Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Satu-mare Companii Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - prima instalare ADR colete 175 euro + 35 euro net lunar; - prime la trimestru pentru continuitatea in munca (300 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta, documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 4

  Angajez la Mediesu Aurit ,asistenti medicali,activi sau pensionari,pentru centru de Ingrijire si asistenta a persoanelor vartsnice. Se ofera cazare, masa plus retribuire. Informatii la 0722964948

 • 2

  Angajam tehnician montaj usi de garaj si industriale, se cer cunostinte mecanice si electrice de baza, calificarea se face la locul de munca.

 • Sală de jocuri din Tașnad caută coleg/colegă pentru postul de casier. Căutăm persoane serioase, responsabile și sociabile. Sarcinile tale principale vor fi: Informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc; Efectuarea plăților către clienți; Supravegherea sălii de joc. Oferim perioadă de training, un mediu de lucru plăcut și un salariu atractiv. Experiența nu este obligatorie, dar poate fi un avantaj. Asteptam CV-ul tau.

 • Sală de jocuri din Negrești-Oaș caută coleg/colegă pentru postul de casier. Căutăm persoane serioase, responsabile și sociabile. Sarcinile tale principale vor fi: Informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc; Efectuarea plăților către clienți; Supravegherea sălii de joc. Oferim perioadă de training, un mediu de lucru plăcut și un salariu atractiv. Experiența nu este obligatorie, dar poate fi un avantaj. Asteptam CV-ul tau.

 • 1

  Cautam un concasorist cu experienta pentru o firma de constructii din judetul Arad. Se ofera relocare si pachet salarial avantajos! Activitati principale: Va conduce utilajul la parametrii optimi de functionare; Va organiza activitatea de concasare primara pentru a obtine maximul de productivitate; Va inspecta zilnic utilajul in vederea identificarii uzurilor/jocurilor care pot provoca defectiuni Va efectua lucrari de mentenanta conform planului anual de mentenanta; Va raporta in scris activitatea desfasurtata, orele de functionare ale utilajului, alimentarile efectuate;

 • Angajam Zidari pentru Belgia. Permisul de conducere constituie avantaj. Lasati un numar de telefon printr-un mesaj pentru a va putea contacta.

 • 9

  Cautam operatori productie in industria ambalajelor flexibile (industria maselor plastice). Responsabilitati: - operarea utilajului - de la panoul de comanda PC (utilaje de ultima generatie) - alimentarea utilajelor cu materii prime - asigurarea fluxului continuu in procesul tehnologic - managementul si urmarirea comenzilor de realizat - schimbarea rolelor semifabricate si a comenzilor - monitorizarea materiilor prime ce urmeaza sa intre in proces - mentinerea locului curat si organizat - asigurarea si verificarea calitatii produselor CERINTE Nivel de studii: scoala profesionala/liceu Organizat Cunostinte operare PC Meticulos Atent la detalii Proactiv Seriozitate Disponibilitate de lucru in 3 schimburi Abilitatile tehnice si cunostintele de limba engleza reprezinta un avantaj BENEFICII OFERITE Oportunitatea de formare profesionala la locul de munca Pachet salarial atractiv Instruire teoretica si practica Asigurarea transportului pe raza orasului Satu Mare BONUS - pentru realizari productie BONUS - pentru calitate DESCRIEREA FIRMEI SC Plastica SRL produce ambalaje flexibile din polietilena si polipropilena de peste 28 de ani, fiind printre primii jucatori nationali pe acest segment.

 • S.C. SACRIS Impex S.R.L. , producator cadre metalice usoare cu sediul si punctul de lucru in Satu Mare, str. Aurel Vlaicu, nr. 72/B ( drumul inspre vama Petea- zona RACHEL ) angajam electrician intretinere utilaje productie. Angajam atat tineri cat si pensionari. Oferim salariu motivant, bonuri de masa si asiguram transportul. Conditii de munca foarte bune. Alte detalii la sediul firmei de Luni pana Vineri de la ora 10 la ora 16.

 • Compania sătmăreană PLASTICA SRL angajează Responsabil Aprovizionare/Achiziții cu normă întreagă în industria maselor plastice (pentru ambalaje flexibile). Cerințe: - Experiență pe un post similar de minim 1-2 ani; - Studii medii/superioare; - Cunoștințe avansate de operare PC, MS Office; - Cunoștințele în utilizarea unui soft de tip ERP constituie avantaj; - Limba engleză la nivel avansat; - Orientat spre rezultate, ordonat și atent la detalii; - Aptitudine generală de învățare; - Abilități excelente de comunicare și negociere; - Capacitate de planificare și organizare; - Punctualitate și corectitudine; - Asumarea responsabilităților; - Prezență plăcută. Responsabilități: - Analizează stocurile de materii prime și previzionează necesarul de achiziții; - Propune comenzi, le lansează și le urmărește până la livrare (responsabil pentru trimiterea comenzilor către furnizori și urmărirea lor până la livrarea/recepția către departamentul beneficiar); - Participă la recepția materiilor prime și materialelor comandate; - Asigură calitatea stocului; - Centralizează achizițiile; - Coordonează sistemul de comenzi; - Înregistrează și actualizează datele de achiziție în ERP; - Selectează ofertele; - Ține evidența prețurilor de aprovizionare, întocmește listele de prețuri și le pune la dispoziția celor interesați; - Negociază contractele de achiziții, evaluează corect oportunitatea acceptării unui furnizor nou; - Răspunde pentru calitatea negocierii contractelor/actelor adiționale cu furnizorii; - Se preocupă de respectarea strictă a condițiilor contractuale în ceea ce privește sortimentele, calitatea, prețul, termenele de livrare; - Menține relația cu furnizorii în vederea respectării condițiilor comerciale; - Întocmește lista furnizorilor agreați; - Prospectează piața în vederea găsirii de noi furnizori și materiale; - Organizează și urmărește transportul mărfurilor de la furnizori; - Respectă termenele stabilite. Beneficii: - Pachet salarial atractiv. - Decontarea transportului. PLASTICA SRL este o afacere de familie fondată în anul 1991, având ca activitate principală producția de ambalaje flexibile (folii, pungi, sacoșe pentru cumpărături, saci menajeri, saci industriali). Datorită investițiilor majore în tehnologie performantă și utilaje de ultimă generație, Plastica este una dintre cele mai moderne fabrici de ambalaje flexibile din țară. Compania noastră este mereu în căutare de oameni talentați, dedicați și profesioniști, care să fie dornici de o carieră de succes în acest domeniu. Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră, aplică direct la acest anunț, sau trimite-ne CV-ul tău la adresa noastră de e-mail pe care o găsești pe website-ul nostru, specificând postul dorit. CV-urile se pot depune personal la sediul nostru din Satu Mare, Parc Industrial Sud, nr. 2. Programul de lucru al secretariatului: Luni-Vineri, intre orele 08:00 și 17:00. Pentru mai multe informații, ne poți contacta telefonic.

 • 3

  Agenție Imobiliară in Satu Mare, caută Agenți imobiliari cu și fără experiență. Contract de colaborare prestări servicii cu comision din vînzare. Biroul in Satu Mare. Pentru informații suplimentare Tel .

 • 3

  sofer distributie in tara

 • 1

  Angajam personal pentru depozit de marfa la "REWE" in Germania. -Limba maghiara este obligatorie -Chiria este de 250 pe persoana. -Cazare cu conditii decente. -Se lucreaza 5 zile pe saptamana uneori sambata sau duminica depinde cum pica tura, pe saptamana sunt 2 zile libere. -In depozit sunt intre 4-7 grade -Salariul este intre 1300-1400 pe luna, asigurare medicala si contract de germania. -Cheltuielile pentru masina se deconteaza. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la unul din numerele de telefon afisate mai jos . In intervalul orar 09:00-17:00 la numarul : Sau sau : Wathsapp Non Stop la numarul : sau

 • 1

  Firma agricola cu capital german este in cautarea unui gestionar pentru depozitul de produse agricole din localitatea Craidorolt, judetul Satu-Mare. Candidatul ideal: - este ordonat; - are experienta in gestionarea marfurilor; Gestion rul in c drul societ tii no stre r urmato rele r spons bilitati : - rec ptione za si verifica marfurile primite de la furnizori; - verifica stocurile fizice. Beneficii: - Salariu avantajos - Tichete de masa

 • 2

  Angajez muncitor calificat sau necalificat in tamplarie

 • 1

  Va propunem o colaborare ca #Manager Regional ,De vânzări, Manager Județean de vânzări, Manager Local sau agent de VANZARI consultanță în accesarea de #fonduri #europene , IT . Software, aplicatii de managenent , gestiune isau tehice . Pentru localitatea judetul sau regiunea dumneavoastra de reședință , pentru toate judete din tara.. Metoda de colaborare se bazeaza pe parteneriate in sistemul de #Franciza ! Ce ti se ofera? - Un birou doar al tau, dotat cu cele necesare; - Posibiliatea de a face parte dintr-un un sistem puternic, folosit in toata Romania de catre toti colaboratorii, ce are la baza un know-how dobandit in mii de proiecte scrise. #Marketing si #Vizibilitate - O vizibilitate sporita pentru a atrage clienti si avea mereu lead-uri calde. #Resurse umane competente si resurse tehnice si de infrastructură și management la nivel corporatist #Platforme si suport IT de înaltă eficiență - Ai la dispozitie tot suportul necesar pentru ati pune pe picioare Franciza pe tot parcursul colaborarii, cum ar fi scrierea proiectelor in locul tau, atat implementarea acestuia cat si monitorizarea lui. #Suport #juridic - Setul de drafturi de contracte, documentatie, birotica, si alte sisteme specifice. Rulajul la care te poti astepta lunar, urmarind sistemul nostru, este de minim 100.000 euro lunar, care iti va oferi un profit de minim 10.000 euro lunar. #Candidatul #ideal: - Persoana cu studii medii sau superioare din orice domeniu ( proiectele pe care le abordăm acoperă toate domeniile de activitate ) - Persoana proactiva, responsabila si ambitioasa; - experiență în vânzări si relatii cu clientii si/ sau publicul - Abilitati excelente de comunicare si putere de convingere; - Cunostinte medii de utilzare PC si cunoasterea pachetului Microsoft Office , dar și navigare si research pe internet - Permis de conducere cat. B poate constitui un avantaj doar pentru persoanele care preferă să desfășoare muncă de teren si nu se simt confortabile cu munca on-line si conferințe tip Zoom sau CLASROOM.

 • 3

  Angajez sofer din județul Satu Mare categoria D+E cu atestat transport persoane pe ruta Romania-Portugalia, salariu atractiv, mai multe detalii la telefon 0745610048

 • Angajam muncitor pe Apkant si Gilotina. Telefon .

 • 1

  Candidatul ideal *o pesoană activă *ordonat *responsabil *dorin a i capacitatea de a lucra în echipă Responsabilită i *ambalare *gestionare marfă Ce oferim *Transport platit *loc de muncă stabil *pachet salarial atractiv *echipă bună Adresa Strada Aurel Vlaicu Nr 125

 • Salveaza cautarea