Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto Botosani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Angajez spalator auto pe perioada nedeterminata salar motivant si bonusuri saptamanale! Cautsm cu experienta si vechime in domeniu!

 • 7

  Sc face angajari in spalatorie auto .se cauta oameni cu experienta in domeniul spalatoriei auto .salariul este motivat si se ofera contract munca full time .conditii excelente de munca chiar cele mai bune din oras.rog seriozitate.

 • Angajez vulcanizator cu experienta, experienta in domeniu este obligatorie, salariul oferit 3600 lei in mana plus diferite bonificatii, conditii decente de munca in hala inchisa, oferim cazare pentru cei din afara judetului Brasov, locul de munca este in Ghimbav judetul Brasov, pentru stabilirea unui interviu va rog sa sunati la numarul

 • Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES! Cerințe: -Studii in domeniul pregatitor auto (Scoala Profesionala) -Experienta in pregatitor auto este obligatorie-minim 3 ani -Permis de conducere cat B -Dexteritate Condiții: -Salarizare minim 2500 ron Responsabilități: -Executa lucrarile de pregatire a pieselor in vederea vopsirii,conform ordinului de reparatie. - Verifica piesele care au fost pregatite (reparate) daca sunt functionale si sunt la standardele date de constructorii - Asigura calitatea mijloacelor materiale, echipamentelor si a utilajului specializat pe care il utilizeaza - Aplica regulile si procedurile de lucru si respecta documentatia constructorului - Introduce masina in atelier in vederea repararii Pentru a aplica la acest post sună la

 • Autoservice Foreign Cars SRL Botosani angajeaza mecanic auto cu experienta in domeniu. Salariu atractiv. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati pentru a va programa pentru interviu.

 • Salveaza cautarea