Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Companii Nivel de studii: Calificat Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Societate de transport marfa din Dumbravita, judet Timis,, angajeaza cond auto cu cat C , experienta minim 1 ani pentru CAMIONETA 7.5 tone, tara + Ungaria + Bulgaria Se solicita: permis, cartela tahograf, atestat, vizite medicale, aviz psihologic, cazier judiciar si auto, VALABILE minim 6 luni . Salariu incepand de la 4.200 lei Info la ana Zanfir luni-vineri : 09.30 - 16.00

 • 1

  B smart precision Timișoara are nevoie de TINE! Domeniu principal de activitate este prelucrarea metalelor prin așchiere pe strunguri și centre de prelucrare cu comandă numerică. Activitatea firmei se desfășoară conform normelor ISO 9001:2008 si ISO/TS 16949. În prezent, În echipa noastră suntem 420 de colegi și dorim să creștem! Angajăm OPERATORI MAȘINI CNC (STRUNGARI, FREZORI) Cerințe: Studii liceale sau tehnice de specialitate; Experientă anterioară în prelucrări prin așchiere de minim 2 ani (pt. strung); Cunoștinte operare și programare mașini cu comandă numerică; Cunoștințe de desen tehnic și verificări repere fabricate; Responsabilitati: Pregătește piesele ce urmează a fi prelucrate în conformitate cu instrucțiunile de lucru și comanda de producție; Observă procesul și operarea mașinii pentru verificarea acurateții setărilor și detectarea prelucrării neconforme; Verifică produsele calitativ după prelucrare (respectă desenul de execuție a reperului); Verifică reperul dimensional după prelucrare, utilizând instrumente de masură și control dedicate; Raportează problemele apărute in timpul producției către supervizorul direct; Efectuează și menține curățenia la postul de lucru; Beneficii: Salarizare în funcție de nivelul de cunoștințe pentru persoanele calificate; Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Perioadă de probă 3 luni; Tichete de masă; Bonus lunar în funcție de performanță; Prime; Spor de noapte; Bonus de recomandare; Transport asigurat pe anumite rute externe; Transport asigurat în Timișoara; Decontare abonamet de transport pentru localități limitrofe. Mediu de lucru dinamic, atmosferă de lucru placută! Adresa: B smart precision Str. Vasile Georgevici 300514 Timișoara

 • Căutăm coleg/colegă pentru postul de ospătar

 • 1

  Mărim echipa și suntem in căutare de colegi harnici, pricepuți și creativi pentru postul de bucătar.

 • 6

  Clarismart Consulting cauta Sef departament achizitii pentru o companie de productie din Timisoara. Cerințe: - Studii medii sau superioare - Gandire analitica, idei de imbunatatire continua - Persoana organizata, cu spirit de initiativa, atenta la detalii - Experienta minim doi ani pe un post similar Beneficii: - Salariu competitiv - Oportunitati de dezvoltare profesionala Responsabilități: - Are rolul de a asigura in permanenta companiei necesarul de marfuri, materii prime, servicii comandate - Identificarea, evaluarea si selectarea potentialilor furnizori, negocierea contractelor de furnizare - Intocmire comenzi catre furnizori - Urmareste termenele de livrare - Organizeaza transportul de materiale - Stabilirea unor relatii optime cu furnizorii, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a problemelor uzuale - Verifica preturile de achizitie - Participa la targuri Persoanele interesate sunt rugate sa transmita CV -ul atasat sau pot apela nr. de telefon .

 • 7

  Clarismart Consulting cauta persoane pentru postul de Muncitor calificat in Franta Cerinte : - Studii tehnice - Cunostinte si abilitati tehnice - Cunstinte de citire plan - Experienta in lacatuserie, tamplarie, electricitate, montaj mobila, usi , ferestre. Responsabilitati : - Montare cabane de lux din lemn -Raspunde de calitatea lucrarilor efectuate Beneficii - Salariu atractiv -Transport asigurat -Cazare Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV- ul la adresa de e-mail sau sa apeleze nr. de telefon .

 • 30

  Partener Uber angajează, cu sau fără masină, soferi cu permis de conducere categoria B Fie ca esti angajat sau nu, vino in echipa noastra unde poti castiga 1500 - 2500 ron  / saptamana, program flexibil. Firma partener Uber pune la dispozitie masina 2008 - 2021, echipata pentru Ridesharing, in Timisoara. Oferim conditii avantajoase si rezolvam toate actele necesare! Documente necesare: Atestat transport persoane în regim de închiriere! Permis de conducere obținut de minim 2 ani Cazier judiciar fără înscrisuri.

 • Salveaza cautarea