si urmareste comenzile de aprovizionare import/export; Centralizeaza comenzile de achizitii; Actualizeaza zilnic statusul comenzilor; Se asigura ca sunt emise facturi in momentul livrarii comenzilor lansate; Valideaza facturile de achizitii; Saptamanal, sau ori de cate ori este necesar, trimite superiorului direct centralizarea platilor aferente comenzilor emise; Asigura derularea comenzilor sau dupa caz a contractelor de aprovizionare din import, de la primirea confirmarii de livrare de la furnizorul intern pana la receptia marfii la sediul companiei sau direct la client; Asigura evidenta corecta si completa a tuturor documentelor corespunzatoare achizitiilor desfasurate in conformitate cu legislatia in vigoare si cu procedurile interne; Intocmeste si actualizeaza permanent planul de achizitii al proiectului si se asigura de indeplinirea acestuia in termenele si bugetele stabilite. Beneficii: Program de lucru full-time; Contract de muncă pe perioada nedeterminata; Salariu motivant; Tichete de masa.

 • 2

  Închiriez Showroom 300 mp plus etaj, la strada , zona ff bună, pretabil pentru banca, farmacie , e

  Închiriez spațiu showroom sau diverse spatii, începând de la 100 mp pana la 1700 mp plus teren 10000 mp

 • 1

  Specialist logistica achizitii/ importuri

  Candidatul Ideal - Comunicare si relationare. - Capacitate de analiza, planificare si urmarirea finalizarii unei sarcini profesionale. - Operare PC, MS Office. - Limba engleza - Absolvent Descrierea jobului Urmarirea comenzilor externe catre producatori de la lansarea comenzii, pana la livrare. Urmarirea procedurilor de achizitii: cereri de oferte, cosnultarea pietei, etc. Urmarirea transporturilor de la furnizor pana in depozitul logistic. Descrierea companiei Importator si distribuitor exclusiv de dispozitive medicale, consumabile si implanturi chirurgicale pentru spitale.

 • 2

  Gestionar depozit cosmetice

  Cerinte: Studii medii sau superioare absolvite Operare MS Office-Excel Operare in soft-uri WMS/CRM/ERP sau abilitati pentru invatare Aptitudini generale de invatare, comunicare, atentie la detalii, profunzime. Onestitate, seriozitate, implicare, bun organizator Permis conducere categ.B Responsabilitati : - asigura gestiunea completa a stocului de marfa - factureaza comenzile zilnice sosite pe platformele online B2B sau B2C - listeaza AWB-urile, asigura suport in pregatirea coleteLor, pregateste coletele pentru livrare - asigura pastrarea produselor respectand standardele FIFO - intocmeste NIR-ul, pe baza facturii comerciale ( invoice ) si packing list-ului. - efectueaza receptia fizica,prin numarare. - efectueaza transferul de marfa intre gestiuni - creeaza spatii predefinte/ producator si aranjeaza produsele pe rafturi - gestiuneaza retururile, relatia cu Fan Courier si clientii care nu au primit coletele, sesiseaza reclamatiile. Depozit produse cosmetrice si consumabile mediacale, situat in zona Gara Nord- Piata Victoriei Orar de lucru: L-V 8.30-17.00

 • 2

  Gestionar depozit.

  Descriere: Ne mărim echipa și avem nevoie de Gestionar, la depozitul din Busag, jud. Maramures. Candidatul ideal: -Studii medii. -Abilități de utilizare a calculatorului (Microsoft Office - Word, Excel, etc). -Persoană organizată, atent la detalii. -Se adaptează u or în func ie de situa ie. -Abilități de comunicare și lucru în echipă Beneficii: -Salariul NET : 3600 RON Descrierea jobului : -Recepționează marfa calitativ/cantitativ. -Participă activ la operațiunile de încărcare/ descărcare a mărfii la/din depozit/magazin. -Asigură gestiunea fizică a stocului de marfă din depozit, respectând normele legale de depozitare a produselor din portofoliul firmei și procedurile interne ale companiei. -Asigură etichetarea conformă a produselor în funcție de natura acestora și modul de organizare a spațiilor de depozitare. -Sesisează departamentul achiziții despre stocurile în curs de epuizare.

 • 1

  Angajez muncitor

  Segani glass angajeaza, barbat muncitor/tehnician cu sa-u fara experienta in domeniu, cu simt tehnic, ptr. activitati de manipulare, prelucrare, montaj in atelier si pe teren a sticlei plane ptr. constructii, oglinda si sticla securizata ptr. interior si exterior(pereti sticla, usi sticla, cabine si panouri de dus, balustarazi, copertine si alte partitii din sticla securizata) program de lucru 8-16.30 de luni-vineri, Conditii de lucru decente, colectiv agreabil, salariu bun+bonuri de masa. Asteptam CV.

 • 5

  Angajez mecanic auto , experienta medie,

  Angajez mecanic auto urgent, experienta medie, sau dornic să se califice

 • Salveaza cautarea