Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis doar cu poze Companii Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 12

  Angajam muncitori calificati in domeniul constructiilor pentru a ne fi alaturi in realizarea urmatoarelor Proiecte Goya . Asiguram salarii atractive , masa calda si la nevoie si cazare ! Conditii de munca deosebite cu scule foarte performante !

 • Căutăm coleg/colegă pentru postul de ospătar

 • Mărim echipa și suntem in căutare de colegi harnici, pricepuți și creativi pentru postul de bucătar.

 • 26

  Agenție de plasare a forței de muncă, localizată în Austria Superioară, cu activitate desfasurată în împrejurimile si respectiv orasele Linz - Salzburg, cu o experienta de aproape un deceniu in recrutare, plasare si comunicare. Căutăm doamne cu sau fără experiență în acest domeniu. Cerințele postului: - Limba germană nivel conversațional; - Răbdare cu bătrânii; - Responsabilitate; - Seriozitate; - Cunoștințe culinare; Ingrijirea la domiciliu a varstnicilor constă in ajutor pentru deplasare, hrănire, menaj, menținerea intactă a contactelor sociale, comunicare minima obligatorie, aprovizionare, păstrarea unui climat sănătos in locuință. Carnetul de conducere prezintă un avantaj. - Salariul O mie cinci sute / O mie opt sute euro/ lună; - Se oferă cazare, masă si transport; - Aceste venituri se iau in calcul la pensii; - Beneficiați de asigurare medicală; - Transportul se decontează.

 • 4

  Societate de transport marfa din Dumbravita, judet Timis,, angajeaza cond auto cu cat C , experienta minim 1 ani pentru CAMIONETA 7.5 tone, tara + Ungaria + Bulgaria Se solicita: permis, cartela tahograf, atestat, vizite medicale, aviz psihologic, cazier judiciar si auto, VALABILE minim 6 luni . Salariu incepand de la 4.200 lei Info la ana Zanfir luni-vineri : 09.30 - 16.00

 • 2

  Gurmandos Shopping City TIMISOARA angajeaza: -Bucatar -AJUTOR BUCATAR -Personal servire(Casier) Detalii la telefon .

 • 30

  Partener Uber angajează, cu sau fără masină, soferi cu permis de conducere categoria B Fie ca esti angajat sau nu, vino in echipa noastra unde poti castiga 1500 - 2500 ron  / saptamana, program flexibil. Firma partener Uber pune la dispozitie masina 2008 - 2021, echipata pentru Ridesharing, in Timisoara. Oferim conditii avantajoase si rezolvam toate actele necesare! Documente necesare: Atestat transport persoane în regim de închiriere! Permis de conducere obținut de minim 2 ani Cazier judiciar fără înscrisuri.

 • 1

  B smart precision Timișoara are nevoie de TINE! Domeniu principal de activitate este prelucrarea metalelor prin așchiere pe strunguri și centre de prelucrare cu comandă numerică. Activitatea firmei se desfășoară conform normelor ISO 9001:2008 si ISO/TS 16949. În prezent, În echipa noastră suntem 420 de colegi și dorim să creștem! Angajăm OPERATORI MAȘINI CNC (STRUNGARI, FREZORI) Cerințe: Studii liceale sau tehnice de specialitate; Experientă anterioară în prelucrări prin așchiere de minim 2 ani (pt. strung); Cunoștinte operare și programare mașini cu comandă numerică; Cunoștințe de desen tehnic și verificări repere fabricate; Responsabilitati: Pregătește piesele ce urmează a fi prelucrate în conformitate cu instrucțiunile de lucru și comanda de producție; Observă procesul și operarea mașinii pentru verificarea acurateții setărilor și detectarea prelucrării neconforme; Verifică produsele calitativ după prelucrare (respectă desenul de execuție a reperului); Verifică reperul dimensional după prelucrare, utilizând instrumente de masură și control dedicate; Raportează problemele apărute in timpul producției către supervizorul direct; Efectuează și menține curățenia la postul de lucru; Beneficii: Salarizare în funcție de nivelul de cunoștințe pentru persoanele calificate; Contract de muncă pe perioadă nedeterminată; Perioadă de probă 3 luni; Tichete de masă; Bonus lunar în funcție de performanță; Prime; Spor de noapte; Bonus de recomandare; Transport asigurat pe anumite rute externe; Transport asigurat în Timișoara; Decontare abonamet de transport pentru localități limitrofe. Mediu de lucru dinamic, atmosferă de lucru placută! Adresa: B smart precision Str. Vasile Georgevici 300514 Timișoara

 • 2

  Angajam : INGRIJITORI/E, INFIRMIER UK pentru azile din LONDRA si LIVERPOOL. Se accepta -FEMEI, BARBATI, CUPLURI vorbitoare de limba engleza. Se ofera: -contract full timere /saptamana -ore suplimentare platite - concediu de odihna platit (28 de zile/an) - salarizarea porneste de la 8.72 lire/ora pentru ingrijitorii incepatori si ajunge pana la 9 lire/ora pentru infirmierii cu experienta -traininguri pentru cei fara experienta - se ofera cazare in apropierea locului de munca contra cost, plata se va face din primul salar -in functie de locatie unele ofera o luna de cazare gratuita - asistenta in deschiderea contului bancar si suport pentru obtinerea nino angajatorul cere: -nivel mediu conversational al limbii engleze pentru a lucra in azile -2 recomandari -experienta reprezinta un avantaj( salariul e mai mare de la inceput), insa nu este necesara! -motivatie, dorinta de a munci, daca esti interesat asteptam cv-ul tau pe e-mail:

 • Salveaza cautarea