Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Satu-mare Companii Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam Zidari pentru Belgia. Permisul de conducere constituie avantaj. Pentru detalii lasati un mesaj cu nr. dvs. de tel.

 • 1

  Angajam personal pentru depozit de marfa la "REWE" in Germania. -Limba maghiara este obligatorie -Chiria este de 250 pe persoana. -Cazare cu conditii decente. -Se lucreaza 5 zile pe saptamana uneori sambata sau duminica depinde cum pica tura, pe saptamana sunt 2 zile libere. -In depozit sunt intre 4-7 grade -Salariul este intre 1300-1400 pe luna, asigurare medicala si contract de germania. -Cheltuielile pentru masina se deconteaza. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la unul din numerele de telefon afisate mai jos . In intervalul orar 09:00-17:00 la numarul : Sau sau : Wathsapp Non Stop la numarul : sau

 • 2

  Angajez muncitor calificat sau necalificat in tamplarie

 • 1

  Va propunem o colaborare ca #Manager Regional ,De vânzări, Manager Județean de vânzări, Manager Local sau agent de VANZARI consultanță în accesarea de #fonduri #europene , IT . Software, aplicatii de managenent , gestiune isau tehice . Pentru localitatea judetul sau regiunea dumneavoastra de reședință , pentru toate judete din tara.. Metoda de colaborare se bazeaza pe parteneriate in sistemul de #Franciza ! Ce ti se ofera? - Un birou doar al tau, dotat cu cele necesare; - Posibiliatea de a face parte dintr-un un sistem puternic, folosit in toata Romania de catre toti colaboratorii, ce are la baza un know-how dobandit in mii de proiecte scrise. #Marketing si #Vizibilitate - O vizibilitate sporita pentru a atrage clienti si avea mereu lead-uri calde. #Resurse umane competente si resurse tehnice si de infrastructură și management la nivel corporatist #Platforme si suport IT de înaltă eficiență - Ai la dispozitie tot suportul necesar pentru ati pune pe picioare Franciza pe tot parcursul colaborarii, cum ar fi scrierea proiectelor in locul tau, atat implementarea acestuia cat si monitorizarea lui. #Suport #juridic - Setul de drafturi de contracte, documentatie, birotica, si alte sisteme specifice. Rulajul la care te poti astepta lunar, urmarind sistemul nostru, este de minim 100.000 euro lunar, care iti va oferi un profit de minim 10.000 euro lunar. #Candidatul #ideal: - Persoana cu studii medii sau superioare din orice domeniu ( proiectele pe care le abordăm acoperă toate domeniile de activitate ) - Persoana proactiva, responsabila si ambitioasa; - experiență în vânzări si relatii cu clientii si/ sau publicul - Abilitati excelente de comunicare si putere de convingere; - Cunostinte medii de utilzare PC si cunoasterea pachetului Microsoft Office , dar și navigare si research pe internet - Permis de conducere cat. B poate constitui un avantaj doar pentru persoanele care preferă să desfășoare muncă de teren si nu se simt confortabile cu munca on-line si conferințe tip Zoom sau CLASROOM.

 • Salveaza cautarea