Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Vaslui Persoane

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 19

  Bună ziua, Se cauta urgent muncitori necalificați la reciclare frigidere, televizoare in Mannheim, Zweibrucken, Munster, Oldenburg. Salariul net pe lună este: 1000 - 1200 net Cazarea este inclusă. Se caută șoferi de camion 12 T pt luna Mai. Salariul 1700 net și cazarea gratuită. De cere puțină germană. Se caută muncitori necalificați pentru aspirarea aerului din frigidere. Salariul 1500 net / lună si cazarea inclusă Se cere limba Germană la nivel conversațional A2 Se cauta muncitori cu experiență la taiere prin autogel. Salariul 1500 net / lună si cazarea inclusă. Acest anunț este facut pt persoanele care isi caută un loc de muncă si vor sa muncească. Nu răspund la comentarii răutăcioase si limbaj indecent Plecare organizată Miercuri și Sâmbătă cu autocarul din toate orașele Romaniei.

 • 1

  Angajez sofer profesionist comunitate Curse Belgia Franța Germania Olanda Salariu este de 2300 +transport Se lucrează la prelata.

 • Detin atestat! Manager transport persoane , ( persoana desemnata) cu atestat valabil eliberat de ARR.

 • 4

  Firma de logistica cu sediul in Vaslui, angajeaza soferi de TIR, cu sau fara experienta in domeniu. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Salariu net( in mana): 2200 euro Locatia: Comunitate - Data platii salariului: 15 a lunii Program de lucru :doua luni cu o luna acasa, se poate modifica in functie de cerinta Perioada de proba: 1 saptamana Studii : minime Camion: DAF euro 6

 • 3

  Angajez sofer profesionist ptr comunitate Se lucrează la prelata Salariul este de 2300 ,transport și carte de munca .

 • SC TRANSPORT angajăm șofer profesionist (C+E) cu experiență pe comunitate și UK. Se lucrează pe dubă frig. Salariul net 2400/lună,platibili la fiecare 2 săptămâni. Se asigură transportul . Mai multe detalii la telefon:

 • 1

  SC Transport angajăm șofer profesionist(C+E) cu experiență pe comunitate și UK. Se lucrează pe dubă frig . Salariul net 2400 /lună, platibili la fiecare 2 săptămâni. Se asigura transport cu o duba M. Vito care apartine firmei . Mai multe detalii la telefon :

 • 6

  Societate comerciala din Vaslui, angajeaza sofer categoriile B si C, pentru depozit Vaslui.

 • 36

  Angajez sofer comunitate 3.5t cu sau fara experienta pe comunitate din toate judetele. Se ofera: -salariu motivant in functie de realizari. -smartphone -masina dotata cu pat, sirocou, statie. Cerinte: -rezistenta la condus. -cunostinte operare gps -engleza mediu este un avantaj. -cazier curat. Avantaje: -avem dispecerat propriu(nu suntem colaboratori) -minim 15000 km lunar. Cautam o persoana pentru dezvoltare (am marit parcul auto). CV-urile se vor trimite atasate aici sau pentru rapiditate sunati va rog la numarul de telefon 0737796044.

 • Se cauta sofer de camion cu C+E+CAP pentru spania ,salar atractiv,firma in spania cine este interesat poate contacta la numerele sau

 • 1

  Angajez sofer camion (prelata) pentru ruta BeNeLux ,Olanda - Anglia si retur. Salariul este 2400 euro plus bonusuri.

 • 3

  Angajam șoferi categoria b cât și oameni în domeniul hotelier curățenie sala450 lire săptămâna 8 ore detalii la nr de tel

 • Șofer cat b, atestat de macaragiu, caut loc de munca în jud Vaslui

 • 4

  Angajez sofer pe sprinter prelata 3.5t ,cu ceva experienta pe Europa. Curse tur-retur .Relatii la tel. sau

 • Societate de transport angajeaza sofer profesionist, pentru comunitate. Se lucreaza pe frig, tarile tranzitate fiind: UK,F,B,NL,D,A,DK,SE,NO,CH. Oferim: salariu compus din diurna + salariu pe tara de 80 euro/zi; Program de lucru 9 sapt. cu 3 sapt. acasa , pentru 12 saptamani cu 3 saptamani acasa salariul va fi de 82/zi. Se cere permis cat. C,CE, atestat marfa valabil, minim de experienta pe comunitate. Camioanele sunt E6,dotate cu aparate de taxare, telefon serviciu etc. Transportul la/de la camion este asigurat cu masina firmei. Mai multe detalii la tel.

 • Caut urgent loc de muncă stabil , prefer angajare pe loc în domeniul alimenta iei, manipulant marfă sau ofer pe dubă pentru distribu ie, sunt o persoană responsabilă , dornic să muncesc , serios , sociabil , energică care se adaptează u or unui loc de muncă.Cer i ofer seriozitate!

 • 6

  Angajez sofer profesionist CE pentru munca pe tara,40 tone,prelata.Weekendurile acasa.

 • 10

  SC din Suceava angajeaza sofer categoria B pentru comunitatea europeana Se lucreaza pe comunitate ( exclus Anglia si Scandinavia ) Dispecerat propriu in limba RO Autoutilitare dotate pentru comunitate Perioada de lucru 5 -7 saptamani / repaus 1-2 saptamani Permis de conducere minim 2 ani Experienta ca sofer pe un post similar constituie avantaj Utilizarea sistemelor de navigatie pe baza codurilor postale si a coordonatelor; Salarizarea la zi Pentru mai multe detalii va rog sunati la nr din anunt ! Detalii la telefon LUNI -VINERI doar intre orele ( 08:00 18-30 )

 • Caut un loc de munca am 21 de ani pot sa muncesc orice eu as prefera pe o masina am.cat B am si mașină ma pot deplasa ori unde rog seriozitate am diploma de mecanic auto cunosc cat de cat Engleza si Germana

 • Firma de logistica cu sediul in Vaslui, angajeaza soferi de TIR, pentru curse TUR RETUR Contract de munca pe perioada nedeterminata. Salariu negociabil Locatia: Vaslui Studii : minime Camion: DAF euro 6, prelata. Cursa fixa de maxim 10 zile dus intors. Camionul este dotat cu absolut tot.

 • Salveaza cautarea